Jump to content

efh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About efh

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

efh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω το q5 και αναβαθμίστηκε στην 10.3.2.2474 . Να προσθέσω ότι σε άλλα δίκτυα wifi μπαίνει απλά μου κάνει εντύπωση που δεν μπαίνει στο virtual hotspot που χρησιμοποιώ.
  2. Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα κινητό blackberry μετά απο χρόνια στο android και παιδεύομαι. Έχω το εξής θέμα , δουλεύω το laptop σαν wifi virtual hotspot και με αυτό συνδέομαι στο tablet και στο κινητό μου android. Ενώ το blackberry αναγνωρίζει κανονικά το ασύρματο δίκτυο , μπαίνει δηλαδή δείχνει full σήμα wifi παρόλα αυτά στο blackberry μου βγάζει περιορισμένη πρόσβαση. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω;
  3. efh

    Lenovo A376

    Γεια σας και απο μένα. Σήμερα παρέλαβα το κινητό . Εγώ τρέμουλο δε παρατήρησα . Και οι 2 sim είναι σε 2g αποτι είδα. Εγώ έχω θέμα με εφαρμογές που μου λέει οτι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου. Το whats app το εγκατέστησα απο τον υπολογιστη με το apk. Θέλω να βάλω το my f2g app της wind αλλά επίσης μου λέει οτι δεν ειναι συμβατό . Έχει κανείς κάποια λύση? Κατά τα άλλα ψιλοκαθυστερεί στην ανταπόκριση της οθόνης, σα κατασκευή ομορφο , γενικώς για τα χρήματα που κοστίζει είναι οκ. Το ψάχνω ακόμα ,για νεότερα θα ποστάρω.
  4. efh

    Lenovo S820

    Ναι είναι πολύ όμορφο (εγώ το πήρα σε κόκκινο) και ελαφρύ. Χαμήλωσα και την ανάλυση . Παρατήρησα οτι όταν τραβάω βίντεο και το κάνω share στο whats app πάει κανονικά. Αν επιλέξω να κάνω επισύναψη ενώ είμαι ήδη στο whats app τότε το βγάζει με χιόνια. Η μορφή βίντεο που τραβάει είναι 3gp. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο ...
  5. efh

    Lenovo S820

    Καλημέρα παιδιά, παρέλαβα προχθές το κινητό και ως τώρα είμαι ευχαριστημένη. Σήμερα όμως παρατήρησα το εξής, τράβηξα βίντεο για να στείλω μέσω whats app και ενώ το στέλνει κανονικά ο παραλήπτης παίρνει ένα βίντεο με χιόνια . Το ίδιο και γώ , αφού σταλεί το βλέπω με χιόνια . Τί μπορεί να συμβαίνει ? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
  6. efh

    Lenovo A376

    Το παρήγγειλα απο minideal και το περιμένω. Μόλις παραλάβω θα σας πώ.
  7. Ευχαριστώ! Την ίδια μέρα και τις δύο έτσι ? Συγνώμη αν ρωτάω να αυτονόητα αλλά είναι η πρώτη μου παραγγελία από Κίνα. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ σ' αυτή τη κατηγορία θα δοκιμάσω αυτό http://www.minideal.net/lenovo-a376-smartphone-mtk6577-dual-core-1-2ghz-with-4-0-inch-screen-android-4-0-3g-smart-phone.html
  8. Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα τη γνώμη σας. Σκοπεύω να παραγγείλω 2 κινητά απο το minideal.Απ' όσα διάβασα πρόκειται για αξιόπιστο κατάστημα . Η ερώτηση μου αφορά το τελωνείο. Να κάνω μία παραγγελία και για τα δύο ή δύο ξεχωριστές? Έχει κανείς εμπειρία?
  9. I9100BOLPD... Που τη βρισκω αυτην; να την περασω με τον ιδιο τροπο απο πανω η θα πρεπει να κανω unroot πρωτα; θα χασω δεδομενα ; Ευχαριστω και παλι...:) Edit:αυτη τη στιγμη εχω τον apex launcher, και εχω κρατησει back up μεσω cwm. Φλασαρα μεσω cwm την cf root .... LPD v5.4.... και λυθηκε το προβλημα...ευχαριστω πολυ.
  10. Εκανα βλακεια;;;;Αν σου ειναι ευκολο πες μου τι να κανω...και σε ευχαριστω εκ των προτερων..δε μπορω να χρησιμοποιησω αλλη μνημη εκτος απο τα 2gb του κινητου.
  11. Cf root.....βασικα το κανα για να σβησω καποιες εφαρμογες που μου ρουφανε τα δεδομενα και αλλιως δε μπορουσα να τις σβησω... CF-ROOT-SGS2_XX_XEO_LPQ_v5.3-CWM5 Αυτη εβαλα... Δε μπορω να μετακινησω καμια εφαρμογη ουτε στην εξωτερικη ουτε στην εσωτερικη καρτα μνημης.Γιατι; Μπορει να βοηθησει καποιος;Μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η μετακινηση της εφαρμογης.Τι πρεπει να κανω;
  12. Καλησπερα σε ολους ,εκανα root με odin .Εχω την ics την επισημη. Εχω το εξης προβλημα.Πλεον δε μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες στην καρτα sd και οσες ειναι στη καρτα μου τις βγαζει σε γκρι . Καμια βοηθεια;:):banghead:
×
×
  • Create New...