Jump to content

pelaths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pelaths

  1. Μια ερωτηση, υπαρχει κανενα ελληνικο καταστημα να φερνει το rose gold black ? στο σκρουτζ μονο ενα μαγαζι φερνει rose gold και αυτο σε ασπρο..
  2. καλησπερα.. εχω το Crystal Max και οσο κ αν εψαξα στ γουγλη οι μονες οδηγίες για root ηταν αυτες για Iqtalk και Crystal. υπαρχει καποια διαφορα στα αρχεια ή στη διαδικασια για να κανω Root το μεγαλο Crystal που εχω? δοκιμασα κτ αλλα προγραμματα για root γενικοτερα αλλα χωρις αποτελεσμα. καμια βοηθεια..
  3. Πως τα περναμε στο κινητο?:wacko:καλο το βιντεακι αλλα δεν βοηθα.Γενικα καμια βοηθεια για παιχνιδια?thanks;)
  4. Nice!Δευτερα το παραγγελνω.Τι στο καλο?Τοσα κινητα εχω αυτο θα χαλασει?:lol:
  5. Αν δεν κανω λαθος στη wind σου δινουν αλλο.το θεμα ειναι οτι δεν εχεις αντιπροσωπεια, οπως ανεφερες.Οσο για τις ελληνικες "αντιπροσωπειες" δεν συμφερει.Καλυτερα να παρω 2 συσκευες απο ebay για να εχω τη μια αν χαλασει η αλλη;) .Αληθεια οσοι εχετε αυτη τη συσκευη τι λεει απο αξιοπιστια?
  6. Το θεμα ειναι οτι μενεις για καμια 10 μερες χωρις συσκευη και εχεις και το φοβο μηπως δεν γυρισει.Τεσπα ευχαριστω φιλε boltsis.Αν και με βαζει σε σκεψεις το ολο θεμα της επισκευης με βλεπω με τον κινεζο.
  7. Γεια κ χαρα σε ολους!εχω μια ερωτηση σχετικα με το κινεζακι:ninja:.σε περιπτωση που πάθει καποια βλαβη μπορει να επισκευαστει στην ελλαδα( δν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το κοστος) η παει αναγκαστικα κινα?:confused:
×
×
  • Create New...