firiel Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Όχι. Πρέπει να ξεχάσεις τη θύρα υπερύθρων. Έβαλα τη 6αρα και δείχνει να τα σπάει. Έφτιαξαν και τη SD, την οποία μπορείς να χρησιμοποιεισεις σαν συνέχεια της internal. Τρομερό αλλά επίσης ακόμα δεν υποστηρίζεται από 3rd party apps όπως ο es και το twrp κάνοντας δύσκολα τα εύκολα. Για παράδειγμα ξέχασα να φλασαρω supersu και τώρα δεν μπορώ να βρω το download στη recovery. Μπαταρία απίστευτη. Αυτά για τώρα more to come Edited November 1, 2015 by firiel Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Όχι. Πρέπει να ξεχάσεις τη θύρα υπερύθρων. Έβαλα τη 6αρα και δείχνει να τα σπάει. Έφτιαξαν και τη SD, την οποία μπορείς να χρησιμοποιεισεις σαν συνέχεια της internal. Τρομερό αλλά επίσης ακόμα δεν υποστηρίζεται από 3rd party apps όπως ο es και το twrp κάνοντας δύσκολα τα εύκολα. Για παράδειγμα ξέχασα να φλασαρω supersu και τώρα δεν μπορώ να βρω το download στη recovery. Μπαταρία απίστευτη. Αυτά για τώρα more to come Μήπως δοκίμασες το Xposed Framework φίλε; αν λειτουργεί, θα φλασάρω κι εγώ, αλλιώς να περιμένω, γιατί βαριέμαι το στήσιμο των εφαρμογών κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Όχι λυπάμαι, ποτέ δεν βάζω xposed Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Επειδή στο φόρουμ του v490 δεν μου απαντάει κανείς, έχει παρεί κανείς microusb to hdmi για να συνδέσει το ταμπλετ στην τηλεόραση; Για να δω kodi από εκεί και ταινίες κλπ. Κάτι από ebay δηλαδή ή τι ακριβώς microusb χρειάζεται για να βεβαιωθώ. Νομίζω ότι είναι σχεδόν τα ίδια ταμπλετ; Έχω βρει αυτό εδω στο ebay -->http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-to-HDMI-1080P-HD-TV-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S5-Note-3-/111720879881?hash=item1a03155709:g:fBMAAOSwPcVVqf0I και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα κάνει για το δικό μου το lg g pad 8.0 v490 * Δηλαδή δεν έχω βρει εάν είναι 5pin ή 11pin η υποδοχή για usb οπότε και εκεί προβληματίζομαι! Edited November 3, 2015 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Δεν εννοείς microHDMI έτσι; δεν έχει τέτοια έξοδο φαντάζομαι, θα ήταν πιο απλό. Δεν το έχω δοκιμάσει (βασικά αφού δεν έχει έξοδο HDMI δεν πήγε καν το μυαλό μου οτι γίνεται), αλλά, η θύρα micro USB είναι μία, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με pins κλπ... Υπάρχει και το mini USB βέβαια, μηπως με αυτό μπερδεύτηκες όσο έψαχνες; Δες στο manual αν είναι όντως Micro USB και απλά πρόσεξε να είναι το σωστό αρσενικό/ θηλυκό.. Δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο να προσέξεις... EDIT: δες εδώ τη φωτό αριστερά, το πρώτο λογικά έχει το τάμπλετ (micro USB) http://www.wisegeek.com/what-is-micro-usb.htm Edited November 3, 2015 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Επειδή στο φόρουμ του v490 δεν μου απαντάει κανείς, έχει παρεί κανείς microusb to hdmi για να συνδέσει το ταμπλετ στην τηλεόραση; Για να δω kodi από εκεί και ταινίες κλπ. Κάτι από ebay δηλαδή ή τι ακριβώς microusb χρειάζεται για να βεβαιωθώ. Νομίζω ότι είναι σχεδόν τα ίδια ταμπλετ; Έχω βρει αυτό εδω στο ebay -->http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-to-HDMI-1080P-HD-TV-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S5-Note-3-/111720879881?hash=item1a03155709:g:fBMAAOSwPcVVqf0I και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα κάνει για το δικό μου το lg g pad 8.0 v490 * Δηλαδή δεν έχω βρει εάν είναι 5pin ή 11pin η υποδοχή για usb οπότε και εκεί προβληματίζομαι! Το V500 υποστηρίζει το πρωτόκολλο Slimport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Δεν εννοείς microHDMI έτσι; δεν έχει τέτοια έξοδο φαντάζομαι, θα ήταν πιο απλό. Δεν το έχω δοκιμάσει (βασικά αφού δεν έχει έξοδο HDMI δεν πήγε καν το μυαλό μου οτι γίνεται), αλλά, η θύρα micro USB είναι μία, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με pins κλπ... Υπάρχει και το mini USB βέβαια, μηπως με αυτό μπερδεύτηκες όσο έψαχνες; Δες στο manual αν είναι όντως Micro USB και απλά πρόσεξε να είναι το σωστό αρσενικό/ θηλυκό.. Δεν νομίζω να έχει κάτι άλλο να προσέξεις... EDIT: δες εδώ τη φωτό αριστερά, το πρώτο λογικά έχει το τάμπλετ (micro USB) http://www.wisegeek.com/what-is-micro-usb.htm Οτι εχει micro usb το καταλαβα. Απλα στο ebay ειχε με 5pin και 11pin λογικα το δευτερο ταιριαζει γιατι το 5pin ειναι για συσκευες samsung. Εφοσον αγορασεις το σωστό ανταπτορα βαζοντας το μαζι με καλωδιο hdmi και να φορτίζει και η συσκευή σου, βλεπεις οτι θες στην τηλεόραση σου. Να δεις ταινιες,σειρές. Εγω προσωπικά θελω μεσω kodi. Να δεις φωτο, βιντεακια και να παίξεις κανενα παιχνίδι κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το V500 υποστηρίζει το πρωτόκολλο Slimport. Εγω εχω το lg g pad 8.0 v490 δεν εχει σχέση με το v500. Και εκει κολλάω ...τι ειναι το σωστό ανταπτορακι για hdmi. Προς το παρον, ψαχνω μηπως βρω πιο αναλυτικα χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ποσα πιν εχει,απλα να ειναι micro usb,μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Τεσπα,γιατι δεν παιρνεις ενα miracast dongle μιας και το ταμπλετ μας(για το v490 μιλαω) υποστηριζει miracast?Για να δουλεψει το καλωδιο που κοιτας,πρεπει η συσκευη να υποστηριζει MHL και δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια το v490. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Επειδή στο φόρουμ του v490 δεν μου απαντάει κανείς, έχει παρεί κανείς microusb to hdmi για να συνδέσει το ταμπλετ στην τηλεόραση; Για να δω kodi από εκεί και ταινίες κλπ. Κάτι από ebay δηλαδή ή τι ακριβώς microusb χρειάζεται για να βεβαιωθώ. Νομίζω ότι είναι σχεδόν τα ίδια ταμπλετ; Έχω βρει αυτό εδω στο ebay -->http://www.ebay.com/itm/MHL-Micro-USB-to-HDMI-1080P-HD-TV-Cable-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S5-Note-3-/111720879881?hash=item1a03155709:g:fBMAAOSwPcVVqf0I και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα κάνει για το δικό μου το lg g pad 8.0 v490 * Δηλαδή δεν έχω βρει εάν είναι 5pin ή 11pin η υποδοχή για usb οπότε και εκεί προβληματίζομαι! Οτι εχει micro usb το καταλαβα. Απλα στο ebay ειχε με 5pin και 11pin λογικα το δευτερο ταιριαζει γιατι το 5pin ειναι για συσκευες samsung. Εφοσον αγορασεις το σωστό ανταπτορα βαζοντας το μαζι με καλωδιο hdmi και να φορτίζει και η συσκευή σου, βλεπεις οτι θες στην τηλεόραση σου. Να δεις ταινιες,σειρές. Εγω προσωπικά θελω μεσω kodi. Να δεις φωτο, βιντεακια και να παίξεις κανενα παιχνίδι κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω εχω το lg g pad 8.0 v490 δεν εχει σχέση με το v500. Και εκει κολλάω ...τι ειναι το σωστό ανταπτορακι για hdmi. Προς το παρον, ψαχνω μηπως βρω πιο αναλυτικα χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=141466658843&alt=web Αυτο θες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ποσα πιν εχει,απλα να ειναι micro usb,μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Τεσπα,γιατι δεν παιρνεις ενα miracast dongle μιας και το ταμπλετ μας(για το v490 μιλαω) υποστηριζει miracast?Για να δουλεψει το καλωδιο που κοιτας,πρεπει η συσκευη να υποστηριζει MHL και δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια το v490. Το MHL είναι διαφορετικό πρότυπο από το Slimport και παραδοσιακά η LG προτιμάει το δεύτερο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι MHL δεν κάνει. Αντίθετα, είναι λογικό να υποθέσουμε με σχετική ασφάλεια ότι υποστηρίζει Slimport (όπως πρότεινε και ο fanatikos) με σημείωση ότι προσωπικά δεν το είδα να αναφέρεται ρητά σε κάποια επίσημη σελίδα, γι' αυτό και ήμουν διστακτικός να το προτείνω ανεπιφύλακτα. Για αποσαφήνιση, μιλάω μόνο για το V490, αφού το V500 υποστηρίζει σίγουρα Slimport. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Ε, ναι. Το v500 ειχα και εγώ και ειναι σίγουρα slimport. Δεν πιστεύω στο 490, αν υποστηρίζει τετοια λειτουργία, να το άλλαξε. Αποκλείεται. Άλλωστε δεν ξερω να εχει βγάλει καποιο η LG που να υποστηρίζει mhl. Edited November 6, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο ποσα πιν εχει,απλα να ειναι micro usb,μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Τεσπα,γιατι δεν παιρνεις ενα miracast dongle μιας και το ταμπλετ μας(για το v490 μιλαω) υποστηριζει miracast?Για να δουλεψει το καλωδιο που κοιτας,πρεπει η συσκευη να υποστηριζει MHL και δεν ξερω αν εχει τετοια λειτουργια το v490. Δεν μου είχε περάσει καν απ' το μυαλό και ίσως είναι και ακόμα καλύτερα.. κάτι βρήκα στο ebay. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=141466658843&alt=web Αυτο θες. Πιθανόν και θα κάνει μάλλον αυτό... θα το κοιτάξω... Το MHL είναι διαφορετικό πρότυπο από το Slimport και παραδοσιακά η LG προτιμάει το δεύτερο. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι MHL δεν κάνει. Αντίθετα, είναι λογικό να υποθέσουμε με σχετική ασφάλεια ότι υποστηρίζει Slimport (όπως πρότεινε και ο fanatikos) με σημείωση ότι προσωπικά δεν το είδα να αναφέρεται ρητά σε κάποια επίσημη σελίδα, γι' αυτό και ήμουν διστακτικός να το προτείνω ανεπιφύλακτα. Για αποσαφήνιση, μιλάω μόνο για το V490, αφού το V500 υποστηρίζει σίγουρα Slimport. Και εγώ δεν το έχω διαβάσει πουθενά, δεν ξέρω γιατί δεν το αναφέρει για το v490! Πιθανότατα όμως να κάνει. Βέβαια όπως έγραψα και παραπάνω ίσως να αγοράσω ένα miracast usb και να βρω την ησυχία μου! Ε, ναι. Το v500 ειχα και εγώ και ειναι σίγουρα slimport. Δεν πιστεύω στο 490, αν υποστηρίζει τετοια λειτουργία, να το άλλαξε. Αποκλείεται. Άλλωστε δεν ξερω να εχει βγάλει καποιο η LG που να υποστηρίζει mhl. Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας... απλά έχω στα χέρια μου πλέον το xiaomi redmi note 2 και έφαγα κόλλημα εκεί για λίγες μέρες. Ήθελα κάτι που να κάνει και για τα 2 (v490+xiaomi), δεν ξέρω ακόμα στο ψάξιμο είμαι. Και το miracast είναι υπό σκέψη και έρευνα.:) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-custom-stock-v50030b-lollipop-5-0-2-t3230344 Απο χθες έχω περάσει αυτή. Είναι η έκδοση του Χονγκ Κονγκ, με λιγότερα κορεατικα (δεν είδα καθόλου για να είμαι ειλικρινής) και με custom Kernel. Θα την τσεκάρω ακόμα αλλά όλα μια χαρά προς το παρόν. Δεν είχα καμία αποσυνδεση κάρτας. Την έβαλα με clean install παρότι είχα την προηγούμενη έκδοση της lollipop. Όλα καλά μέχρι τώρα. Edited November 12, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-custom-stock-v50030b-lollipop-5-0-2-t3230344 Απο χθες έχω περάσει αυτή. Είναι η έκδοση του Χονγκ Κονγκ, με λιγότερα κορεατικα (δεν είδα καθόλου για να είμαι ειλικρινής) και με custom Kernel. Θα την τσεκάρω ακόμα αλλά όλα μια χαρά προς το παρόν. Δεν είχα καμία αποσυνδεση κάρτας. Την έβαλα με clean install παρότι είχα την προηγούμενη έκδοση της lollipop. Όλα καλά μέχρι τώρα. Κι εγώ αυτήν έχω εδώ κ μια βδομάδα περίπου. Με στοκ kernel, είχα 4-5 αποσυνδέσεις. Αλλά η ROM μου φαίνεται αργή σε σχέση με την AOSP 5.1.1 που είχα πριν... Θα δοκιμάσω κ τους custom kernels, αν κ δεν περιμένω κ μεγάλη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδια. Θελω να γυρισω σε στοκ κατασταση ...