Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πηρα και γω χθες αλλα επειδη δε μπορω χωρις root :P θελω να ρωτησω αν γινει ρουτ,μετα μπορει να γυρισει πισω σε στοκ για να πιανεται απο την εγγυηση ετσι;

Ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

Για το multiuser.. ;έχω κατεβάσει κάτι θέματα από την LG στο Master profile μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αλλά στο δεύτερο όχι.. και δεν με αφήνει να τα κατεβάσω με το δεύτερο profile......Το έχω αντιμετωπίσει κανένας?

Το roor αφαιρείται εύκολα αλλά καλύτερα αν είναι για service του φλασάρεις την stock rom με την εφαρμογή της LG από το PC

Edited by argi73

Καλημέρα,

Για το multiuser.. ;έχω κατεβάσει κάτι θέματα από την LG στο Master profile μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αλλά στο δεύτερο όχι.. και δεν με αφήνει να τα κατεβάσω με το δεύτερο profile......Το έχω αντιμετωπίσει κανένας?

Το roor αφαιρείται εύκολα αλλά καλύτερα αν είναι για service του φλασάρεις την stock rom με την εφαρμογή της LG από το PC

Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα :( Θελει η κοπελα μου να εχει στο προφιλ της το ροζ θεμα με τα φρου-φρου κι αρωματα και δεν με αφηνει το LG :lol:

:)

@steliosnats:

Λοιπόν το μηχάνημα διαβάζει φλασάκια σαν να ήταν κανονικό pc. Λίγη προσοχή στα format όμως:

Διαβάζει FAT32, αλλά όχι NTFS. Αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα, γιατί λογικά δεν θες να φορμάρεις το φλασάκι σαν NTFS. To NTFS σου λέει ότι η αντιγραφή έχει τελειώσει, ενώ στην πραγματικότητα περνάνε ακόμα δεδομένα στο φλασάκι και μπορεί να το τραβήξεις και να κάνεις ζημιά (γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και λειτουργία για ασφαλή απομάκρυνση φορητού μέσου αποθήκευσης).

Πώς λύνουμε λοιπόν το πρόβλημα ότι το FAT32 δεν μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB (όπως είναι οι περισσότερες HD ταινίες;)

Απλά φορμάρουμε το στικάκι μας σε exFAT, το οποίο διαβάζεται κανονικά από το GPAD και επιπλέον είναι πολύ γρήγορο στο γράψιμο. Συγκεκριμένα, έχω πετύχει ταχύτητα ΕΓΓΡΑΦΗΣ 9 Mb/sec σε στικάκι που κανονικά δεν γράφει πιο γρήγορα από 3 Gb/sec. Άρα σούπερ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα windows XP δεν υποστηρίζουν εξ αρχής το exfat. Πρέπει να βάλετε κάποιο επίσημο πατσάκι της Microsoft για να αποκτήσουν αυτή τη δυνατότητα (για Vista και πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα).

Το Linux επίσης δεν υποστηρίζει εξ αρχής exFAT και πρέπει να εγκαταστήσεις από τον εκάστοτε package manager, 2 πακετάκια που λύνουν πανεύκολα, υπέροχα το πρόβλημα.

Λογικά ο media player που τυχόν έχετε υποστηρίζει exFAT, καθώς το συγκεκριμένο file system φτιάχτηκε από τη microsoft ειδικά για τα φορητά μέσα απόθήκευσης και για να λύσει τον περιορισμό των 4GB, χωρίς την πολυπλοκότητα του NTFS. Εγώ έχω έναν κινέζικο που πήρα πριν 2 χρόνια 25 ευρώ και το υποστηρίζει μια χαρά. Αρά και από εκεί δεν πρέπει να έχετε προβλήματα.

το πηρα πριν λιγο και το εβαλα να φορτισει.

ποση ωρα το φορτιζω για πρωτη φορα?υπαρχει πρόβλημα εάν η φορτιση γινετε μεσα στην θηκη.

αυτά προς το παρων.

ποση ωρα το φορτιζω για πρωτη φορα?υπαρχει πρόβλημα εάν η φορτιση γινετε μεσα στην θηκη.

αυτά προς το παρων.

Δεν χρειαζεται να λεμε καθε μερα τα ιδια :)

αυτά προς το παρων.

Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα που ειναι μεσα στη θηκη και φορτιζει. Αστο να παει 100% και βγαλε το φορτιστη μετα απο κανα μισαωρο επειδη ειναι η πρωτη φορτιση του. Εγω το αφηνω καμμια ωρα αλλα υπερβαλω νομιζω.

Δεν χρειαζεται να λεμε καθε μερα τα ιδια :)

από την ημερα που μπηκα στην παρεα μεχρι σημερα δεν εχω δει να το αναφερει κανεις.

να ψαξω στα τυφλα 139 σελιδες?δεν ζητησα τον ουρανο με τα αστρα,2-3 λεξούλες ζητησα.

η Συνημμένη Εικόνα που μου εστειλες δεν ξερω πως μπορει να με βοηθησει.

Παιδιά βγήκε κανονικα η κιτ κατ στους σερβερς της lg για σχεδόν όλες τις χώρες και φυσικά και για την Ελλάδα.

Τι κάνουμε;Περναμε χειροκινητα η περιμενουμε;

OTA δεν μου έχει ερθει ακόμα παντως

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Το έβαλε δηλαδή κάποιος στο pc και την βρήκε;

Πάω να δοκιμάσω και ενημερώνω

Μάλλον εντός ολίγου για να φορτίσει λίγο.

Edited by noisex

Nαι εχει βγει..κανω ενημερωση απο Pc τωρα .. ;)

πια είναι η διαδικασια αναβαθμισης?

είναι το πρωτο ταμπλετ που αγοραζω και δεν γνωριζω.

από την ημερα που μπηκα στην παρεα μεχρι σημερα δεν εχω δει να το αναφερει κανεις.

να ψαξω στα τυφλα 139 σελιδες?δεν ζητησα τον ουρανο με τα αστρα,2-3 λεξούλες ζητησα.

η Συνημμένη Εικόνα που μου εστειλες δεν ξερω πως μπορει να με βοηθησει.

Κι όμως αναφέρεται συχνά. Σε οποιοδήποτε θέμα κάνουμε μια απλή αναζήτηση και συνήθως βρίσκουμε αυτό που θέλουμε. Για ποιό λόγο;

Γιατί όταν αναφέρονται 5 πράματα κάθε 2 3 4 σελίδες ξανά και ξανά, το θέμα αχρηστευεται, γίνεται δυσανάγνωστο και κουραστικό για όλους τους αναγνώστες (εγγεγραμμένους και μη).

Το συνημμένο δείχνει ότι με μια αναζήτηση του "πόση ώρα" βγαίνουν υπερβολικά πολλά αποτελέσματα. Επίσης από την πρώτη και μόνο σελίδα βρίσκεις απάντηση.

Δεν είναι κάτι νέο, ούτε ασυνήθιστο. Έτσι λειτουργούν ολα τα φόρουμ.

Κι όμως αναφέρεται συχνά. Σε οποιοδήποτε θέμα κάνουμε μια απλή αναζήτηση και συνήθως βρίσκουμε αυτό που θέλουμε. Για ποιό λόγο;

Γιατί όταν αναφέρονται 5 πράματα κάθε 2 3 4 σελίδες ξανά και ξανά, το θέμα αχρηστευεται, γίνεται δυσανάγνωστο και κουραστικό για όλους τους αναγνώστες (εγγεγραμμένους και μη).

Το συνημμένο δείχνει ότι με μια αναζήτηση του "πόση ώρα" βγαίνουν υπερβολικά πολλά αποτελέσματα. Επίσης από την πρώτη και μόνο σελίδα βρίσκεις απάντηση.

εχω θεωρω αχρηστα,δυσαναγνωστα και κουραστικο την δικη μου απαντηση σε σενα και την δικη σου απαντηση σε μενα.

πια είναι η διαδικασια αναβαθμισης?

είναι το πρωτο ταμπλετ που αγοραζω και δεν γνωριζω.

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Μπες στην LG, κατέβασε το LG suite, κάνε εγκατάσταση, σύνδεσε την ταμπλέτα στο pc και την βρίσκει μόνο του. Σε οδηγεί το πρόγραμμα βήμα βήμα. Φρόντισε μόνο να έχεις αρκετή μπαταρία.

Δεν έχεις καθόλου άδικο. Από την άλλη όμως δεν είναι και κάτι σπουδαίο να απαντηθεί. Αν δεν έχεις εσύ την διάθεση άστο για κάποιον άλλον που την έχει.

καλησπερα και απο μενα!ειχα παρει πολυ παλια ενα καλωδιο otg.ενω στην αρχη,το εβλεπε κανονικα χωρις κανενα προβλημα,τωρα το βαζω στο tablet και δεν το διαβαζει.μερικες φορες το κουναω κανει την συνδεση στο tablet και οταν το αφηνω με πεταει εξω.υπαρχει περιπτωση να φταινε οι επαφες στο tablet και να πρεπει να το στειλω για service για να μου το φτιαξουν?

Ο guest δεν βλεπει τις εφαρμογες του βασικου. Αλλα εαν παει να εγκαταστησει μια εφαρμογη που εχει ηδη εγκατασταθει (στον βασικο), αυτο θα γινει σε 1 δευτερολεπτο, χωρις να την ξανακατεβασει. Επομενως χρησιμοποιει τα αρχεια απο την πρωτη εγκατασταση για να μην δεσμευει τζαμπα διπλασιο χωρο :)

Ακριβώς όπως τα λες. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι ο καθένας έχει τα δικά του data.

Επίσης αυτό ισχύει και ανάποδα, τις εφαρμογές του guest δεν τις βλέπει ο owner εκτός και αν πάει να την εγκαταστήσει, οπότε θα συμβεί το ίδιο με πριν.

Τώρα αν μπορούσε ο καθένας να έχει και το δικό του κλείδωμα (δεν το δοκίμασα είναι η αλήθεια) θα ήταν το ιδανικό.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα,

Αυτό συμβαίνει δυστυχώς γιατί θέματα μπορείς να κατεβάσεις μόνο με το store (ο θεός να το κάνει) της LG και εκεί το registration γίνεται per device και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και δεύτερο. Δεδομένου ότι τα apps του ενός χρήστη δεν μπορούν να δουν τα data των άλλων, αυτό οδηγεί στο ότι θέματα μπορεί να βάλει μόνο ο χρήστης ο οποίος έκανε register τη συσκευή στο lg store και κανείς άλλος.

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

καλησπερα και απο μενα!ειχα παρει πολυ παλια ενα καλωδιο otg.ενω στην αρχη,το εβλεπε κανονικα χωρις κανενα προβλημα,τωρα το βαζω στο tablet και δεν το διαβαζει.μερικες φορες το κουναω κανει την συνδεση στο tablet και οταν το αφηνω με πεταει εξω.υπαρχει περιπτωση να φταινε οι επαφες στο tablet και να πρεπει να το στειλω για service για να μου το φτιαξουν?

Φιλε μου το εχω παθει κι εγω σ ενα tablet οχι lg αυτο που λες αλλα ευτυχως ειχε χαλασει το καλωδιο και οχι οι επαφες στο usb του tablet. Το τσεκαρα αγοραζοντας ενα φτηνο otg 4 ευρω νομιζω.:D

Φιλε μου το εχω παθει κι εγω σ ενα tablet οχι lg αυτο που λες αλλα ευτυχως ειχε χαλασει το καλωδιο και οχι οι επαφες στο usb του tablet. Το τσεκαρα αγοραζοντας ενα φτηνο otg 4 ευρω νομιζω.:D

το θεμα ειναι οτι το δοκιμασα με δυο διαφορετικα otg και μου κανει το ιδιο.να ειναι οι επαφες απο το tablet και να χρειαζετε να το στειλω για service?

το θεμα ειναι οτι το δοκιμασα με δυο διαφορετικα otg και μου κανει το ιδιο.να ειναι οι επαφες απο το tablet και να χρειαζετε να το στειλω για service?

Τι να σου πω περιεργο. Να ειναι και τα 2 otg χαλασμενα; Να μη σε απογοητευσω μπορει να εχει χαλασει καποια επαφη πιθανον.

Τι να σου πω περιεργο. Να ειναι και τα 2 otg χαλασμενα; Να μη σε απογοητευσω μπορει να εχει χαλασει καποια επαφη πιθανον.

αν παλι ειχε χαλασει καποια επαφη,δεν θα υπηρχε θεμα στο να φορτωσει η μπαταρια?ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου:)

αν παλι ειχε χαλασει καποια επαφη,δεν θα υπηρχε θεμα στο να φορτωσει η μπαταρια?ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου:)

Καλα λες. Φορτιζει κανονικα; Αν ναι δε φταινε οι επαφες τοτε. Να'σαι καλα.

Το πηρα και γω χθες αλλα επειδη δε μπορω χωρις root :P θελω να ρωτησω αν γινει ρουτ,μετα μπορει να γυρισει πισω σε στοκ για να πιανεται απο την εγγυηση ετσι;

Ευχαριστω πολυ

εχεις εδω οδηγιες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2543350

Καλα λες. Φορτιζει κανονικα; Αν ναι δε φταινε οι επαφες τοτε. Να'σαι καλα.

ναι,φορτιζει κανονικα.....ελπιζω να μην ξενερωσω τωρα,γιατι το ταμπλετακι αυτο,ειναι super!!