StratosGR Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Είναι περίπου ίσα, αλλά με 5 ώρες vs 15 ώρες. Σα να λέμε έχεις ανοικτό το pc σου 20 ώρες, αλλά την οθόνη μόνο τις 5. Όχι σωστό παράδειγμα, αλλά για να καταλάβεις χοντρικά ότι είναι φυσιολογικά τα νούμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 O χρόνος οθόνης που βλέπετε είναι σε συνδυασμό crash rom lean kernel Είναι μονο σερφαρισμα και διαβασμα και τιποτα άλλο Όλα κλειστα μονο wifi ανοικτό και gsm. Πάγωμα σαβούρας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46193991&postcount=1 Οθόνη σε χαμηλά επίπεδα με lux "Night" http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53236523&postcount=528 Τα πάντα μαύρα και οποίες εφαρμογές έχουν σκούρο φόντο επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Γιατί προτιμάς το Lux απο τη μαμά εφαρμογή για τη φωτεινότητα; Edited November 30, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ναι συμφωνώ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις Lean και την τελευταία crash θα δούμε τρελά νούμερα στο κινητο μας.. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Γιατί προτιμάς το Lux απο τη μαμά εφαρμογή για τη φωτεινότητα; Θέλει μαύρα σκοτάδια στο τηλέφωνο του:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Θέλει μαύρα σκοτάδια στο τηλέφωνο του:pΧα χα καλώς το παιδί, καλορίζικο το νέο τηλέφωνο άντε να δούμε ποτέ τα φλασαρη ο άλλος. Γιατί προτιμάς το Lux απο τη μαμά εφαρμογή για τη φωτεινότητα;Φίλε μου με το lux κάνεις παπάδες με την φωτεινότητα, ο αυτόματος φωτισμός του τηλεφώνου είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρος ιδικά για εμάς τους ψείρες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Χα χα καλώς το παιδί, καλορίζικο το νέο τηλέφωνο άντε να δούμε ποτέ τα φλασαρη ο άλλος. Φίλε μου με το lux κάνεις παπάδες με την φωτεινότητα, ο αυτόματος φωτισμός του τηλεφώνου είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρος ιδικά για εμάς τους ψείρες:p Έχει τόσο διαφορά με το lux; Το κατεβάζω να το δοκιμάσω από περιέργεια.. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Χα χα καλώς το παιδί, καλορίζικο το νέο τηλέφωνο άντε να δούμε ποτέ τα φλασαρη ο άλλος. Φίλε μου με το lux κάνεις παπάδες με την φωτεινότητα, ο αυτόματος φωτισμός του τηλεφώνου είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρος ιδικά για εμάς τους ψείρες:p Ευχαριστώ φιλαράκι καλύτερα μόνο root ακόμα γιατί η Lolipop δεν παίζει ακόμα με xposed;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μενιο φιλε μου στο lux τι ρυθμίσεις έχεις βάλει; σου είναι εύκολο να μου τις πεις; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μενιο φιλε μου στο lux τι ρυθμίσεις έχεις βάλει; σου είναι εύκολο να μου τις πεις; Sent from my note3 Δες ποιο πίσω ρυθμίσεις μέρα νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μάλιστα... Μόλις την αγόρασα... Εξαιρετική εφαρμογή.. Έβαλα τις ρυθμίσεις που έδωσες πιο πάνω και μου φαίνεται ότι δένουν απόλυτα με το κινητό.. Πρώτη φόρτιση crash και είμαι 62% με δύο ώρες οθόνη!!!!!! Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μάλιστα... Μόλις την αγόρασα... Εξαιρετική εφαρμογή.. Έβαλα τις ρυθμίσεις που έδωσες πιο πάνω και μου φαίνεται ότι δένουν απόλυτα με το κινητό.. Πρώτη φόρτιση crash και είμαι 62% με δύο ώρες οθόνη!!!!!! Sent from my note3Στην αρχή μέχρι να την μαθεις θα σου σπάσει τα νεύρα αλλά μετά δεν θα μπωρεις χωρίς αυτή:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 O χρόνος οθόνης που βλέπετε είναι σε συνδυασμό crash rom lean kernel Είναι μονο σερφαρισμα και διαβασμα και τιποτα άλλο Όλα κλειστα μονο wifi ανοικτό και gsm. Πάγωμα σαβούρας http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46193991&postcount=1 Οθόνη σε χαμηλά επίπεδα με lux "Night" http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53236523&postcount=528 Τα πάντα μαύρα και οποίες εφαρμογές έχουν σκούρο φόντο επίσης. Την εβαλα αυτη την εφαρμογη,αλλα τάπαιξα,γιατι εχει 100 ρυθμισεις.Εβαλα λοιπον κι εγω 52% back light,και ρωταω για να πειραξω και τιποτ' αλλο.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Την εβαλα αυτη την εφαρμογη,αλλα τάπαιξα,γιατι εχει 100 ρυθμισεις.Εβαλα λοιπον κι εγω 52% back light,και ρωταω για να πειραξω και τιποτ' αλλο.:confused: Baσικά καλό θα ήταν να μας πεί κάποιος που γνωρίζει καλά την εφαρμογή, προτεινόμενες ρυθμίσεις γιατί όντως η εφαρμογή έχει πολλά και είναι λίγο χάσιμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Την εβαλα αυτη την εφαρμογη,αλλα τάπαιξα,γιατι εχει 100 ρυθμισεις.Εβαλα λοιπον κι εγω 52% back light,και ρωταω για να πειραξω και τιποτ' αλλο.:confused: Baσικά καλό θα ήταν να μας πεί κάποιος που γνωρίζει καλά την εφαρμογή, προτεινόμενες ρυθμίσεις γιατί όντως η εφαρμογή έχει πολλά και είναι λίγο χάσιμο :)παίδες τα γράφω πιο πίσω έχει φωτογραφίες από μερα νύχτα ,τοποθεσια και οταν ανοίγει η οθονη. Αν θέλετε κατι άλλο που το ξέρω πειτε μου. Τρεις ρυθμίσεις είναι ολες που εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 παίδες τα γράφω πιο πίσω έχει φωτογραφίες από μερα νύχτα ,τοποθεσια και οταν ανοίγει η οθονη. Αν θέλετε κατι άλλο που το ξέρω πειτε μου. Τρεις ρυθμίσεις είναι ολες που εκανα. προσπαθησα να ρυθμισω τους αριθμους στη μπαρα που εχεις στη φωτογραφια,αλλα δεν ρυθμοζονται ανεξαρτητα ο ενας απο τον αλλο.Οταν παω να πειραξω δηλαδη το ενα,αλλαζει και το αλλο.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 προσπαθησα να ρυθμισω τους αριθμους στη μπαρα που εχεις στη φωτογραφια,αλλα δεν ρυθμοζονται ανεξαρτητα ο ενας απο τον αλλο.Οταν παω να πειραξω δηλαδη το ενα,αλλαζει και το αλλο.:confused: τον πρώτο αριθμό θα τον κανείς edit και μετά τους αλλους add. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 προσπαθησα να ρυθμισω τους αριθμους στη μπαρα που εχεις στη φωτογραφια,αλλα δεν ρυθμοζονται ανεξαρτητα ο ενας απο τον αλλο.Οταν παω να πειραξω δηλαδη το ενα,αλλαζει και το αλλο.:confused: Είναι πολύ απλό... Κάνεις add τα υπόλοιπα νούμερα... Έχει άψογη προσαρμογή φωτεινότητας... Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Να πω την αμαρτία μου με το lux είχα wakelock και το ξήλωσα. Βάζω εδώ το link από το xda για τις ρυθμίσεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53236523&postcount=528 Ένα που αξίζει επίσης (credits στο Μένιο) είναι το intelli3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μη μασάτε με τον καθένα που φτιάχνει λογαριασμό μόνο για να βγάλει τα κόμπλεξ του και μην του απαντάτε. Να κάνετε report :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Τι λέτε τώρα παιδιά, πλάκα κάνετε έτσι; τι μπαταρία και τι οθόνη βγάζετε, ούτε για πλάκα δεν έχω τόσο. Πείτε το μυστικό... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μολις γυρισα απο την δουλεια ..δευτερη μερα με lean και crash odex ..18.5 και ειμαι ακομη στο 40% μπαταρια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ηello παιδες.... τι παιζει με αυτο το καταραμενο :X ''mm-qcamera-daemon'' ? Toσο καιρο μια χαρα μπαταρια ειχα, απο χθες εχει ανοιξει αυτο και την ρουφαει κανονικα..... Υπαρχει καποιο fix ? Τhanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ηello παιδες.... τι παιζει με αυτο το καταραμενο :X ''mm-qcamera-daemon'' ? Toσο καιρο μια χαρα μπαταρια ειχα, απο χθες εχει ανοιξει αυτο και την ρουφαει κανονικα..... Υπαρχει καποιο fix ? Τhanks. η αλήθεια είναι πως και εμένα τελευταία με έχει ξετινάξει !!!! δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση και λύση απο όσα διαβάζω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 η αλήθεια είναι πως και εμένα τελευταία με έχει ξετινάξει !!!! δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση και λύση απο όσα διαβάζω .... Στα καλα καθουμενα ξεκινησε.... ουτε εφαρμογη εγκατεστησα ουτε τιποτα..... Το restart δεν λυνει την κατασταση απο αυτα που διαβασα και γω... Μυστηρια πραγματα..... :ninja::ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts