Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή τα δοκίμασα όλα τα καινούρια, σου λέω με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο, άσχετα εάν κλείνει χρόνο σε ένα μηνα.

Το note 3 θα μεινει για καιρο απο τα τοπ στην αγορα.Το note 4 δεν το βλεπω να κανει το μπαμ και θα παραμεινει ενα καλυτερο νοτε 3.Το νοτε 5 που πιστευω θα ειναι 64bit με 4gb ram 5.9" οθονη qhd με μηδαμινα bezels και sd 810 με adreno 430 θα κανει το μπαμ το 2015 και μονο τοτε θα αξιζει αλλαγη απο νοτε 3 σε νοτε 5.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το note 3 θα μεινει για καιρο απο τα τοπ στην αγορα.Το note 4 δεν το βλεπω να κανει το μπαμ και θα παραμεινει ενα καλυτερο νοτε 3.Το νοτε 5 που πιστευω θα ειναι 64bit με 4gb ram 5.9" οθονη qhd με μηδαμινα bezels και sd 810 με adreno 430 θα κανει το μπαμ το 2015 και μονο τοτε θα αξιζει αλλαγη απο νοτε 3 σε νοτε 5.

Τώρα εσύ από που τα κατάλαβες όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω.:confused:

Εϊπαμε να βαυκαλίζονται μερικοί αλλά έχει ένα όριο.

Φιλικά Γιώργος

Τώρα εσύ από που τα κατάλαβες όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω.:confused:

Εϊπαμε να βαυκαλίζονται μερικοί αλλά έχει ένα όριο.

Ξερουμε οτι κατα 99% το note 4 θα εχει 5.7" οθονη σαν το note 3, 3gb ram sd805 και qhd.Οι 64bit θα βγουν το 2015.To s6 θα ειναι απο τα πρωτα 64bit κινητα με τον sd808 και στο note 5 θα μπει σιγουρα ο 810 με 4gb ram για να κανει τη διαφορα απο τη σειρα s οπως παντα.Κρατησε το αυτο το ποστ και θα δεις οτι κατα 99% θα πεσω σε ολα μεσα.

Αν ειναι οπως τα λες,συμφωνω 100%.Εκτος και προλαβει και βαλει κανεναν 808,και τους παρει τα σωβρακα...

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Υπάρχει πιθανότητα να έχει τον 64bit της Samsung μέσα και να μην πάει καν προς σναπ μεριά

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Υπάρχει πιθανότητα να έχει τον 64bit της Samsung μέσα και να μην πάει καν προς σναπ μεριά

Μακάρι!!! Αυτο που δεν εχει διαρρεύσει τιποτα ενω μας χωριζει μολις ενας μηνας, μπορει να με στείλει :)

Παντως πρέπει να ετοιμαζομαστε για 4giga ram. Το συγκεκριμένο chip παρουσιαστηκε το Δεκέμβριο

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381887

Ξερουμε οτι κατα 99% το note 4 θα εχει 5.7" οθονη σαν το note 3, 3gb ram sd805 και qhd.Οι 64bit θα βγουν το 2015.To s6 θα ειναι απο τα πρωτα 64bit κινητα με τον sd808 και στο note 5 θα μπει σιγουρα ο 810 με 4gb ram για να κανει τη διαφορα απο τη σειρα s οπως παντα.Κρατησε το αυτο το ποστ και θα δεις οτι κατα 99% θα πεσω σε ολα μεσα.

Έχουμε 2 χρόνια να !αζεψουμε χρήματα λοιπον!!!!

Έχουμε 2 χρόνια να !αζεψουμε χρήματα λοιπον!!!!

Πουλας το νοτε 3 200-250 οταν το note 5 θα εχει 400 και με 150 ευρω εχεις το κορυφαιο κινητο του 2015.

Το νοτε 4 αποκλειω να εχει 4gb ram και ας εχει βγαλει το κιτ η σαμμυ οπως και με τιποτα δεν θα εχει τον sd808.Ο 808 θα παει και το s6.Μεχρι το sd805 και με την εκδοση 5 του android θα μπουν και τα 4gb kits ram και οι 64bit 808/810 και ολες οι εφαρμογες θα γινουν συμβατες με art.Ετοιμαστητε για ενα πολυ διαφορετικο android πολυ καλυτερο απο οτι ειναι τωρα.

• 4 weeks later...
Μια ερωτηση, υπαρχει κανενα ελληνικο καταστημα να φερνει το rose gold black ? στο σκρουτζ μονο ενα μαγαζι φερνει rose gold και αυτο σε ασπρο..
Κυνικός είναι ο άνθρωπος που όταν μυρίζει λουλούδια, ψάχνει να βρει το φέρετρο:shifty:

μεταχειρισμενο νοτε 3 που μπορει να βρει καποιος εκτος απο τις αγγελιες? Edited by Sol_Ballads

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

μεταχειρισμενο νοτε 3 που μπορει να βρει καποιος εκτος απο τις αγγελιες?

Στην ομόνοια έχει 7-8 μαγαζιά στην σειρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ίσως να είμαι και λίγο offtopic ζητώ προκαταβολικά συγνώμη...

Όταν κάποιος λέει ότι το κινητό είναι από Γαλλία και είναι ξεκλείδωτο για να παίζει σε όλα τα δίκτυα, εννοεί πως είναι branded με κάποια γαλλική εταιρία. Σωστά;

Και αυτό τι επιπτώσεις έχει στο πέρασμα custom roms; Αρχικά σκέφτομαι για στοκ αλλά στο μέλλον και AOSP.

Να προτιμήσω branded συσκευή;

Οι Ρομς βγαίνουν/κάνουν και για branded;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

παιδια το skrouτζομαγαζο seven spots ειναι καλο??? αξιοπιστο κτλ?? http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/106f4a506bc0dd0c6f35cd89ea2f48c8/3704-36455.html
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

παιδια το skrouτζομαγαζο seven spots ειναι καλο??? αξιοπιστο κτλ?? http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/106f4a506bc0dd0c6f35cd89ea2f48c8/3704-36455.html

Φίλε μου πήρα από seven spots το note 3 της γυναίκας μου πριν πέντε μήνες περίπου και πραγματικά μου ήρθε σε 3 μέρες μέσα στο κουτί του σφραγισμένο ολοκαίνουργιο (Πορτογαλέζικο) το κινητό. Μέχρι τώρα δουλεύει άψογα, επομένως κανένα παράπονο από το συγκεκριμένο κατάστημα. Βέβαια δεν έτυχε να στραβώσει κάτι να το πάω για doa ή service για να ξέρω την συμπεριφορά τους μετά την αγορά.

• 4 weeks later...

Ξεστοκαρει η κοσμοτε μαλλον...449 το νοτελακι, δωρεαν αποστολη και 12 ατοκες...vfm πλεον ==> http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20290277

EDIT: Το τσίμπησα, μεχρι να πεσει λιγο η τιμή του 4!

Ξεστοκαρει η κοσμοτε μαλλον...449 το νοτελακι, δωρεαν αποστολη και 12 ατοκες...vfm πλεον ==> http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20290277

EDIT: Το τσίμπησα, μεχρι να πεσει λιγο η τιμή του 4!

Μη διαθέσιμο, φαίνεται δεν είχαν πολλά κομμάτια!

θα παει 350 λετε τον αλλο μηνα?

Σιγα μην παει και 200. Ειναι ηδη στην μιση τιμη απ το Note 4 και δεν πρόκειται να πεσει ουτε 1 ευρω! Για να μην απογοητευεστε το λεω.

Μια απορία ρε παιδια : βλέπω μια υστερία που το κατέβασε η cote και τα public στα 440-450 λες και είναι η ευκαιρία του αιώνα, γιατί??? Αφου τόσο και φθηνότερα το βρίσκετε και έξω εδώ και καιρό και οπως εγραψα και στο αλλο νημα, προσεξτε μην την πατήσετε με τιποτα εκθεσιακα γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο.

πως θα καταλαβουμε αν ειναι εκθεσιακο?οτι χειροτερο. το κουτι που ειδα στο καταστημα ειχε ταινια μονο κατω. Edited by RAVEN_
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Μια απορία ρε παιδια : βλέπω μια υστερία που το κατέβασε η cote και τα public στα 440-450 λες και είναι η ευκαιρία του αιώνα, γιατί??? Αφου τόσο και φθηνότερα το βρίσκετε και έξω εδώ και καιρό και οπως εγραψα και στο αλλο νημα, προσεξτε μην την πατήσετε με τιποτα εκθεσιακα γιατί το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Η εξήγηση είναι απλή: Επιδότηση. Η cote το έχει 450 οπότε με την επιδότηση που έχω μου βγαίνει στα 230 ευρώ, ήτοι 200 ευρώ πιο φτηνά από το πιο φτηνό σκρουτζομάγαζο.

Από τη στιγμή που το παραλαμβάνεις και βλέπεις ότι είναι κλειστό και σφραγισμένο ξέρεις ότι δεν μπορεί να είναι εκθεσιακό. Αν δεν είναι κλειστό και σφραγισμένο πολύ απλά δεν παραλαμβάνεις.

Μαϊμούδαρχος

επιδοτηση που ειπε και ο φιλος, και ατοκες δοσεις που καποιοι ενδιαφερονται. Απ τα σκρουτσαδικα ψωνιζω κι εγω, απλα ετυχε να το παρω απ την κοσμοτε τωρα γιατι εμεινα χωρις τηλεφωνο. Αν δεν ειναι σφραγισμενο επιστρεφεται πάραυτα εννοειται! ;)

Αν ψαξετε θα βρειτε και σκρουτζομαγαζα που εξαργυρωνουν τις επιδοτήσεις για τον καθε παροχο.Εγω που ειμαι wind εχω ηδη εξαργυρωσει δυο φορες επιδοτήσεις στο birdphone

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά