Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι έχετε κάνει τις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις μπορείτε να κάνετε δοκιμές με το skype και το viber αν σας δουλεύουν κανονικά ή έχετε κάποιο πρόβλημα; Κάντε κάποιες κλήσεις/βίντεοκλήσεις να δείτε αν χάνετε κλήσεις ή δεν μπαίνει. Το ρωτάω γιατί στο G2 υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον να έχουμε το Pad να μιλάμε μέχρι να φτιάξουν το G2 (αν το φτιάξουν). Μην "χαλάσουμε" και το Pad αν υπάρχει πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ!

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι έχετε κάνει τις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις μπορείτε να κάνετε δοκιμές με το skype και το viber αν σας δουλεύουν κανονικά ή έχετε κάποιο πρόβλημα; Κάντε κάποιες κλήσεις/βίντεοκλήσεις να δείτε αν χάνετε κλήσεις ή δεν μπαίνει. Το ρωτάω γιατί στο G2 υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον να έχουμε το Pad να μιλάμε μέχρι να φτιάξουν το G2 (αν το φτιάξουν). Μην "χαλάσουμε" και το Pad αν υπάρχει πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις. Ευχαριστώ!

Να γειασει το στόμα σου....

%5BATTACH%5D47699%5B/ATTACH%5Dφαινονται τα στοιχεια της ενημερωσης.

Να ξαναρωτησω...... σας ηρθε αυτη η ενημερωση αυτες τις μερες; την κανατε;

Οτι ενημερωση βγαζει, να την κανεις.

Στα windows δεν κανεις update;

Εάν είναι να μου προσθέτει το knock Code και να μου "χαλάει" τις VoIP εφαρμογές, όχι δεν θέλω το Knock Code. Εκτός κι αν είναι όλα λειτουργικά όπως πριν + το Knock Code τότε ναι μάλιστα να την κάνω την ενημέρωση. Άποψη μου επειδή χρησιμοποιώ VoIP εφαρμογές.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Εάν είναι να μου προσθέτει το knock Code και να μου "χαλάει" τις VoIP εφαρμογές, όχι δεν θέλω το Knock Code. Εκτός κι αν είναι όλα λειτουργικά όπως πριν + το Knock Code τότε ναι μάλιστα να την κάνω την ενημέρωση. Άποψη μου επειδή χρησιμοποιώ VoIP εφαρμογές.

Από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, η ταμπλέτα δεν έχει τα προβλήματα που είχε το G2 με VoIP.

Από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, η ταμπλέτα δεν έχει τα προβλήματα που είχε το G2 με VoIP.

Έχω ρωτήσει 2 φορές αλλά δεν έχω πάρει απάντηση κι έτσι δεν την έχω κάνει ακόμα. Βέβαια αν είχε πρόβλημα λογικά θα το είχε αναφέρει κάποιο μέλος αλλά για να είμαι σίγουρος περιμένω λίγο μήπως απαντήσει κάποιο μέλος που έχει κάνει την ενημέρωση και τα έχει δοκιμάσει.

Οταν λες voip εννοεις το viber;

Και τι ακριβως προβλημα εχεις;

Βασικα εγω το knock code το εχω απενεργοποιημενο, μονο το knock on/off χρησιμοποιω

Συνδέω ποντίκι στο ταμπλετ αλλα δεν εμφανίζεται το εικονικό πληκτρολόγιο της lg,ξερει Κάποιος γιατι.

Τέσσερα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

1)δεν τα γράφω σωστά και δεν με καταλαβαίνετε.

2)δεν γνωρίζει κάνεις να απαντήσει.

3)δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον για το θεματάκι.

4)δεν σας αρέσουν τα μουτρα μου.

Ε καλα εγω ρωτησα πιο κοινα θεματα και δεν μου απαντησαν.....μην γκρινιαζεις χαχαχα. Εξω απο πλακα....δεν νομιζω να εχουν συνδεσει πολλοι ποντικι.

Η μπορεί απλά να μην έχει συνδέσει κανείς ποντίκι.

Να θυμίσω ότι ο καθένας απαντάει οπότε και αν θέλει, δεν πληρώνεται κανείς για να δίνει λύσεις και συμβουλές.

Η μπορεί απλά να μην έχει συνδέσει κανείς ποντίκι.

Να θυμίσω ότι ο καθένας απαντάει οπότε και αν θέλει, δεν πληρώνεται κανείς για να δίνει λύσεις και συμβουλές.

2)Δεν γνωρίζει κανεις να απαντησει η οπως γράφεις εσυ μπορει να μην εχει συνδέσει κανεις ποντικι.Το ιδιο λεμε κυριε Νικο.

Εγω ισως να πληρωνω που ξέρεις.

Αδερφε απο τ' αδερφια, κατεβασε καμια ταχυτητα στο σασμαν. Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος για τιποτα εδω. Ολοι βοηθαμε επειδη ετσι θελουμε και κανενας δεν απαιτει τιποτα. Το τι, το πως και το γιατι ειναι λογαριασμος του καθενος. Επομενως δεν εχει εννοια αυτο που κανεις. Πολλες φορες ρωτησα κατι και δεν πηρα απαντηση για καποιο λογο. Δεν απαιτησα ομως.

PS.

Μου θυμιζει λιγο ο τροπος σου εναν πιτσιρικα (fits13 νομιζω εγραφε) που εχει μπαναριστει πια, που μας την ελεγε οπως εσυ οταν δεν του απαντουσε καποιος.

------------

Ηρεμα λοιπον, αυριο μπορει να το διαβασει καποιος που το εχει κανει και θελει να βοηθησει και να σου πει.

Η μπορει και να μην το διαβασει κανενας!

Δεν ειναι helpdesk εδω!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τέσσερα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

1)δεν τα γράφω σωστά και δεν με καταλαβαίνετε.

2)δεν γνωρίζει κάνεις να απαντήσει.

3)δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον για το θεματάκι.

4)δεν σας αρέσουν τα μουτρα μου.

Πες μου τον τροπο με τον οποιο το συνδεεις.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν το ειχα παρατηρηση οτι εχει θεμα με το πληκτρολογιο. δεν εμφανιζεται.

αλλα εγω χρησιμοποιω σετ πληκτρολογιο και ποντικι δεν χρειαζομαι το εικονικο πληκτρολογιο.

το δοκιμασα και σε galaxy note 3 neo εκει εμφανιζεται κανονικα το εικονικο πληκτρολογιο.

:cool:

Πες μου τον τροπο με τον οποιο το συνδεεις.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν το ειχα παρατηρηση οτι εχει θεμα με το πληκτρολογιο. δεν εμφανιζεται.

αλλα εγω χρησιμοποιω σετ πληκτρολογιο και ποντικι δεν χρειαζομαι το εικονικο πληκτρολογιο.

το δοκιμασα και σε galaxy note 3 neo εκει εμφανιζεται κανονικα το εικονικο πληκτρολογιο.

Το ποντίκι ειναι ασύρματο.

Συνδέω το usb του ποντικιου(ειναι σαν usb stick)με τον μετατροπέα mini usb,στο ταμπλετ.

Το ποντίκι το διαβάζει αμεσως,ανταποκρίνεται μία χαρά.

κάνω κλικ με το ποντίκι,κανω κλικ πατώντας στη οθονη,τιποτα.

Το πληκτρολόγιο δεν εμφανίζεται.

Μολις το δοκιμασα κι εγώ.

Μια χαρα εμφανιζεται το πληκτρολογιο.

Μήπως ομως εννοεις κάτι άλλο, γιατί αυτά που λες "κάνω κλικ με το ποντίκι,κανω κλικ πατώντας στη οθονη,τιποτα"

δεν τα καταλαβαινω.

Να υποθεσω οτι κάνεις κλικ πχ στον browser ή κάπου για να γράψεις κάτι, ώστε να σου εμφανίσει το πληκτρολόγιο

Edited by sothoms

Μολις το δοκιμασα κι εγώ.

Μια χαρα εμφανιζεται το πληκτρολογιο.

Μήπως ομως εννοεις κάτι άλλο, γιατί αυτά που λες "κάνω κλικ με το ποντίκι,κανω κλικ πατώντας στη οθονη,τιποτα"

δεν τα καταλαβαινω.

Να υποθεσω οτι κάνεις κλικ πχ στον browser ή κάπου για να γράψεις κάτι, ώστε να σου εμφανίσει το πληκτρολόγιο

Ακριβώς κανω κλικ κάπου για να γράψω και δεν μου εμφανίζει το πληκτρολογιο.

Δεν ξέρω, όπως σου ειπα εμενα μου το εμφανιζει κανονικα.

Ειμαι με stock rom 4.4.2 και χωρις root

Με stock rom 4.4.2 ειμαι και εγώ.

Οκ.ευχαριστω.

Ερώτηση σχετικά με το service της LG...

Όσοι το πήγατε με τα γνωστά προβλήματά στην οθόνη,μετά απο πόσες μέρες το πήρατε πισω;

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή το service.

Δευτέρα έρχονται και στο παίρνουν, Πέμπτη-Παρασκευή το έχουν φέρει σπίτι σου.

Τώρα αν είναι για Αθήνα, λογικά 3 μέρες.

Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή το service.

Δευτέρα έρχονται και στο παίρνουν, Πέμπτη-Παρασκευή το έχουν φέρει σπίτι σου.

Τώρα αν είναι για Αθήνα, λογικά 3 μέρες.

Οκ,ευχαριστώ.:)

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

αυτα που κυκλοφορουν ελλαδα γινονται κανονικα google play edition ετσι>
All it takes is a swipe...