nikos523 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κάνε απεγκατάσταση το flash και στον δεύτερο χρήστη αν υπάρχει και μετά ξανα εγκατάσταση στον δικό σου χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Σε μένα δεν παιζει σε κανέναν browser! Ουτε με το σπασμένο flash απο xda ουτε με το original! Στον dolphin εχω ενεργοποιήσει να παιζει flash και να μου τα δείχνει σαν desktop αλλά τίποτα! Έχω κανει τα παντα! Εάν δε σου παίζουν σαν Desktop, δοκίμασε και iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εάν δε σου παίζουν σαν Desktop, δοκίμασε και iPhone. Το εχω δοκιμασει!Ευχαριστω Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κάνε απεγκατάσταση το flash και στον δεύτερο χρήστη αν υπάρχει και μετά ξανα εγκατάσταση στον δικό σου χρήστη. Τίποτα! Και ενα παλικάρι πιο πίσω είχε το ίδιο πρόβλημα και δεν πρεπει να βρήκε λύση! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Flash Στον μαμά δεν παίζει σε εμένα σε dolphin και τα συναφή παίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδια θα σκασω.Εχω δοκιμασει τα παντα και flash δεν μου παιζει. Ενω πριν λιγες μερες επαιζε κανονικα. Καποια αναβαθμιση εφαρμογης την εκανε τη δουλεια. Σε σας παιζει κανονικα;;Καμια.ιδεα;; Ούτε εγώ μπορώ να παίξω flash εδώ και αρκετό καιρό. Και δυστυχώς έχω δοκιμάσει τα πάντα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 http://techmaniacs.gr/lg-g2-mini-review/ Ανοιξτε μια το review απο techmaniacs και πείτε μου αν σας δείχνει το βίντεο.Με το κινητό με custom 4.4 το βλέπω.Με το tablet με official 4.4 δεν το βλέπω. Για πείτε αν το βλέπετε! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 http://techmaniacs.gr/lg-g2-mini-review/ Ανοιξτε μια το review απο techmaniacs και πείτε μου αν σας δείχνει το βίντεο.Με το κινητό με custom 4.4 το βλέπω.Με το tablet με official 4.4 δεν το βλέπω. Για πείτε αν το βλέπετε! Στο μαμίσιο περιηγητή παίζει κανονικά :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Στο μαμίσιο περιηγητή παίζει κανονικά :) Οκ φιλέ μου Ευχαριστώ! Θέλει ενα factory reset για να στρώσει.Δεν υπάρχει αλλη λύση. Έχει βάλει κανεις καμια customia να προτείνει καμια rom; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εβγαλα το root και γυρισα σε art. Εκανα και επαναφορά μπας και στρώσει αλλά ακόμα δεν μου παιζει flash. Όσοι έχετε art μετα την επανεκκίνηση σας γράφει χρηση dalvik η χρηση art; Λίγο πιο ομαλό το βλέπω με art Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Χρηση ART. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Εβγαλα το root και γυρισα σε art. Εκανα και επαναφορά μπας και στρώσει αλλά ακόμα δεν μου παιζει flash. Όσοι έχετε art μετα την επανεκκίνηση σας γράφει χρηση dalvik η χρηση art; Λίγο πιο ομαλό το βλέπω με art Αν δεν κανω λαθος,ρουτ,art ή dalvik δεν εχουν καμια σχεση με το flash:worry:...Ειναι αποφαση της εταιριας(της google αν δεν κανω λαθος),να σταματησει την υποστηριξη φλας...Οποτε δε νομιζω ολα τα παραπανω να εχουν σχεση...Με το art,θεωρητικα,ανοιγουν γρηγοροτερα οι εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Αν δεν κανω λαθος,ρουτ,art ή dalvik δεν εχουν καμια σχεση με το flash:worry:...Ειναι αποφαση της εταιριας(της google αν δεν κανω λαθος),να σταματησει την υποστηριξη φλας...Οποτε δε νομιζω ολα τα παραπανω να εχουν σχεση...Με το art,θεωρητικα,ανοιγουν γρηγοροτερα οι εφαρμογες Ναι για να στρώσει το flash εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Αλλα παλι τίποτα.Θα ξαναπερασω την Ρομ τώρα να δω τι θα γίνει.Και μετα θα πάω σε custom. Το να βγάλω το Ρουτ και να γυρίσω σε αρτ είναι αλλουνου παπα ευαγγέλιο! :p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πέρασα την mahdi rom και επιτέλους έχω flash! Νόμιζε οτι θα μου ξεφυγει! Το ταμπλετ προς το παρόν πηγαινει πολύ αερατα αλλά είναι νωρίς ακόμα.Θέλω να δω πως τα πηγαινει και η μπαταρία. Εδώ θα είμαστε και θα ενημερωσω. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πέρασα την mahdi rom και επιτέλους έχω flash! Νόμιζε οτι θα μου ξεφυγει! Το ταμπλετ προς το παρόν πηγαινει πολύ αερατα αλλά είναι νωρίς ακόμα.Θέλω να δω πως τα πηγαινει και η μπαταρία. Εδώ θα είμαστε και θα ενημερωσω. Πηγαίνει καλύτερα από τη stock kitkat; Πως πέρασες custom recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 καλησπερα!εχει καταφερει κανεις να δουλεψει το tablet με usb stick που εχει 3G? (εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι) Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554121&page=11 με το τελευταιο ποστ σελιδα 11 κανεις root και περνας recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2581988 απο εδω κατεβαζεις rom+gapps και τα flashαρεις κανονικα μεσω του recovery Αν και ειναι νωρις για να απαντησω μου φαινεται πως τα κανει ολα ακαριαια!:D Πηγαινει σιγουρα καλυτερα απο την stock. Θελω να τσεκαρω και ποσο σταθερη ειναι ομως Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 καλησπερα!εχει καταφερει κανεις να δουλεψει το tablet με usb stick που εχει 3G? (εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι) Ευχαριστω... αυτο ψαχνω και εγω, αλλα τιποτα. ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Είδατε τα 3 καινούρια GPADs που βγάζει η LG; Πως γίνεται να τα βγάζει χειρότερα απο το προηγούμενο μοντελο της; Με βλέπω να μένω καιρό με το τερατακι τώρα που αρχισα και τα customizations μιας και στην απέναντι μερια(samsung) δεν αξίζει να πας τελικά λόγω knox. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 καλημέρα. μετά από καιρό έβαλα επιτέλους μία micro sd στο ταμπλετάκι. το θέμα είναι ότι δεν διαβάζει καθόλου τα αρχεία που έχει μέσα. είναι 64gb και έχω βάλει περίπου 2gb διάφορα pdf και δεν βλέπει τίποτα. μου λέει ότι δεν υπάρχουν αρχεία. είναι δυνατόν? την formara σε ntfs αλλά τπτ. καμιά ιδέα? σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο? επίσης όταν μπαίνουμε στα αρχεία εκεί που γράφει την ημερομηνία λέει το εξής: στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο την σημερινή ημερομηνία και στην κάρτα sd γράφει 28/3/1970!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 τελικά το βρήκα! ήθελε να γίνει διαγραφή δεδομένων και φορματ δλδ μέσα από την ταμπλέτα. τώρα δουλεύει μια χαρά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) καλησπερα εχω το gpad εδω και ενα μηνα, rooted και αναβαθμισμενο σε 4.4.2 απο update που εκανα μεσα απο ταμπλετ. πριν καποιες μερες θελοντας να περασω ενα αλλο kernel - οπου και δε το καταφερα - χαλασα το recovery θελοντας να περασω και το TWRP. Στην τελικη εκανα φορματ, χανοντας τα παντα διοτι δεν boot-αριζε Φυσικα και παλι δεν εφτιαξε κατι διοτι ειχα χασει τα παντα. Μπηκα σε download mode και flash-αρα μια 4.4.2 η οποια ειναι ενδεχομενος beta 18A με το LG Flash tool το οποιο υποστηριζει tot αρχεια Επειδη δεν μπορω με το LG Tool που δινει η LG να περασω την στοκ 4.4.2 - υπαρχει περιπτωση να βρω την στοκ Rom 4.4.2 20Α ή 20B σε tot αρχειο - Η ακομα καποιο flash προγραμμα εκτος LG Tool που να υποστηριζει kdz αρχεια? το LG Tool δεν αναγνωριζει παντα την συσκευη και εαν την αναγνωρισει καποιες επιλογες ειναι απενεργοποιημενες. επισης μου δειχνει πως εχω την τελευταια εκδοση android (ενω εχω beta) Επισης στον ελεγχο λογισμικου μεσα απο το ταμπλετ οταν κανω ενημερωση γραφει πως η συσκευη δεν εχει καταχωρηθει ακομα ενω ειναι και στο site της LG. Πιο πριν οταν ειχα την stock 4.4.2 δεν ειχα προβλημα απλα μου εγραφε δεν υπαρχει αλλη ενημερωση. (εχω περασει σωστα τους USB drivers) Εχει καποιος σας καμια ιδεα τι να κανω? Κοντευω να σαλταρω! Edited June 14, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikoss Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να αλλάζω τη γλώσσα όταν χρησιμοποιώ εξωτερικό πληκτρολόγιο? Υπάρχει η εφαρμογή greek hardware keyboard στο playstore, αλλά δεν λειτουργεί. Υποπτεύομαι ότι γι αυτό ευθύνεται η kit kat καθότι σε παλιότερο tablet με jelly bean λειτουργούσε κανονικά. Καμμιά άλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2543350 Αυτός ο τροπος δουλεύει σίγουρα.Για δοκιμασε Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 [/color]καλησπερα εχω το gpad εδω και ενα μηνα, rooted και αναβαθμισμενο σε 4.4.2 απο update που εκανα μεσα απο ταμπλετ. πριν καποιες μερες θελοντας να περασω ενα αλλο kernel - οπου και δε το καταφερα - χαλασα το recovery θελοντας να περασω και το TWRP. Στην τελικη εκανα φορματ, χανοντας τα παντα διοτι δεν boot-αριζε Φυσικα και παλι δεν εφτιαξε κατι διοτι ειχα χασει τα παντα. Μπηκα σε download mode και flash-αρα μια 4.4.2 η οποια ειναι ενδεχομενος beta 18A με το LG Flash tool το οποιο υποστηριζει tot αρχεια Επειδη δεν μπορω με το LG Tool που δινει η LG να περασω την στοκ 4.4.2 - υπαρχει περιπτωση να βρω την στοκ Rom 4.4.2 20Α ή 20B σε tot αρχειο - Η ακομα καποιο flash προγραμμα εκτος LG Tool που να υποστηριζει kdz αρχεια? το LG Tool δεν αναγνωριζει παντα την συσκευη και εαν την αναγνωρισει καποιες επιλογες ειναι απενεργοποιημενες. επισης μου δειχνει πως εχω την τελευταια εκδοση android (ενω εχω beta) Επισης στον ελεγχο λογισμικου μεσα απο το ταμπλετ οταν κανω ενημερωση γραφει πως η συσκευη δεν εχει καταχωρηθει ακομα ενω ειναι και στο site της LG. Πιο πριν οταν ειχα την stock 4.4.2 δεν ειχα προβλημα απλα μου εγραφε δεν υπαρχει αλλη ενημερωση. (εχω περασει σωστα τους USB drivers) Εχει καποιος σας καμια ιδεα τι να κανω? Κοντευω να σαλταρω! διαβασε αυτο το φορουμ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590185 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts