eLeKtriK EyE Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μπορει να ειμαι εκτος θέματος αλλα μπορει καποιος να μου απαντησει αν μπορωνα αποκλεισω καποια μηνυματα να μην μου ερχονται (1ον γιατι δεν τα θελω, 2ον.γιατι με χρεωνουν) Μπορείς να κάνεις φραγή, αλλά όχι επιλεκτική. Με το *35*16# ενεργοποιείται η φραγή σε όλα τα εισερχόμενα SMS. Με #35# απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μπορείς να κάνεις φραγή, αλλά όχι επιλεκτική. Με το *35*16# ενεργοποιείται η φραγή σε όλα τα εισερχόμενα SMS. Με #35# απενεργοποιείται. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αυτο ήθελα να μάθω. Κριμα που δεν ισχυει για επιλεγμένους αριθμούς. Θα προσπαθήσω με φραγη του αριθμου απο τις κλήσεις. ευχαριστω & καλη δημιουργική χρονια Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Αριστη η wind τα πρωτα λεπτα της Πρωτοχρονιας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Η αλήθεια να λέγετε. Με πήραν τηλ. στις 00.05' για χρόνια πολλά και δε το πίστευα.Γραμμή αμέσως!! Και η κλήση ήταν και απο καρτοκινητό!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Όντως! Κανένα πρόβλημα στην WIND. Στην Cosmote υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. 30 λεπτά πάλευα να κάνω κλήση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Στη λίστα επαφών οι περισσότεροι ήταν με 693.Πάντως απ'ότι άκουσα -και εκτός Myphone- η Wind δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα και οι κλήσεις γίνοταν με απόλυτη επιτυχία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πάντως είδα ένα ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, η cosmote είχε 9,5 εκ. κλήσεις, η vodafone 8 και κάτι εκ. και η wind μόνο 4,5 εκ. κλήσεις... Κάτι λέει αυτό για την πελατειακή βάση της εταιρείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πάντως είδα ένα ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, η cosmote είχε 9,5 εκ. κλήσεις, η vodafone 8 και κάτι εκ. και η wind μόνο 4,5 εκ. κλήσεις... Κάτι λέει αυτό για την πελατειακή βάση της εταιρείας... Οχι απαραιτητα. Μπορει να ειχε προβλημα σε ορισμενες περιοχες (πχ τη δικη μου), οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε κατι για την πελατειακη της βαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Αν είχε πρόβλημα τότε αυτό κάτι λέει για την ποιότητα του δικτύου της εταιρείας. Πάντως το γεγονός ότι είχε μισές σχεδόν κλήσεις από τους υπόλοιπους δύο, σημαίνει κάτι (όχι καλό)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgerasimos Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Παίδες το αναβιώνω. Το τραγούδι που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της wind, που είναι το πρέπει και το θέλω και καλά, ξέρει κανείς πώς λέγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Παίδες το αναβιώνω. Το τραγούδι που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της wind, που είναι το πρέπει και το θέλω και καλά, ξέρει κανείς πώς λέγεται; Katy Perry - Hot n'cold . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195390 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Τελειες οι νεες διαφημησεις και το τραγουδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Τελειες οι νεες διαφημησεις και το τραγουδι πως λεγεται ομως το τραγουδι??? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 3-4 posts πιο πανω ειναι η απαντηση;) Katy Perry - Hot n'cold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Που btw κάτι μου θυμίζουν οι . :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Μήπως ξέρεις κάποιος πως λέγεται το τραγούδι που ακούγοταν στην διαφήμιση όταν η TIM έγινε Wind;:worry: :) Υ.Σ:Δεν λέω για το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος,αλλά για το τραγούδι που ακούγεται από την αρχή του video.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ειναι ''δημιουργια'' της ιδιας της εταιριας! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgerasimos Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Σ ευχαριστώ πολύ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Απαράδεκτη και στο κόστος αλλα και στους χρόνους παράδοσης Απο 16-12-08 έχουν το κινητό στα χέρια τους και ακόμα τίποτα Άσε που για βλάβη που δε θα την φτιάξω (αν και μέσα σε εγγύηση ) μου χρεώνουν 12 ευρώ:blink: Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pellazgu Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Απαράδεκτη και στο κόστος αλλα και στους χρόνους παράδοσης Απο 16-12-08 έχουν το κινητό στα χέρια τους και ακόμα τίποτα Άσε που για βλάβη που δε θα την φτιάξω (αν και μέσα σε εγγύηση ) μου χρεώνουν 12 ευρώ:blink: Kalispera avto den einai tipota ego exo stili ena nokia n81 apo 18;11;2008 kai akoma den to exo pari piga na rotiso kai mou eipan oti den kseroun pou vriskete oti mpori na to exoune pai stin germania enas theos kseri pote tha to paro avto einai aparadhekto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 μια χαρα ειμαι τοτε εγω...πηρα ενα Motorola hands free για το αμαξι και μονο, κοστος 19 ευρω. Το δοκιμαζω και ηταν απλα αθλιο,ποτε δεν καταφερα να μιλησω. τους το πηγα πισω μετα απο 10 μερες οπως ακριβως το πηρα μεσα στο κουτι του με χρηση 2 ωρες αυτο εγινε στις αρχες του μηνα και τους ειπα παιδια αυτο δεν ειναι BT hands free αλλα κατι που μοιαζει με τετοιο..εαν ειναι χαλασμενο θελω να πληρωσω κατι παραπανο να παρω ενα της προκοπης ,εαν δουλευει ετσι συγνωμη αλλα δεν το θελω γιατι απλα δεν μπορω να μιλησω!!! και ακομα περιμενωωωωωωω Κριμα γιατι απο δικτυο ειναι καλη η wind αλλα απο service αστα να πανε :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Γνωρίζει κάποιος φίλος αν είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμη η καρτοκινητή; Πέρασα σήμερα από ένα μικρό AB στο Περιστέρι κι η ταμίας μου είπε ότι σταμάτησαν τις κάρτες SIM :X. Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Πριν απο ένα μήνα αγόρασα από τον βασιλόπουλο πακέτο καρτοκινητής που λήγει η ενεργοποίηση του σε ένα χρόνο. Δεν πρέπει να έχει λήξει λοιπόν. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts