lefteriskoy Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Του εβαλα την Otterbox Defender μαζι με iloome 9H γυαλινη προστασια οθονης. Ενεργοποιησα και τον χειρισμο με γαντια (εχει 2 προστασιες τωρα η οθονη) και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αψογη εφαρμογη. Αυξανει σε μεγεθος το κινητο βεβαια, αλλα και ο χειρισμος ειναι πολυ πιο ικανοποιητικος (δε γλυστραει με τιποτα απο το χερι) και η ψυχολογια μου πολυ καλυτερη... Εχει ενα μικρο θεμα με την αποκριση αφης, (και λογικο ειναι με μια πλαστικη και μια γυαλινη προστασια οθονης) αλλα πολυ λιγα πραγματα και οπωσδηποτε οχι ενοχλητικο. Με παρομοια θηκη ειχα και το S3 και το εδωσα προχτες σαν να ειχε βγει μολις απο τη συσκευασια του. Η θηκη ηταν σα να περασε απο πολεμο. Πραγματικα κανουν δουλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Για να μην ανοίγει έχει βγάλει η spigen αυτό που θα έπρεπε να έχει η s view cover από μόνη της. Πολύ ακριβό όμως.. Φιλαράκι μου είσαι ένας μικρός θεούλης. Το ερωτεύτηκα το μαγνητάκι. Το χτυπάω χαλαρά αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πρόσεξε με αυτα τα μαγνητακια και καλό είναι να μην βάζετε μαγνητικά υλικά σε note συσκευές γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι για τον digitizer,έχουν αναφερθεί αμέτρητα προβλήματα στην οθόνη με τέτοια υλικά Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πρόσεξε με αυτα τα μαγνητακια και καλό είναι να μην βάζετε μαγνητικά υλικά σε note συσκευές γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι για τον digitizer,έχουν αναφερθεί αμέτρητα προβλήματα στην οθόνη με τέτοια υλικά Elaborate.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εγώ δεν είχα ευτυχώς κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εχει κανεις αυτη την θηκη ? http://www.thikithiki.gr/Category/Thikes-Adiavroxes-Love-MEI-Galaxy-Note-3/Product/61/adiabrochi-metalliki-thiki-love-mei-me-skliri-prosopsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εχει κανεις αυτη την θηκη ? http://www.thikithiki.gr/Category/Thikes-Adiavroxes-Love-MEI-Galaxy-Note-3/Product/61/adiabrochi-metalliki-thiki-love-mei-me-skliri-prosopsi Την έχω και την δίνω αν θες. Κόκκινη με μαύρο είναι αν θες να ρωτήσεις κάτι μου λες. Προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά έχεις επιλέξει να μην δέχεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Την έχω και την δίνω αν θες. Κόκκινη με μαύρο είναι αν θες να ρωτήσεις κάτι μου λες. Προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά έχεις επιλέξει να μην δέχεσαι. Εντυπωσεις θελω, ειναι τεραστια ? προστατευει απο νερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εντυπωσεις θελω, ειναι τεραστια ? προστατευει απο νερο ? Ναι προστατεύει ναι είναι τεράστια και βαριά αλλά θα έλεγα πως είναι από τις καλύτερες λύσεις. Πρόσεχε τις απομίμησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Χρησιμοποιεί κανείς σας κάτι τέτοιο που μπαίνει στην είσοδο για το CD; 2014 Newest Universal 360° Easy Touch Car CD Slot Mount Holder for Cellphone Θα το αντέξει το note 3; Αντέχει γενικά; Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει μπαταρία anker Η zerolemon στα 3200 mAh για το Note?..Εσεις ποια προτιμήσατε και πως πάει από διάρκεια σε σχέση με την μανίσια?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει μπαταρία anker Η zerolemon στα 3200 mAh για το Note?..Εσεις ποια προτιμήσατε και πως πάει από διάρκεια σε σχέση με την μανίσια?.. Anker υπάρχει. Θα την βρεις στο eBay. Η Zerolemon βγάζει μόνο μεγάλες μπαταρίες. Από μια 6400 Anker που έχω, έχω να λέω μόνο τα καλύτερα. Φαντάζομαι και η 3200 θα είναι ίδιας ποιότητας; Edited September 25, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ένα περιέργο που έχω παρατηρήσει: Έστω ότι η μπαταρία είναι στο 87% (τυχαίο νούμερο) μετά απο reboot (όχι πάντα) πέφτει 2 μονάδες. Τα παίζει η μπαταρία; Το έχετε παρατηρήσει εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Ένα περιέργο που έχω παρατηρήσει: Έστω ότι η μπαταρία είναι στο 87% (τυχαίο νούμερο) μετά απο reboot (όχι πάντα) πέφτει 2 μονάδες. Τα παίζει η μπαταρία; Το έχετε παρατηρήσει εσείς; Η διαδικασία του reboot τρώει πολύ ενέργεια. Είναι φυσιολογικό Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swansony Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Αγορασα ενα power bank απο το ebay απο Κινα.Ολα καλα στην φορτιση μπαταριας φακου και του tablet tab pro 10 αλλα οταν φορτιζω το κινητο μου note 3 κανει εναν θορυβο.Ξερει κανεις κατι σχετικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αγόρασα μια της incipio στα 20ευρώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εφαρμογή και το feedback κουμπιών δίνει και ένα feeling Μέταλου στο πίσω μέρος και φαίνεται ανθεκτικη.επίσης δεν γλιστράει καθόλου [ATTACH]50339[/ATTACH][ATTACH]50340[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχει πάρει κάποιος το wireless charging s cover? Όχι το s view, το απλό που είναι μονο το back cover. Απο οτι διαβάζω το παχαινει λίγο το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχει πάρει κάποιος το wireless charging s cover? Όχι το s view, το απλό που είναι μονο το back cover. Απο οτι διαβάζω το παχαινει λίγο το κινητό? Εγώ είχα πάρει ένα ασύρματο τσιπάκι φόρτισης και του είχα βάλει και δε του πρόσδιδε καθόλου πάχος πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 παιδια εχετε να προτεινετε ενα καλο usb adapter μαζι με usb για το Note 3???να εχει και μπρελοκ να το εχω με τα κλειδια μου? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έχει πάρει κάποιος το wireless charging s cover? Όχι το s view, το απλό που είναι μονο το back cover. Απο οτι διαβάζω το παχαινει λίγο το κινητό? το εχω παρει.ελαχιστα το παχαινει αλλα για μενα το προβλημα ειναι οτι δεν ταιριαζει καμια θηκη. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Εγώ είχα πάρει ένα ασύρματο τσιπάκι φόρτισης και του είχα βάλει και δε του πρόσδιδε καθόλου πάχος πάντως Ναι τα εχω δει αυτα. Τα φοβαμαι λιγο να σου πω την αληθεια. Γενικά οτι έχει να κανει με φόρτιση, μπαταρίες κλπ προτιμώ τα original αξεσουάρ. Παρολα αυτά θυμάσαι ποιο είχες πάρει? το εχω παρει.ελαχιστα το παχαινει αλλα για μενα το προβλημα ειναι οτι δεν ταιριαζει καμια θηκη. Ναι το φαντάζομαι αλλά έτσι κιαλλιως δεν χρησιμοποιώ θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Ναι τα εχω δει αυτα. Τα φοβαμαι λιγο να σου πω την αληθεια. Γενικά οτι έχει να κανει με φόρτιση, μπαταρίες κλπ προτιμώ τα original αξεσουάρ. Παρολα αυτά θυμάσαι ποιο είχες πάρει? Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος φόβου. Της qi ήταν το τσιπάκι που είναι brand name όσο αφορά την ασύρματη φόρτιση.[ATTACH]50389[/ATTACH] Αυτή είναι και μία φωτό από το τσιπάκι Edited September 28, 2014 by makis_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έχω βάλει τη ζελατίνα που πουλάει η Vodafone αλλά τρίζει το πενάκι όταν γράφει και με φοβίζει. Παρήγγειλα αυτές http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F5E26IA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1. Τις έχει πάρει κανένας; Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έχω βάλει τη ζελατίνα που πουλάει η Vodafone αλλά τρίζει το πενάκι όταν γράφει και με φοβίζει. Παρήγγειλα αυτές http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F5E26IA/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1. Τις έχει πάρει κανένας; Εντυπώσεις; Θα σου πρότεινα tempered glass. αξίζει όσο 100 ζελατίνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 νεα κατοχος του τηλεφωνου ζηταει τα φωτα σας:). θελω κατρτα μνημης αλλα να μην κανει το κινητο αργο,να μη κανει προβληματα. καιμεχρι τι χωρητικοτητα ειναι οκ? ευχαριστω. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts