Jump to content

NikosX85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NikosX85

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

NikosX85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο θέμα ποιότητα φωτογραφίας αυτού του είδους τέστ είναι χρήσιμα και υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα στο ίντερνετ να δεις τις διαφορές και τα προτερήματα της κάθε συσκευής. Στο θέμα όμως ποιότητα φωτογραφικής μηχανής είναι και πολλά άλλα που δεν είναι πάντα τόσο εμφανή. Για παράδειγμα το πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να ανοίξεις την φωτογραφική μηχανή της συσκευής. Πόσες ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις πριν βγάλεις μια "καλή" φωτογραφία (κοινώς το interface - UI), επίσης μετά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το θέμα των fps, καθώς και του πόσο γρήγορα κάνει η συσκευή focus στο αντικείμενο. Τέλος και ίσως το ποιό σημαντικό, η αισθητική της φωτογραφίας. Κάθε φωτογραφική μηχανή διαθέτει κάποιο επεξεργαστή (όχι απαραίτητα hardware) σε αυτή την περίπτωση, και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει δίνει κάποιες τιμές αυτόματα (για παράδειγμα ισορροπία λευκού, αντιθέσεις, χρώματα, κτλ.). Με βάση όλα τα παραπάνω θεωρώ πως το iPhone έχει μια πολύ δική του νοοτροπία και αισθητική (βλ. Lomography, iPhoneography, κτλ), και στηρίζω το γεγονός πως είναι καλύτερη η συσκευή ως φωτογραφική μηχανή σαν σύνολο.
  2. Κατά την προσωπική μου άποψη: - Η καλύτερη φωτογραφική μηχανή - κινητό αυτή τη στιγμή είναι το iPhone 5S. Πριν αρχίσουν οι κατηγορίες να εξηγήσω. Κατά την άποψή μου η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει την καλύτερη out of the box εμπειρία. Το λεγόμενο, θα την πάρει ο απλός χρήστης που δεν γνωρίζει τίποτα απολύτος και θα βγάλει την καλύτερη φωτογραφία. Για τους περισσότερο εξειδηκευμένους υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες εφαρμογές που θα του επιτρέψουν τον πειραματισμό. - Σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Από την εμπειρία μου με τα κινητά άλλων εταιριών (και λόγο της δουλειάς μου τα έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα), θα έλεγα πως προσπαθούν αλλά δεν τα καταφέρνουν στο συνολικό επίπεδο. Θα μου πεις ναι, δηλαδή το καινούριο Lumia δεν έχει καλύτερη φωτογραφική; Θα σου απαντήσω πως βεβαίως και έχει. Αυτό που δεν έχει είναι η απλότητα χρήσης. Και σε κάθε περίπτωση η συνολική εμπειρία δεν είναι συγκρίσιμη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα Windows Mobile με ένα iOS mobile. Για Samsung δεν θα αναφερθώ κάν, χαθήκαν στη μετάφραση... επιλογές επιλογές και νόημα κανένα. Σε κάθε περίπτωση περί φωτογραφίας. Η καλύτερη φωτογραφική είναι αυτή που σου βγάζει τις περισσότερες φωτογραφίες οποιουδήποτε μεγέθους και ποιότητας.
  3. Γιατί να μειωθεί; Η σειρά πάει μπάλα στην Αμερική. Μειώσεις σε κάστ γίνονται αν δεν πάει καλά η σειρά συνήθως και πρέπει να κάνουν περικοπές. Γενικά η τέταρτη σεζόν μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.
  4. 1η Νοέμβρη Ελλάδα! :) + 1 συμφωνώ στα περισσότερα από τα λεγόμενα!
  5. To ότι από εφαρμογές δεν έχει τίποτα δεν σας ενοχλεί καθόλου και θέλετε να γυρίσετε σε Blackberry;
  6. Αγάπητε επειδή το γούστο είναι κάτι υποκειμενική αξία, όταν το σύνολο αντιλαμβάνεται κάτι ως ωραίο, τότε είναι ωραίο. Εσύ που δεν το βλέπεις ωραίο γίνεσαι ο κακόγουστος. Αυτά.
  7. Δοκίμασα τη συσκευή πρόσφατα. Πολύ καλή η εμπειρία αλλά δύσκολα αποχωρίζομαι το iOS.
  8. Στα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα της Samsung λογικά!
  9. Μπορείς να το στείλεις απευθείας στα κεντρικά service αλλά και μέσω του καταστήματος αγοράς ή Γερμανού. Σε κάθε περίπτωση ένα τηλεφωνάκι στην υποστήριξη πελατών θα σου δόσει τη σωστή απάντηση.
  10. Γενικά σαν υποψήφιος αγοραστής, μου φένεται λογικό να ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία. Είναι πιο λεπτό (δυστυχώς πλαστικό) και έχει 4 πυρήνες, άρα και παραπάνω θερμοκρασία, εάν ήταν πρόβλημα θα είχε γεμίσει ο τόπος με φωτογραφίες από καμμένα κινητά μέχρι τώρα.
×
×
  • Create New...