Jump to content

cyx09

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cyx09

  • Ημ. Γέννησης 16/06/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

cyx09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. North Europe - και εμενα το ιδιο ειναι και το εκανα απο μονος μου αναβαθμιση σε 5.0 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει τροπος να το κανω root βρε παιδια με lollipop? δεν θελω ομως να μπω στην διαδικασια να το γυρισω σε 4.4 και μετα να ξαναπερασω την 5.0 και root κατι ευκολο αναζητω, οπως το purpledrake οπου στην kitkat το εκανα root ευκολα περιμενω απαντησεις σας γιατι με καιει αυτο το θεμα... ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους σας!
  2. Πριν 3 μηνες δημιουργησα guest λογαριασμο στο ταμπλετ και δεν ειχα προβλημα. Χθες ειπα να κανω ενα backup για να μην χασω ρυθμισεις και πανω απο 125 εφαρμογες... Μετα το backup οταν πηγα να μπω στον guest λογαριασμο το ταμπλετ εκανε reboot. To δοκιμασα ξανα 3 φορες και εξακολουθουσε να κανει reboot (μονο στον guest) μεχρι που σκεφτηκα να αφαιρεσω τον λογαριασμο και να ξαναφτιαξω εναν καινουργιο. Ετσι φτιαχτηκε. Αυτο το οποιο παραμενει bug ειναι πως ενω βαζω μια φωτογραφια στο προφιλ του guest στο επομενο reboot δεν την κραταει. Λεπτομερειες αλλα σκεφτηκα να σας το γραψω. <Για εξοικονομιση μπαταριας την φωτεινοτητα την εχω στο 35% και μου κραταει αρκετα> Σκεφτομαι εντονα να αγορασω το S 10.5 για 2ο - ειλικρινα εαν γινει αυτο, το v500 θα μου μεινει αξεχαστο κ δεν σκεφτομαι σε καμια περιπτωση να το πουλησω!
  3. Λες να φταει που ειναι "Τουρμπεξ" η sd μου??? (turbo-x) :lol::lol::lol:
  4. παιδια ειλικρινα τι παιζει με την sd καρτα που κατα περιοδους σου γραφει πως εχει αποσυνδεθει το κανει και σε αλλους 2 φιλους αυτο μου συμβενει 1 φορα στις 2 ημερες ή μπορει σε 1 ημερα να μου το κανει 2 φορες τις περισσοτερες φορες ειναι τελειος λαθος το μηνυμα δλδ βλεπει κανονικα την SD και καμια φορα αναγκαζομαι ετσι ξερα να την βγαλω και να την ξαναβαλω στο καπακι (την καρτα - μην παρενηρμευνουμε) για να μου την διαβασει... δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο rooted ειναι με xposed - αν και δεν παιζει καποιο ρολο αυτο!
  5. καλησπερα - υπαρχει τροπος να κανεις swap την external SD? και εαν ναι με app η καποιο flash αρχειο?
  6. Καλή τύχη σε όλους μας - Ευχαριστούμε myphone
  7. Παιδια προσπαθησα ετσι πειραματικα να το γυρισω σε Art - μου ζητησε reboot αλλα μολις φορτωσε μου το γυρισε παλι σε dalvik Προσπαθησα και 2η φορα αλλα το ιδιο Το loading μεχρι να φορτωσει στην κεντρικη εγινε γρηγορα ακριβως οπως ενα απλο reboot Ξερει κανεις τι παιζει? εχω stock 4.4.2 την πιο τελευταια 20d και ειναι rooted
  8. Δυστυχώς από τα options δεν εμφανίζεται το upgrade recovery. Το ειχα δει κ αυτο οπως κ το παρακατω του φιλου sounic απο το xda. Δεν μπορω να καταλάβω τι φταίει....
  9. καλησπερα εχω το gpad εδω και ενα μηνα, rooted και αναβαθμισμενο σε 4.4.2 απο update που εκανα μεσα απο ταμπλετ. πριν καποιες μερες θελοντας να περασω ενα αλλο kernel - οπου και δε το καταφερα - χαλασα το recovery θελοντας να περασω και το TWRP. Στην τελικη εκανα φορματ, χανοντας τα παντα διοτι δεν boot-αριζε Φυσικα και παλι δεν εφτιαξε κατι διοτι ειχα χασει τα παντα. Μπηκα σε download mode και flash-αρα μια 4.4.2 η οποια ειναι ενδεχομενος beta 18A με το LG Flash tool το οποιο υποστηριζει tot αρχεια Επειδη δεν μπορω με το LG Tool που δινει η LG να περασω την στοκ 4.4.2 - υπαρχει περιπτωση να βρω την στοκ Rom 4.4.2 20Α ή 20B σε tot αρχειο - Η ακομα καποιο flash προγραμμα εκτος LG Tool που να υποστηριζει kdz αρχεια? το LG Tool δεν αναγνωριζει παντα την συσκευη και εαν την αναγνωρισει καποιες επιλογες ειναι απενεργοποιημενες. επισης μου δειχνει πως εχω την τελευταια εκδοση android (ενω εχω beta) Επισης στον ελεγχο λογισμικου μεσα απο το ταμπλετ οταν κανω ενημερωση γραφει πως η συσκευη δεν εχει καταχωρηθει ακομα ενω ειναι και στο site της LG. Πιο πριν οταν ειχα την stock 4.4.2 δεν ειχα προβλημα απλα μου εγραφε δεν υπαρχει αλλη ενημερωση. (εχω περασει σωστα τους USB drivers) Εχει καποιος σας καμια ιδεα τι να κανω? Κοντευω να σαλταρω!
×
×
  • Create New...