Brolas Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Ισχύει Εν τέλει... υπάρχει των 10.000 ώστε σ ένα ταξίδι να μπορεί να φορτίσει κινητό+ gopro , να έχει επιλογή για ταχεία ή όχι φόρτιση , και να ΜΗΝ είναι γκουμουτσα; Δεν κοιτάω των 5.000, θα είναι οριακό και θα θέλει μετά πάλι φόρτιση ενώ των 10 θα έχει περιθώρια επαναχρησιμοποίησης. Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και κλασικά εγώ θα πεταχτώ σαν την πορδή πάλι μέσα στις ορδές της Xiaomi(Χαχαχα!),και θα σου πω να δείς και το Intenso... https://www.skroutz.gr/s/10946632/Intenso-Quick-Charge-Powerbank-Q10000-10000mAh.html Ειδικά αν θες επιλογή απλής φόρτισης ή γρήγορης,αφού έχει μία απλή θύρα και μία quick charge 3. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Και κλασικά εγώ θα πεταχτώ σαν την πορδή πάλι μέσα στις ορδές της Xiaomi(Χαχαχα!),και θα σου πω να δείς και το Intenso... https://www.skroutz.gr/s/10946632/Intenso-Quick-Charge-Powerbank-Q10000-10000mAh.html Ειδικά αν θες επιλογή απλής φόρτισης ή γρήγορης,αφού έχει μία απλή θύρα και μία quick charge 3. Αστεράτο εργαλείο και αυτό. Το έχω και είναι όντως πολύ καλό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Παίζει ρόλο για τη μπαταρία, αν έχουμε πάνω στο bank συνδεδεμένα καλώδια φόρτισης, ενώ δε το χρησιμοποιούμε? Στάλθηκε από το G8441 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 19, 2019 by tommyfr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παίζει ρόλο για τη μπαταρία, αν έχουμε πάνω στο bank συνδεδεμένα καλώδια φόρτισης, ενώ δε το χρησιμοποιούμε? Στάλθηκε από το G8441 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το δικο μου intenso 10000mAh το δουλεψα 4-5 κυκλους και ειναι εξαιρετικο και πολυ πρακτικο με το ενσωματομενο καλωδιο του και την δευτερη εξοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ευχραιστω για τις απαντήσεις σας θα κοιτάξω και στο YouTube για reviews για να έχω ιδέα για το μέγεθος. Ως τωρα εχουμε xiaomi & intenso. Υπάρχει και πρόταση για anker? Edit: βασικά αν κάτοχοι μπορούν να ενημερώσουν σχετικά με το χορνο που χρειάζονται για να φορτίσουν τα pb θα ηταν βοηθητικό ) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Δεν μπορώ να σου πω ακριβή χρόνο για το intenso διότι το βάζω βράδυ για φόρτιση και το βρίσκω έτοιμο το πρωί. Αν κάποιο μέλος το έχει τσεκάρει ας απαντήσει. Αν και το Xiaomi αν δεν κάνω λάθος έχει θύρα ταχείας φόρτισης για την φόρτιση του, οπότε πρέπει να φορτίζει πιό γρήγορα από το intenso. Πάλι αν κάνω λάθος ας απαντήσει κάποιος με το Xiaomi. Ερώτηση:Τόσα χρόνια με τα power bank μου, τα αφήνω να φορτίζουν το κινητό μου μέχρι να αδειάσουν εντελώς. Μήπως είναι κακό αυτό για την μπαταρία τους? Στα κινητά πχ κάνει κακό σε βάθος χρόνου να αποφορτίζεται εντελώς η μπαταρία τους. Στα power bank? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ευχραιστω για τις απαντήσεις σας θα κοιτάξω και στο YouTube για reviews για να έχω ιδέα για το μέγεθος. Ως τωρα εχουμε xiaomi & intenso. Υπάρχει και πρόταση για anker? Edit: βασικά αν κάτοχοι μπορούν να ενημερώσουν σχετικά με το χορνο που χρειάζονται για να φορτίσουν τα pb θα ηταν βοηθητικό ) Sent from my iPad using TapatalkΠρωην κατοχος του intenso, το χαρισα σε φιλο και ειναι πληρως ικανοποιημενος.Το intenso αν το βάλεις να φορτίζει με φορτιστη που υποστηρίζει 5v/2A κανει περιπου 5 ώρες. Το xiaomi το ίδιο αλλα αν του βάλεις qc3.0 φορτιστη πέφτει στο μισο δηλαδή 2.30-3 ώρες ως το 90% περίπου και μετα φορτίζει πιο αργά. Προσωπικά προτιμώ το xiaomi επειδή μπορω πχ να το βάλω δυο ώρες να φορτίζει και έχω 3 λαμπακια.. Το μονο που δε βολευει το xiaomi σε σύγκριση με το intenso είναι οτι και οι δυο θύρες του ειναι qc οποτε αν εχεις κινητό qc 3.0 και θες να το φορτίσεις για οποιο λογο αργα, δε γίνεται από το pb. Αλλα αρκετά qc3.0 κινητα έχουν ρύθμιση για αργή/γρήγορη φορτιση οποτε λογικά θα κόβει απο εκεί ταχύτητα φορτισης Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Το μονο που δε βολευει το xiaomi σε σύγκριση με το intenso είναι οτι και οι δυο θύρες του ειναι qc οποτε αν εχεις κινητό qc 3.0 και θες να το φορτίσεις για οποιο λογο αργα, δε γίνεται από το pb. Αλλα αρκετά qc3.0 κινητα έχουν ρύθμιση για αργή/γρήγορη φορτιση οποτε λογικά θα κόβει απο εκεί ταχύτητα φορτισης Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γι'αυτό το λόγο πήρα Intenso τελικά. Προτιμώ αργή φόρτιση στο κινητό. Το βράδυ φορτίζω πάντα με έναν παλιό που είναι 5v/1A Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ευχραιστω για τις απαντήσεις σας θα κοιτάξω και στο YouTube για reviews για να έχω ιδέα για το μέγεθος. Ως τωρα εχουμε xiaomi & intenso. Υπάρχει και πρόταση για anker? Edit: βασικά αν κάτοχοι μπορούν να ενημερώσουν σχετικά με το χορνο που χρειάζονται για να φορτίσουν τα pb θα ηταν βοηθητικό ) Sent from my iPad using TapatalkΜαργαρίτα πάρε το ξιαομι, θα φορτίζει γρηγορότερα το ίδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) να ρωτησω κατι παιδια.απο power bank είναι εφικτη η φορτιση αλλου power bank;η θα βαλουμε καμμια φωτια;:lol::lol: edit.να και το δικο μου.puro 4000.μικρο και βολικο.απολυτα ευχαριστημένος εως τωρα.πρωτη φορα που ευχαριστιεμαι power bank μετα από τοσα χρονια με no name φθηνα power banks.2019-02-06_09-46-24 by Steve Tsagaris, on Flickr Edited February 6, 2019 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Φυσικά και γίνεται να φορτίσεις ένα power bank από ένα άλλο χωρίς πρόβλημα, απλά δεν υπάρχει λόγος γιατί να το κάνεις αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Φυσικά και γίνεται να φορτίσεις ένα power bank από ένα άλλο χωρίς πρόβλημα, απλά δεν υπάρχει λόγος γιατί να το κάνεις αυτό...οκ. ευχαριστω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Να το το νέο τούμπανο της Xiaomi που έλεγα τις προάλλες: https://banggood.app.link/8SKWi29jtT Τσιμπημένη η τιμή πάντως. Να σου πω την αμαρτία μου το παρήγγειλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Να σου πω την αμαρτία μου το παρήγγειλα! Ωραίος ! Περιμένουμε εντυπώσεις όταν σου έρθει :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Ωραίος ! Περιμένουμε εντυπώσεις όταν σου έρθει :) Εκτιμώμενη διαθεσιμότητα 27 Φεβρουαρίου, είναι pre-sale. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Εκτιμώμενη διαθεσιμότητα 27 Φεβρουαρίου, είναι pre-sale. Α, άρα λογικά μέσα στο Μάρτιο θα σου έρθει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 για συσκευη htc u 11, με υποδοχη για καλωδιο τυπου type-c, πρεπει να παρω power bank με αντιστοιχη υποδοχη type c, ή κανουν και τα κοινα; εχετε να προτεινετε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 για συσκευη htc u 11, με υποδοχη για καλωδιο τυπου type-c, πρεπει να παρω power bank με αντιστοιχη υποδοχη type c, ή κανουν και τα κοινα; εχετε να προτεινετε κατι; Η αγορά power bank με υποδοχή εξόδου type c είναι απαραίτητη μόνο όταν το κινητό σου υποστηρίζει το πρότυπο Power Delivery, που απαιτεί αναγκαστικά χρήση καλωδίου από type-c σε type-c. Ειδάλλως, αν θέλεις κανονική φόρτιση ή γρήγορη φόρτιση Qualcomm quick charge, ένα καλώδιο από κανονικό usb σε type-c είναι αρκετό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Και να συμπληρωσω οτι το καλωδιο type-c σε type-c ειναι λιγο ακριβουτσικο αναλογικα με τις τιμες των powerbanks. Πηρα προσφατα για φορτιστη αυτοκινητου καπου 7 ευρω το πιο φθηνο...Εχει και με 30 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Και να συμπληρωσω οτι το καλωδιο type-c σε type-c ειναι λιγο ακριβουτσικο αναλογικα με τις τιμες των powerbanks. Πηρα προσφατα για φορτιστη αυτοκινητου καπου 7 ευρω το πιο φθηνο...Εχει και με 30 ευρω Γύρω στα 5€ τα πήρα εγώ από το Banggood τα αντίστοιχα της Blitzwolf. Πολύ καλά ποιοτικά, και braided. https://www.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC4-3A-USB-Type-C-to-Type-C-Braided-3_33ft1m-Charging-Data-Cable-p-1144830.html?rmmds=myorder&ID=41195&cur_warehouse=CN Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Εγω αυτο, αλλα ξεχασα να γραψω οτι ειναι 1.8μ για να φτανει απο την πριζα στον τεμπελη ως το GPS στο τζαμι https://www.kooqie.com/el/tronsmart-cc06-usb-c-se-usb-20-2m Το κλασικο 1μ εχει 6 ευρω σχεδον https://www.kooqie.com/el/tronsmart-cc06-usb-c-se-usb-20-1m Σαν μπουρι ειναι παντως.Ας τα προτιμησει μαζι με το powerbank γιατι θα πληρωσει μια φορα μεταφορικα απο οπου κι αν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Γύρω στα 5€ τα πήρα εγώ από το Banggood τα αντίστοιχα της Blitzwolf. Πολύ καλά ποιοτικά, και braided. https://www.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC4-3A-USB-Type-C-to-Type-C-Braided-3_33ft1m-Charging-Data-Cable-p-1144830.html?rmmds=myorder&ID=41195&cur_warehouse=CN BlitzWolf® εχω κι'εγω ειδικα για το σπιτι.σε συγχρονισμο με τον υπολογιστη εχει μεγαλυτερες ταχυτητες απ'οτι το μαμα.το samsung to εχω για χρηση powerbank απο δω και απο εκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Γύρω στα 5€ τα πήρα εγώ από το Banggood τα αντίστοιχα της Blitzwolf. Πολύ καλά ποιοτικά, και braided. https://www.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC4-3A-USB-Type-C-to-Type-C-Braided-3_33ft1m-Charging-Data-Cable-p-1144830.html?rmmds=myorder&ID=41195&cur_warehouse=CNΕγώ περιμένω αυτό για να φορτίζω και το lap top σε ώρα ανάγκης. https://m.banggood.com/Baseus-60W-3A-QC3_0-PD2_0Type-C-to-Type-C-Fast-Charging-Data-Cable-For-Macbook-iPad-Pro-Oneplus-6T-p-1379004.html?rmmds=search Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Εγω αυτο, αλλα ξεχασα να γραψω οτι ειναι 1.8μ για να φτανει απο την πριζα στον τεμπελη ως το GPS στο τζαμι https://www.kooqie.com/el/tronsmart-cc06-usb-c-se-usb-20-2m Το κλασικο 1μ εχει 6 ευρω σχεδον https://www.kooqie.com/el/tronsmart-cc06-usb-c-se-usb-20-1m Σαν μπουρι ειναι παντως.Ας τα προτιμησει μαζι με το powerbank γιατι θα πληρωσει μια φορα μεταφορικα απο οπου κι αν ειναι Γενικώς δε βρίσκεις εύκολα καλό type-c σε type-c με σχετικά μεγάλο μέγεθος και usb3.0, αντοχή σε μπόλικα Ampere για χρήση σε απαιτητικές μεταφορές ρεύματος (π.χ. power delivery), χωρίς να πληρώσεις αρκετά λεφτά. Ακόμα περιμένω να βγάλει η Blitzwolf κάποιο που να είναι πάνω από 1 μέτρο που έχει ήδη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts