Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η LG Δεν παραδέχεται hw πρόβλημα και λέει πως το φαινόμενο θα εξαλειφθεί με sw τρόπο.

Οι υπάλληλοι σπάνια ξέρουν πολλά ενώ συχνά μιλούν και ανεύθυνα. ...... έχω ακούσει κατά καιρούς τα απίστευτα. Επίσης έχω την αίσθηση ότι εάν ο υπάλληλος ΗΞΕΡΕ και δεν ΥΠΕΘΕΤΕ δεν θα μίλαγε ώστε να αφήσει την αντιπροσωπεία να χειριστεί το θέμα για να μην εκθέσει απέναντι της το μαγαζί που δουλεύει (εκπροσωπεί) .

Edited by agiosg

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω και γω ένα ταμπλετάκι και είμαι ανάμεσα στο υπέροχο gpad και το nexus 7 v2. Η αλήθεια είναι ότι το gpad είναι ελαφρώς πιο αργό (λιγότερο smooth) από το nexus, αλλά σε όλους τους άλλους τομείς πιστεύω ότι το lg είναι πολύ ανώτερο! :)

Το ερώτημά μου είναι το εξής: Πότε πιστεύετε ότι θα έρθει στην ελλάδα το gpad google play? Εφόσον θα έχει pure android, νομίζω ότι ο ανταγωνισμός με το nexus 7 θα πάψει πλέον να υφίσταται. :happy: Αξίζει η αναμονή για το google play ή όχι? :)

Επίσημα να έρθει μην το περιμένεις. Με παραεισαγωγή ίσως, αλλά και πάλι με ελάχιστες πιθανότητες...

Επίσημα να έρθει μην το περιμένεις. Με παραεισαγωγή ίσως, αλλά και πάλι με ελάχιστες πιθανότητες...

Γιατί όμως? Δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην ευρώπη? :cry:

Γιατί όμως? Δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην ευρώπη? :cry:

Δεν υπάρχει playstore Ελλάδα, για αυτό..Κάποια στιγμη ίσως έρθει αλλά θα είναι με μεγαλο καπελο...Δεν θα αξίζει για κανένα λογο,γιατί θα έχει αρκετή διάφορα με το απλό..

Πάντως το s4 και το one δεν έκαναν εμφάνιση Ελλάδα..

In xda we trust:Dθα γινεται...αλλα δεν χρειάζεται!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Το απλό gpad θα γίνεται όμως να πάρει τη rom του google play? Έστω και αν χάνεται η εγγύηση...

Μέχρι στιγμής όχι,αλλά 100% θα υπάρξει κάποιος developer του xda που θα βγάλει μια Ρομ..

Edit: υπάρχει αλλά σε alpha στάδιο..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2571762

Edited by andrewk

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. :) Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν αγοραστεί το GPE από Αμερική(να το φέρει κάποιος απ εκεί δλδ), θα γίνεται να δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα και θα υποστηρίζει Ελληνικά? Θα έρχονται κανονικά τα updates?

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω όμως πως είναι πιο συμφέρουσα η αγορά του από Ελλάδα αφού η τιμή είναι περίπου η ίδια και αν μετά χρειαστεί μπορείς να του περάσεις άλλη rom.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. :) Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν αγοραστεί το GPE από Αμερική(να το φέρει κάποιος απ εκεί δλδ), θα γίνεται να δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα και θα υποστηρίζει Ελληνικά? Θα έρχονται κανονικά τα updates?

Μιλάς για tablet (το οποίο δεν έχει ούτε 3G/4g) και επιπλέον για gpe συσκευή, που θα πει δεν υπάρχουν προβλήματα "κλειδώματος" κτλ.

Google Pixel 5

Με 35-40% φωτεινοτητα μπορεις να κερδισεις αλλη μια ωρα με την ιδια χρηση. Το λεω επειδη την ιδια χρηση κανω και γω και φαινονται μια χαρα ολα με τοση φωτεινοτητα. Συνηθως πιανω το 7ωρο.

Ναι, το ξερω, ετσι δουλευω το G2 που εχω. Αλλα ειναι επιλογη μου, για να ευχαριστιεμαι λεπτομερια και φωτεινοτητα, μιας και το tablet, δεν με πειραζει να το φορτιζω πιο συχνα. Αλλωστε σπιτι μενει, για web surfing, fb, instagram, και παιχνιδακια.

Παντως, σιγουρα, βαζοντας την φωτεινοτητα στο 50% ανετα κερδιζεις μια ωριτσα παραπανω μπαταρια.

i πλήρωσε $ 300 για τη δική μου.i επίσης πήρε αυτό προστατευτικό οθόνης από GEARMAXX. εδώ είναι μερικές εικόνες που πήρα από αυτό.

Μπορούμε χωρίς ρουταρισμα να στέλνουμε εφαρμογές στην sd με κανένα πρόγραμμα?

Με πολλά, όπως το app2sd ή το Clean Master.

Google Pixel 5

ειχα το lg πριν καποιες ημερες και ειχα πει στο service της lg (procordia) οταν θα φερουν θηκες να με ιδοποιησουν.σημερα με πηραν τηλεφωνο οτι εχουν ερθει.αρα οσοι θελουν την θηκη ας επικοινωνησουν μαζι τους

Tην πήρα την θήκη. Δε μ'αρεσε καθόλου. Η θήκη που είχαν στην έκθεση μαζί με το G Pad είναι πολύ καλύτερη.

Δεν επιτρέπει το σύστημα να μεταφερθούν οι εφαρμογές στην sd με καμμία από τα παραπανω. Εκτός αν δεν κάνω κάτι καλά εγώ αν και μάλλον αυτά είναι μόνο για τα ρουταρισμενα.

Σημερα το πηρα κι εγω!Θηκες μονο απο ebay;Skroutz απο οτι ειδα δεν παιζει τιποτα...

Εχω μια ερώτηση για όποιον έχει πάρει τη θήκη που κλείνει σαν book της VOIA και έχει σχέση με τον μαγνήτη. Εμένα έχει ένα μαγνήτη περίπου στην άκρη της θήκης από την πλευρά που ακουμπάει με την πλάτη και όχι από την πλευρά που ανοίγει. Αλλά αν το κρατήσω ανάποδα ανήγει αμέσως λες και δεν το κρατάει ο μαγνήτης. Σε εσάς τι συμβαίνει αν μπορεί να το κοιτάξει κάποιος που την έχει πάρει.

Ευχαριστώ πολύ

Γεια σας και πάλι! Μίλησα σήμερα με την lg κι έφαγα άκυρο... Όσον αφορά το screenshot που ανέβασα με τα ασπράκια γύρω γύρω (σελ.30), το έστειλα και σε εκείνους και μου είπαν ότι έτσι συμβαίνει γιατί η οθόνη φωτίζεται περιμετρικά. Οκ, κάτι θα ξέρουν. Κι όσον αφορά το wifi που χάνεται και δεν ξανασυνδέεται, μοιάζει με ασυμβατότητα των ρούτερ. Εν τω μεταξύ δεν τους έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο και δεν ήξεραν να μου πουν τι να κάνω παρά μόνο να δω αν θα ξανασυμβεί. Σώθηκα δηλαδή :( Βάι!

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Φίλε, έχει πολύ έντονο το φαινόμενο bleeding πολύ κακώς δεν απαίτησες να στο αλλάξουν!! Προφανώς δεν τους τα... έχωσες και βρήκαν ευκαιρία να σου πουν πως είναι κάτι φυσιολογικό!! Εγώ είχα το αντίστοιχο θέμα με 3 (!!!) τηλεοράσεις της LG και τις έκανα επιστροφή και τις 3 μέχρι που βρήκα την κατάλληλη!! (...και θα συνέχιζα για πάντα :lol: μέχρι να ήμουν ικανοποιημένος)!

Να τους πάρεις τηλέφωνο αύριο και να βάλεις στο παιχνίδι την λέξη "καταγγελία" και να δεις για πότε θα γίνει δουλειά! Απλά να ξέρεις πως μπορεί το επόμενο που θα πάρεις να είναι χειρότερο! Δυστυχώς έτσι είναι αυτά...

100% φωτεινότητα με μαυρο φωντο. Βλεπετε την μπλε γραμμη δεξια ?ενω εγω το βλεπω, στο screenshoot δεν το βγαζει..... Edited by piperasgr
:thanks:

Προφανώς γιατί είναι στη συσκευή όχι σε αυτο που αποτυπώνεται στην οθόνη.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience