James Bond Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Επειδή είχα θέμα και έχω ακόμα με την ανάγνωση μεγάλων εξωτερικών δίσκων που δεν τα διαβάζει το note 3 είπα να αγοράσω ένα hub που έχει και παροχή ρεύματος. Οπότε πήρα ένα από το ebay αλλά η υποδοχή ρεύματος είναι με βύσμα σαν τους παλιούς φορτιστές. Τι μετασχηματιστη θέλω και υπάρχει τέτοιο καλώδιο; έστειλα 2 φορές email σε αυτούς αλλά δεν καταλαβαινουμε και κου λένε ότι είναι για note 3. Καμιά βοήθεια; Αυτό είναι το hub που πήρες? Αν ναι το καλώδιο του ρεύματος είναι ένα απλό micro -B to usb 2.0 και το συνδέεις στο άσπρο βίσμα που είχε η συσκευασία του note 3 για να το βάλεις στην πρίζα. Εκτός και αν δεν κατάλαβα τι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγω ειχα παρει κατι τετοιο,και μετα,αγορασα και το καλωδιο απο τους ιδιους .Κινα εννοειται. Ποιο ακριβώς είναι; Αυτό είναι το hub που πήρες? Αν ναι το καλώδιο του ρεύματος είναι ένα απλό micro -B to usb 2.0 και το συνδέεις στο άσπρο βίσμα που είχε η συσκευασία του note 3 για να το βάλεις στην πρίζα. Εκτός και αν δεν κατάλαβα τι θες. Ναι αυτο έχω πάρει αλλά για είσοδο ρεύματος δεν έχει micro usb. Δες στην φωτογραφία πως είναι. Είναι μια τρύπα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδες προβλημα με το πληκτρολόγιο Εχασα την δευτερη γλωσσα εισαγωγής Γραφω η Ελληνικα ΜΟΝΟ η Αγγλικά αφαιρώντας την αλλη απο τις ρυθμησεις Κατι εφαρμογές οικονομιας της μπαταριας εστεισα δεν ξερω εαν φταίνε. Help:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Πως περναω τα αρχεια μου απο το νοτε 3 στο ps3 δεν το αναγνωριζει μεσω usb το ps3 ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Lollipop στο Νοτελι μας..... :D:D:D http://www.sammobile.com/2014/11/19/exclusive-preview-android-5-0-lollipop-on-samsung-galaxy-note-3-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Lollipop στο Νοτελι μας..... :D:D:D http://www.sammobile.com/2014/11/19/exclusive-preview-android-5-0-lollipop-on-samsung-galaxy-note-3-2/ Δώστε πόνο. Αν παρ' ελπίδα διαρρεύσει κάποια τέτοια Rom τι κάνουμε με το Knox; Την περνάμε κανονικά μέσω Odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Δώστε πόνο. Αν παρ' ελπίδα διαρρεύσει κάποια τέτοια Rom τι κάνουμε με το Knox; Την περνάμε κανονικά μέσω Odin; Η υπομονή είναι αρετή. Κατά πρώτο λόγο θα υπάρχουν πολλά bug στην αρχή και κατά δεύτερο θα τη δώσει και επίσημα η Σάμμυ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Η υπομονή είναι αρετή. Κατά πρώτο λόγο θα υπάρχουν πολλά bug στην αρχή και κατά δεύτερο θα τη δώσει και επίσημα η Σάμμυ. Εσεις οι ειδικοι,πως τη βλεπετε ως προς την ταχυτητα,βελτιωθηκε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εσεις οι ειδικοι,πως τη βλεπετε ως προς την ταχυτητα,βελτιωθηκε; Φίλε Θοδωρή μόνο ειδικός δε δήλωσα ποτέ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Απο τον Dialer που ανοιγει κατευθειαν, λογικα εχει παρει μια σπιρταδα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Φίλε Θοδωρή μόνο ειδικός δε δήλωσα ποτέ. Απο μενα,σιγουρα.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Την συλλογή δε λένε να την φτιάξουν. ..α ρε samsung ανεπαναληπτη :p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 καλησπέρα! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα στο note να τρέχει στο background η εφαρμογή του you tube παίζοντας ένα βίντεο,και παράλληλα να τρέχουμε μία άλλη εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 καλησπέρα! ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα στο note να τρέχει στο background η εφαρμογή του you tube παίζοντας ένα βίντεο,και παράλληλα να τρέχουμε μία άλλη εφαρμογή. Σαν multi window και να μεγαλώσεις όσο θέλεις εσύ την άλλη εφαρμογή που θέλεις να τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Σαν multi window και να μεγαλώσεις όσο θέλεις εσύ την άλλη εφαρμογή που θέλεις να τρέχει.συγγνώμη αν σε κουράζω,μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται με multi window?γιατί πατώντας το home για να βγω απο την εφαρμογη you tube και να ανοίξω παραλληλα μια αλλη,κλεινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 νοτε 3 με λολιποπ https://www.youtube.com/watch?v=UmFRLu_mSCQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 νοτε 3 με λολιποπ https://www.youtube.com/watch?v=UmFRLu_mSCQ Αργησες....... μια σελιδα πισω..... :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 συγγνώμη αν σε κουράζω,μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται με multi window?γιατί πατώντας το home για να βγω απο την εφαρμογη you tube και να ανοίξω παραλληλα μια αλλη,κλεινει. Ρυθμίσεις>Συσκευή>Πολλαπλά Παράθυρα(το ενεργοποιείς). Και μετά θα ανοίγεις απο αρριστερά στην οθόνη το μενού με τις εφαρμογές και θα σύρεις το youtube μέσα στην αρχική οθόνη και όποια άλλη εφαρμογή θέλεις απο αυτές που βρίσκονται εκεί. Μπορείς να προσθέσεις και κάποιες άλλες εφαρμογές σε αυτό το μενού των πολλαπλών παραθύρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγω (και άλλοι) δε βλέπω κάτι άλλο από αισθητική βελτίωση και γι' αυτό δε θα βιαστώ να αλλάξω την κιτκατ που με ροοτ κλπ. πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγω (και άλλοι) δε βλέπω κάτι άλλο από αισθητική βελτίωση και γι' αυτό δε θα βιαστώ να αλλάξω την κιτκατ που με ροοτ κλπ. πάει σφαίρα. Θα συμφωνήσω... Kit kat με Lean κτλ είναι βούτυρο... Προσωπικά αν δεν δω τέτοιο επίπεδο δύσκολα φεύγω από εδώ.. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παιδες προβλημα με το πληκτρολόγιο Εχασα την δευτερη γλωσσα εισαγωγής Γραφω η Ελληνικα ΜΟΝΟ η Αγγλικά αφαιρώντας την αλλη απο τις ρυθμησεις Κατι εφαρμογές οικονομιας της μπαταριας εστεισα δεν ξερω εαν φταίνε. Help:(:( Πήγαινε Ρυθμίσεις/προβασιμότητα και αν έχεις Greenify κάνε το ανενεργό. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 γεια σας παιδια..εχω προβλημα ξαφνικα με το νοτε3 μου..εγκατεστησα το Smart Cover Lite (Screen Off)(προφανως αυτο φταιει) και μετα απο μια απλη επανεκκινηση δεν ανοιγει κανονικα το κινητο.ειναι σαν να κοιμαται,λειτουργει με τα κουμπια και πατοντας πανω στην οθονη ακουγονται θορυβοι αλλα δεν δειχνει εικονα τιποτα.το εκλεισα και προσπαθησα να κανω hard reset αλλα ματαια ουτε αυτο δεν κανει...φορτισα και την μπαταρια στο φουλ αλλα δεν αλλαζει κατι.εκανα και πολλες επανεκκινησεις αλλα τα ιδια...μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 γεια σας παιδια..εχω προβλημα ξαφνικα με το νοτε3 μου..εγκατεστησα το Smart Cover Lite (Screen Off)(προφανως αυτο φταιει) και μετα απο μια απλη επανεκκινηση δεν ανοιγει κανονικα το κινητο.ειναι σαν να κοιμαται,λειτουργει με τα κουμπια και πατοντας πανω στην οθονη ακουγονται θορυβοι αλλα δεν δειχνει εικονα τιποτα.το εκλεισα και προσπαθησα να κανω hard reset αλλα ματαια ουτε αυτο δεν κανει...φορτισα και την μπαταρια στο φουλ αλλα δεν αλλαζει κατι.εκανα και πολλες επανεκκινησεις αλλα τα ιδια...μπορει καποιος να με βοηθησει? έχεις απλή θηκη στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ειχα μια θηκη sview αλλα τωρα την εβγαλα και κανω δοκιμες για να ανοιξω το κινητο αλλα δεν μπορω,βαζω βγαζω τη μπαταρια και δεν δειχνει εικονα καθολου.ουτε hard reset δεμ μπορω να κανω με τα κουμπια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 ειχα μια θηκη sview αλλα τωρα την εβγαλα και κανω δοκιμες για να ανοιξω το κινητο αλλα δεν μπορω,βαζω βγαζω τη μπαταρια και δεν δειχνει εικονα καθολου.ουτε hard reset δεμ μπορω να κανω με τα κουμπια.. Δηλαδή κατά την εκκίνηση του κινητού δεν σου δείχνει τίποτα? Αν βλέπεις το λογότυπο του κινητού τότε δοκίμασε να μπεις σε safe mode μήπως μπορέσεις να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή. Κλείσε το κινητό και πάτα το power button για να το ανοίξειs. Κράτα το πατημένο μέχρι να δεις το λογότυπο « Note 3». Άφησέ το και κράτα πατημένο το κάτω πλήκτρο της έντασης μέχρι να ανοίξει το κινητό. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts