James Bond Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Κάποιος να μου πει την γνώμη του; Εγώ που αγόρασα από το galaxystore ένα μαύρο note 3 δεν έχω κανένα παράπονο. Το τηλέφωνο ήταν Γαλλικό σφραγισμένο και λειτουργεί τέλεια. Το συγκεκριμένο κατάστημα το επέλεξα διότι με βόλευε το κέντρο, γιατί είχε DOA 7 ημερών (που δεν χρειάστηκε βεβαίως, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει τελικά στην πράξη), καλή τιμή και διαθεσιμότητα. Επίσης οι κοπέλες στο κατάστημα είναι πολύ εξυπηρετικές (σε κάποια διαδικαστικά θέματα που χρειάστηκε να συνεννοηθώ ήταν άψογες και ενημερωμένες). Το μόνο "αρνητικό" που άκουσα μέχρι τώρα για το μαγαζί είναι ότι το έχει πακιστανός, το οποίο αν κάποιος δεν είναι ρατσιστής δεν θα πρέπει να το λάβει καθόλου υπόψη του, διότι οι τιμές, η εξυπηρέτηση, η παρουσίαση των προιόντων στο site, ο επαγγελματισμός και γενικά η όλη λειτουργία του μαγαζιού δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλα που τα δουλεύουν Έλληνες. Στην κοντινή Eurobank που έκανα κατάθεση των χρημάτων γιατί το αγόρασα σε τιμή πάνω από 500 ευρώ και χρειαζόμουν τιμολόγιο, ο υπάλληλος που είδε τον αριθμό λογαριασμού μου είπε ότι ο πακιστανός ιδιοκτήτης είναι καλός επαγγελματίας και η επιχείρηση δουλεύει καλά (προφανώς πηγαίνουν πολλοί για κατάθεση στο συγκεκριμένο κατάστημα της τράπεζας και έχει άποψη για το μαγαζί). Αν τελικά πας εκεί να το αγοράσεις θα δεις ότι πρόκειται για ένα μαγαζί με δύο χώρους που ο μπροστά που θα δεις εσύ είναι 3x4 και άλλο τόσο ο πίσω που δεν μπαίνουν οι πελάτες και μάλλον είναι αποθήκη και λογιστήριο. Είναι δηλαδή μία "τρύπα", όπως πιθανώς και τα περισσότερα skroutzομάγαζα, ωστόσο πιστεύω ότι είναι τίμιο σε αυτό που κάνει. Αν τώρα θέλεις ποικιλία, μεγάλους χώρους, πολλά αξεσουαρ, κάποιο εκθεσιακό κομμάτι για να δοκιμάσεις κλπ δεν έχει καμία σχέση το μαγαζί αυτό. Στην πράξη πάντως αυτό που ενδιαφέρει είναι να πάρεις το κινητό σε καλή τιμή και να μην σου βγάλει κάποιο πρόβλημα (το οποίο όπως αντιλαμβάνεσαι είναι τελείως θέμα τύχης και σχεδόν ποτέ θέμα μαγαζιού, όσο και αν κάποιοι συναρτούν την κακή after sales εμπειρία που μπορεί να τύχει να έχουν με ένα μαγαζί με το αν αυτό πουλάει "καλά ή ελαττωματικά" κινητά). Αν έχεις θετική σκέψη μην ανησυχείς για τίποτα. Βρες την καλύτερη τιμή και τους όρους πώλησης που σε ικανοποιούν και πάρτο. Αν τελικά κάτι τύχει και προκύψει κάποιο πρόβλημα με μια ψύχραιμη αντιμετώπιση όλα λύνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Και εγώ από εκεί αγόρασα και συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρατσισμού το να μην θέλει κάποιος να αγοράσει από μαγαζί που το έχει αλλοδαπός, αλλά πιστεύω ότι το σκεπτικό είναι, καλύτερα τα χρήματα να ''κάθονται'' στην Ελλάδα παρά να ταξιδεύουν στο Πακιστάν :wink: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρατσισμού το να μην θέλει κάποιος να αγοράσει από μαγαζί που το έχει αλλοδαπός, αλλά πιστεύω ότι το σκεπτικό είναι, καλύτερα τα χρήματα να ''κάθονται'' στην Ελλάδα παρά να ταξιδεύουν στο Πακιστάν :wink: Υπάρχει επίσης και η λογική ο πακιστανός να δουλεύει και αν μπορεί να προσφέρει και κάποιες θέσεις εργασίας σε Έλληνες (όπως συμβαίνει με τουλάχιστον 2 κοπέλες στο συγκεκριμένο κατάστημα), παρά να ζει ως "παράσιτο" καθαρίζοντας τζάμια στα φανάρια χωρίς να προσφέρει τίποτα ή ακόμα χειρότερα επιδεικνύοντας επιθετική, εγκληματική και γενικά αντικοινωνική συμπεριφορά (παίρνω ως δεδομένο για να μιλάμε ρεαλιστικά ότι για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν μπορείς ακόμα και αν θέλεις να διώξεις όλους τους αλλοδαπούς από την Ελλάδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρατσισμού το να μην θέλει κάποιος να αγοράσει από μαγαζί που το έχει αλλοδαπός, αλλά πιστεύω ότι το σκεπτικό είναι, καλύτερα τα χρήματα να ''κάθονται'' στην Ελλάδα παρά να ταξιδεύουν στο Πακιστάν :wink: Και τι είναι ; αν θες να μείνουν τα χρήματα Ελλάδα αγόρασε mls. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρατσισμού το να μην θέλει κάποιος να αγοράσει από μαγαζί που το έχει αλλοδαπός, αλλά πιστεύω ότι το σκεπτικό είναι, καλύτερα τα χρήματα να ''κάθονται'' στην Ελλάδα παρά να ταξιδεύουν στο Πακιστάν Υπάρχει επίσης και η λογική ο πακιστανός να δουλεύει και αν μπορεί να προσφέρει και κάποιες θέσεις εργασίας σε Έλληνες (όπως συμβαίνει με τουλάχιστον 2 κοπέλες στο συγκεκριμένο κατάστημα), παρά να ζει ως "παράσιτο" καθαρίζοντας τζάμια στα φανάρια χωρίς να προσφέρει τίποτα ή ακόμα χειρότερα επιδεικνύοντας επιθετική, εγκληματική και γενικά αντικοινωνική συμπεριφορά (παίρνω ως δεδομένο για να μιλάμε ρεαλιστικά ότι για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν μπορείς ακόμα και αν θέλεις να διώξεις όλους τους αλλοδαπούς από την Ελλάδα). Και τι είναι ; αν θες να μείνουν τα χρήματα Ελλάδα αγόρασε mls. Ένα σκεπτικό έκανα, δεν είναι η άποψη μου αυτή edit: Tώρα όμως που το σκέφτηκα καλύτερα, θα την υιοθετήσω :cool: Edited January 30, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν είναι θέμα ρατσισμού, αλλά καθαρά επαγγελματισμού. Τα χρήματα είναι πολλά για να παίζουμε το παπά. Απλά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν κάτι πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δεν είναι θέμα ρατσισμού, αλλά καθαρά επαγγελματισμού. Τα χρήματα είναι πολλά για να παίζουμε το παπά. Απλά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν κάτι πάει στραβά. Δηλαδη,τι θες να πεις ακριβως,οτι αν ηταν Ελληνας ο ιδιοκτητης,θα ηταν λιρα εκατο το μαγαζι,ενω αν ηταν αλλοδαπος,τοτε θα ηταν σιγουρα απάτη; Μαλλον ακυρο τον βλεπω το συλλογισμο σου. Και οπως θα ειδες πιθανον,κι εγω απο κει το πηρα το τηλεφωνο.Και μαλιστα,μου εκανε και ενα μαθημα για τα μαιμου Note 3,ενα παιδι που ηλθε μετα απο μενα για να αγορασει κι αυτος το ιδιο τηλεφωνο.Οποτε και εφαρμοσα το μαθημα επι τοπου,ανοιγοντας και ψαχνοντας το κινητο με νεες γνωσεις πλεον. Και ηταν ΟΚ. Edited January 31, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δεν μας λες όσα θυμάσαι για το μάθημα περί μαϊμού Note 3; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εγώ πάντως προτιμώ ελληνικά παλιά στον χώρο μαγαζιά .Κάποιος που κάνει χρόνια αυτή τη δουλειά δεν θα κάνει και απατεωνιες ενώ κάποιος που είναι "νέος " στο παιχνίδι μπορεί να του γίνουν προτάσεις περίεργες και να μπλεχτείς και εσύ σαν πελάτης χωρίς να το θες -ξέρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εγώ πάντως προτιμώ ελληνικά παλιά στον χώρο μαγαζιά .Κάποιος που κάνει χρόνια αυτή τη δουλειά δεν θα κάνει και απατεωνιες ενώ κάποιος που είναι "νέος " στο παιχνίδι μπορεί να του γίνουν προτάσεις περίεργες και να μπλεχτείς και εσύ σαν πελάτης χωρίς να το θες -ξέρεις . Νομίζω ότι κουβεντιάζοντας το θέμα σιγά σιγά χάνουμε την αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν εννοώ βεβαίως ότι εσύ είσαι εκτός πραγματικότητας αλλά ότι καμιά φορά όταν γίνεται σχόλιο πάνω στο σχόλιο το θέμα ξεφεύγει και δεν έχει πλέον ρεαλιστικές βάσεις. Θεωρώ, δηλαδή ότι είναι απίθανο ένα μαγαζί, έστω και skroutzομάγαζο να επιχειρήσει να φέρει για λιανική πώληση μαιμού κινητό. Πόσοι θα προλάβουν να πάρουν το κινητό πριν εμφανισθεί η αστυνομία στην πόρτα του μαγαζιού ? Ένας, δύο, τρεις? Πιθανότατα ακόμα και ο πρώτος πελάτης μπορεί να τύχει να καταλάβει και εντός του μαγαζιου τη διαφορά και ο τύπος να πληρώσει πολύ παραπάνω την απατεωνιά από όσα θα προλάβει να κερδίσει. Δεν συζητώ ότι σε λίγες ώρες θα έχει γίνει γνωστό το όνομα του μαγαζιού σε όλους (τουλάχιστον σε όλους όσοι θα ήταν τόσο "ψαγμένοι" ώστε να "ρισκάρουν" -με πολλά εισαγωγικά- την αγορά ενός τόσο ακριβού κινητού από skroutzomagazo αντί να πανε να το πάρουν για "σιγουριά" από πλαίσιο, public, γερμανό κλπ) και ο τύπος να μην ξαναπουλήσει ποτέ άλλο κινητό. Εκεί που θα "άξιζε" να γίνει κάποια τέτοια απατεωνιά θα ήταν σε ομαδική παραγγελία που προκαταβάλλονται τα χρήματα, αλλά στην περίπτωση αυτή αν είναι να σου τύχει πιθανότατα δεν θα προλαβεις να δεις ούτε το μαιμού κινητό γιατί ο πωλητής θα το έχει σκάσει ήδη στη Βραζιλία με τις προκαταβολές. :lol: Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και να θέλει κάποιος από εμάς να πάρει κινητό μαιμού δεν μπορεί να το βρει, εκτός και αν πάει σε κάτι goodys στην Εθνική που εμφανίζονται τύποι με μαιμού iphones, οπού εκεί πρέπει να είσαι μάλλον βλάκας για να αγοράσεις τέτοιο κινητό από τον τύπο στο parking που πιθανώς δεν ξέρει όχι κινητό να χειριστεί αλλά ούτε το όνομά του να γράψει σε μια κολλα χαρτί. Το πιο πιθανό είναι να πρέπει να ψάξεις στο internet για να αγοράσεις το μαιμού κινητό, που τις περισσότερες φορές δεν έχει σκοπό να παραπλανήσει τον κάτοχο αλλά αυτούς που βλέπουν τον κάτοχο να έχει το συγκεκριμένο κινητό και νομίζουν ότι είναι το αυθεντικό. Πρόκειται δηλαδή για κλώνους - ρέπλικες για κάποιους κινέζους που πιθανόν να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν το αυθεντικό κινητό. Τώρα αν κάποιοι επιχειρούν σε parking Goodys, σε λαικές και έξω από καμιά στάση μετρό να πουλήσουν τέτοια κινητά, προφανώς απευθύνονται σε συγκεκριμένο target group άσχετων με την τεχνολογία που θα δελεαστούν από το ότι το "ίδιο κινητό κάνει 800 ευρώ στο πλαίσιο" και αυτοί έχουν την ευκαιρία να το πάρουν 100 ευρώ γιατί "είναι κλεμμένο" ή "είναι από κάποια αποθήκη που εγινε κατάσχεση" ή "από τον ξάδελφό του που έχει ανάγκη από λεφτά" ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Συνοψίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι είναι απίθανο να βρεθεί ποτέ στα χέρια κάποιου από εμάς ένα τέτοιο κινητό, οπότε μην διογκώνουμε ένα θέμα που δεν νομίζω ότι υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Συμφωνώ. Έχουν γίνει τόσες πολλές αγορές από μέλη του φόρουμ, που ποτέ δεν διάβασα μήνυμα ότι κάποιος αγόρασε μαϊμού note 3... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) χαχαχαχα, που το φτάσαμε το θέμα :lol: Εννοείται ρε παιδιά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις μαϊμού από φυσικό κατάστημα και ακόμα περισσότερο από σκρουτζομάγαζο, που εκεί παίζουν τεράστιο ρόλο και οι αξιολογήσεις από τους αγοραστές. edit: Στις αγγελίες να έχετε τον νου σας και όχι μόνο στο αν είναι μαϊμού η συσκευή αλλά και στο αν έχει ''γράψει'' 0x1 (ΚΝΟΧ) και έχει χαθεί η εγγύηση. Edited January 31, 2014 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδια έχω αγοράσει από το 90% των καταστημάτων στο skroutz συσκευές ναι πότε δεν είχα κάποιο θέμα. Να είστε σίγουροι πως αν υπήρχαν απατεώνες θα αναδεικνυονταν άμεσα από τις αξιολογήσεις. Άποψη μου, βρείτε το φθηνότερο, διαβάστε στα γρήγορα και 2 κριτικές και... Καλορίζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δηλαδη,τι θες να πεις ακριβως,οτι αν ηταν Ελληνας ο ιδιοκτητης,θα ηταν λιρα εκατο το μαγαζι,ενω αν ηταν αλλοδαπος,τοτε θα ηταν σιγουρα απάτη; Μαλλον ακυρο τον βλεπω το συλλογισμο σου. Και οπως θα ειδες πιθανον,κι εγω απο κει το πηρα το τηλεφωνο.Και μαλιστα,μου εκανε και ενα μαθημα για τα μαιμου Note 3,ενα παιδι που ηλθε μετα απο μενα για να αγορασει κι αυτος το ιδιο τηλεφωνο.Οποτε και εφαρμοσα το μαθημα επι τοπου,ανοιγοντας και ψαχνοντας το κινητο με νεες γνωσεις πλεον. Και ηταν ΟΚ. Προφανώς και δεν ήταν αυτός ο συλλογισμός μου. Ίσως να μη διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα. Με ενδιέφερε αν ήταν σωστός επαγγελματίας και όχι αν ήταν Έλληνας ή ξένος. Παρεπιπτοντως, το κινητό το πήρα από εκεί σήμερα το πρωί!! Τα πράγματα ήταν ακριβώς όπως τα περιέγραψε σε προηγούμενο post o James Bond. Το μαγαζί αρχικά δε σου γεμίζει το μάτι, αλλά αρκετά εξυπηρετική η κοπέλα στο ταμείο, ανοίξαμε μαζί το κινητό εκεί για ένα γρήγορο τσεκάρισμα (έλεγχος κουμπιών, καμένων pixel, πενάκι ) δεν είχα αρκετό χρόνο για να βάλω κάρτα σιμ. Θα το τεστάρω ενδελεχώς το Σάββατοκύριακο. Έχει DOA 7 ημερών και αποτι μου είπε το έφεραν από Γερμανία, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Θα το ελέγξω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εγω θα πηδηξω το θεμα του ρατσισμου γιατι πιστευω οτι ολοι ειμαστε σε "καποιο" τομεα (και υπαρχουν πολλοι!) και θα προτεινω με πολυ αγαπη να προτειματε τους Ελληνες επαγγελματιες ειδικα σε τετοιους περιοδους που καποιοι δεν εχουν ψωμι να φανε και εμεις αγοραζουμε note 3.(Συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου).Ειμαστε Ελληνες ας υποστηριξουμε τη χωρα μας παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Δεν μας λες όσα θυμάσαι για το μάθημα περί μαϊμού Note 3; Ειχα γραψει,αλλα μπορεις να πας εδω στα βιντεακια,να δεις τι παιζει.https://www.google.gr/search?q=note+3+fake+or+not&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=mBrtUpDAOerG0QXGn4GgCw Υπαρχουν διαφορων ειδων και ποιοτητων μαιμουδες,μερικες απο τις οποιες ειναι αξιοπρεπεις,αμα πουληθουν σαν μαιμουδες βεβαια. Το πιο αναλυτικο,ειναι αυτο. http://hawaiiinsomniac.blogspot.gr/2013/11/techtalk-how-to-spot-fake-samsung.html Edited February 1, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Από 493 ευρώπουλα η τιμή στον τσιγγούνη σήμερα, αρχίζει σιγά σιγά και γίνεται γοητευτική η τιμή θα έλεγα, όπως και πιο προσιτή βεβαίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 480 στο flashaki.gr σήμερα... Έχει κανείς εμπειρία από το κατάστημα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 480 στο flashaki.gr σήμερα... Έχει κανείς εμπειρία από το κατάστημα αυτό; Πριν από 20-25 ημέρες είχε δώσει το κινητό στην ίδια τιμή μέσω μιας προσφοράς για ομαδική παραγγελία. Αν ψάξεις λίγο προς τα πίσω στο thread αυτό θα το βρεις. Κάποιος θα πρέπει να το πήρε από εκεί με τη συγκεκριμένη προσφορά. Λογικά με την εμπειρία της μεγάλης αυτής παραγγελίας δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebenaco Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Αγορά Note 3 (λευκό) από extreme-mobile: 17:15 της 5/2/14 παραγγελία 9:30 της 6/2/14 παράδοση στη Β. Ελλάδα! Το κινητό σφραγισμένο, unbranded, προέλευσης Ουγγαρίας (το φυλλάδιο της εγγύησης έχει και ελληνικά) και σε συσκευασία με φουσκωτά σακουλάκια ολόγυρα. Ενημέρωση με email και αριθμός παρακολούθησης παραγγελίας ACS. Όχι το απόλυτα φθηνότερο μαγαζί, αλλά άψογη εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Αγορά Note 3 (λευκό) από extreme-mobile: 17:15 της 5/2/14 παραγγελία 9:30 της 6/2/14 παράδοση στη Β. Ελλάδα! Το κινητό σφραγισμένο, unbranded, προέλευσης Ουγγαρίας (το φυλλάδιο της εγγύησης έχει και ελληνικά) και σε συσκευασία με φουσκωτά σακουλάκια ολόγυρα. Ενημέρωση με email και αριθμός παρακολούθησης παραγγελίας ACS. Όχι το απόλυτα φθηνότερο μαγαζί, αλλά άψογη εξυπηρέτηση. Και εγώ απ το Νικόλα πήρα το 2ο (μαύρο) Note 3 μου προχθές. Δε χρειάζεται να πω παραπάνω απ αυτά που είπες καθώς τα έχω πει πολλές φορές για το συγκεκριμένο άτομο και στο φόρουμ αλλά και σε off the record συζητήσεις με φίλους συμφορουμήτες. Μόνο αυτό θα πω. Παίζει να ήμουν και ο πρώτος που τον είχε προτείνει στο my phone και ήμουν τόσο σίγουρος για αυτά που έλεγα που μου έλεγαν μερικοί ότι κάνω διαφήμιση. Καμία σχέση, απλά μοθ είχε κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του απέναντι μου που ήταν λίγο δύσκολο να τη πετύχεις ειδικά σε skroutz μαγαζί και τώρα χαίρομαι που είχα δίκιο και που όσοι έχουν πάρει από εκεί όλοι λένε θετικά! Όπως λες και εσύ μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά (& Όχι πάντα) αλλά είναι εγγύηση ότι σου πει και η εν γένει συμπεριφορά του! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μου φαινεται πως ηρθε και η δικια μου ωρα να αγορασω επιτελους αυτη τη κινηταρα.Θα ψαξω σε σκρουντζομαγαζα και εντος του μηνα θα γινει το μπαμ. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μιας και ψάχνω μαγαζί αγοράς του νοτελίου θα ήθελα να σας ρωτήσω τι θα μου προτείνατε σε ότι αφορά το DOA . Να το παραλάβω από κατάστημα για να μου το ανοίξουν επι τόπου και να το τσεκάρω μαζί τους ? ή δεν παίζει ρόλο αν μου το φέρουν σπίτι και δω ότι κάτι δεν πάει καλά. Επίσης διάβασα ότι σε περίπτωση που έχει καποιο θέμα το κινητό μέσα σε DOA αν το πάρω από καποιο σκρουτζομαγαζο ( απο εκεί θα το πάρω) δεν το αντικαθιστούν εύκολα αλλά το στέλνουν για έλεγχο σε service δικό τους κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tashauna Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδιά γνωρίζετε αν θα έρθουν σύντομα στην Ελλάδα το κόκκινο και το rose gold; Φυσικά για σκρουτζομάγαζο ενδιαφέρομαι ! Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts