Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια κατι ειχατε πει για το πρωτο ψηφιο απο το σεριαλ no να ειναι 4 για να μην εχει προβληματα με την οθονη.

ισχυει κατι τετοιο?

μπορει καποιος να μου γραψει ακριβως πως ειναι το serial no της συσκευης για να ξερω τι να ζητησω?

Εγώ το αγόρασα από Media Markt Αμαρουσίου και ζήτησα να ξεκινάει από 4. Βέβαια ούτως ή άλλως όλα ξεκινούσαν από 4.

Δεν έχω δει κανένα πρόβλημα αλλά διευκρινίζω ότι δεν το έχω ψάξει κιόλας γιατί αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο άμα το ανακαλύψω κατά τη χρήση που κάνω.

Αναφέρομαι στα προβολάκια και την μπλε γραμμή γιατί κατά τα άλλα τσέκαρα και δεν έχει νεκρά πιξελ ούτε bleeding.

Βασίλης :ninja:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επαναφορά εργοστασιακών απο που κάνουμε;;

Ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Επειδή πρέπει όλα να τα λέμε, μόλις τηλεφώνησα στην lg ωστε να στείλω για επισκευή το gpad μου (να δω πως θα ζήσω χωρίς αυτό!) για το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω με την απόκριση του touch..

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μου απήντησαν αμέσως, ο υπάλληλος ήταν ευγενέστατος και πάνω απ' όλα οτι θα μου στείλουν courier όπου θέλω, όποτε θέλω να το παραλάβει ωστε να αποσταλλεί για επισκευή με δικά τους έξοδα!!!

Δέν είχα ιδέα ότι παρεχεται τέτοιου επιπέδου υπηρεσία, και μου έκανε πολύ ευχάριστη εντύπωση.

Καλή αρχή κάναμε λοιπόν, να δουμε τώρα πού είναι το πρόβλημα και τι θα καταφέρουν...

Επειδή πρέπει όλα να τα λέμε, μόλις τηλεφώνησα στην lg ωστε να στείλω για επισκευή το gpad μου (να δω πως θα ζήσω χωρίς αυτό!) για το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω με την απόκριση του touch..

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι μου απήντησαν αμέσως, ο υπάλληλος ήταν ευγενέστατος και πάνω απ' όλα οτι θα μου στείλουν courier όπου θέλω, όποτε θέλω να το παραλάβει ωστε να αποσταλλεί για επισκευή με δικά τους έξοδα!!!

Δέν είχα ιδέα ότι παρεχεται τέτοιου επιπέδου υπηρεσία, και μου έκανε πολύ ευχάριστη εντύπωση.

Καλή αρχή κάναμε λοιπόν, να δουμε τώρα πού είναι το πρόβλημα και τι θα καταφέρουν...

Επειδη ειμαι απο τα ατομα που χρονια εχουν ενα κολλημε με την LG , δεν με εκπλήσσει η εξυπηρέτηση.. Ειναι κορυφη σε αυτο η lg !!!!;);)

:thanks:

Καλα παμε...πρωτη φορα το βλεπω αυτο και ειπα να το μοιραστω

Σήμερα που είχα ταξίδι διαπίστωσα ότι με ταινία 125 λεπτών, κατόπιν μουσική για περίπου 45 λεπτά και τέλος άφθονη ανάγνωση ebook και ίντερνετ (ενώ έπαιζε και η μουσική), είχα συνολικά χρήση 4 ώρες 15 λεπτά (χρόνος οθόνης) και η μπαταρία κατέβηκε στο 45%.

Σίγουρα είναι η καλύτερη μπαταρία ταμπλέτας που είχα.

Edited by nikosal

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει δουλέψει κάποιος αυτό εδώ http://m.ebay.com/itm?itemId=390686498031&roken=cigars στο δικό μας???

Σήμερα που είχα ταξίδι διαπίστωσα ότι με ταινία 125 λεπτών, κατόπιν μουσική για περίπου 45 λεπτά και τέλος άφθονη ανάγνωση ebook και ίντερνετ (ενώ έπαιζε και η μουσική), είχα συνολικά χρήση 4 ώρες 15 λεπτά (χρόνος οθόνης) και η μπαταρία κατέβηκε στο 45%.

Σίγουρα είναι η καλύτερη μπαταρία ταμπλέτας που είχα.

Δες εδω..Αυτο το εκανα καταλαθος βεβαια αφου για καποιο λογο εμεινε ανοιχτη η οθονη ολο το βραδυ.Μολις το ειχα βγαλει απο τον φορτιστη και το αφησα καταλαθος με ανοιχτη οθονη.Το πρωι που το ειδα ειχε φαει το 95% της μπαταριας.Παραλιγο το προλαβα!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Καλησπέρα σε όλους!! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει δουλέψει κάποιος αυτό εδώ http://m.ebay.com/itm?itemId=390686498031&roken=cigars στο δικό μας???

δεν δουλευει το εχω.

:cool:

Καλησπέρα, ένας φίλος πουλάει το g pad (1 2 το έχει). Άξιζε να το πάρω ή να πάω σε καινούργιο?

Καλησπέρα, ένας φίλος πουλάει το g pad (1 2 το έχει). Άξιζε να το πάρω ή να πάω σε καινούργιο?

Καλημέρα

Εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:

1. Γιατί το πουλάει? Μήπως του εμφάνισε προβλήματα για τα οποία δεν τον καλύπτει η εγγύηση? πχ πολύ γρατζουνισμένη οθόνη, χτυπήματα, υγρασία στο εσωτερικό του κλπ

2. Πόσο το πουλάει? Τώρα που το βρίσκεις 265 καινούργιο, δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις παραπάνω από 200 για μεταχειρισμένο(βέβαια εξαρτάται και από την κατάστασή του πάντα). Εγώ πάντως αν δεν ήθελα να δώσω 265 για καινούργιο, θα προτιμούσα να περιμένω λίγο ακόμα να πέσει και άλλο παρά να το πάρω από άλλον, ακόμα και από κολλητό μου.

3. Σου αρέσει το χρώμα που έχει ο φίλος σου?

Ότι και αν αποφασίσεις τελικά, δούλεψέ το λίγο να δεις αν έχει καμμένα pixel, bleeding και μπλε γραμμή και κράτησε τα υπόψην σου. Απ εκεί και πέρα, αν δεν έχει φάει υγρασία και δεν έχει σπασίματα κλπ όπως προείπα, τότε έχεις και την φοβερή εγγύηση της lg στη διάθεσή σου ;)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες εδω..Αυτο το εκανα καταλαθος βεβαια αφου για καποιο λογο εμεινε ανοιχτη η οθονη ολο το βραδυ.Μολις το ειχα βγαλει απο τον φορτιστη και το αφησα καταλαθος με ανοιχτη οθονη.Το πρωι που το ειδα ειχε φαει το 95% της μπαταριας.Παραλιγο το προλαβα!

Ωρέ παιδιά τι χρόνοι είναι αυτοί????? :blink: Πώς βγάζετε τόσες ώρες???? Εμένα με το ζόρι πιάνει συνολικά 3,5-4 !!!! Ποιο είναι το μυστικό σας?????? :lol: Βρε λες να χω ελλατωματική μπαταρία? :X

το δίνει με την θήκη της LG γιατί θέλει να πάρει κινητό. Δεν μπορώ να το δω γιατί είναι μακριά. Edited by akis44

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωρέ παιδιά τι χρόνοι είναι αυτοί????? :blink: Πώς βγάζετε τόσες ώρες???? Εμένα με το ζόρι πιάνει συνολικά 3,5-4 !!!! Ποιο είναι το μυστικό σας?????? :lol: Βρε λες να χω ελλατωματική μπαταρία? :X

Χαχα και γω το πολύ 4μισι ώρες έχω, ΜΟΝΟ με browsing και κανα pdf.:)

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Παιδια ολα παιζονται με την φωτεινοτητα!Κατεβαστε 35-40% και θα δειτε 7ωρακι!Αργησα αλλα το καταλαβα

...Νίκος...

Παιδια ολα παιζονται με την φωτεινοτητα!Κατεβαστε 35-40% και θα δειτε 7ωρακι!Αργησα αλλα το καταλαβα

Εκεί γύρω το έχω :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

35 % το χω ! :p Αν δεν κάνεις συνεχόμενη χρήση και την ανοιγοκλείνεις συνέχεια την οθόνη, έχει πολύ χειρότερη αυτονομία!

Εγώ είμαι 7ωρο στάνταρ πάντως με 50% σαν χαμηλότερο όριο μέσα στο σπίτι. Δεν έπεσε καθόλου κάτω από 6μιση ωρες καμία φορά ως τώρα :)

Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις πάντως στο θέμα... Τα σπάει το ταμπλετακι από όλες τις απόψεις και πρόβλημα κανένα :D

Εγώ είμαι 7ωρο στάνταρ πάντως με 50% σαν χαμηλότερο όριο μέσα στο σπίτι. Δεν έπεσε καθόλου κάτω από 6μιση ωρες καμία φορά ως τώρα :)

Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις πάντως στο θέμα... Τα σπάει το ταμπλετακι από όλες τις απόψεις και πρόβλημα κανένα :D

Και εδω πετυχες την καλυτερη μπαταρια;;Πωτς γκενεν αυτο;;(μ'αρεσει η υπογραφη σου)

Σου ετοιμαζω χρονο ρεκορ με το optimus g εντος λιγων ημερων :p

...Νίκος...

Και εδω πετυχες την καλυτερη μπαταρια;;Πωτς γκενεν αυτο;;(μ'αρεσει η υπογραφη σου)

Σου ετοιμαζω χρονο ρεκορ με το optimus g εντος λιγων ημερων :p

Με κυνηγάει η αυτονομία στο android φαίνεται :lol:

Αυτό δεν το έχω κάνει ουτε root ακόμα! Όλα τρέχουν στο παρασκήνιο!

Με κυνηγάει η αυτονομία στο android φαίνεται :lol:

Αυτό δεν το έχω κάνει ουτε root ακόμα! Όλα τρέχουν στο παρασκήνιο!

Θελω να δω ss με greenify..

...Νίκος...

Εννοείται! Αύριο μεθαύριο που θα ασχοληθώ λίγο θα ρουταρω. Θέλει πσ και δε μπορώ τώρα.

Όσοι κάνατε με kingo, δείτε το θέμα στο xda. Στέλνει δεδομένα από το tablet σε server στην κίνα...

" Some people have reported that some of your data and IMEI numbers may be sent to a Chinese IP address at the time of root (only a one time thing). You can use this at your own risk, it will give you root but I recommend removing all the data you don't want others to have access to before rooting. No one has reported anything happening with this data (no stolen accounts etc) but still should warn you. We also don't know the extent of it or what data is copied. If you are paranoid wait for a replacement method"

Εγω που εχω κανει με kingo , πως βγαζω το ροοτ?και μετα με ποια μεθοδο να το ξανακανω?
HTC Desire HD <<<

Εγω που εχω κανει με kingo , πως βγαζω το ροοτ?και μετα με ποια μεθοδο να το ξανακανω?

Όλα τα root βγαίνουν αν κάνεις επιδιόρθωση από το lg support tool (ή όπως αλλιώς λέγεται) ... Το kingo ειδικά, βγαίνει και με άλλο τρόπο. Δες στους xda στη σελίδα που δείχνει την εγκατάσταση του kingo ;) Δεν έχει νόημα να το βγάλεις πάντως. Αν τελικά στάλθηκαν κάποια δεδομένα σου, αυτό έγινε κατά την εγκατάσταση μόνο... Δεν γίνεται συνεχώς.

Edited by AntonisStaras

Μια ερώτηση τελικά ισχύει ότι όσοι πήραν συσκευή που το s/n αρχίζει από 4, δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με την μπλε γραμμή ή τα σποτάκια?

Υπάρχει κάποια φώτο - video που να φαίνεται αυτή η μπλε γραμμή?

Edited by yiankap74_