Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω να τους είπες, είτε εσύ, είτε κάποιος άλλος, ότι η υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό δεν θα πρέπει να λήγει κάθε μήνα. Μόνο στη wind γίνεται αυτό !!!

Υπάρχει στην Wind υπηρεσία με 1 λεπτό το λεπτό;;;

Ας πάρουν και μένα τηλ να τους τα πω... :p

Αυτοί δεν ξέρουν αν το νούμερο που καλούν είναι καρτοκινητό ή συμβόλαιο? Ούτε αυτό δεν μπορούν να δουν? Ή απλά εμένα μου φαίνεται απλό?!?

Πάντως φαίνεται πως έχουν θορυβηθεί από τις τάσεις τις αγοράς (ενδεχόμενη μετονομασία Cosmote και συνδυαστικά πακέτα από τον ΟΤΕ, κυκλοφορία του iphone από τη Vodafone, έντονος ανταγωνισμός στη σταθερή κ.τ.λ) και αυτό είναι καλό.

Το θέμα είναι να δούμε και στη πράξη. Τι να το κάνω το ότι με ρωτάνε για το σήμα, όταν τους τελευταίους μήνες υπάρχουν σοβαρά προβλήματα χωρητικότητας στο δίκτυο και δεν κάνουν τίποτα? Τι να το κάνω όταν αυξάνουν τη χρέωση των sms στα εταιρικά σε τέτοιο ακραίο βαθμό αισχροκέρδιας (12,5 λεπτά/sms)?

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο...Μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε ο φίλος παραπάνω:)

Ας πάρουν και μένα τηλ να τους τα πω... :p

Αυτοί δεν ξέρουν αν το νούμερο που καλούν είναι καρτοκινητό ή συμβόλαιο? Ούτε αυτό δεν μπορούν να δουν? Ή απλά εμένα μου φαίνεται απλό?!?

Είναι σίγουρο ότι μπορούν να το δουν...Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ρώτησαν αν έχουμε κάρτα ή συμβόλαιο.

Το θέμα είναι οτι σε τέτοιες έρευνες πρέπει να παριστάνουμε τους δυσαρεστημένους, ακόμα και αν δεν είμαστε.;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και βέβαια υπάρχει στο F2G5 και F2G6

http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

τα παντα μπορουν να δουν απο στατιστικα για την χρηση. απλα ρωτανε την αποψη σας για να ξερουν κ την ανταποκριση.

παντα οι ερευνες ειναι σημαντικες κ βγαζουν ποικιλα αποτελεσματα.

Έπρεπε να παραπονεθώ για το γεγονόs ότι μετά την κατάργηση των καρτών αξίαs 3€ άργησαν τόσο πολύ να εμφανιστούν οι κάρτεs των 5€(αν βγουν βέβαια,γιατί ποτέ δεν ξέρειs!).

Επίσηs για το γεγονόs ότι άλλαξε το non stop προs όλουs.

Εμείς οι ίδιοι δεν γίνεται να πάρουμε τηλ και να μας κάνουν όλες αυτές τις ερωτήσεις?

Όχι,δεν γίνεται!Αν δειs πάντωs να σε παίρνουν με απόκρυψη να έχειs στο νου σου ότι μπορεί να είναι από την Wind.

Εμένα πάντως αποκλείεται να με πάρουν, μιας και δεν έχω ποτέ σήμα...

Αλλά και να καταφέρουν να με πιάσουν μάλλον η συζήτηση δεν θα κρατήσει πάνω από 2 λεπτά...

Εμένα πάντως αποκλείεται να με πάρουν, μιας και δεν έχω ποτέ σήμα...

Αλλά και να καταφέρουν να με πιάσουν μάλλον η συζήτηση δεν θα κρατήσει πάνω από 2 λεπτά...

Τόσο χάλια?

Εγω πάλι δεν έχω κανένα παράπονο από άποψη σήματοs.

Τόσο χάλια?

+1. Όταν με ρώτησαν για την κάλυψη τους είπα ότι είναι καλύτερη από τις άλλες 2 εταιρίες. (τουλάχιστον στην περιοχή μου).

+1. Όταν με ρώτησαν για την κάλυψη τους είπα ότι είναι καλύτερη από τις άλλες 2 εταιρίες. (τουλάχιστον στην περιοχή μου).

Τις άλλες 2 εταιρίες τις έχεις δοκιμάσει στην περιοχή σου? Είπες οτι αναφέρεσαι συγκεκριμένα για την περιοχή σου?

Τέτοια λέτε, το παίρνουν πάνω τους και παραμένει ίδια η εταιρία.. :O

Κι εμένα με είχαν πάρει πέρισυ αλλά από την cosmote... Με ρώταγαν ακριβώς τα ίδια! Σχετικά με το σήμα, τις υπηρεσίες, κτλ κτλ ...
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Τόσο χάλια?

Ναι τόσο. Πρακτικά δεν έχω κινητό στο σπίτι.

Ευτυχώς έχω ένα δεύτερο καρτοκινητό της COSMOTE και κάνω τη δουλειά μου.

Τις άλλες 2 εταιρίες τις έχεις δοκιμάσει στην περιοχή σου? Είπες οτι αναφέρεσαι συγκεκριμένα για την περιοχή σου?

Τέτοια λέτε, το παίρνουν πάνω τους και παραμένει ίδια η εταιρία.. :O

Ναι τις έχω δοκιμάσει... Η Wind τους τελευταίους μήνες έχει καλύτερη κάλυψη από πέρσι ( από την Cosmote κ vodafone).

na ta kaneis ti,alitheia??

Για να τα ξηλώσει :lol: Φαντάσου... :p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, εχω βαλει στο κινητο μου το MiniGPS Elf (κατι που διχνει σε πιο LAC και CID ειναι συνδεδεμενο το κινητο) και μπορεις να βαλεις ονοματα για καθε συνδιασμο LAC:CID, ώστε, οταν εισαι συνδεδεμενος εκει που εχεις βαλει ονομα, να βγαζει την περιοχη σου.

Περισσοτερες πληροφοριες: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=27391

Εγω θελω την λιστα για να μπορω να ξερω που βρισκομαι (οχι οτι δεν μπορω χωρις αυτο, αλλα εχει ενδιαφερον... :P).

Αντίστοιχη δουλειά κάνει και το Google Maps Mobile, όπου σου δίνει πρόσβαση στους χάρτες του και με βάση το CID σου δείχνει -με προσέγγιση- την περιοχή που βρίσκεσαι. Δείχνει και τον κωδικό της κυψέλης.
Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Καλημέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι να ανοίξω ένα κατάστημα Wind χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε περιοχή.

Ποια είναι η άποψή σας για μία τέτοια επιχειρηματική κίνηση με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Έχει κανείς από εσάς εμπειρία επί του θέματος; Αν ναι, παρακαλώ δώστε μου όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε.

Σαφώς και προγραμματίζω μία επαφή με τον υπεύθυνο franchise της εταιρείας, αλλά μία γνώμη από την κοινότητα είναι υπερπολύτιμη.

Ευχαριστώ...

Λευτέρης

βαλτε την ρημαδα την υπογραφη μπας και ακολουθησουν και οι αλλες!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Αγαπητε φιλε,το ποιο σημαντικο απ'ολα ειναι το προσωπικο που θα πλαισιωνει το καταστημα.Οσο πιο πολυ επενδυσεις στο προσωπικο τοσο περισσοτερα πραγματα θα απολαβεις. :O

Επισης,μην ξεχνας το ποσο μεγαλος ειναι πλεον ο ανταγωνισμος.Παρα πολλα σημεια πωλησης και της εταιρειας που ενδιαφερεσαι να ανοιξεις καταστημα αλλα και του ανταγωνισμου... :O

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked