Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους!

βλέποντας αυτό : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2583199 ψήθηκα να βάλω την x-note αφου αν δεν αλλάξω recovery & kernel δεν θα τριπάρω το knox.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει μέσα το ελληνικό csc οπότε μπορεί να έχει πρόβλημα τελικά με το knox. Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπει στο installation zip το ελληνικό csc ;

Αν έχεις τώρα EUR, κάνε το εξής.

Κάνε copy paste το φάκελο CSC από το τηλέφωνο σου στον Η/Υ.

Άνοιξε το zip της ρομ.

Αντικατέστησε το CSC φάκελο της ρομ με τον δικό σου.

Το φλασάρεις και είσαι έτοιμος.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πρώτα όμως λέει ότι πρέπει να κάνεις ροοτ με ασφαλή τρόπο ή διάβασα λάθος ?

Ναι σωστά λέει δεν δουλεύει το mobile odin αν δεν έχεις root access..

Αν έχεις τώρα EUR, κάνε το εξής.

Κάνε copy paste το φάκελο CSC από το τηλέφωνο σου στον Η/Υ.

Άνοιξε το zip της ρομ.

Αντικατέστησε το CSC φάκελο της ρομ με τον δικό σου.

Το φλασάρεις και είσαι έτοιμος.

Το zip της rom έχει 5-6 csc που επιλέγεις μέσα από το aroma. Να αλλάξω κάποιο από αυτά και να το επιλέξω από τον aroma;

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Ναι σωστά λέει δεν δουλεύει το mobile odin αν δεν έχεις root access..

Το zip της rom έχει 5-6 csc που επιλέγεις μέσα από το aroma. Να αλλάξω κάποιο από αυτά και να το επιλέξω από τον aroma;

Ναι.

Πριν το φλασάρεις όμως ανέβασε κάπου το φάκελο με το csc από το τηλέφωνό σου να του ρίξω μια ματιά.

Ok, thanks!

Εδώ είναι ολόκληρος ο φάκελος csc :

https://app.box.com/s/1155hti2hxo3ekles7z5

Και εδώ οι εκδόσεις:

[ATTACH]39082[/ATTACH]

Αυτό με την επιλογή στο aroma με αγχώνει λίγο και δεν απαντάνε και στο xda (ακόμα)..

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Ok, thanks!

Εδώ είναι ολόκληρος ο φάκελος csc :

https://app.box.com/s/1155hti2hxo3ekles7z5

Και εδώ οι εκδόσεις:

[ATTACH]39082[/ATTACH]

Αυτό με την επιλογή στο aroma με αγχώνει λίγο και δεν απαντάνε και στο xda (ακόμα)..

Οκ είναι.

Σβήσε μόνο το backup που έχεις πάρει το others.xml

Αν θες κράτα το στον υ/η σου.

Δεν το έχω κάνει εγώ, μάλλον ο bluechris που έφτιαξε και την συγκεκριμένη urdlv.

Κοίταξα το aroma script και δεν κατάλαβα γιατί το κάνει έτσι, οπότε θα περιμένω να μου απαντήσουν στο xda..

Έχει το csc σε δύο σημεία, στο φάκελο xnote που είναι τα αρχεία που επιλέγεις να εγκαταστήσεις και στο system που είναι η βάση φαντάζομαι..

Στο xnote έχει ένα φάκελο για κάθε csc που επιλέγεις που ο καθένας περιέχει αυτά:

[ATTACH]39083[/ATTACH]

Ενώ στο system έχει αυτά:

[ATTACH]39084[/ATTACH]

Όπως το καταλαβαίνω αυτά στο xnote είναι τα settings για το ποιο csc θα χρησιμοποιήσει με τα οποία θα κάνει overwrite αυτά στο system αναλόγως επιλογής..

Δεν ξέρω τι γίνεται αν μπερδέψεις εκδόσεις csc και base rom, τι γίνεται με το Knox αν αλλάξεις csc, κλπ, και μέρες που είναι δεν είμαστε για κλάματα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, θα καθίσω να δω πως δουλεύει το aroma αφενός και το csc/rom combo αφεταιρου, και σιγά σιγά θα προχωρήσω αν δεν με φάνε πολύ τα δάχτυλά μου! Χαχαχαχαχααα!

Χρόνια πολλά!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Δεν το έχω κάνει εγώ, μάλλον ο bluechris που έφτιαξε και την συγκεκριμένη urdlv.

Κοίταξα το aroma script και δεν κατάλαβα γιατί το κάνει έτσι, οπότε θα περιμένω να μου απαντήσουν στο xda..

Έχει το csc σε δύο σημεία, στο φάκελο xnote που είναι τα αρχεία που επιλέγεις να εγκαταστήσεις και στο system που είναι η βάση φαντάζομαι..

Στο xnote έχει ένα φάκελο για κάθε csc που επιλέγεις που ο καθένας περιέχει αυτά:

[ATTACH]39083[/ATTACH]

Ενώ στο system έχει αυτά:

[ATTACH]39084[/ATTACH]

Όπως το καταλαβαίνω αυτά στο xnote είναι τα settings για το ποιο csc θα χρησιμοποιήσει με τα οποία θα κάνει overwrite αυτά στο system αναλόγως επιλογής..

Δεν ξέρω τι γίνεται αν μπερδέψεις εκδόσεις csc και base rom, τι γίνεται με το Knox αν αλλάξεις csc, κλπ, και μέρες που είναι δεν είμαστε για κλάματα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, θα καθίσω να δω πως δουλεύει το aroma αφενός και το csc/rom combo αφεταιρου, και σιγά σιγά θα προχωρήσω αν δεν με φάνε πολύ τα δάχτυλά μου! Χαχαχαχαχααα!

Χρόνια πολλά!

Άλλαξε του συστήματος και μην επιλέξεις κανένα από τα άλλα στο aroma.

Άλλαξε του συστήματος και μην επιλέξεις κανένα από τα άλλα στο aroma.

δεν θυμαμαι αν μπορεις να μην επιλεξεις κάποιο..

Θα το κοιτάξω με τον καινούριο χρόνο και θα ποσταρω τι έγινε.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

Aυτο το εχετε τσεκαρει φανταζομαι https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.xperiacle.penwindowmanager&hl=en

Δουλευει αψογα, μπορεις να περασεις οποια εφαρμογη θελεις στο Pen Window. Μαλιστα εχει και ενα add on (δεν το εχω δοκιμασει αυτο) με το οποιο δε χρειαζεται να βγαλεις το πενακι για ολο αυτο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Aυτο το εχετε τσεκαρει φανταζομαι https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.xperiacle.penwindowmanager&hl=en

Δουλευει αψογα, μπορεις να περασεις οποια εφαρμογη θελεις στο Pen Window. Μαλιστα εχει και ενα add on (δεν το εχω δοκιμασει αυτο) με το οποιο δε χρειαζεται να βγαλεις το πενακι για ολο αυτο :)

ωραία εφαρμογή την έψαχνα αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι ροοτ.

Καλημέρα.

Αν υποθέσουμε πως δε με ενδιαφέρει το Knox και φυσικά η εγγύηση, πια είναι η διαδικασία για να κάνω Root και να περάσω custom rom? Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά...

Τόσα χρόνια στις συσκευές που είχα ήταν όλα πιο απλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Καλημέρα.

Αν υποθέσουμε πως δε με ενδιαφέρει το Knox και φυσικά η εγγύηση, πια είναι η διαδικασία για να κάνω Root και να περάσω custom rom? Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά...

Τόσα χρόνια στις συσκευές που είχα ήταν όλα πιο απλά!

Προσωπικά τοι έχω ρουτάρει με cfroot πανεύκολα (δες σχετικό thread στο XDA) με επίπτωση να γράψει το knox. Μετά περνάς πολύ εύκολα custom recovery και μέσω αυτού και custom roms. Όλα μέσω Odin 3.. Στο Thread της Omega Rom π.χ. στο XDA έχει και οδηγίες και τα απαιτούμενα αρχεία που θα χρειαστείς.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Προσωπικά τοι έχω ρουτάρει με cfroot πανεύκολα (δες σχετικό thread στο XDA) με επίπτωση να γράψει το knox. Μετά περνάς πολύ εύκολα custom recovery και μέσω αυτού και custom roms. Όλα μέσω Odin 3.. Στο Thread της Omega Rom π.χ. στο XDA έχει και οδηγίες και τα απαιτούμενα αρχεία που θα χρειαστείς.

Σ' ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Παιδιά πιο custom recovery προτείνετε??? Αν είναι εύκολο δώστε λινγκ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Χρησιμοποιώ εδώ και κάποιες μέρες το adblock plus για android μιας και δεν είμαι ακόμη root. Έχω την εντύπωση όμως ότι κάποιες φορές αργεί χαρακτηριστικά ειδικά σε fb, youtube και browser. Το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος;

Παιδιά πιο custom recovery προτείνετε??? Αν είναι εύκολο δώστε λινγκ...

Εδώ είσαι! Πολύ καλό και με touch στο screolling του menu!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Χρησιμοποιώ εδώ και κάποιες μέρες το adblock plus για android μιας και δεν είμαι ακόμη root. Έχω την εντύπωση όμως ότι κάποιες φορές αργεί χαρακτηριστικά ειδικά σε fb, youtube και browser. Το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος;

Ρωτάω εδώ για να βρεις άκρη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642

είπα να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο επειδή είναι τούμπανο να ηρεμήσω από τα συνεχή φλασαρισματα.είναι και στη μέση ο knox λέω θα αργήσουν να τον σπάσουν.Σήμερα έκλεισα μια εβδομάδα μαμά αλλά το μικρόβιο με τρώει,είπα μονό να το ροοταρω γιατί με έχουν σπάσει τα νεύρα πολλές εφαρμογές ,μετά λέω αφού το ροοταρες δεν βάζεις και μια ρομ.Τι να πω ,είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Καλή χρονιά σε όλους και μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα μας.

είπα να πάρω το συγκεκριμένο τηλέφωνο επειδή είναι τούμπανο να ηρεμήσω από τα συνεχή φλασαρισματα.είναι και στη μέση ο knox λέω θα αργήσουν να τον σπάσουν.Σήμερα έκλεισα μια εβδομάδα μαμά αλλά το μικρόβιο με τρώει,είπα μονό να το ροοταρω γιατί με έχουν σπάσει τα νεύρα πολλές εφαρμογές ,μετά λέω αφού το ροοταρες δεν βάζεις και μια ρομ.Τι να πω ,είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Καλή χρονιά σε όλους και μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα μας.

Μια χαρουλα...και εγω μια απο τα ιδια και το εχω μονο μια ημερα...παω να το ρουταρω τωρα...και θα δω για αλλη ρομ...

Καλη χρονια παιδια!!!! Με υγεια!!!!!

S8+

Μόλις έκανα ρουτ....όλα καλά!!! Υπάρχει καμιά σουπερ-ντουπερ ρομ να βάλουμε που να κάνει τα πάντα όλα και να είναι σούπερ θεαματική ??? :D
S8+

Προς το παρόν δεν έχεις και πάρα πολλές επιλογές. Ξεκίνα και τσέκαρε την CM 4.4.2. Σε Galaxy Ace 2 μαμάει.

Αλλά αφού θες κάτι super duper θεαματικό, εγώ θα σου πρότεινα το παρακάτω theme :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2574765

Προς το παρόν δεν έχεις και πάρα πολλές επιλογές. Ξεκίνα και τσέκαρε την CM 4.4.2. Σε Galaxy Ace 2 μαμάει.

Αλλά αφού θες κάτι super duper θεαματικό, εγώ θα σου πρότεινα το παρακάτω theme :D

Καλημερα και σε ευχαριστω...περασα εχθες το βραδυ την BobCatRom και πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πολυ εντυπωσιακη!!!!!!

S8+

Μόλις έκανα ρουτ....όλα καλά!!! Υπάρχει καμιά σουπερ-ντουπερ ρομ να βάλουμε που να κάνει τα πάντα όλα και να είναι σούπερ θεαματική ??? :D

Ωραίο το θεμα

Δλδ από αυτές που κυκλοφορούν καμιά δεν είναι καλύτερη της μαμάς ρομ;

Εδώ βλέπω αυτήν να βγάζει 9 ώρες οθόνη χαχα έχουν να δουν πολύ τα μάτια μας με αυτό το εργαλείο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555247

Έχω αρχίσει να ψήνομαι για φλασαρισμα αλλά αν δεν υπάρχει διαφορά........ Γιατί να το κάνω

Με τρώει το χέρι μου έχω να φλασάρω σε κινητό 3μηνες τι εξάρτηση και αυτή χαχα.

Σε cm πας μόνο αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια της samsung όπως smart stay και τέτοια.Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο καλά συνεργάζεται το πενακι σε μη Samsung based roms.Οπότε αν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω η μόνη επιλογή είναι custom rom αλλά Samsung based.Από χαρακτηριστικά η μόνη που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι Χ-note αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να την δοκιμάσω ακόμα.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις