nikosal Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 εεεχ... η αισιοδοξία κράτησε 2 μέρες... Μου πέταξε την κάρτα έξω σήμερα, πάλι ενώ επέστρεφε από sleep mode. Κάπου διάβασα ότι οφείλεται στο ότι η κάρτα δεν κάνει wake (δεν ξυπνάει, να το πω αλλιώς) όταν ξυπνάει η ταμπλέτα, αλλά ενώ είναι τόσο διαδεδομένο το πρόβλημα, πουθενά δεν είδα λύση. Εφόσον είναι πράγματι έτσι, δεν θα είναι λύση ούτε η αλλαγή file system, ούτε η αλλαγή κάρτας, είμαι όμως διατεθειμένος να τα δοκιμάσω και τα δύο. Όλοι εσείς που έχετε το ίδιο πρόβλημα, έχετε fat 32; Γιατί θα δοκιμάσω ex-fat (δεν νομίζω ότι γράφει σε άλλο σύστημα η κάρτα, αν και διαβάζει ext4), Επίσης, μπορείτε να αναφέρετε ποια μάρκα/τύπο κάρτα έχετε; Υπάρχει άραγε τύπος κάρτας που δεν παρουσιάζει ποτέ το πρόβλημα; Και κάτι άσχετο: Πήγα να εγγραφώ στο LG SmartWorld και δεν έχει επιλογή Ελλάδα. Πώς έχετε εγγραφεί; Αν επιλέξω άλλη χώρα (πχ. ΗΠΑ) ζητάει ταχυδρομικούς κώδικες και άλλα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Κρίμα! Δεν νομιζω οτι το fs παιζει κανενα ρολο. Περισσότερο θα σε βολέψει στο οτι δεν θα εχεις τον περιορισμο των 4gb. Οχι τιποτα αλλο. Έχεις δοκιμάσει με αλλη κάρτα? Μηπως φταιει η συγκεκριμένη? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Και κάτι άσχετο: Πήγα να εγγραφώ στο LG SmartWorld και δεν έχει επιλογή Ελλάδα. Πώς έχετε εγγραφεί; Αν επιλέξω άλλη χώρα (πχ. ΗΠΑ) ζητάει ταχυδρομικούς κώδικες και άλλα... Εγώ διάλεξα Αγγλία και δεν μου ζήτησε τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εγώ διάλεξα Αγγλία και δεν μου ζήτησε τίποτα. Παρομοιως. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Κάτι παίζει τελευταία με την αυτονομία μου. Το έκανα unroot και wipe για να το στείλω για αλλαγή οθόνης πριν μερικές μέρες. Ε από την ώρα που το πήρα ξανά πίσω είμαι στις 5-5και κατι σε σχέση με τις 6μιση που ήμουν στάνταρ πριν. Θα ψάξω να δω τι φταίει αυτές τις μέρες και να δώσω feedback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μηπως ειναι πιο φωτεινή η καινουργια οθόνη και γι' αυτο σου καταναλωνει παραπάνω? Παρεμπιπτόντως γιατι την άλλαξες? Σου παρουσίασε πρόβλημα ή καποιο ατύχημα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δεν τεσταρα ακόμα σχεδόν τίποτα, αλλά σίγουρα είναι πιο κρύα τα χρώματα όπως μου αρέσουν :p Έβλεπα υπο γωνία 2 white spots στην οθόνη. Ένα σχετικά εύκολα, το άλλο σχεδόν καθόλου. Μικρές βουλές δηλαδη σαν ξεβαμμενες στο άσπρο. Τίποτα τραγικό απλά είπα να εκμεταλλευτώ τη zero pixel εγγύηση για άλλη μια φορά :happy: Υγ. Μπορεί και να στρώνει μετά την επαναφορά η την ακινησία στο service γιατι χθες πέρασε τις 6 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) A κατσε, αν εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων τοτε ναι. Εχω παρατηρησει οτι εχει μειωμενη αυτονομια και χρειάζεται μερικους κύκλους ωστε να ξαναέρθει στα ισια του. Και δεν το εχω δει μονον στο pad. Σε ολα τα android μου, κινητα και ταμπλετ. Edited October 4, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδια παρατηρησα οτι εχω και εγω θεμα στην οθονη με δυο pixels "προβολακια".... σκεφτομαι να το γυρισω στο public, γνωριζεται αν το στελνουν για επισκευη η το αντικαταστουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Γιατι, public? Θ' αργησει. Κατ' ευθείαν procordia. Επειδη ειναι και κατι που φαίνεται αμεσα, αν μπορεις να το πας ο ίδιος ισως εξυπηρετηθείς και αμεσα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Έχω παρόμοιο θέμα και εγώ και το παρατήρησα μόλις σήμερα. Έχει κάνει κανείς τη διαδικασία να το στείλει για αλλαγή service, πόσες μέρες διαρκεί αν υπάρχει κάποιο παράπονο; δε με ενοχλεί βέβαια ιδιαίτερα αλλα γιατί να υπάρχει το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Γιατι, public? Θ' αργησει. Κατ' ευθείαν procordia. Επειδη ειναι και κατι που φαίνεται αμεσα, αν μπορεις να το πας ο ίδιος ισως εξυπηρετηθείς και αμεσα! Επειδη το πηρα απο Public και ειμαι Ηρακλειο Κρητης και δεν εχει Procordia. Αν δεν κανω λαθος σε ολα τα μοντελα που υπηρχε αυτο το προβλημα και ειχαν καποιο συγκεκριμενο s/n δεν γινοταν αντ/ση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Για την αντικατάσταση που λες, δεν γνωριζω. Οσο αναφορά την "ταχυτητα" αποκατάστασης, στελνουν courier, παιρνει το κινητο απο τον χώρο σου, το επισκευαζουν και στο ξαναεπιστρεφουν με courier. Η LG ειναι by far, η καλυτερη σ' αυτον τον τομεα. Πιστευω οτι αν το πας μεσω public και θα ταλαιπωρηθείς και θα εχεις παραπανω καθυστερήσεις. Εσυ επιλεγεις ομως. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Eτοιμάζομαι για ταξίδι. Tο ταπλετ μας έχει φορτιστή με στοιχεία input 100-240V ~ 50-60Hz 0.3A / output 5.0V ~ 1.8A. To κινητό μου έχει φορτιστή με στοιχεία input 100-240V ~ 50-60Hz 0.15A / output 5.0V ~ 0.7A. Ποιο φορτιστεί να πάρω για να φορτίζω και τις δύο συσκευές χωρίς πρόβλημα και χωρίς να βλάψω τις μπαταρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Του ταμπλετ. Όσα περισσότερα A δίνει ο φορτιστής τόσο το καλύτερο. Η κάθε συσκευή τραβάει όσα χρειάζεται και με μεγάλο φορτιστή δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσει η φόρτιση. Δεν υφίσταται υπερφόρτιση κλπ εφόσον τα βολτ της εξόδου είναι ίδια (5). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπερα, οσοι αλλαξατε οθονη ειδατε διαφορα στα χρωματα γενικα και στη φωτεινοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εγω όπως είπα και πιο πίσω, ναι. Είναι λίγο λιγότερο ζεστά τα χρώματα όπως στο ένα από τα 3 og που εχω (το αγαπημένο μου :lol: ). Η προηγούμενη οθόνη ήταν σαν τα δυο og που πήρα από την βοντα με την προσφορά. Τι σημαίνουν οι αρλούμπες παραπάνω; Ότι κάθε παρτίδα οθόνης ακόμα και σε ίδιες συσκευές μπορεί να διαφέρει. Αυτό γίνεται κυρίως λόγο συναρμολόγησης (κόλλες κλπ). See for yourself https://www.dropbox.com/s/67m7xno0c4klqcy/20141009_212058.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αντιμετοπίζω το ιδιο προβλημα... Το εχω ψαξει οταν πρωτοδιαβασα τα σχολεια... Ειναι φανερο σε ολοασπρη σελιδα(screen test) ... Πιστευετε οτι εινε κατι που μπορει να αυξηθεί? Μιας και στον αυγκεκριμενο βαθμο δεν ειναι κατι το ενοχλητικο.. Ακομη, πιστέυετε οτι αξιζει αντικατασταη? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μετά από δέκα περίπου μέρες δοκιμής, να αναφέρω κάτι ευχάριστο: Με τη διαμόρφωση της εξωτερικής κάρτας σε ex-fat δεν έχει εμφανιστεί το γνωστό πρόβλημα αποσύνδεσης... Ελπίζω να κρατήσει και να μην επιστρέψω εδώ με κακά νέα! Ωστόσο είμαι αισιόδοξος, γιατί το τελευταίο διάστημα με fat32 είχα μια αποσύνδεση κάθε δύο μέρες, οπότε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μετά από δέκα περίπου μέρες δοκιμής, να αναφέρω κάτι ευχάριστο: Με τη διαμόρφωση της εξωτερικής κάρτας σε ex-fat δεν έχει εμφανιστεί το γνωστό πρόβλημα αποσύνδεσης... Ελπίζω να κρατήσει και να μην επιστρέψω εδώ με κακά νέα! Ωστόσο είμαι αισιόδοξος, γιατί το τελευταίο διάστημα με fat32 είχα μια αποσύνδεση κάθε δύο μέρες, οπότε... Αντε μπραβο! Μακάρι! Αν και δεν νομιζω οτι παιζει τοσο ρόλο το file system, οσο το οτι την φορμαρισες σε pc. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εκ πρώτης όψεως, παίζει, καθώς την είχα φορμάρει σε fat32 τόσο μέσω της ίδιας της ταμπλέτας, όσο και μέσω του υπολογιστή μου (του ίδιου). Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μετά από δέκα περίπου μέρες δοκιμής, να αναφέρω κάτι ευχάριστο: Με τη διαμόρφωση της εξωτερικής κάρτας σε ex-fat δεν έχει εμφανιστεί το γνωστό πρόβλημα αποσύνδεσης... Ελπίζω να κρατήσει και να μην επιστρέψω εδώ με κακά νέα! Ωστόσο είμαι αισιόδοξος, γιατί το τελευταίο διάστημα με fat32 είχα μια αποσύνδεση κάθε δύο μέρες, οπότε... πως φορμαρεις από το ταμπλετ την εξωτερικής κάρτα σε ex-fat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Δεν νομιζω οτι γινεται μεσω της ταμπλετας. Σε καποιο pc μονον. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δεν γνωρίζω αν γίνεται μέσω της ταμπλέτας (εννοώ με κάποια εφαρμογή - το λειτουργικό της ταμπλέτας, δηλ. το android μας, τη φορμάρει σε fat32). Συνεπώς τη φόρμαρα σε ex-fat μέσω του υπολογιστή μου, όπως λέει και ο fan. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts