Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα μια ζωή η Samsung στις αναβαθμίσεις κάτι κόβει τώρα έκοψε το blocking mode με το Lollipop πολύ σημαντικό και απορώ γιατί δεν ουρλιάζουν μια και αυτό της Google νομίζω είναι πολύ χειρότερο και ποιο δύσχρηστο

Γιατί ποτε βγηκε official lollipop για το note;;;

Γιατί ποτε βγηκε official lollipop για το note;;;

Δεν βγήκε official, την έβαλαν από διαρροή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408126

Φιλικά Γιώργος

Δεν βγήκε official, την έβαλαν από διαρροή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408126

Ναι οκ το γνωρίζω αλλα σιγουρα δεν ειναι η τελική, ουτε υπάρχει λογος για να βγει το blocking mode

Οσοι περασαν lollipop εχουν αναλογες εντυπωσεις?

http://www.xda-developers.com/analysis-of-the-galaxy-note-3-android-5-0-leak/

Ειναι τοσο εντυπωσιακη η αποδοση?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εχει νοημα να συγκρινεις σε κινητα τετοιου επιπεδου. Εχω νοτε 2 και τρεχει τα παντα αστραπιαια. Αλλα η οθονη του ειναι το κατι αλλο, ειδικα το μαυρο της ειναι απολυτα μαυρο, λογω s.amoled. Εχω το tab s και τη χαζευω και προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι χρειαζομαι και το νοτε4, παροτι με το νοτε2 κανω αψογα δουλεια.

Eγώ,έχω και το 2,και το 3,και προσπαθώ κι εγώ να κάνω το ίδιο,αλλά όλο και δίνω αναβολή...:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ναι οκ το γνωρίζω αλλα σιγουρα δεν ειναι η τελική, ουτε υπάρχει λογος για να βγει το blocking mode

Όταν λες blocking,τι εννοεις?Για την απόρριψη κλησεων και τα σχετικα?

Οσοι περασαν lollipop εχουν αναλογες εντυπωσεις?

http://www.xda-developers.com/analysis-of-the-galaxy-note-3-android-5-0-leak/

Ειναι τοσο εντυπωσιακη η αποδοση?

Είναι πολύ καλή με πολλές και σημαντικές αλλαγές-βελτιώσεις

Όταν λες blocking,τι εννοεις?Για την απόρριψη κλησεων και τα σχετικα?

Είναι πολύ καλή με πολλές και σημαντικές αλλαγές-βελτιώσεις

Την λειτουργία αποκλεισμου εννοώ. https://www.dropbox.com/sc/tdklz4vnd943538/AAAeEF6HzXn3FgHo7xlUPT5Fa

Αν θυμάμαι καλά το ιδιο εχει και το note

Την λειτουργία αποκλεισμου εννοώ. https://www.dropbox.com/sc/tdklz4vnd943538/AAAeEF6HzXn3FgHo7xlUPT5Fa

Αν θυμάμαι καλά το ιδιο εχει και το note

Τα παντα έχει,ορίστε. ....

Γνωρίζει κανείς εάν οι αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας μετράνε σωστά; Ακόμη στο Note 4 υπάρχουν οι αισθητήρες αυτοί;

Γνωρίζει κανείς εάν οι αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας μετράνε σωστά; Ακόμη στο Note 4 υπάρχουν οι αισθητήρες αυτοί;

Στο note 4 δεν υπαρχουν οι αισθητηρες αυτοι.

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Μέχρι ποια έκδοση αντροιντ μπορεί να αναβαθμιστεί αυτό το κινητό έχουμε κάποια πληροφόρηση? Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Μέχρι ποια έκδοση αντροιντ μπορεί να αναβαθμιστεί αυτό το κινητό έχουμε κάποια πληροφόρηση?

Αυτά αποφασίζονται όταν ανακοινωθεί από την google η νέα έκδοση android.

To σίγουρο είναι ότι θα πάρει την lolipop (5.0). Τώρα αν θα αναβαθμιστεί και με την μεθεπόμενη έκδοση, ή αν θα πάρει όλες τις αναβαθμίσεις της lolipop που θα ακολουθήσουν (5.1, 5.2, κλπ), αυτό δεν ανακοινώνεται ποτέ τόσο νωρίς από καμία εταιρεία και για κανένα τηλέφωνο. :)

Edited by kouros17

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω με το κουμπί home που υπάρχει στην συσκευή επειδή δουλεύω αρκετά την συσκευή ήθελα να ρωτήσω να υπάρχει φόβος να χαλάσει εύκολα?? και αν χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για home button..

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω με το κουμπί home που υπάρχει στην συσκευή επειδή δουλεύω αρκετά την συσκευή ήθελα να ρωτήσω να υπάρχει φόβος να χαλάσει εύκολα?? και αν χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για home button..

Γι αυτό φτιάχτηκε, για να πατιέται.

Edited by ggazas

Για δοκιμασε το pie control,

Εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ και κανει πολλα παραπανω απο αυτο που ζητας ;)

:ninja:

Γι αυτό φτιάχτηκε, για να πατιέται. :

Σε παρα πολλους το home button πιτσικαρει απο τη μια μερια με την παροδο του χρονου. Αμεση επισκεψη στο σερβις αν συμβει. Καλυπτεται απο την εγγυηση.

Edited by ggazas

Ρε παιδιά, μήπως δεν κάνω κάτι καλά; Οι φωτογραφίες βγαίνουν κάπως θαμπές, ακόμα και με φλας.. Μήπως παίζει ρόλο ο kernel και η έκδοση που έχω; Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο και φοράει στο 4.4.2 γαλλική ROM...

Ρε παιδιά, μήπως δεν κάνω κάτι καλά; Οι φωτογραφίες βγαίνουν κάπως θαμπές, ακόμα και με φλας.. Μήπως παίζει ρόλο ο kernel και η έκδοση που έχω; Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο και φοράει στο 4.4.2 γαλλική ROM...

Ενεργοποίησε την "έξυπνη σταθεροποίηση" για τις φωτό.

Το έχω ενεργο στην stock app.. Δοκίμασα και με άλλες apps, το ίδιο μου φαίνεται. Εκτός πια αν μου φαίνεται έτσι επειδή τις βλέπω σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη (Note 3) από το προηγούμενο κινητό μου (S2)...

Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις το φακό με ένα νωπό πανάκι.:O

Φιλικά Γιώργος

Έχω το swift key και πριν λίγο καιρό είχα χρησιμοποιήσει τη φωνητική γραφή! Σήμερα πήγα να το χρησιμοποιήσω και μου ζητάει ένα πρόσθετο Google Search! Το κατέβασα αλλά λειτουργεί ανεξάρτητα! :S

Τι παίζει ξέρει κανείς?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)