nikos523 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ρε παιδιά, υπάρχει άνθρωπος που γουστάρει πλαστικό; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα..! Να το προτιμά σε σχέση με κάποια έλλειψη, να σκέφτεται το κόστος αντικατάστασης ή ότι θα βάλει θήκη και δε θα το βλέπει/αγγίζει, ναι το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά όχι ότι αρέσει σε κάποιον το πλαστικό και το προτιμά σε σχέση με άλλα υλικά για τη φινέτσα και την αίσθηση που έχει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ρε παιδιά, υπάρχει άνθρωπος που γουστάρει πλαστικό; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα..! Να το προτιμά σε σχέση με κάποια έλλειψη, να σκέφτεται το κόστος αντικατάστασης ή ότι θα βάλει θήκη και δε θα το βλέπει/αγγίζει, ναι το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά όχι ότι αρέσει σε κάποιον το πλαστικό και το προτιμά σε σχέση με άλλα υλικά για τη φινέτσα και την αίσθηση που έχει..! Και εγώ δεν το πιστεύω, όμως κατά καιρούς συγκεκριμένα άτομα έχουν εκφράσει τέτοιου είδους απόψεις. Μη μου πείς ότι δεν τα θυμάσαι…. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ρε παιδιά, υπάρχει άνθρωπος που γουστάρει πλαστικό; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα..! Να το προτιμά σε σχέση με κάποια έλλειψη, να σκέφτεται το κόστος αντικατάστασης ή ότι θα βάλει θήκη και δε θα το βλέπει/αγγίζει, ναι το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά όχι ότι αρέσει σε κάποιον το πλαστικό και το προτιμά σε σχέση με άλλα υλικά για τη φινέτσα και την αίσθηση που έχει..! Έστω και ένας να υπάρχει, που είναι σίγουρα πολλοί παραπάνω, οφείλουμε και πρέπει να σεβαστούμε την γνώμη του. Όπως οφείλουμε και πρέπει να σεβόμαστε την κάθε άποψη που δεν είναι αντίθετη με τους κανονισμούς του forum και την κοινή λογική. Για αυτό θα παρακαλέσω πολύ να μην ξεφύγουμε με τυχόν ειρωνίες και κόντρες χωρίς λόγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Και εγώ δεν το πιστεύω, όμως κατά καιρούς συγκεκριμένα άτομα έχουν εκφράσει τέτοιου είδους απόψεις. Μη μου πείς ότι δεν τα θυμάσαι…. Φυσικά. Δε θυμάμαι όμως να είπε κανείς ότι "το πλαστικό λέει γιατί είναι ωραίο". Συνήθως ο καθένας αναφέρει τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια, αλλά δε θυμάμαι κανέναν να το γούσταρε από θέμα αισθητικής/ποιότητας του υλικού/αίσθησης. Προσπερνάω τέτοια ποστ όμως, οπότε μάλλον δεν τα έχω δει εγώ. (Τα προσπερνάω γιατί συνήθως γίνονται σε vs καταστάσεις με πολύ τρολινγκ. Αυτο εννοώ) Έστω και ένας να υπάρχει, που είναι σίγουρα πολλοί παραπάνω, οφείλουμε και πρέπει να σεβαστούμε την γνώμη του. Όπως οφείλουμε και πρέπει να σεβόμαστε την κάθε άποψη που δεν είναι αντίθετη με τους κανονισμούς του forum και την κοινή λογική. Για αυτό θα παρακαλέσω πολύ να μην ξεφύγουμε με τυχόν ειρωνίες και κόντρες χωρίς λόγο. Όχι, ούτε για ειρωνεία πήγαινα ούτε να κοροϊδέψω κάποιον. Σίγουρα σε αυτόν τον πλανήτη κάποιος γουστάρει κάτι που κανείς άλλος δεν αντέχει. Απλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ που προτιμά το πλαστικό σε μια συσκευή ( σαν αίσθηση, όχι για τα καλά του/τις ευκολίες του κλπ ). Έτσι λοιπόν, δεν περίμενα να πει κάποιος ότι του αρέσει και να αρχίσω να λέω παλαβά. Περίμενα να δω αν όντως υπάρχει κάποιος και να μιλήσω μαζί του για να δω για ποιο λόγο του αρέσει. Ίσως με έπειθε και άλλαζε το γούστο μου..! Who knows?! Edited September 30, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τα θερμοπλαστικά πολυμερή είναι από τα πλέον εύχρηστα υλικά κατασκευής, με προφανή πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μέταλλα. Από την άλλη, το μέταλλο παραδοσιακά θεωρείται ως το στιβαρό και ανώτερη ποιότητας υλικό κατασκευής και αν μη τι άλλο τη σημερινή εποχή, λανθασμένα, θεωρείται μη μαζικής παραγωγής όπως τα πλαστικά. Τι προτιμάει ο καθένας να βλέπει και να κρατάει είναι καθαρά υποκειμενικό. Απλώς να αναφέρω ότι στην τελική δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το υλικό, όσο οι ανοχές και η συναρμογή. Η Αpple και προσφάτως ακόμα καλύτερα η ΗΤC, κατόρθωσαν και έδωσαν μεγάλη προστιθέμενη αξία σε ένα πάμφθηνο, πλέον, υλικό όπως το αλουμίνιο. Αν οι αντίστοιχες υλοποιήσεις ήταν κακοκομμένες και με ίχνη από γρέζια τότε οι περισσότεροι θα τις κοροϊδεύαμε. Υπάρχουν σαφώς πιο ακριβά και ποιοτικά υλικά που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αρκεί να τολμήσει να επενδύσει σε design και ποιοτικό έλεγχο. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό το σημείο στο review του gsmarena: The iPhone 5c provides a really awful grip due to its sloping edges, as well as the slippery glossy plastic the entire shell is made of. When you lay the 5c down flat, there is a very good chance it slips through your fingers once you try to lift it up Δεν είμαι fanboy πρακτικά καμίας εταιρίας, αλλά δεν θυμάμαι να χει γίνει αντίστοιχο σχόλιο σε συσκευή με ίδιο υλικό κατασκευής και με πολύ μεγαλύτερο μέγεθος αλλά πιο λεπτό....Εκτός και αν ήταν βουτηγμένο σε βαζελίνη και τους γλύστραγε τόσο πολύ... Τώρα σχετικά με το υλικό κατασκευής τους περισσότερους τους χάλασε γιατί δεν κοστολογήθηκε η συσκευή στα 400-450 που ακουγόταν και όχι γιατί ήταν από πλαστικό. Η εταιρία με αυτή την κίνηση ανανέωσε την γκάμα της, κρατώντας το σουλούπι του 5s μόνο για την "ναυαρχίδα" και εισήγαγε την Colour σειρά. Λογικά από την επόμενη γενιά θα φανεί περισσότερο η διαφορά των 2 συσκευών. Τώρα το να πιστεύουμε ότι θα είναι πιο φτηνό επειδή θα είναι από πλαστικό το ίδιο κινητό με το 5 (αν και έχει κάποιες διαφορές), ήταν ουτοπικό. Η κάθε εταιρία κοιτάζει το δικό της κέρδος όχι των πελατών. Αν βέβαια φάει τσούνα στις πωλήσεις θα ισιώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Εγω νομιζα, επειδη ειναι πλαστικο, οτι θα σου αρεσει περισσοτερο :rolleyes: Και γώ νόμιζα ότι αφού ειναι πλαστικούρα θα το έθαβες. Αλλά ειναι πλαστικούρα Apple, ειπαμε, ακομα και αν ... η apple, μυρίζει ρόδα, εδώ εβγαλες τα στατιστικά της μπαταριας του καταπληκτικά, το διαβασα και αυτό :) Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό το σημείο στο review του gsmarena: Δεν είμαι fanboy πρακτικά καμίας εταιρίας, αλλά δεν θυμάμαι να χει γίνει αντίστοιχο σχόλιο σε συσκευή με ίδιο υλικό κατασκευής και με πολύ μεγαλύτερο μέγεθος αλλά πιο λεπτό....Εκτός και αν ήταν βουτηγμένο σε βαζελίνη και τους γλύστραγε τόσο πολύ... Τώρα σχετικά με το υλικό κατασκευής τους περισσότερους τους χάλασε γιατί δεν κοστολογήθηκε η συσκευή στα 400-450 που ακουγόταν και όχι γιατί ήταν από πλαστικό. Η εταιρία με αυτή την κίνηση ανανέωσε την γκάμα της, κρατώντας το σουλούπι του 5s μόνο για την "ναυαρχίδα" και εισήγαγε την Colour σειρά. Λογικά από την επόμενη γενιά θα φανεί περισσότερο η διαφορά των 2 συσκευών. Τώρα το να πιστεύουμε ότι θα είναι πιο φτηνό επειδή θα είναι από πλαστικό το ίδιο κινητό με το 5 (αν και έχει κάποιες διαφορές), ήταν ουτοπικό. Η κάθε εταιρία κοιτάζει το δικό της κέρδος όχι των πελατών. Αν βέβαια φάει τσούνα στις πωλήσεις θα ισιώσει... Από τη πρώτη στιγμή εχω επισημάνει ότι μοιάζει με μπάρα σαπούνι. Ομως κάποιοι (που δεν το έχουν καν πιάσει στο χέρι τους, ακους ddr2?) το έχουν βγάλει εκπληκτικοκαταπληκτικο μόνο και μόνο γιατί στα τύπου applemakestheworldgoround.com έτσι λένε. Σορρυ για το σαρκαστικό αλλά ε τι να κάνουμε :) Ας πειράξουμε και μεις λίγο. Για τον φίλο που ρώτησε πιο πριν, ασχετα που κάποιοι στο myphone.gr φωνάζουν για το πλαστικό, οι πωλήσεις της samsung αποδεικνείουν ότι δεν εχει η συντριπτική πλειοψηφία πρόβλημα με τα πολυμερή πλαστικά, Αυτό που ενδιαφέρει ειναι το χαμηλό SAR , η επισκευαστικότητα και η αντοχή, και εαν πχ κρίνω από το Note II μου που μετά 11 μήνες ειναι σαν καινούργιο με τη flip case, μια χαρά τα πάει. Edited September 30, 2013 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Και γώ νόμιζα ότι αφού ειναι πλαστικούρα θα το έθαβες. Αλλά ειναι πλαστικούρα Apple, ειπαμε, ακομα και αν ... η apple, μυρίζει ρόδα, εδώ εβγαλες τα στατιστικά της μπαταριας του καταπληκτικά, το διαβασα και αυτό :) Από τη πρώτη στιγμή εχω επισημάνει ότι μοιάζει με μπάρα σαπούνι. Ομως κάποιοι (που δεν το έχουν καν πιάσει στο χέρι τους, ακους ddr2?) το έχουν βγάλει εκπληκτικοκαταπληκτικο μόνο και μόνο γιατί στα τύπου applemakestheworldgoround.com έτσι λένε. Σορρυ για το σαρκαστικό αλλά ε τι να κάνουμε :) Ας πειράξουμε και μεις λίγο. Για τον φίλο που ρώτησε πιο πριν, ασχετα που κάποιοι στο myphone.gr φωνάζουν για το πλαστικό, οι πωλήσεις της samsung αποδεικνείουν ότι δεν εχει η συντριπτική πλειοψηφία πρόβλημα με τα πολυμερή πλαστικά, Αυτό που ενδιαφέρει ειναι το χαμηλό SAR , η επισκευαστικότητα και η αντοχή, και εαν πχ κρίνω από το Note II μου που μετά 11 μήνες ειναι σαν καινούργιο με τη flip case, μια χαρά τα πάει. Ειπαμε, λεω αυτα που λενε στα reviews. Πλαστικουρα δεν ειναι σιγουρα, γιατι ειναι unibody κατασκευη, οχι με αποσπωμενα καπακια παχους τσιγαροχαρτου, που αν τα βσλεις-βγαλεις 20 φορες θα τριζουν. Προσωπικα, δεν εχω προβλημα και με τα πλαστικα κινητα, εχω αγορασει πολλα τετοια (και το νοτε2), φυσικα δεν συγκρινονται με μεταλλικες κατασκευες, αλλα ολα εξαρτωνται απο την ποιοτητα , την αιςθηςη που δινουν στο χερι και την συναρμολογηση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Δηλαδη η unibody κατασκευη καθοριζει για το αν ειναι πλαστικουρα κατι ή οχι; Τα λεγομενα του review απο το gsmarena παντως "slippery glossy plastic" σε διαψευδουν. Μαλλον προκειται για το ιδιο "καταραμενο" πλαστικο της Sammy! :p Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Δηλαδη η unibody κατασκευη καθοριζει για το αν ειναι πλαστικουρα κατι ή οχι; Τα λεγομενα του review απο το gsmarena παντως "slippery glossy plastic" σε διαψευδουν. Μαλλον προκειται για το ιδιο "καταραμενο" πλαστικο της Sammy! :p Ρε παιδια, συμμαχια με το πληκτρολογιο μου εχετε κανει? Τα εχω γραψει χιλιαδες φορες. Τα σαμσουγκ τα κατηγορει ολος ο πλανητης (ειναι γενικευμενα τα παραπονα για την ποιοτητα, δεν τα λεω μονο...εγω) λογω των λεπτων και τριζατων πλαστικων τους. Τα κατηγορει επειδη το καπακι της μπαταριας ειναι σαν τσιγαροχαρτο, τα κατηγορει επειδη αν το βαλεις και το βγαλεις μερικες φορες αρχιζουν τα τριξιματα κλπ. Δεν κατηγορει κανεις τη σαμσουγκ επειδη χρησιμοποιει πλαστικο. Αλλα επειδη το κανει με το λαθος τροπο. Και αλλες εταιριες χρησιμοποιουν κατα κορον πλαστικο, χωρις ομως να ακουστουν παραπονα (sony, htc, nokia). Δεν ειναι λοιπον το υλικο τοσο το προβλημα, οσο ο σχεδιασμος και η κατασκευη. Το γεγονος οτι το 5c ειναι unibody κατασκευη, του δινει πολλους ποιοτικους ποντους. Οσο για το gsm, ειναι το τελευταιο σαιτ που θα εμπιστευομουν για τα review του. (Παιδια, δεν τα ξαναγραφω, αυτα ειναι. Θα κανω copy paste το μηνυμα.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Τελικά η Nokia έχει χαράξει πολλούς πολλούς δρόμους , μόνο που δεν το κατάλαβε ποτέ η ίδια . Κάτι σαν την ibm που είχε την ιδέα του pc το 1981 , μόνο που και αυτοί δεν κατάλαβαν τι ακριβώς είχαν φτιάξει , όπως και η Xerox με το UI των windows , που και αυτοί δεν κατάλαβαν τι είχαν εφεύρει , και τους αντέγραψε ο jobs το 1975 . Γιατί την κάμερα που τη βάζεις; Μετά το 808 άρχισαν όλοι με τη κάμερα να ασχολούνται, ακόμα και η Apple! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αν κρίνουμε απο τις μέχρι τώρα πωλήσεις C stands for ... failure. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αν κρίνουμε απο τις μέχρι τώρα πωλήσεις C stands for ... failure. ;) Τι ? δηλαδη δεν το πηρε κανεις?:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ας περιμενουμε να κλεισει ο μηνας απο την κυκλοφορια των 5S/5C για να δουμε τι πουλησαν. Αν και η Apple -κλασσικα- θα μας ανακοινωσει ποσα iPhone πουλησε γενικοτερα χωρις αναλυση για το ποσα S & C πουλησε ξεχωριστα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosX85 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 "Αυτές οι όμορφες τρυπιτές θήκες " οκ απλα δεν υπαρχεις φιλε μου ...ακομα γελαω με το γεγονος οτι η κακογουστια σου φαινεται ομορφη... απλα η apple βλεπει οτι χανει και κανει λαθος κινησεις ...οπως ειπε και καποιος παραπανω,ειμαστε στο 2011-14 και οχι στον καιρο της Νοκια με χρωματιστες θηκες καντο λιγο πιο "ανοικτο" να ερθουν οι χρηστες απ το android... τοσο απλο,αλλα και τοσο δυσκολο για μια κολλημενη εταιρια σαν την apple(και την NSA) τελος...βαρεθηκα να βλεπω σωνει και ντε απο μερικους να προσπαθοτν να δωσουν credits σε μια εταιρια που το μονο που προσφερει πλεον ειναι το "χρωμα" και τιποτα αλλο τελος το myphone για εμενα .. καταντησε "pestaola" φιλικα παντα Αγάπητε επειδή το γούστο είναι κάτι υποκειμενική αξία, όταν το σύνολο αντιλαμβάνεται κάτι ως ωραίο, τότε είναι ωραίο. Εσύ που δεν το βλέπεις ωραίο γίνεσαι ο κακόγουστος. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Καλά αυτός που σκέφτηκε ότι "C" σημαίνει Cheap πρέπει να ήτανε πολύ έξυπνος. Είναι δυνατόν εταιρία να ονομάσει προϊόν της CHEAP ? Ειδικά για την Apple θα έπρεπε να σκεφτεί χιλάδες λέξεις από C και ποτε το Cheap. Ούτε η χειρότερη εταιρία δε πρόκειται να το κάνει εκτος και αν πρόκειται για κουβάδες,χαρτί υγείας η κάτι τέτοιο. Τώρα θα μπορούσανε να το βάλουνε το χρωματιστό 100 euro πιο φθηνά και θα ξέσκιζε χωρίς να χάσει την αίγλη της.....αλλα δικό τους είναι το μαγαζί και ας κάνουν ότι θέλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts