Jump to content

sebenaco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sebenaco

  1. Αναβάθμιση και για τις συσκευές από Ουγγαρία (XEH): Από PDA N9005XXUENA6 (4.4.2.) σε N9005XXUENB4 (4.4.2.) http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=26480
  2. Αγορά Note 3 (λευκό) από extreme-mobile: 17:15 της 5/2/14 παραγγελία 9:30 της 6/2/14 παράδοση στη Β. Ελλάδα! Το κινητό σφραγισμένο, unbranded, προέλευσης Ουγγαρίας (το φυλλάδιο της εγγύησης έχει και ελληνικά) και σε συσκευασία με φουσκωτά σακουλάκια ολόγυρα. Ενημέρωση με email και αριθμός παρακολούθησης παραγγελίας ACS. Όχι το απόλυτα φθηνότερο μαγαζί, αλλά άψογη εξυπηρέτηση.
  3. Συμφωνώ και επαυξάνω. Μετά από δύο αναβαθμίσεις μεσω ΟΤΑ (χωρίς επαναφορά σε εργοστασιακή κατάσταση) το τηλέφωνο σερνόταν. με την ΜΚ6 (BTU) και factory reset είναι άλλο τηλέφωνο και κυρίως χωρίς να "κουράζεται" όπως είπαν και οι συνφορουμίτες. Μπαταρία καλύτερη και ελάχιστο lag. Συνίσταται ανεπιφύλακτα η ενημέρωση.
  4. Τρεις φορές τουλάχιστον Τώρα μόλις πάτησα το ΟΤΑ και αφού έκανε έλεγχο μου γράφει "Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί". Άρα κάνει ΟΤΑ και είναι rooted αφού δουλεύει το Titanium BackUp
  5. Πέρασα χθες την Γερμανική 4.1.2 (DBT) και στη συνέχεια ρούταρα το S3 με το Exynos Abuse Root (χωρίς να κλείσω το κενό ασφαλείας). Επιβεβαιώνω ότι ο περίφημος counter δεν αυξάνεται, η κατάσταση του κινητού παραμένει official, το Kies το βλέπει κανονικά και δέχεται ΟΤΑ ενημέρωση. Υποθέτω ότι το ίδιο απλά θα γίνεται και unroot από την επιλογή μέσα στην εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται φλασάρισμα νέου firmware (δεν το δοκίμασα). Για την ώρα φαίνεται να είναι ο πιο απλός τρόπος για root, χωρίς να επηρεάζει τίποτε άλλο, μέχρι η μαμά Samsung να κλείσει την "τρύπα" :)
  6. Στο συνημμένο αρχείο υπάρχουν όλες οι μέχρι σήμερα επίσημες εκδόσεις JB για Ευρώπη (PDA & CSC), όπως τις έχει το samfirmware.
  7. Αυτό είναι το CSC. Το PDA της Ελβετικής είναι XXDLIH, όπως Γερμανία, Ιταλία κλπ.
  8. Λοιπόν, έχουμε και λέμε με τις τελευταίες - έως τώρα - επίσημες εκδόσεις JB: UK XXDLJ4 FRANCE XXDLJ2 CZECH REPUBLIC & SWEDEN XXDLJ1 GERMANY, ITALY, CROATIA, IRELAND, LUXEMBOURG, SPAIN XXDLIH Να θυμίσω ότι η αρχική επίσημη JB για POLAND ήταν η XXDLIB Όπως φαίνεται από το PDA η έκδοση για UK είναι η νεότερη (J4). Προφανώς θα υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές από έκδοση σε έκδοση, αλλά στην πράξη έχει νόημα να περάσουμε τη νεότερη, αλλάζοντας CSC; Κάθε άποψη σεβαστή, γιατί δε νομίζω να υπάρχει τεκμηριωμένη απάντηση σ' αυτό. :confused:
  9. Pebble Blue 16 GB και το power button έχει την ίδια αίσθηση στιβαρότητας με τα υπόλοιπα πλήκτρα, όπως όταν το αγόρασα πριν 2,5 μήνες, άρα δεν είναι έτσι η κατασκευή του.
  10. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ. Έκανα wipe data/format και μέσα από τα μενού και μέσω cwm, πληκτρολόγησα τον κωδικό στο dialer που κάνει το ίδιο (και δεν τον θυμάμαι αυτή τη στιγμή) ... τίποτα. Τελικά έκανα wipe dalvik cache μέσω cwm και έτσι προχώρησε η διαδικασία και πλέον έχω την 2.3.5 XXJVS με Semaphore 1.7.0.
  11. Εγώ το έκανα χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132
  12. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του forum, για τη βοήθεια που προσφέρουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση και απόλαυση του κινητού μας (είτε με νέες, προσαρμοσμένες ROM και Kernel, είτε επιλύοντας προβλήματα που παρουσιάζονται). Όταν αγόρασα το Galaxy S, φορούσε Eclair 2.1 (αν θυμάμαι καλά) και με τη βοήθεια του forum πέρασα σε Froyo 2.2.1 και πλέον σε Gingerbread 2.3.4 με kernel Semaphore 1.6.0 και o/c στα 1,2GHz, περνώντας και το ελληνικό πληκτρολόγιο Samsung και ελληνικό Swype, σύμφωνα με τους οδηγούς του Tyxerakias (αν και τελικά χρησιμοποιώ το Smart keyboard pro). Μετά το πέρασμα και του phonefix για τα f/c της εφαρμογής για το τηλέφωνο (bug της 2.3.4, όπως λέγεται), πλέον η βελτίωση της ταχύτητας και ανταπόκρισης του κινητού είναι θεαματική και η σταθερότητα πολύ καλή (συνιστώ ανεπιφύλακτα το συνδυασμό). Λεπτομέρειες όπως οι χάρτες Google που επιτρέπουν τη λειτουργία της πλοήγησης Google και σε χώρες όπως η δική μας, είναι το κερασάκι στην τούρτα, της απόλαυσης για μεγαλύτερο διάστημα ενός κινητού, που απαιτούσε μια σημαντική χρηματική επένδυση, όταν το αγόρασα. Πλέον σκέφτομαι τη μετατροπή του συστήματος αρχείων rfs σε ext4 (γνωστό και ως lagfix; ), αλλά λέω να το πάω ένα βήμα τη φορά. Όλα τα παραπάνω δε θα γινόταν χωρίς τη βοήθεια του Forum αυτού και των συμφορουμιτών που συνεισφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους.
×
×
  • Create New...