Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για του λογου του αληθες.....

http://papaloukas-diamantidis-blog.wind.com.gr/

μπειτε και δειτε την διαφημιση!!!!!!!!!!!!!!!!

xaxa den to perimena me wind pame mprosta :D

Προτιμώ τις διαφημήσεις της βόντα...δεν το έχουν στην διαφήμηση τα παλικάρια... ταπεινή μου γνώμη/

Και αυριο αγώνα έχει και κάτι καλό θα μας δώσουν..:wink:

:X

kalhmera se olous! exw to programma wind max pou anaferei aperioristh plohghsh sto tim plus! exw valei thn efagmogh g mail! kserete an xrewnomai h oxi? euxaristw!

Εάν για την πρόσβαση των εφαρμογών java στο δίκτυο έχεις ορίσει το προφίλ wind plus (αυτό με το apn: gwap.b-online.gr) και όχι το προφίλ wind internet (αυτό με το apn: gint.b-online.gr) τότε δεν θα έχεις καμία χρέωση.

Όμως για να μην έχεις και την παραμικρή αμφιβολία μπορείς να σβήσεις εντελώς το προφίλ wind internet από το κινητό σου ή έστω να βάλεις ένα εσφαλμένο apn σε αυτό π.χ. ggint...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Εάν για την πρόσβαση των εφαρμογών java στο δίκτυο έχεις ορίσει το προφίλ wind plus (αυτό με το apn: gwap.b-online.gr) και όχι το προφίλ wind internet (αυτό με το apn: gint.b-online.gr) τότε δεν θα έχεις καμία χρέωση.

Όμως για να μην έχεις και την παραμικρή αμφιβολία μπορείς να σβήσεις εντελώς το προφίλ wind internet από το κινητό σου ή έστω να βάλεις ένα εσφαλμένο apn σε αυτό π.χ. ggint...

ontws eixa prosvash apo to gint.b-online.gr.to allaksa ,alla psaxnw pws na svhsw entelws to allo profil! mhpws xerei kaneis giati sto kinhto m exw akoma to logotupo TIM k oxi WIND?

To apn gint.b-online.gr den to vriskw pou8ena sto kinhto m para mono sto shmeio prosvashs to opoio kai allaksa.( to kinhto m einai to nokia n70).euxaristw!!

• 3 weeks later...

Έχω την Vodafone mobile connect card και θέλω να συνδεθώ στο internet μέσω Wind plus non-stop. ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να συνδέεται στο δίκτυο της Wind?

έβαλα μία Sim F2G και ενεργοποίησα το non-stop wind plus και στη σύνδεση μέσω τηλεφώνου έβαλα αριθμό κλήσης *99# και username/password: wap/wap και μ βγάζει σφάλμα 619....... τι κάνω λάθος?

l33t )3\/&1_[]|* &2

Έχω την Vodafone mobile connect card και θέλω να συνδεθώ στο internet μέσω Wind plus non-stop. ξέρει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να συνδέεται στο δίκτυο της Wind?

έβαλα μία Sim F2G και ενεργοποίησα το non-stop wind plus και στη σύνδεση μέσω τηλεφώνου έβαλα αριθμό κλήσης *99# και username/password: wap/wap και μ βγάζει σφάλμα 619....... τι κάνω λάθος?

Τι ακριβώς εννοείς? Σε laptop? Αν έχεις vodafone data card και sim card wind δεν πρόκειται να συνδεθεί. Υπάρχει ασυμβατότητα απο ότι γνωρίζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω τη mobile connect card της vodafone(τη συσκευή δηλαδή) και θέλω να τη χρησιμοποιήσω με κάρτα sim της wind..... όχι, ασυμβατότητα δεν υπάρχει απλώς δεν γνωρίζω εγώ πως γίνεται... το apn της wind είναι το "gint.b-online.gr" ?
l33t )3\/&1_[]|* &2

έχω τη mobile connect card της vodafone(τη συσκευή δηλαδή) και θέλω να τη χρησιμοποιήσω με κάρτα sim της wind..... όχι, ασυμβατότητα δεν υπάρχει απλώς δεν γνωρίζω εγώ πως γίνεται... το apn της wind είναι το "gint.b-online.gr" ?

Αυτο είναι... Αλλά η συμβατότητα δεν είναι δοκιμασμένη. Στο λέω έγκυρα. Κανονικά πρέπει να λειτουργεί αλλά με κάθε επιφύλαξη. Κάνε ένα test και βάλε sim card συμβολαίου για σιγουριά μή τυχόν στην καρτοκινητή δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία data... Ή κάλεσε 1231 με επιλογή το 8, να σου πούν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το wind plus non stop είναι gwap.b-online.gr

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Ποιο APN χρησιμοποιείτε για τις εφαρμογές που χρειάζονται socket connection όπως πχ. Opera Mini;

Μιλάω για τη ρύθμιση στο Options > Advanced > TCP

Για κάποιο λόγο που ακόμα δε γνωρίζω η συσκευή μου είχε περασμένο το gint.b-online.gr, με αποτέλεσμα να με χρεώνει αλύπητα ακόμα και για πολύ μικρά transfers.

Προσοχη αν εχετε αυτό αλλάξτε το γιατι πλήρωσα περίπου €33 για λιγότερο από 10MB traffic. Ενώ είμαι στο non-stop που έχει 200MB για blackberry e-mails και attachments κ ειχα άλλα €21 πάγιο.

Anyway ας το προσέξουμε αυτό!

Berry fan? Join BerryUser.com

Γενικα το οπερα μινι θελει ρυθμισεις ιντερνετ (apn gint.b-online.gr) και σε μερικες συσκευες λειτουργει και με wap, (apn gwap.b-online.gr) πως οι νοκια N-series , καποια sonyericsson κτλ....λιγο απιθανο το οπερα μινι να λειτουργησει με το apn του blackberry, αν καποιος το εχει καταφερει , τι να πω, ας το μοιραστει!!!!!

το θεμα ειναι οτι δε συμφερει με τιποτα. ακομα και μετα απο την πολυ καλη συμπιεση που κανει.. χμ θα ψαξω λιγο γιατι σιγουρα δινει αλλη διασταση στο browsing το καινουριο beta του mini.
Berry fan? Join BerryUser.com

Ναι, τι να γινει, το internet browsing δυστηχως ειναι πανακριβο (οι τσουχτερες τιμες ειναι κοινη σταθερα και στα 3 δικτυα...)

Παλι καλα που υπαρχει και το blackberry, και υπαρχει μια σχετικη οικονομια, οι υπολοιποι

πληρωνουν τα......κερατα τους με 6 ευρω το ΜΒ ......εχω κ ενα νοκια 6280 το οποιο ο wap browser του ειναι για φτυσιμο, και το οπερα μινι λειτουργει μονο με gint, και χρεωνει.

Το θέμα αλλά δεν δίνει συνέχεια και δίνει μόνο για wind..

Το κάνει κατα καιρούς..;)

Και έχει να δώσει κανα μήνα σχεδόν δωρεάν sms

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλημερα.

Μια βοήθεια θα ηθελα.

Εχω ενα κ800ί κα του εχω κανει τιs ρυθμισειs email του mail.gr.

Ξερετε διακομιστεs εισερχομενηs κ.λ.π...

Το προβλημα που εχω ειναι οτι λαμβανω μαιλ απο αλλοus,αλλα δε μπορω να στειλω π.χ σε yahoo,hotmail,gmail κ.λ.π. Μπορω να στειλω μονο σε εμαιλ του mail.gr!

Τι παιζεται βρε παιδια?

Βοηθεια

Γεια σας,

Έχει καταφέρει κανείς να δει streamed video πέραν από αυτα που προσφέρονται από την Wind. Π.χ εδώ http://www.zoovision.com/mobile.html υπάρχουν ορισμένα video που ενώ μπορώ να τα δω απο το VideoLan δεν μπορώ να τα δω απο το κινητό μου. Τα κόβει άραγε η Wind;

Επίσης στις ρυθμίσεις ως ΑΡΝ χρησιμοποιώ το timgr.tv, εάν βάλω για ΑΡΝ το windgr.tv δεν δουλεύουν ούτε τα stream της εταιρείας

Έχω κάνει δοκιμές με ένα Nokia 6230i & Sony Ericsson w660 (3G)

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked