Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα μου το ξανακανε ειμαι ex fat αλλα τωρα την ξαναβλεπει χωρίς restart τουλαχιστον μόνο το μήνυμα για την καρτα εγραψε

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε, κάτι είναι και αυτό (να την ξαναβλέπει χωρίς restart). Πάντως εμένα ακόμα... κρατάει. Για να δούμε...

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Θελει η κοπελα μου ενα ταμπλετ για τις εργασιες της. Να εχει καλη και ξεκουραστη οθονη και να συνδεεται στο ιντερνετ. Το προτεινετε αυτο ή οχι;

Θελει η κοπελα μου ενα ταμπλετ για τις εργασιες της. Να εχει καλη και ξεκουραστη οθονη και να συνδεεται στο ιντερνετ. Το προτεινετε αυτο ή οχι;
φυσικα!!!!!!!!!! ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!

Αν εχει καποιος την καλοσύνη ας μου πει τι Volt και αμπερ ειναι ο φορτιστης του g pad γιατι εχασα τον οριτζιναλ και θελω να παρω εναν γιουνιβερσαλ προς το παρον..Ευχαριστώ προκαταβολικα.

Αν εχει καποιος την καλοσύνη ας μου πει τι Volt και αμπερ ειναι ο φορτιστης του g pad γιατι εχασα τον οριτζιναλ και θελω να παρω εναν γιουνιβερσαλ προς το παρον..Ευχαριστώ προκαταβολικα.

12ευρω έχει στην procordia

Πολυ καλα νεα! Μακαρι να βγει και επισημη ανακοινωση.

Μακάρι,αλλά μέχρι να βγεί επίσημη ανακοίνωση,κρατάω μικρό καλάθι...

Καλημέρα!έχω το LG glad v500. Μου έπεσε κ έσπασε το τζάμι. Πήρα στο σέρβις της LG κ μου είπαν ότι κοστίζει 192 ευρώ. Τους λεω συμφέρει δηλαδή να πάρω καινούριο.μαλλον μου απάντησε!!!

Τι κάνω;;;

Βοήθεια!!

Είχα αποσυνδέσεις της εξωτερικής κάρτας, τελικά. Όχι τόσο συχνά όσο πριν, αλλά 2-3 μέσα σε 15 μέρες. Το μόνο που μένει να δοκιμάσω είναι μια άλλη κάρτα, αν και φοβάμαι ότι η λύση θα είναι το lolipop...

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

δύσκολο μου φαίνεται!!! αν το πάω έξω όχι στην lg το ίδιο ποσό θα μου ζητήσουν? είχα τη θήκη που γίνεται και βάση και νόμισα προστατεύει!!! ούτε χρόνο δεν το έχω! αν κάνει τόσο το ανταλλακτικό τί το θέλω το ακριβό ταμπλετ!!!

Είχα αποσυνδέσεις της εξωτερικής κάρτας, τελικά. Όχι τόσο συχνά όσο πριν, αλλά 2-3 μέσα σε 15 μέρες. Το μόνο που μένει να δοκιμάσω είναι μια άλλη κάρτα, αν και φοβάμαι ότι η λύση θα είναι το lolipop...

Εχω δοκιμαση 2 και τα ειδια μου εκανε την εκανα exfat και μπορει να μου βγαζει το μην αλλα την βλεπει κανονικα χωρις restart

Όταν πρώτο έβαλα την κιτ κατ μου το έκανε για κάνα μήνα καμμιά 10ρια φορές και μετά χωρίς να κάνω τπτ για αυτό....έστρωσε και δεν μου το έχει ξανακάνει ποτέ....

Μακάρι,αλλά μέχρι να βγεί επίσημη ανακοίνωση,κρατάω μικρό καλάθι...

Εδώ δεν έχουν πει ακόμα τίποτα για το G2... Αν δεν πάρει αυτό, το ξεχνάμε και στο gpad :mad:

Καλημέρα,

Εχθές είπα να ασχοληθώ λίγο με το pad.

'Έκανα root με το TowelRoot και δούλεψε άψογα 1 λεπτό υπόθεση κατεβάζεις το apk το εγκαθιστάς και το τρέχεις..... Έβαλα και SU και SDfix..

Το Greenify παίζει καλύτερα και στο standby δεν τρώει καθόλου μπαταρία πλέων (χωρίς root δεν νομίζω να έχει νόημα να το έχεις ....)

'Έβαλα και Flashify για τα επόμενα βήματα..

Αν βρω χρόνο σήμερα θα βάλω και το xposed.

Για πείτε κανένα module που αξίζει ή άλλες προτάσεις...

Να πετάξω ή να "παγώσω" κανένα LG stock apk...? Smart launcher χρησιμοποιώ από day1 και δεν είχα ποτέ lags κλπ.. Μoνο για θέμα μπαταρίας λέω να πετάξω κανένα στοκ apk...

Το επόμενο βήμα είναι custom recovery. TWPR..

Είμαι σχεδόν έτοιμος έχω τα αρχεία μου (loki, aboot hack κλπ)

Το έχει κάνει κάποιος να μου πει αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο.. version .κλπ

(Στο XDA αναφέρουν κάτι για dim error σε κάποιες versions....)

Ευχαριστώ..

παίδες καινούριος χρήστης εδώ, γεια χαρά. Μόλις πήρα τη συσκευή άρχισα τα updates κλπ. Από ό,τι είδα στο xda root tool υπάρχει μόνο για την 4.2.2??

Τώρα που είμαι με 4.4.2 πως κάνω root??

edit: σόρρυ είδα την πρώτη σελίδα, έχει λινκ. Απλά αν γίνεται να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι γίνεται 100%, μόλις το πήρα, μην το brickάρω!

Edited by jaranor

παίδες καινούριος χρήστης εδώ, γεια χαρά. Μόλις πήρα τη συσκευή άρχισα τα updates κλπ. Από ό,τι είδα στο xda root tool υπάρχει μόνο για την 4.2.2??

Τώρα που είμαι με 4.4.2 πως κάνω root??

edit: σόρρυ είδα την πρώτη σελίδα, έχει λινκ. Απλά αν γίνεται να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι γίνεται 100%, μόλις το πήρα, μην το brickάρω!

Καλημέρα

Εγώ όπως ανάφερα πριν το έκανα με TowelRoot. Είναι ασφαλές και είναι του γνωστού Geohot..

2 λεπτά υπόθεση.. (και εγώ 4.4.2... είμαι)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786663

Καλημέρα

Εγώ όπως ανάφερα πριν το έκανα με TowelRoot. Είναι ασφαλές και είναι του γνωστού Geohot..

2 λεπτά υπόθεση.. (και εγώ 4.4.2... είμαι)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786663

Ευχαριστώ πολύ. Καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να έχει "προβολάκια" που φοβόμουν από αυτά που διάβαζα... Ούτε μπλε γραμμή, αν κ δεν το ζορισα για να ζεσταθεί ιδιαίτερα. Το φορτισα Τρίτη βράδυ και τώρα Πέμπτη είμαι με 10% (34 ώρες μπαταρία, 5ωρες 15 λεπτά σε χρηση, πρώτη φορτιση). Με μέτρια χρήση. Το κρατάω έτσι λίγες μέρες και μετά λοιπόν root :)

Πώς κατεβάζουμε την εφαρμογή; Όταν πατώ το κόκκινο λάμδα, ο firefox δεν κατεβάζει αρχείο, αλλά ανοίγει μια σελίδα με καλικατζαράκια.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic