dante02004 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το τεστάρει κάποιος, είχα κάνει κάπως το Note 3 μου και ακόμα και όταν είχα μέσα το πενάκι, μπορούσα να δουλέψω στην οθόνη με 2ο πενάκι, συγκεκριμένα με το πενάκι του Note 10.1 μου. Και τούμπαλιν. Τώρα πέρασα Phronesis v2 και χάθηκαν ότι ρυθμίσεις είχα κάνει, αν είναι κουμπωμένο το πενάκι δεν βλέπει το δεύτερο.. Μήπως ξέρει κανείς τι ρύθμιση χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δοκίμασε το total recall. Εμένα γράφει κανονικά από bluetooth. Μήπως εννοείς κάποια άλλη εφαρμογή, γιατί δεν βρίσκω το total recall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 επειδή το πρόβλημα με το wi-fi εμμένει, σκέφτομαι να εγκαταστήσω την τελευταία Πολωνική,την έχει βάλει κανείς;αξίζει η αλλαγή;(έχω την τελευταία Nordic).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το τεστάρει κάποιος, είχα κάνει κάπως το Note 3 μου και ακόμα και όταν είχα μέσα το πενάκι, μπορούσα να δουλέψω στην οθόνη με 2ο πενάκι, συγκεκριμένα με το πενάκι του Note 10.1 μου. Και τούμπαλιν. Τώρα πέρασα Phronesis v2 και χάθηκαν ότι ρυθμίσεις είχα κάνει, αν είναι κουμπωμένο το πενάκι δεν βλέπει το δεύτερο.. Μήπως ξέρει κανείς τι ρύθμιση χρειάζεται; Ρυθμισεις, s pen και βαλε στο off το s pen power saver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacodiaz Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλημερα σε ολους μολις μου ηρθε update σε γαλλικη συσκευη(XEF) ειναι 188 και κατι mb.Για να δουμε τι θα δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ρυθμισεις, s pen και βαλε στο off το s pen power saver Χμμμ.. Μάλλον έχεις δίκιο, γιατί πρόσεξα ότι στο τάμπλετ το έχω απενεργοποιημένο. Το κακό είναι ότι στο κινητό και απενεργοποιημένο που το έχω πάλι δεν δουλεύει, υποθέτω πως έρχεται σε conflict με κάποια ρύθμιση στην ROM, που για λογος εξοικονόμησης ενέργειας θα το έχει πάντα ενεργοποιημένο κάπως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 επειδή το πρόβλημα με το wi-fi εμμένει, σκέφτομαι να εγκαταστήσω την τελευταία Πολωνική,την έχει βάλει κανείς;αξίζει η αλλαγή;(έχω την τελευταία Nordic).. δυο μερες με αυτην πολυ ευχαριστημενος ειδικα η μπαταρια σκιζει! Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παιδιά όταν κατεβάζω με μtorrent και το αφήνω να σβήσει η οθόνη, μετά όταν την αναβω, παρατηρώ ότι η ταχύτητα λήψης είναι πολύ χαμηλή. Πρέπει να κάνω καμιά ρύθμιση, να λειτουργεί σωστά το wi fi ακόμα και με κλειστή την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 επειδή το πρόβλημα με το wi-fi εμμένει, σκέφτομαι να εγκαταστήσω την τελευταία Πολωνική,την έχει βάλει κανείς;αξίζει η αλλαγή;(έχω την τελευταία Nordic).. Εγώ έχω άριστες εντυπώσεις έως τώρα με την Πολωνική!! Χτες μου ήρθε και ένα ota update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Όταν περάσεις μέσω odin κάποια rom, έρχεται κανονικά update ota; γιατί όταν πέρασα την Nordic του Ιουνίου, δεν μου έβγαζε αναβάθμιση ota, παρόλο που είχε βγει η επόμενη και έτσι την πέρασα μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Όταν περάσεις μέσω odin κάποια rom, έρχεται κανονικά update ota; γιατί όταν πέρασα την Nordic του Ιουνίου, δεν μου έβγαζε αναβάθμιση ota, παρόλο που είχε βγει η επόμενη και έτσι την πέρασα μέσω odin. ...μέσω odin έβαλα την Πολωνική και μου ήρθε κανανικά το update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Προβλημα μετα την αναβαθμιση... Μου ηρθε μηνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση περιπου 67mb αν θυμαμαι καλα, την προχωρησα αλλα καπου προς το τελος εβγαλε ενα error μαζι με το γνωστο androidaki που εμφανιζει στις αναβαθμισεις. Σκεφτηκα κατι θα πηγε στραβα, και υπεθεσα θα κανει επανεκινηση και θα την ξαναπροσπαθησω μετα την αναβαθμιση...ελα που την εκανε την επανεκιννηση αλλα δεν μου λειτουργει το touch της οθονης...ολα τα κουμπια απο οτι βλεπω δουλευοθν αλλα η οθονη αναβει κανονικα και περιμενει να βαλω το pin χωρις ομως να "νιωθει"... Δεν το εχω πειραγμενο με rom κτλπ... Τι μπορω να κανω? Edited December 2, 2015 by centaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Προβλημα μετα την αναβαθμιση... Μου ηρθε μηνυμα οτι υπαρχει αναβαθμιση περιπου 67mb αν θυμαμαι καλα, την προχωρησα αλλα καπου προς το τελος εβγαλε ενα error μαζι με το γνωστο androidaki που εμφανιζει στις αναβαθμισεις. Σκεφτηκα κατι θα πηγε στραβα, και υπεθεσα θα κανει επανεκινηση και θα την ξαναπροσπαθησω μετα την αναβαθμιση...ελα που την εκανε την επανεκιννηση αλλα δεν μου λειτουργει το touch της οθονης...ολα τα κουμπια απο οτι βλεπω δουλευοθν αλλα η οθονη αναβει κανονικα και περιμενει να βαλω το pin χωρις ομως να "νιωθει"... Δεν το εχω πειραγμενο με rom κτλπ... Τι μπορω να κανω? Ξαναπερνά μέσω odin την Rom από την αρχη Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Ξαναπερνά μέσω odin την Rom από την αρχη :confused: δεν καταλαβα τπτ μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με rom... με αυτην την διαδικασια που λες χανονται τα παντα απο μεσα? δοκιμαζω μπας και κανω κατι με το samsung kies3...δεν ξερω αν μπορω να ξαναπερασω λογισμικο με δαυτο.. Edited December 2, 2015 by centaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μου ήρθε και μένα 67mb μια αναβάθμιση, έγινε κανονικά χωρίς πρόβλημα πάντως. Android 5.0 είχα και έχω πάλι. Νο root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Μου ήρθε και μένα 67mb μια αναβάθμιση, έγινε κανονικά χωρίς πρόβλημα πάντως. Android 5.0 είχα και έχω πάλι. Νο root. είναι να μην σπάσει ο διάολος το ποδαρι του...:worry: δεν βλεπω να γλιτωνω το ρεσετ... ουφ έκανα τελικα hard reset αλλα η οθονη παραμενει untouchable!! Edited December 2, 2015 by centaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 ...μέσω odin έβαλα την Πολωνική και μου ήρθε κανανικά το update :) ποιά Πολωνική πέρασες;γιατί στο sammobile,βγάζει διάφορες μάλλον branded.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 :confused: δεν καταλαβα τπτ μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με rom... με αυτην την διαδικασια που λες χανονται τα παντα απο μεσα? δοκιμαζω μπας και κανω κατι με το samsung kies3...δεν ξερω αν μπορω να ξαναπερασω λογισμικο με δαυτο.. Θα κατεβάσεις την rom από http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ Και θα την περασεις.Υπάρχει κ ο αντίστοιχος οδηγός όταν κατεβαζεις την rom.σου λέει πως να κάνεις install.αλλά τα χάνεις όλα. Το κάνεις το κινητό Day 1. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μετα απο μια μινι αναβαθμιση αφοτου πρωτα εκανα hard reset εχω θεμα με τον αισθητηρα οταν μιλαω στο τηλεφωνο η οθονη παραμενει αναμενη..στις ρυθμισεις βεβαια ειναι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) Θα κατεβάσεις την rom από http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ Και θα την περασεις.Υπάρχει κ ο αντίστοιχος οδηγός όταν κατεβαζεις την rom.σου λέει πως να κάνεις install.αλλά τα χάνεις όλα. Το κάνεις το κινητό Day 1. θα κανω μια δοκιμη...αν και δεν ξερω αν θα βγει κατι μιας και με hard reset δεν εγινε κ τιποτα θετικο...αυτη η μικρη αναβαθμιση με τσακισε! :cry: Να ρωτησω κατι...για να περασω ρομ κτλπ με το οντιν θα πρεπει οποσδηποτε να εχω κανει enable debuging στο κινητο μου πρωτα? γιατι οπως ειναι δεν μπορω... Edited December 3, 2015 by centaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 θα κανω μια δοκιμη...αν και δεν ξερω αν θα βγει κατι μιας και με hard reset δεν εγινε κ τιποτα θετικο...αυτη η μικρη αναβαθμιση με τσακισε! :cry: Να ρωτησω κατι...για να περασω ρομ κτλπ με το οντιν θα πρεπει οποσδηποτε να εχω κανει enable debuging στο κινητο μου πρωτα? γιατι οπως ειναι δεν μπορω... Δεν νομίζω ότι χρειάζεται Εκεί που θα κατεβάσεις την rom έχει οδηγίες λίγο πιο κάτω στην σελίδα δεν το αναφέρει. Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ευχαριστω οσους με βοηθησαν, τα καταφερα και εστρωσε παλι...εβαλα το μανισιο ρομ και φαινεται να πηγαινει μια χαρα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Σε Γαλλικό μου ήρθε ΟΤΑ, αναβάθμιση 188ΜΒ. Παραμένω με την 5.0, απλά προστέθηκε η έξυπνη διαχείρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 επειδή το πρόβλημα με το wi-fi,εμμένει, ποιάς χώρας να περάσω;Η nordic,πολύ καλή σε γενικές γραμμές,εάν εξαιρέσουμε αυτό το πρόβλημα..(η μαμά του κινητού,είναι Ελβετική) και είδα ότι βγήκε προσφάτως νέα ελβετική,την δοκίμασε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Σε Γαλλικό μου ήρθε ΟΤΑ, αναβάθμιση 188ΜΒ. Παραμένω με την 5.0, απλά προστέθηκε η έξυπνη διαχείρηση. Δουλεύει σωστά η εξυπνη διαχείρηση;Γιατί στο δικό μου δεν δουλεύει (ουγγαρίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts