antonisxania31 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ρε παιδια με 2 απλα λογια μπορει να πει καποιος τι ειναι το ρουταρισμα και ποιος ο σκοπος του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 agiosg said: Εσείς που το ρουτάρατε. ..πείτε εντυπώσεις και τρόπο. . εγώ το ρούταρα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2553192 Πέντε λεπτά υπόθεση είναι όλη η διαδικασία. Απλά να προσέξεις να έχεις εγκαταστήσει στο pc σου τους οδηγούς usb της lg και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις. :) Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα καθώς δεν έχω κάνει ούτε ένα κύκλο μπαταρίας. Αλλά λογικά πρέπει να στρώσει λίγο γιατί διέγραψα διάφορα άχρηστα για μένα apps για να μη φορτώνεται το σύστημα. Απ εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις και διάφορα άλλα προγράμματα όπως το titanium, greenify κλπ που θα σε βοηθήσουν στην όλη εμπειρία σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 antonisxania31 said: Ρε παιδια με 2 απλα λογια μπορει να πει καποιος τι ειναι το ρουταρισμα και ποιος ο σκοπος του; Με το ρουτ αποκτάς πρόσβαση σε όλο το σύστημα αρχείων συστήματος του android. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν administrator. Έτσι , με διάφορα apps έχεις τη δυνατότητα να εκτελέσεις διάφορες λειτουργίες που δεν θα μπορούσες αν ήσουν χρήστης χωρίς ρουτ. Για παράδειγμα μπορείς να κατεβάσεις app που θα σου επιτρέψει να διαγράψεις οποιαδήποτε εφαρμογή υπάρχει στη συσκευή σου (προσοχή δεν τις διαγράφουμε αέρα πατέρα γιατί μπορεί να είναι αναγκαία για το σύστημα και να καταρεύσει το λειτουργικό!) όπως εκείνες της lg που τώρα δεν μπορείς να διαγράψεις. Επίσης μπορείς κάποια στιγμή να περάσεις μία costum rom αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία του pad σου. Με λίγα λόγια επεκτείνονται οι δυνατότητες του pad όταν κάνεις ρουτ. Επίσης κάνοντας τη διαδικασία αυτή, χάνεται η εγγύηση , έστω και προσωρινά, μέχρι να το αφαιρέσεις αν χρειαστεί και να επανέλθουν όλα σε εργοστασιακή κατάσταση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 AntonisStaras said: Με το ρουτ αποκτάς πρόσβαση σε όλο το σύστημα αρχείων συστήματος του android. Γίνεσαι δηλαδή κάτι σαν administrator. Και να συμπληρώσω, στη σωστή επεξήγηση του Αντώνη παραπάνω: Στα λειτουργικά που στηρίζονται στον linux kernel όπως το android, υπάρχει πάντα ένας υπερ-χρήστης, που λέγεται root (όχι administrator), έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του συστήματος και μπορεί να εγκαταστήσει ή να διαγράψει ό,τι θέλει, ακόμα και για λογαριασμό των υπόλοιπων χρηστών του συστήματος (οι οποίοι αντίθετα έχουν πρόσβαση μόνο στα δικά τους αρχεία). Για λόγους ασφαλείας, στις διανομές linux όπως το ubuntu (που είναι η πιο δημοφιλής) ο χρήστης αποκτά δικαιώματα root μόνο αν πληκτρολογήσει ένα συγκεκριμένο κωδικό. Όλη την υπόλοιπη διάρκεια, είναι κοινός, απλός χρήστης. Στο android αντίθετα, το λειτουργικό δεν δίνει στο χρήστη αυτή τη δυνατότητα (να γίνει προσωρινά root) και για να την αποκτήσει αυτός πρέπει να εκμεταλλευτεί «αδυναμίες» του συστήματος που εντοπίζονται από κοινότητες και ομάδες χρηστών, όπως οι XDA. Γιατί δεν δίνει το android και η google τη δυνατότητα αυτή; Η πιο απλή εξήγηση, είναι ότι οι 800+ εκ. χρήστες android σήμερα, μην έχοντας εμπειρία στο ποια αρχεία μπορούν να πειράξουν, να αλλάξουν, να διαγράψουν κλπ. θα κατέστρεφαν πολύ συχνά το κινητό τους, δημιουργώντας διαρκή προβλήματα στο service των εταιριών. Ίσως, άλλο κίνητρο, είναι ο έλεγχος της πώλησης εφαρμογών κλπ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μόλις ήρθε αυτή η θήκη σαν βιβλίο σε σκούρο μπλε (είναι πολύ σκούρο σχεδόν μαύρο) http://www.ebay.com/itm/360821870170?var=630205611402&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 είναι πολύ καλή και ήρθε σύντομα 25/12 την παρήγγειλα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κλίνει και ανοίγει με το εξώφυλλο (quick cover ) ξέρετε πως μπορώ να καλιμπλαρω τον αισθητήρα φωτός ή τον αισθητήρα μαγνητισμού δεν ξέρω ποιον χρησιμοποιεί? Και γενικότερα πως μπαίνω στο servise menu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 m_power said: Μόλις ήρθε αυτή η θήκη σαν βιβλίο σε σκούρο μπλε (είναι πολύ σκούρο σχεδόν μαύρο) http://www.ebay.com/itm/360821870170?var=630205611402&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 είναι πολύ καλή και ήρθε σύντομα 25/12 την παρήγγειλα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν κλίνει και ανοίγει με το εξώφυλλο (quick cover ) ξέρετε πως μπορώ να καλιμπλαρω τον αισθητήρα φωτός ή τον αισθητήρα μαγνητισμού δεν ξέρω ποιον χρησιμοποιεί? Και γενικότερα πως μπαίνω στο servise menu ? Η voia έχει ένα μαγνητάκι στο κάλυμμα της οθόνης κέντρο- αριστερά (όπως είναι το τάμπλετ όρθιο). Δοκίμασα ενα σκετο μαγνητη στην περιοχη αυτη και όντως, ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την οθόνη. Το service menu δεν ξερω ουτε καν τι είναι: Ρ Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δοκίμασα και εγώ το root. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσεις να χαρείς πλήρως το λειτουργικό, να κρατήσεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν, να αυξήσεις την αυτονομία, και φυσικά να αφαιρέσεις τις εκνευριστικές διαφημίσεις. Το θέμα με την LG είναι ότι έχει κλειδωμένο bootloader, και θέλει λίγο κόπο παραπάνω για να φλασάρεις recovery (απαραίτητο εργαλείο για να αποφύγεις τα bricks) & ROMs. Το πάλεψα και βρήκα τρόπο να το κάνω, δεν το προχώρησα όμως επειδή έπρεπε να πάει για service, και έτσι το γύρισα stock. Το πρώτο πράγμα που έκανα στο root, ήταν να περάσω xposed frameworks και στην συνέχεια τα modules του G2. Είναι τα ίδια, δουλεύουν ακριβώς το ίδιο και στο tablet. Εκεί πραγματικά ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες του android, κάνεις την συσκευή ότι θες εσύ, αλλάζοντας τα πάντα. Μέγεθος, χρώμα, διάταξη, εικονίδια, θέσεις, σύμβολα, τα πάντα, το κάνεις όπως θες εσύ. Έχει πάρα πολλά πολύ χρήσιμα modules. Και φαντάζομαι με την kitikat, όταν με το καλό, πλέον θα δω ένα καινούργιο tablet μπροστά μου. Ήδη ακούγονται πολύ καλά λόγια για την έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Stavros_595 said: Δοκίμασα και εγώ το root. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσεις να χαρείς πλήρως το λειτουργικό, να κρατήσεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν, να αυξήσεις την αυτονομία, και φυσικά να αφαιρέσεις τις εκνευριστικές διαφημίσεις. Το θέμα με την LG είναι ότι έχει κλειδωμένο bootloader, και θέλει λίγο κόπο παραπάνω για να φλασάρεις recovery (απαραίτητο εργαλείο για να αποφύγεις τα bricks) & ROMs. Το πάλεψα και βρήκα τρόπο να το κάνω, δεν το προχώρησα όμως επειδή έπρεπε να πάει για service, και έτσι το γύρισα stock. Το πρώτο πράγμα που έκανα στο root, ήταν να περάσω xposed frameworks και στην συνέχεια τα modules του G2. Είναι τα ίδια, δουλεύουν ακριβώς το ίδιο και στο tablet. Εκεί πραγματικά ανακαλύπτεις νέους ορίζοντες του android, κάνεις την συσκευή ότι θες εσύ, αλλάζοντας τα πάντα. Μέγεθος, χρώμα, διάταξη, εικονίδια, θέσεις, σύμβολα, τα πάντα, το κάνεις όπως θες εσύ. Έχει πάρα πολλά πολύ χρήσιμα modules. Και φαντάζομαι με την kitikat, όταν με το καλό, πλέον θα δω ένα καινούργιο tablet μπροστά μου. Ήδη ακούγονται πολύ καλά λόγια για την έκδοση. Φίλε μου μπορείς να δώσεις οδηγίες για το που βρίσκουμε το xposed frameworks (play store?) και πως περνάμε τα modules που λες? :) Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ superuser kai superSU ? Κάπου είχα διαβάσει ότι το superSU είναι καλύτερο... Edited January 4, 2014 by AntonisStaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Από το ευαγγέλιο των απανταχού superusers, τους XDA. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528304 Θέλει λίγη δουλίτσα όμως ε; Δεν είναι τόσο εύκολο όσο να περνάς app από το play. Ειδικά αν αποφασίσεις να περάσεις recovery για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν τα κάνεις σωστά, θα δουλέψει πάντως, τσεκαρισμένο. hint: Μετά από κάθε G2 module που εγκαθιστάς, θέλει και reboot για να δουλέψει. Σχεδόν πάντα όμως δεν δουλεύει με το πρώτο, και χρειάζεται τουλάχιστον 2. Αν δεν δουλέψει, επέμεινε στα reboots, σε μένα κάποιο χρειάστηκε 5 ή 6 νομίζω. Επίσης, αυτό που με χάλασε, είναι ότι το χρώμα της μπάρας κάτω είναι μαύρο και δεν αλλάζει. Αν την έχεις άσπρη, θα στην αλλάξει. Σε reboot θα ξεκινήσει άσπρη, αλλά στην πρώτη ενέργεια που θα κάνεις, θα γυρίσει σε μαύρη. Τουλάχιστον σε μένα αυτό έκανε και με χάλασε κάπως. Κατά τα άλλα, είναι απίστευτο στο τι μπορείς να πειράξεις και να αλλάξεις. Σχετικά με το supersuser vs. superSU δεν έχω ασχοληθεί. Και τα 2 την ίδια δουλειά κάνουν, και δεν είναι κάποιο εργαλείο που χρησιμοποιείς εσύ, απλά θα πρέπει να υπάρχει για να δίνεις root access στις εφαρμογές που στο ζητάει. Οι περισσότεροι οδηγοί rooting πάντως, χρησιμοποιούν το superSU, έχω την εντύπωση ότι είναι απλά πιο καινούργιο. Edited January 4, 2014 by Stavros_595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πραγματικά, υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με την διαχείριση της μπαταρίας, τόσο μεγάλο, έτσι ώστε να έχει προβεί στην εγκατάσταση του greenify?..:worry: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Shuffle said: Πραγματικά, υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με την διαχείριση της μπαταρίας, τόσο μεγάλο, έτσι ώστε να έχει προβεί στην εγκατάσταση του greenify?..:worry: Μου βγάζει γύρω στις 5.30 ώρες κατά μέσο όρο η μπαταρία, αλλά έβαλα greenify να κλείνει όλες τις εφαρμογές πλην skype, viber κλπ ώστε να τα πάει λίγο καλύτερα η μπαταρία ;) Και γιατί να μη το βάλει κάποιος αφού δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrRand Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση τάμπλετ και όπως φαίνεται (έπειτα από αρκετή μελέτη και προσεκτική ανάγνωση και των 57 σελίδων του θρέντ) καταλήγω στο gpad. Η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ανάγνωση pdf, kindle books και εγγραφή μπόλικων σημειώσεων. Οπότε έρχομαι στις ερωτήσεις μου, καθ' ότι λίγο (βασικά πολύ λολ) άσχετος με τα τάμπλετ. 1) Γραφίδα δεν έχει, μπορώ όμως να αγοράσω επιπλέων σωστά; 2) Το kindle app for android το έχει κανείς δουλέψει στην εν λόγω συσκευή; Εντυπώσεις; 3) Ποιά επιλογή app για pdf προτείνεται; Ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Shuffle said: Πραγματικά, υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με την διαχείριση της μπαταρίας, τόσο μεγάλο, έτσι ώστε να έχει προβεί στην εγκατάσταση του greenify?..:worry: Η περισσότερη αυτονομία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Stavros_595 said: Από το ευαγγέλιο των απανταχού superusers, τους XDA. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528304 Θέλει λίγη δουλίτσα όμως ε; Δεν είναι τόσο εύκολο όσο να περνάς app από το play. Ειδικά αν αποφασίσεις να περάσεις recovery για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν τα κάνεις σωστά, θα δουλέψει πάντως, τσεκαρισμένο. hint: Μετά από κάθε G2 module που εγκαθιστάς, θέλει και reboot για να δουλέψει. Σχεδόν πάντα όμως δεν δουλεύει με το πρώτο, και χρειάζεται τουλάχιστον 2. Αν δεν δουλέψει, επέμεινε στα reboots, σε μένα κάποιο χρειάστηκε 5 ή 6 νομίζω. Επίσης, αυτό που με χάλασε, είναι ότι το χρώμα της μπάρας κάτω είναι μαύρο και δεν αλλάζει. Αν την έχεις άσπρη, θα στην αλλάξει. Σε reboot θα ξεκινήσει άσπρη, αλλά στην πρώτη ενέργεια που θα κάνεις, θα γυρίσει σε μαύρη. Τουλάχιστον σε μένα αυτό έκανε και με χάλασε κάπως. Κατά τα άλλα, είναι απίστευτο στο τι μπορείς να πειράξεις και να αλλάξεις. Σχετικά με το supersuser vs. superSU δεν έχω ασχοληθεί. Και τα 2 την ίδια δουλειά κάνουν, και δεν είναι κάποιο εργαλείο που χρησιμοποιείς εσύ, απλά θα πρέπει να υπάρχει για να δίνεις root access στις εφαρμογές που στο ζητάει. Οι περισσότεροι οδηγοί rooting πάντως, χρησιμοποιούν το superSU, έχω την εντύπωση ότι είναι απλά πιο καινούργιο. έχει πολύ πράγμα και χρειάζεται πολύ χρόνο για να βγάλεις άκρη! φαίνεται να αξίζει όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 pektis7 said: Η περισσότερη αυτονομία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. ;) Όχι, ναι σαφώς δεν λέω, απλώς εγώ το έχω βάλει στο oppo που όντως έχω κάποιο υπαρκτό θέμα. Στο gpad δεν έχω θέμα ντρειν πχ, για αυτό μου έκανε εντύπωση που υπάρχουν παιδιά που έχουν βάλει το greenify. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 DrRand said: Καλησπέρα και από εμένα. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση τάμπλετ και όπως φαίνεται (έπειτα από αρκετή μελέτη και προσεκτική ανάγνωση και των 57 σελίδων του θρέντ) καταλήγω στο gpad. Η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ανάγνωση pdf, kindle books και εγγραφή μπόλικων σημειώσεων. Οπότε έρχομαι στις ερωτήσεις μου, καθ' ότι λίγο (βασικά πολύ λολ) άσχετος με τα τάμπλετ. 1) Γραφίδα δεν έχει, μπορώ όμως να αγοράσω επιπλέων σωστά; 2) Το kindle app for android το έχει κανείς δουλέψει στην εν λόγω συσκευή; Εντυπώσεις; 3) Ποιά επιλογή app για pdf προτείνεται; Ευχαριστω εκ των προτέρων 1) Ναι, πάρε όποια θες 2) Δεν το έχω δουλέψει. 3) Το aldiko δουλεύω αυτές τις μέρες και μου φαίνεται πολύ καλό, καθώς και το moon+ reader. Νομίζω αξίζουν και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Θήκες έχει το public? Είναι γενικά για 8" η για το g pad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) DrRand said: Η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ανάγνωση pdf, kindle books και εγγραφή μπόλικων σημειώσεων. (...) 2) Το kindle app for android το έχει κανείς δουλέψει στην εν λόγω συσκευή; Εντυπώσεις; 3) Ποιά επιλογή app για pdf προτείνεται; Ευχαριστω εκ των προτέρων Έχουμε ίδιο προφίλ χρήστη... Ανάγνωση, σημειώσεις, ατζέντα, ίντερνετ. Πήρα την ταμπλέτα για να μεγαλώσουν κάπως τα γράμματα από την 7άρα που είχα, χωρίς να γυρίσω στις 10ίντσες που είναι ογκώδεις και βαριές. Έχουμε και λέμε λοιπόν (για γραφίδα δεν ξέρω): (2) το kindle είναι αρκετά καλό, αν θέλεις να διαβάζεις αρχεία mobi. Υποθέτω, αφού είσαι ήδη χρήστης, θα έχεις υπόψη σου ότι τα βιβλία που αγοράζεις από την amazon έχουν βασικούς περιορισμούς, είναι κλειδωμένα, δεν μεταβιβάζονται κλπ. (3) Για pdf χρησιμοποιώ τον reader της adobe, αν και εκεί διαβάζω μόνο περιοδικά, επιστημονικά εγχειρίδια και manual. Όπως θα ξέρεις ήδη, η φόρμα αυτή είναι δύσχρηστη για οτιδήποτε άλλο. Για ανάγνωση epub, που είναι το πρότυπο που προτιμώ, έχω εδώ και 3+ χρόνια το aldiko και πλέον το moon+, αμφότερα pro (μάλιστα αν προλάβεις, το δεύτερο το έχουν προσφορά <2€). Το aldiko έχει αρκετά μειονεκτήματα, κυριότερη η έλλειψη λεξικού και η αδυναμία να κάνει δύο στήλες στην landscape σελίδα (εκτός αν κάνεις τα γράμματα ψείρες, οπότε οι δύο στήλες είναι ουσιαστικά άχρηστες). Το moon+ σε σχέση με πέρσι που το είχα δοκιμάσει έχει βελτιωθεί πολύ, έχει εξαιρετικά ενεργή ομάδα ανάπτυξης και πλέον άριστο λεξικό, με (επιπρόσθετα) προφορά των αγγλικών λέξεων (το λεξικό δεν είναι ενσωματωμένο, έχει διάφορα, επιλέγεις, κατεβάζεις, εγκαθιστάς). Τέλος, υπάρχει και το calibre companion για διαχείριση της βιβλιοθήκης και ευκολότερη επικοινωνία με τον υπολογιστή, αν εκεί αποθηκεύεις την ηλεκτρονική σου βιβλιοθήκη. Edited January 4, 2014 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 DrRand said: Καλησπέρα και από εμένα. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση τάμπλετ και όπως φαίνεται (έπειτα από αρκετή μελέτη και προσεκτική ανάγνωση και των 57 σελίδων του θρέντ) καταλήγω στο gpad. Η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ανάγνωση pdf, kindle books και εγγραφή μπόλικων σημειώσεων. Οπότε έρχομαι στις ερωτήσεις μου, καθ' ότι λίγο (βασικά πολύ λολ) άσχετος με τα τάμπλετ. 1) Γραφίδα δεν έχει, μπορώ όμως να αγοράσω επιπλέων σωστά; 2) Το kindle app for android το έχει κανείς δουλέψει στην εν λόγω συσκευή; Εντυπώσεις; 3) Ποιά επιλογή app για pdf προτείνεται; Ευχαριστω εκ των προτέρων Επειδή λες για πολλές σημειώσεις, έχεις δει και προς tab3 πλευρά; Στο λέω γιατί έχω και το note 10.1, το οποίο έχει γραφίδα από την μάνα του και ξέρω πολύ καλα ότι για σημειώσεις είναι πραγματικά αξεπέραστο. Ναι μεν έχει μικρότερη ανάλυση αλλά στις 8" δεν είναι σημαντικό πρόβλημα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Η μπαταρία πόση ώρα κάνει για να φορτίσει πλήρως; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgecat Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Για το thread 815 κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 bbbb said: Η μπαταρία πόση ώρα κάνει για να φορτίσει πλήρως; 2.5 ώρες περίπου έχω την εντύπωση, δεν είχα κρατήσει ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 AntonisStaras said: Συμφωνώ φίλε μου. Το ρουτ ήταν πραγματικά γελοίο, όμως recovery δεν μπόρεσα ούτε εγώ να βάλω :lol: Όλο κάπου κολλάω. Αλλά απ ότι λένε στους xda, πολλοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ποιο recovery προσπάθησες να περάσεις? Προσπαθησα να περασω και την CWM recovery αλλα και την TWRP και η διαδικασια μενει στη μεση.Παρολο που στο XDA εχει πληρη οδηγο για να περασεις την TWRP απαιτει εντολες adb με την οποια διαδικασια δεν ειμαι καθολου εξοικιωμενος.Δεν μπορει,θα υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος εστω και ας χρειαστει να περιμενουμε λιγο.Απο την εμπειρια μου με το Glaxy S2 που εχω,μετα την Cyanogenmod rom απογειωθηκε και η βελτιωση ηταν τρομακτικη.Αναμενουμε λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 bbbb said: Η μπαταρία πόση ώρα κάνει για να φορτίσει πλήρως; 3μιση ωρες By the way, το doubletap γινεται μονο στον launcher της lg.. Δεν κλεινει με doubletap και nova πλεον. Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει αν καποιος αλλαξει και lockscreen. Τραγικη παντα αυτη η lg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 nikos523 said: 3μιση ωρες By the way, το doubletap γινεται μονο στον launcher της lg.. Δεν κλεινει με doubletap και nova πλεον. Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει αν καποιος αλλαξει και lockscreen. Τραγικη παντα αυτη η lg :) Αυτό λύνεται πολύ εύκολα ρυθμίζοντας με ένα gesture πάνω στην οθόνη να ενεργοποιεί την εφαρμογή screen off and lock. Το μόνο αρνητικό με τον NOVA είναι ότι δεν έχω διάφανη status bar και τη γραμμή με τα κουμπιά στο κάτω μέρος. Έβαλα όμως μαύρο φόντο και πάλι δεν φαίνεται καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts