Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα προβλήματα τελείωσαν. Έχει ζελατίνα προστασίας εργοστασιακή όπως το αγοράζεις.

μπορω να βρω στο εμποριο ζελατινα προστασιας,καποια στιγμη η εργοστασιακη θα φθαρει.

Τα προβλήματα τελείωσαν. Έχει ζελατίνα προστασίας εργοστασιακή όπως το αγοράζεις.

Σύμφωνοι, αλλά εγώ το λυπάμαι να το αφήσω με την ασχήμια. Την κράτησα για 1-2 μέρες και μετά το άφησα γυμνό όπως του αρμόζει :).

Και εγώ έκοψα το αυτάκι της ζελατίνας που είχε και τι έχω έτσι. Μια χαρά είναι. Το καθαρίζω και με λίγο αζαξ και γίνεται σούπερ.

εγω παλι που την εβγαλα τη ζελατινα ειμαι μια χαρα!ουτε γρατζουνιες ουτε τιποτα. Μια φορα μου επεσε και κατω κιολας,τα ειδα ολα, ευτυχως δεν γρατζουνιστηκε η οθονη. Απο πισω εχω μια μεγαλη και βαθια γρατζουνια και δεν ξερω απο που προηλθε!

Η εργοστασιακή ζελατίνα δεν είναι για χρήση (πιστεύω), αλλά για προστασία στη συσκευασία του. Είναι πολύ χοντρή. Την είχα κρατήσει και εγώ αρχικά αλλά σε 1-2 βδομάδες γίνεται χάλια. Το πιο βασικό είναι ότι σε κανονικές συνθήκες η ταμπλέτα δεν γρατζουνίζεται. Είχα 12 μήνες την Asus και απλά δεν έχει μια γρατζουνιά. Έχω το Nexus 2++ χρόνια και ενώ έχει 7-8 χτυπήματα στο πλαστικό του από πτώσεις κλπ. δεν έχει στην οθόνη μια γρατζουνιά. Η αίσθησή μου είναι ότι οι οθόνες είναι τόσο ανθεκτικές πλέον, που δεν χρειάζονται ζελατίνα. Αν όμως ο άλλος νιώθει καλύτερα που την έχει, δικαίωμά του.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Αν κάποιος είναι σε δουλειά με σκόνες, παραλίες κλπ καλό είναι να περάσει μια ζελατίνα. Εγώ βάζω το καλοκαίρι για 1 μήνα που είμαι στο χωριό και κάθε μέρα στην παραλία. Αν όχι, δεν βρίσκω λόγο.

Το gorilla glass χαράσσεται από άμμο και σκόνη. Αν σκουπίζεις την οθόνη η χειρίζεσαι τη συσκευή και είναι πάνω αυτά τα δύο. Δεν χαράσσεται σχεδόν ποτέ από μαχαίρια,πριόνια και κατάνα.

Καλησπερα στην τρελοπαρεα..Αυριο κατα 99℅ παω Κωτσοβολο να τον παραγγειλω.Θελω λιγο την αποψη σας μοας και ειμαι και κατοχος g2..Απο μπαταρια πως παει?Με το G2 με wifi ανοιχτο και μονο σερφαρισμα μου βγαζει 8 ωρες οθονη!Το Padaki πως παει στον τομεα αυτονομιας?.Ο λογος που θα το παρω ειναι καθαρα για gaming.Το εχει ζορισει κανεις παιζοντας απο 100℅-0% και αν ναι ποση ωρα περιπου σου προσφερει?γενικοτερα αντικειμενικα αξιζει σαν αγορα σε αυτα λεφτα?

εγω παλι που την εβγαλα τη ζελατινα ειμαι μια χαρα!ουτε γρατζουνιες ουτε τιποτα. Μια φορα μου επεσε και κατω κιολας,τα ειδα ολα, ευτυχως δεν γρατζουνιστηκε η οθονη. Απο πισω εχω μια μεγαλη και βαθια γρατζουνια και δεν ξερω απο που προηλθε!

γατα στο σπιτι σου εχεις.

γατα στο σπιτι σου εχεις.

χαχα! λες; την ατιμη!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια θηκη δινουν τα puplic δωρο?

η καλη πια είναι,αυτη που είναι σαν βιβλιο.

τα public δινουν αυτη που ειναι σαν καπακι απο πισω. Η αλλη σαν βιβλιο κανει 29,90! Εγω με τα 20€ που πηρα δωρα θα την παρω.

Καλησπερα στην τρελοπαρεα..Αυριο κατα 99℅ παω Κωτσοβολο να τον παραγγειλω.Θελω λιγο την αποψη σας μοας και ειμαι και κατοχος g2..Απο μπαταρια πως παει?Με το G2 με wifi ανοιχτο και μονο σερφαρισμα μου βγαζει 8 ωρες οθονη!Το Padaki πως παει στον τομεα αυτονομιας?.Ο λογος που θα το παρω ειναι καθαρα για gaming.Το εχει ζορισει κανεις παιζοντας απο 100℅-0% και αν ναι ποση ωρα περιπου σου προσφερει?γενικοτερα αντικειμενικα αξιζει σαν αγορα σε αυτα λεφτα?

Τα εχουμε ξαναπει πως το g2 ειναι μια κατηγορια μονο του απο αποψη μπαταριας. Το g pad σε λογικες φωτεινοτητες και με browsing θα σου βγαζει γυρω στις 6 ωρες.Μια χαρα ειναι πιστευω.

Κοιτα με sd600 + adreno 320 ειναι πολυ κομπλε σε θεμα gaming.

Οχι σαν το g2 σου με sd800 + adreno 330 αλλα τα πηγαινει πολυ καλα!

Τωρα τελευταια παιζω το colin mcrae και το παιζει ωραια! Βεβαια την μπαταρια την καταπινει!

Υπολογιζε γυρω στα μισα σε σχεση με το browsing αν παιζεις συνεχεια παιχνιδια με ψηλες φωτεινοτητες

Ps: Εννοειται πως ειναι απο τα καλυτερα tablet που κυκλοφορουν στην αγορα και σε αυτα τα λεφτα δεν το πλησιαζει τιποτα!Πηγαινε τσιμπα το και θα χαρεις καθε ευρω που εχεις δωσει!Μονο το tab pro 8.4 βαζω πανω απο το g pad το οποιο ξεφευγει αρκετα σε τιμη

Edited by sounik

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδια με την τελευταια αναβαθμιση του clean master εχω αρκετο drain.. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο?

Ναι και το ξηλωσα!

...Νίκος...

χρειαζεσαι slimport hdmi. Ελλαδα δεν βρισκεις ευκολα, κανει 20-30€.

Απλό mhl φαντάζομαι δεν κάνει ε;

Πάντως μέσω eBay βρίσκω και με 6,5€.

Παιδια με την τελευταια αναβαθμιση του clean master εχω αρκετο drain.. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο?

Πότε την έκανες την αναβάθμιση? Έχει μέρες να μου βγάλει αναβάθμιση το clean master

Edited by pektis7

οχι δεν κανει mhl! βρωμαει η αγορα απο mhl αλλα δεν κανει,ρωτησα και lg. οντως απο ebay βρισκεις slimport οικονομικο αλλα δεν εψαξα να σου πω την αληθεια.

Πότε την έκανες την αναβάθμιση? Έχει μέρες να μου βγάλει αναβάθμιση το clean master

Πριν 4-5 μέρες νομίζω! Θα το βγάλω και γω μου φαίνεται... Μιλάμε τρώει τη μπαταρία για πλάκα στην αναμονή!

Για τον φιλο που ρωτησε πριν για gaming.

Ο χρονος οθονης ισοδυναμει σε χρονο παιχνιδιου και με 100% φωτεινοτητα παρακαλω!

Με λιγα λογια 25 λεπτα παιχνιδιου με 100% φωτεινοτητα και ενταση μας κανουν γυρω στις 4 ωρες οθονη!

Καθολου ασχημα νομιζω!

Δε πιστευω να υπαρχει πιο σκληρη χρηση για το ταμπλετ απο gaming με 100% φωτεινοτητα και ενταση!

Εντυπωσιαστηκα τωρα,δεν το περιμενα να μπορει να τα καταφερει τοσο καλα!

...Νίκος...

Πριν 4-5 μέρες νομίζω! Θα το βγάλω και γω μου φαίνεται... Μιλάμε τρώει τη μπαταρία για πλάκα στην αναμονή!

Ξέχασα να σου πω ότι την έχω greenified την εφαρμογή, για αυτό δεν έχω προσέξει υπερβολική κατανάλωση.

Καλημερα παιδες!Σημερα πηγα παρηγγειλα το G Pad σε λευκο χρωματακι απο Κωτσοβολο(με τον γνωστο τροπο) και μεχρι να ερθει λεω να ασχοληθω με τι θηκη και τι screen protector να του παραγγειλω.

1ον Απο screen protector αναμεσα σε αυτα που εχει στο σκρουτζ εχει δοκιμασει κανεις καποιο και αν ναι με πιο εμεινε ευχαριστημενος? http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=lg+g+pad

2oν Απο θηκες θα παρω κλασικα την Voia απλα ειμαι σε διλημμα να παρω την silicone η να παρω την τυπου book :wacko:

(απο αποψη προστασιας παντα)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλημερα παιδες!Σημερα πηγα παρηγγειλα το G Pad σε λευκο χρωματακι απο Κωτσοβολο(με τον γνωστο τροπο) και μεχρι να ερθει λεω να ασχοληθω με τι θηκη και τι screen protector να του παραγγειλω.

1ον Απο screen protector αναμεσα σε αυτα που εχει στο σκρουτζ εχει δοκιμασει κανεις καποιο και αν ναι με πιο εμεινε ευχαριστημενος? http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=catspan&keyphrase=lg+g+pad

2oν Απο θηκες θα παρω κλασικα την Voia απλα ειμαι σε διλημμα να παρω την silicone η να παρω την τυπου book :wacko:

(απο αποψη προστασιας παντα)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ο γνωστός τρόπος ποιος είναι? Ο Κώτσος δεν το δίνει με δώρο θήκη, να σε βγάλει από το δίλημμα? Το public πάντως συμφέρει αν έχει ακόμα την προσφορα + θήκη + 20€ δωροεπιταγή...