να γινει οπως απο εργοστασιο και δεν θυμαμαι πως το κανουμε απο pc. Προσπαθησα με αποκατασταση σφαλματων αναβαθμισης απο lg pc suite και σφαλμα επαναφορας αναβαθμισης με το lg mobile support tool. Δεν γινεται το ταμπλετ οπως μαμα.....παραμενουν εφαρμογες και περιβαλλον οπως πριν και φοβαμαι μηπως υπαρχει κανα καταλοιπο απο παλιο ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Τελικά μετά απο κάνα μήνα με cm 12.1 δεν παλευεται η κατάσταση...opera browser και 4-5 παιχνίδια(τα οποία με μαμά ρομ δουλευαν στην εντέλεια) κρασάρουν συνέχεια και δεν ξέρω το γιατί.Πάω για AOSP 5.1.1 όπως και ο jaranor.Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Τελικά μετά απο κάνα μήνα με cm 12.1 δεν παλευεται η κατάσταση...opera browser και 4-5 παιχνίδια(τα οποία με μαμά ρομ δουλευαν στην εντέλεια) κρασάρουν συνέχεια και δεν ξέρω το γιατί.Πάω για AOSP 5.1.1 όπως και ο jaranor.Για να δούμε... Τώρα είμαι με 5.0.2 στοκ, ο custom kernel βελτίωσε την κατάσταση, αλλά η AOSP 5.1.1 αρκετά καλύτερη σε ταχύτητα και σταθερότητα. Απλά ενημερώνω, πριν μπεις στον κόπο, η AOSP 6 είναι σχετικά σταθερή, αν σε ενδιαφέρει. Εγώ περιμένω να βγουν τα xposed modules που με ενδιαφέρουν για την 6 και θα την φλασάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Όταν λέτε Aosp 5.1.1, ποια εννοείτε; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αυτήν: http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-5-0-lollipop-lrx21m-t2941207 Καθαρό Android, χωρις φρου φρου κι αρώματα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αυτήν: http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/development/rom-android-5-0-lollipop-lrx21m-t2941207 Καθαρό Android, χωρις φρου φρου κι αρώματα :P Ωραία! Αν και λέω να δοκιμάσω την 6 να δω πως πάει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Τώρα είμαι με 5.0.2 στοκ, ο custom kernel βελτίωσε την κατάσταση, αλλά η AOSP 5.1.1 αρκετά καλύτερη σε ταχύτητα και σταθερότητα. Απλά ενημερώνω, πριν μπεις στον κόπο, η AOSP 6 είναι σχετικά σταθερή, αν σε ενδιαφέρει. Εγώ περιμένω να βγουν τα xposed modules που με ενδιαφέρουν για την 6 και θα την φλασάρω. Την έχω περάσει ηδη:)...Πολύ καλή,σφαίρα πάει,καλύτερα από την cm.Απλώς έχω ένα πρόβλημα μέχρι στιγμής,δεν μου βλέπει το wifi του σπιτιού,ενώ του γραφείου κανονικά...:blink::blink: Λέω να περιμένω λίγο για την 6,να διορθώσουν τυχόν bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Περίεργο αυτό... μήπως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις 2.4GHz/ 5Ghz στο router σου; Δεν μου έχει τύχει, απλά κάπου πήρε το μάτι μου κάτι σχετικό (ίσως ήταν για τη στοκ, δεν θυμάμαι!) Αν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο router σου δοκίμασε να την αλλάξεις (πχ αν είσαι στα 5GHz γύρισέ το στα 2,4GHz ή το αντίθετο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το δοκίμασα,αλλά τίποτα.Στο γραφείο που είμαι τώρα,δεν έχω θέμα...τι να πώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Παιδια. Θελω να γυρισω σε στοκ κατασταση ...να γινει οπως απο εργοστασιο και δεν θυμαμαι πως το κανουμε απο pc. Προσπαθησα με αποκατασταση σφαλματων αναβαθμισης απο lg pc suite και σφαλμα επαναφορας αναβαθμισης με το lg mobile support tool. Δεν γινεται το ταμπλετ οπως μαμα.....παραμενουν εφαρμογες και περιβαλλον οπως πριν και φοβαμαι μηπως υπαρχει κανα καταλοιπο απο παλιο ρουτ. Ξαναρωταω μήπως και. :) Edited November 18, 2015 by agiosg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Δηλαδή κατάφερες τελικά να αλλάξεις rom? Σίγουρα; Αν ναι τότε τα σκουπίδια που βλέπεις θα είναι απλά της εσωτερικης μνήμης. Κάνε ένα factory reset και θα είναι καθαρό. Αν θυμάμαι καλά κι εγώ με το support tool το είχα φέρει σε stock. Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts