Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube. Ένα από αυτά είναι και αυτό

Παρακολουθήστε το "Hyperion 6400mAh Extended Battery Note 3 (older m…" στο YouTube

Hyperion 6400mAh Extended Battery Note 3 (older m…:

Το σημαντικό είναι ότι όλες οι εταιρείες, Hyperion, Seidio, Anker, χρησιμοποιούν το ίδιο καπάκι.

Μήπως ξέρεις αν υπάρχει και θήκη που να χωράει την μπαταρία με το backcover της anker;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως ξέρεις αν υπάρχει και θήκη που να χωράει την μπαταρία με το backcover της anker;

Βεβαίως και υπάρχουν. Μια ακριβή και μια φτηνή. Εγώ έχω και τις 2 και σου λέω ότι η ακριβή αξίζει τα λεφτά της.

[ATTACH]48665[/ATTACH]

[ATTACH]48665[/ATTACH]

Βεβαίως και υπάρχουν. Μια ακριβή και μια φτηνή. Εγώ έχω και τις 2 και σου λέω ότι η ακριβή αξίζει τα λεφτά της.

[ATTACH]48665[/ATTACH]

[ATTACH]48665[/ATTACH]

Η seidio το εσωτερικό υλικό που έχει, που είναι σαν καουτσούκ, είναι σκληρό ή μαλακό; Επειδή τα μαλακά μαζεύουν αμέσως χνουδια. Πχ όπως ήταν οι θήκες τις casemate!

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Η seidio το εσωτερικό υλικό που έχει, που είναι σαν καουτσούκ, είναι σκληρό ή μαλακό; Επειδή τα μαλακά μαζεύουν αμέσως χνουδια. Πχ όπως ήταν οι θήκες τις casemate!

Είναι πολύ μαλακό. Βελούδινο θα έλεγα. Χνούδια δεν έχει κρατήσει ποτέ εμένα. Όσες φορές το έπιασα με βρώμικα χέρια ή μετά από θαλασσινό μπάνιο που είχε επάνω του αλάτια, το έβγαλα το έπλυνα με νερό και έγινε καινούργιο.

Είναι πολύ μαλακό. Βελούδινο θα έλεγα. Χνούδια δεν έχει κρατήσει ποτέ εμένα. Όσες φορές το έπιασα με βρώμικα χέρια ή μετά από θαλασσινό μπάνιο που είχε επάνω του αλάτια, το έβγαλα το έπλυνα με νερό και έγινε καινούργιο.

Ωραίος, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα παραγγείλω την seidio και την μπαταρία της ανκερ.

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Ενδιαφερομαι να αγορασω sview cover. Ποιο να προτιμησω ...δωστε κανα λινκ. Θα δουλεψει αν δεν ειναι οριτζιναλ μετα την κιτ κατ?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ερώτηση πρός οσους έχουν QI Receiver για ασύρματη φόρτιση (όχι original cover/sview)

Όταν είναι σβηστό το κινητό και το τοποθετήσετε στο pad αυτό φορτίζει; Αν ναι βγάζει κάποιο μύνημα κάποια εικόνα;

Με το sview Qi cover (original) μου βγάζει μία μπαταρία με το σήμα του wifi.

Με έναν receiver που δοκίμασα ενώ φορτίζει όσο είναι ανοιχτό, όταν είναι σβηστή η συσκευή δεν κάνει/δείχνει τίποτα.

Έτσι κάνει και σε εσάς ή είναι ελλατωματικό το δικό μου;

Καλημερα στο forum,θελω να παρω αυτη την καρτα μνημης για το note 3 neo που εχω.Την εχει χρησιμοποιησει κανεις?Και εαν ναι,του παρουσιασε καποιο προβλημα?Ευχαριστω προκαταβολικα.Η καρτα ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp64da-eu-evo-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576922
Don't cry because it's over.Smile because it happened.

παιδες καποια καλη θηκη με σταντ απο πισω υπαρχει?

(στο να κραταει το κινητο σταθερο ωστε να μπορεις να βλέπεις ταινίες κτλ ...)

Εχτές άφησα για λίγο ανοιχτό το τσαντάκι μέσης και έπεσε το κινητό στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ από το ύψος της μέσης. Λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας είναι 300 γραμμάρια το σκασμένο... Κατά την πτώση άκουσα κάτι να σπάει. Ευτυχώς ήταν το tempered glass. Το έβγαλα αμέσως για να δω από κάτω, και όλα καλά. Ουφ τη γλίτωσα και σήμερα...

Εχτές άφησα για λίγο ανοιχτό το τσαντάκι μέσης και έπεσε το κινητό στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ από το ύψος της μέσης. Λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας είναι 300 γραμμάρια το σκασμένο... Κατά την πτώση άκουσα κάτι να σπάει. Ευτυχώς ήταν το tempered glass. Το έβγαλα αμέσως για να δω από κάτω, και όλα καλά. Ουφ τη γλίτωσα και σήμερα...

Έχει σώσει πολύ κόσμο το γυαλάκι!

Μέσα σε αυτούς και μένα...

"Ταν ή επί τας"

Έχει σώσει πολύ κόσμο το γυαλάκι!

Μέσα σε αυτούς και μένα...

βασικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

άλλοι λένε πως τα γυαλάκια σπάνε εύκολα και κάνουν αμέσως κρακ ενώ πολύ ποιο δύσκολα σπάει η οθόνη του κινητού.

άλλοι λένε πως λόγο του ότι σπάνε εύκολα οι γυάλινες μεμβράνες και λόγο του ότι κολλάνε στην οθόνη αν σπάσουν οι πιθανότητες να σου σπάσει η ίδια η μεμβράνη την οθόνη σου είναι μεγάλες .

Εγώ με την σειρά μου λέω να χαίρομαι το κινητό μου γυμνό και φτου φτου μη το ματιάσω όλα καλά.

Το tempered glass πλέον εγώ το θεωρώ απαραίτητο. Αν είναι να σπάσει ή να γρατσουνιστεί κάτι ας είναι αυτό και όχι η οθόνη. 15 ευρώ κάνει όχι 170 που πάει η οθόνη. Είναι και τέτοια η κατασκευή του Note που δεν ενοχλεί λόγω της επίπεδης οθόνης από άκρο σε άκρο. Σε Nexus 4 και σε LG G2 που είχα βάλει δεν βόλευε γιατί τα πλαϊνά της οθόνης είναι curved.Ασε που δεν έχει καμία σχέση με τα απλά screen protector. Πολύ καλύτερη εφαρμογή και ευκολότερη,και πολύ καλύτερο feel.

Έχει πάρει κανείς ασύρματα bluetooth ακουστικά? Δεν ψάχνω κάτι ακριβό απλά θέλω να είναι stereo όχι mono και να έχουν μια κάποια αντοχή σε υγρασία ιδρώτα νερό. Για το τρέξιμο και κανένα γυμναστήριο τα θέλω.

Αν σε ενδιαφέρουν αυτά http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9539 ας μιλήσουμε με pm

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά είναι πάνω από το budget μου.Ειχα στο μυαλό μου τα plantronics backbeat 2 από ebay κιόλας που τα βρίσκω στο 50αρικο. Παρ'ολα αυτά στείλε μου τι σκέφτεσαι.

Ριξτε μια ματια πιο κατω.Για μενα,παιζει να ειναι ,και η ωραιοτερη θηκη που εχω βαλει σε Galaxy(και εχω παρει παααρα πολλες) :):) Βεβαια, προσωπικα γουστα ειναι αυτα.Εχει τελεια εφαρμογη, φοβερη αισθηση στο χερι, και το κυριοτερο , δεν κανει το κινητο "τεραστιο" http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3/zenus-avoc-barcelona-case-for-galaxy-note3html

Ριξτε μια ματια πιο κατω.Για μενα,παιζει να ειναι ,και η ωραιοτερη θηκη που εχω βαλει σε Galaxy(και εχω παρει παααρα πολλες) :):) Βεβαια, προσωπικα γουστα ειναι αυτα.Εχει τελεια εφαρμογη, φοβερη αισθηση στο χερι, και το κυριοτερο , δεν κανει το κινητο "τεραστιο" http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3/zenus-avoc-barcelona-case-for-galaxy-note3html

Σε τι χρώμα την πήρες;

Θέλω το λευκό, αλλά αν ήταν προς το ζαχαρί για να μην δείχνει βρώμικο, αλλιώς το καφέ...

"Ταν ή επί τας"

Σε τι χρώμα την πήρες;

Θέλω το λευκό, αλλά αν ήταν προς το ζαχαρί για να μην δείχνει βρώμικο, αλλιώς το καφέ...

Το υλικο ειναι τετοιο που το λευκο δε νομιζω να παραμεινει λευκο:):)Το καφε ειναι πολυ καλο(αυτο μου αρεσε απο την αρχη)

Το tempered glass πλέον εγώ το θεωρώ απαραίτητο. Αν είναι να σπάσει ή να γρατσουνιστεί κάτι ας είναι αυτό και όχι η οθόνη. 15 ευρώ κάνει όχι 170 που πάει η οθόνη. Είναι και τέτοια η κατασκευή του Note που δεν ενοχλεί λόγω της επίπεδης οθόνης από άκρο σε άκρο. Σε Nexus 4 και σε LG G2 που είχα βάλει δεν βόλευε γιατί τα πλαϊνά της οθόνης είναι curved.Ασε που δεν έχει καμία σχέση με τα απλά screen protector. Πολύ καλύτερη εφαρμογή και ευκολότερη,και πολύ καλύτερο feel.

Έχει πάρει κανείς ασύρματα bluetooth ακουστικά? Δεν ψάχνω κάτι ακριβό απλά θέλω να είναι stereo όχι mono και να έχουν μια κάποια αντοχή σε υγρασία ιδρώτα νερό. Για το τρέξιμο και κανένα γυμναστήριο τα θέλω.

Λοιπόν τα καλύτερα (για εμένα) bluetooth ακουστικά που βρήκα είναι το SONY SBH 50 (http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10926). Έχουν και ραδιόφωνο κάτι που μου έλειπε πολύ από το NOTE 3.

Λοιπόν τα καλύτερα (για εμένα) bluetooth ακουστικά που βρήκα είναι το SONY SBH 50 (http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=10926). Έχουν και ραδιόφωνο κάτι που μου έλειπε πολύ από το NOTE 3.

Απλα, το ξεχνας αν τα θες για γυμναστηριο. Απο την αρχη του χρονου εχω αλλαξει ηδη 4! (ναι τεσσερα!) bt sony και ενα samsung. Ενα απο αυτα ηταν το sbh 50. Ολα τα χρησιμοποιουσα στο γυμναστηριο. ΚΑΝΕΝΑ δεν αντεχει τον ιδρωτα. Ολα θα σου χαλασουν. Τωρα εχω μεινει με ενα sbh 50 και ενα sbh 20. Το 50αρι απλα εχει περισσοτερα, οπως οθονη, ραδιο και πιο ευκολο πιαστράκι για τα ρουχα. Το 20 αν και φτηνοτερο παντως, εχει περισσοτερη μπαταρια και καλυτερο και πιο δυνατο ηχο.

Παιδες εχει παρει κάνεις γνήσια μπαταρία για το νοτε μας απο Ελλάδα σε λογική τιμη?ενα λινκ θα βοηθουσε.εχει στο σκρουτΖ καποιες που ξεκινανε απο 15 ευρω χωρις συσκευασια αλλα πως να εισαι σιγουρος οτι ειναι γνησιες..

23 ευρώ στο E-Shop.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τα ελληνικά δεδομένα καλή τιμή για γνήσια

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)