Jump to content

PARALLAX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PARALLAX

  1. Φίλοι μου καλησπέρα σας, και στο δικό μου 8x ήρθε προχθές η αναβάθμιση έπειτα από την οποία όμως έχω διαπιστώσει ραγδαία μείωση της απόδοσης της μπαταρίας ( μιλάμε για 30% λιγότερη διάρκεια - δεν βγάζει μέρα!).. Συμβαίνει και σε εσάς?
  2. PARALLAX

    Meizu MX3

    Φίλοι μου καλησπέρα, Εδώ και 2 μήνες έχω αγοράσει το mx3 μέσω της προσφοράς του Γερμανού... Το δούλεψα για 2-3 μέρες στην αρχη, απλά να το δοκιμάσω, μιας και έχω άλλη βασική συσκευή (το πήρα λόγω επιδότησης και προσφοράς, ώστε να το χρησιμοποιήσω αργοτερα).. Από τις πρώτες αυτές ημέρες κατάλαβα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μπαταρία, μιας και τελείωνε πολύ γρήγορα.. Εδώ και μια εβδομαδα άρχισα να το χρησιμοποιώ κανονικά και το πρόβλημα αποδείχθηκε μεγάλο: ή μπαταρία του κρατάει περίπου 12 ώρες με ελάχιστη χρήση.. Όταν λέω ελάχιστη εννοώ 2 κλήσεις, 5 λεπτά Facebook και... Αυτά!!! Τονίζω ότι δεν έχω κάποιο πρόγραμμα να τρέχει στο background και προφανώς να επιβαρύνει τη συσκευή... Αντιμετώπισε κανείς ανάλογο πρόβλημα? Να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία?
  3. Πράγματι έκανα hard reset αλλά τα ίδια.. Επέστρεψα στα 8.1 και... Ανασανα!!! Μάλλον αποδεικνύεται ότι κακώς η microsoft έδωσε αναβάθμιση για ένα τέτοιο low end κινητό.. Στα 8.1 πραγματικά πετάει, λειτουργεί άψογα, ενώ στα 10 το lag πάει σύννεφο... Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας..
  4. Παιδιά SOS.. Το τηλέφωνο το έχω 5 μήνες και είναι άψογο, τρομερά πρακτικό και ταχύτατο... Έκανα το λάθος να το κάνω αναβάθμιση σε wp 10.. Έχει γίνει εκνευριστικά αργό, ενώ πέραν της καλύτερης εμφάνισης, σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο σαν λειτουργικό.. Πως μπορώ να το επαναφέρω στα 8 άρια??
×
×
  • Create New...