haris013 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 να ρωτήσω κάτι άλλο επειδή το note που θα πάρω έχει φάει μια τούμπα και έχει μόνο εξωτερική φθορά(σπασιμο-γρατζουνια στη μια γωνία, η οθόνη είναι οκ) μπορώ να τσεκαρω αν είναι εντάξει λειτουργικά η συσκευή? υπάρχει κάποιο διαγνωστικό ή να μου πείτε εσείς τι να ελέγξω εγώ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Θα κανεις ελεγχο και θα δεις αν ολα δουλευουν σωστα...σημα δικτυου, ασυρματο, gos, ηχεια κτπ... Προσωπικα ομως, δεν θα εδινα ενα σωστο κινητο για να παρω ενα σπασμενο κινητο. Γιατι αν καποια στιγμη ατην βαρεσει και θες να το φτιαξεις θα πληρωσεις πολλα μιας κ παει ολο το συστημα μαζι με οθονη. Δεν συμφερει. Γνωμη μου. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά Γνωρίζει κανείς αν κάποια εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση στο κιν μπορεί να προκαλεί την πάνω από 30" καθυστέρηση ενεργοποίησης του wifi; Αν μπορείτε να μου δώσετε λύση... Ευχαριστώ εκ των προτέρω Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 να ρωτήσω κάτι άλλο επειδή το note που θα πάρω έχει φάει μια τούμπα και έχει μόνο εξωτερική φθορά(σπασιμο-γρατζουνια στη μια γωνία, η οθόνη είναι οκ) μπορώ να τσεκαρω αν είναι εντάξει λειτουργικά η συσκευή? υπάρχει κάποιο διαγνωστικό ή να μου πείτε εσείς τι να ελέγξω εγώ? Έχω και note 3 και note 4 και τα δουλεύω και τα δύο. Σε ορισμένα πράγματα προτιμώ το note 3, οπότε καταλαβαινεις πόσο καλή συσκευή είναι. Από την άλλη, όπως λέει και ο άλλος φίλος δεν θα έδινα μια συσκευή που δεν έχει σημαντική φθορά για μια που έχει, και ας είναι καλυτερη συσκευή , όσον αφορά τα specs. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω και note 3 και note 4 και τα δουλεύω και τα δύο. Σε ορισμένα πράγματα προτιμώ το note 3, οπότε καταλαβαινεις πόσο καλή συσκευή είναι. Από την άλλη, όπως λέει και ο άλλος φίλος δεν θα έδινα μια συσκευή που δεν έχει σημαντική φθορά για μια που έχει, και ας είναι καλυτερη συσκευή , όσον αφορά τα specs. το έχω στα χέρια μου, έχει φθορες στο μεταλλικό frame γύρω γύρω και αμυχές(μικρές γρατζουνιές?) στην οθόνη μικρές και όχι πολλές πρέπει για να τις δείς να είσαι κάτω απο το φως και με συγκεκριμένη γωνία. Ευτυχώς δεν έχει σπάσιμο πουθενά και μπροστά- πίσω είναι μια χαρά εκτός τις αμυχές.Γενικά ξενέρωσα λίγο, θα δω αν είναι λειτουργικά καλό το τηλέφωνο και δεν έχει άλλο θέμα, γενικά θα με βοηθούσατε αν μου λέγατε κάτι ποιο συγκεκριμένο να κοιτάξω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το κρατήσω ή οχι. Κάτι άλλο απο αξεσουαρ πείτε τα must have, θήκη, tempered μπαταρία και ότι άλλο ωραίο ή βολικό έχετε. το βασικό που με νοιάζει τώρα είναι η extra μπαταρία, που θα βρώ γνήσια 100% ? απο ελλάδα θα προτειμούσα! Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 γεια σας. εχω το κινητο 2 χρονια.η μπατσρια πρεπει να αλλαχτει. ποια να παρω?ιδια? αλλη? θελω να προτεινετε δοκιμασμενες που να μη δημιουργουν προβλημα στη συσκευη.μ να εχει πολλαααααα mah να τη βρω ελλαδα.δεν ξερω απο ebay. να μην αλλαζει πολυ το παχος η αν αλλαζει,να βαλω αλλο καπακι που θα ταιριαζει. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Εγώ παιδιά, 2η μπαταρία πηγα και πήρα από το service της Samsung, 30ευρω αν θυμάμαι καλά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Μπορούν να μου τη στείλουν? Δεν είμαι Αθήνα Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Μπορούν να μου τη στείλουν? Δεν είμαι Αθήνα Λογικά θα μπορούν, αλλά θα πληρώσεις και μεταφορικά. Κοντά στην περιοχή σου δεν υπάρχει service; Γκούγκλαρέ το. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ο όσο αφορά θήκες tempered και αξεσουάρ γενικά τι προτείνετε να παρω? Φορτιστή και καλώδιο αυθεντικό η καλής ποιότητας aftermarket που μπορώ να πάρω ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλημέρα σε όλους. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει σε κάτι που μου εμφανίζεται εδω και λίγο καιρό και δυστυχώς ούτε εγώ άλλα ούτε και το τεχνικο τμήμα της Samsung κατάφερε να με βοηθήσει. Στο πεδίο Λογαριασμοί που είναι στις ρυθμίσεις του κινητού στον Λογαριασμό Google, όταν τον επιλέγω πλέον μου εμφανίζεται ένα απρόσμενο παράθυρο το οποίο αναφέρει "Ρυθμίσεις διακόπηκε" και μια επιλογή ok από κάτω. Το σήμα είναι το γνωστό της google το G κεφαλαίο και πολύχρωμο. Θεωρώ ότι έκανα ότι έπρεπε να κάνω (restart, αφαίρεση ενημερώσεων σε όλες τις εφαρμογες google, επαναφορά εργοστασιακών) αλλά δυστυχώς συνεχίζει να μου το κάνει. Οταν κανω επαναφορά εργοστασιακών το σήμα της google είναι σε ένα μπλε τετράγωνο με το "g" μικρό. Στη συνέχεια το αλλάζει και γίνεται το G κεφαλαίο. Τι πιστεύεται ότι πρέπει να κάνω;;; Να περάσω κάποια rom και να φύγω από την μαμίσια;;;; και αν ΝΑΙ στείλτε κάποιο link για οδηγό γιατι έχω να περάσω rom σε κινητο 2,5 χρόνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giakip Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλημέρα σε όλους. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει σε κάτι που μου εμφανίζεται εδω και λίγο καιρό και δυστυχώς ούτε εγώ άλλα ούτε και το τεχνικο τμήμα της Samsung κατάφερε να με βοηθήσει. Στο πεδίο Λογαριασμοί που είναι στις ρυθμίσεις του κινητού στον Λογαριασμό Google, όταν τον επιλέγω πλέον μου εμφανίζεται ένα απρόσμενο παράθυρο το οποίο αναφέρει "Ρυθμίσεις διακόπηκε" και μια επιλογή ok από κάτω. Το σήμα είναι το γνωστό της google το G κεφαλαίο και πολύχρωμο. Θεωρώ ότι έκανα ότι έπρεπε να κάνω (restart, αφαίρεση ενημερώσεων σε όλες τις εφαρμογες google, επαναφορά εργοστασιακών) αλλά δυστυχώς συνεχίζει να μου το κάνει. Οταν κανω επαναφορά εργοστασιακών το σήμα της google είναι σε ένα μπλε τετράγωνο με το "g" μικρό. Στη συνέχεια το αλλάζει και γίνεται το G κεφαλαίο. Τι πιστεύεται ότι πρέπει να κάνω;;; Να περάσω κάποια rom και να φύγω από την μαμίσια;;;; και αν ΝΑΙ στείλτε κάποιο link για οδηγό γιατι έχω να περάσω rom σε κινητο 2,5 χρόνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο δικό μου note, άρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 @halkpao Ευτυχώς που ποσταρες κι έτσι διαπιστώνω ότι τι θέμα αυτό με τον λογαριασμό Google δεν οφείλεται σε πρόβλημα του δικού μου κινητού. Εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες, έκανα κι εγώ τα πάντα και δεν διορθώνεται. Τσεκάρισα και τα υπόλοιπα samsung κινητά μου και διαπίστωσα ότι το ίδιο συμβαίνει και στο S4. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά μ αυτό? Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Ρε παιδιά έχει κανείς το official firmware του Note 3 (οποιαδήποτε χώρα ευρώπης) σε κανα Drive/Mega ή κάτι τέτοιο; Προσπαθώ να το κατεβάσω για ενα φιλο που το ρήμαξε και ολα τα site έχουν αυτά τα free/premium και κατεβάζω με 40! Θα κατέβει σε 2 μέρες με τους ηλίθιους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/general/tool-samfirm-samsung-firmware-t2988647 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtsimb Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω για κάρτα μνήμης. Θέλω να τοποθετήσω στο νοτε 3 τη samsung 64gb +. Εμπειρίες κανείς ? Παράθεση Samsung note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Λοιπόν σήμερα από το πρωί πήγα Αθήνα (γιατί είμαι από επαρχία) στην αντιπροσωπεία Arvato την επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung. Ξανα εγκατέστησαν την official και μου είπαν ότι είναι ok. Πριν φύγω για καλή μου τύχη λέω δεν το ξαναστείνω πάλι να δω αν όντως είναι ok; Οι σκέψη ήταν σωστή τελικά γιατί πάλι μόλις κατέβασε κάποιο update το ξανα έκανε. Τους το έδωσα να το δουν και μου είπαν ότι έβαλαν δικό τους λογαριασμό (google) ο οποίος είχε όντως πρόβλημα και αυτός. Το σημειώσανε να το δούν με την Samsung και την google (εδώ γελάνε...) Το πρόβλημα μου είπαν οφείλεται στο update Google play services και είναι σίγουροι ότι στο update το επόμενο η google θα το φτιάξει και θα είμαι μια χαρά. Πριν από λίγο ενημέρωσα για την εξέλιξη αυτή και την samsung οι οποίοι είχαν ανοιχτό το θεμα μου από προχθές. Σας προτείνω να πάρετε όλοι όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα στην samsung 801117867864 (80111samsung) να αναφέρετε το πρόβλημα γιατί μόνο έτσι θα τους πιέσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakos1974 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά Γνωρίζει κανείς αν κάποια εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση στο κιν μπορεί να προκαλεί την πάνω από 30" καθυστέρηση ενεργοποίησης του wifi; Αν μπορείτε να μου δώσετε λύση... Ευχαριστώ εκ των προτέρω Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.αργει παντα να συνδεθει απο τοτε που το αγορασα,εδω και δυομιση χρονια.δεν ξερω αν το εχετε και αλλοι αυτο το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.αργει παντα να συνδεθει απο τοτε που το αγορασα,εδω και δυομιση χρονια.δεν ξερω αν το εχετε και αλλοι αυτο το προβλημα. Το ίδιο έχω και εγώ, αλλά το παρουσιάζει από την ώρα που έβαλα το τελευταίο firmware BTU. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλημέρα σε όλους. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει σε κάτι που μου εμφανίζεται εδω και λίγο καιρό και δυστυχώς ούτε εγώ άλλα ούτε και το τεχνικο τμήμα της Samsung κατάφερε να με βοηθήσει. Στο πεδίο Λογαριασμοί που είναι στις ρυθμίσεις του κινητού στον Λογαριασμό Google, όταν τον επιλέγω πλέον μου εμφανίζεται ένα απρόσμενο παράθυρο το οποίο αναφέρει "Ρυθμίσεις διακόπηκε" και μια επιλογή ok από κάτω. Το σήμα είναι το γνωστό της google το G κεφαλαίο και πολύχρωμο. Θεωρώ ότι έκανα ότι έπρεπε να κάνω (restart, αφαίρεση ενημερώσεων σε όλες τις εφαρμογες google, επαναφορά εργοστασιακών) αλλά δυστυχώς συνεχίζει να μου το κάνει. Οταν κανω επαναφορά εργοστασιακών το σήμα της google είναι σε ένα μπλε τετράγωνο με το "g" μικρό. Στη συνέχεια το αλλάζει και γίνεται το G κεφαλαίο. Τι πιστεύεται ότι πρέπει να κάνω;;; Να περάσω κάποια rom και να φύγω από την μαμίσια;;;; και αν ΝΑΙ στείλτε κάποιο link για οδηγό γιατι έχω να περάσω rom σε κινητο 2,5 χρόνια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει. Βλέποντας το πρόβλημα αυτό, διαπίστωσα ότι και σε εμένα το κάνει. Ενώ παλιά έμπαινα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού και επέλεγα τι θα συγχρονίζει, πλέον δεν με βάζει. Stock rom 5.0. Γνωρίζει κανείς λύση? Παίζει να δημιουργείται λόγω κάποιας ρύθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Βλέποντας το πρόβλημα αυτό, διαπίστωσα ότι και σε εμένα το κάνει. Ενώ παλιά έμπαινα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού και επέλεγα τι θα συγχρονίζει, πλέον δεν με βάζει. Stock rom 5.0. Γνωρίζει κανείς λύση? Παίζει να δημιουργείται λόγω κάποιας ρύθμισης? Υπάρχει θέμα γενικό στα περισσότερα samsung με lollipop. Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί ήδη αλλά η λύση που υπάρχει προς το παρόν για να μπει κάποιος σε google account sync settings είναι μεσω του gallery app: ανοίγεις το gallery, πατας το αριστερό touch button που δίνει τα options->settings και μπαίνει κανονικά:) Ας ελπίσουμε να δώσει κανένα update η samsung γι αυτό το ζήτημα όσο και για την καθυστέρηση του wifi στο on/off που επίσης κρασάρει τις ρυθμίσεις (σε μένα τουλάχιστον) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Σωστός ο παίχτης! Ευχαριστώ για τη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Σωστός ο παίχτης! Ευχαριστώ για τη λύση. Welcome :D Όργωσα λιγο τα fora αλλά βρέθηκε τελικά άκρη! Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Υπάρχει θέμα γενικό στα περισσότερα samsung με lollipop. Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί ήδη αλλά η λύση που υπάρχει προς το παρόν για να μπει κάποιος σε google account sync settings είναι μεσω του gallery app: ανοίγεις το gallery, πατας το αριστερό touch button που δίνει τα options->settings και μπαίνει κανονικά:) Ας ελπίσουμε να δώσει κανένα update η samsung γι αυτό το ζήτημα όσο και για την καθυστέρηση του wifi στο on/off που επίσης κρασάρει τις ρυθμίσεις (σε μένα τουλάχιστον) Μπράβο! Να είσαι καλά. Σ ευχαριστούμε. .. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα! Πριν καμιά εβδομάδα έβρισκα το κινητό στο σκρουτζ αλλά τώρα δεν... Σταμάτησε να πωλείται??? Είχε και ωραία τιμουλα... Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts