Sol_Ballads Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ναι,ίδια πρίζα,ίδιος φορτιστής.Το έχω παρατηρήσει και σε διαφορετική πρίζα.Τέσπα..θα το παρακολουθήσω. Κατέβασε αυτό από play store και δες τι ρεύμα παίρνει όταν φορτίζει.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Επειδή το σκέφτομαι σαν συσκευή. Διαβάζω για το knox και έχω τρομάξει αρκετά μιας που είμαι κάτοχος nexus. Εκτός της εγγύησης τι αλλά προβλήματα υπάρχουν; έστω ότι είμαι large τύπος και δεν με νοιάζει αυτό. Ποσό εύκολα θα κάνω root και θα αλλάζω roms; Επίσης με το knox ενεργό παίζουν τα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 απο την στιγμη που δεν σε ενοχλη να χασεις εγγυηση ολα ειναι ευκολα!!!και το root και οι αλλαγες rom! τωρα για το knox δεν μπορω να σου πω μια και δεν το εχω ενεργο εγω!!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μου έκατσε η καλή. Φίλος που έμαθε ότι ψαχνόμουν για το Note-3 μου σφύριξε ότι Cosmote το δίνει σε προσφορά 440 ευρώ, το οποίο -να είναι καλά η επιδότηση- σημαίνει θα το πάρω στο χέρι με 200 ευρώπουλα. Τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένω το χρόνο να περάσει (μου είπαν 4-5 εργάσιμες...) Το μόνο που με κάνει να ανατριχιάζω είναι η σκέψη του Kies (από εποχές bada...) αλλά ελπίζω να το γλυτώσω και να μη χρειαστεί να το βάλω για κανένα λόγο. Γίνεται αυτό ή τρέφω φρούδες ελπίδες; Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 απο την στιγμη που δεν σε ενοχλη να χασεις εγγυηση ολα ειναι ευκολα!!!και το root και οι αλλαγες rom! τωρα για το knox δεν μπορω να σου πω μια και δεν το εχω ενεργο εγω!!! Όταν λέω πως είμαι large δεν λέω πως δεν με νοιάζει ολοκληρωτικά. Σίγουρα τα 15 χρόνια που έχω κινητό ποτέ δεν μου έχει χρειαστεί service καθώς είτε τα χαρίζω, είτε έπεφταν ηρωικά στη μάχη με τα νεύρα μου. Αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις. Και οι καιροί είναι δύσκολοι για " μαγκιές". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μου έκατσε η καλή. Φίλος που έμαθε ότι ψαχνόμουν για το Note-3 μου σφύριξε ότι Cosmote το δίνει σε προσφορά 440 ευρώ, το οποίο -να είναι καλά η επιδότηση- σημαίνει θα το πάρω στο χέρι με 200 ευρώπουλα. Τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένω το χρόνο να περάσει (μου είπαν 4-5 εργάσιμες...) Το μόνο που με κάνει να ανατριχιάζω είναι η σκέψη του Kies (από εποχές bada...) αλλά ελπίζω να το γλυτώσω και να μη χρειαστεί να το βάλω για κανένα λόγο. Γίνεται αυτό ή τρέφω φρούδες ελπίδες; Όσο είχα το s3 και τώρα το s5 ζήτημα να το άνοιξα 2 φορές έτσι από περιέργεια χαχα. Προσωπικά δε μου χρησιμευσε πουθενά. Αναβαθμίσεις κάνεις ota, αρχεία περνάς απλά αντιγραφή επικόλληση backup επαφές κλπ τα έχω στο Google. Ακόμα και στη Samsung να θες να έχεις τα backup πάλι γίνεται από το κινητό χωρίς kies. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μου έκατσε η καλή. Φίλος που έμαθε ότι ψαχνόμουν για το Note-3 μου σφύριξε ότι Cosmote το δίνει σε προσφορά 440 ευρώ, το οποίο -να είναι καλά η επιδότηση- σημαίνει θα το πάρω στο χέρι με 200 ευρώπουλα. Τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένω το χρόνο να περάσει (μου είπαν 4-5 εργάσιμες...) Το μόνο που με κάνει να ανατριχιάζω είναι η σκέψη του Kies (από εποχές bada...) αλλά ελπίζω να το γλυτώσω και να μη χρειαστεί να το βάλω για κανένα λόγο. Γίνεται αυτό ή τρέφω φρούδες ελπίδες; Τι είναι τι κιςς; χαχαχ πλάκα κάνω έχω αντροιντ 4 χρόνια και δεν το έχω χρειαστεί - δουλέψει -εγκαταστήσει ούτε μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μου έκατσε η καλή. Φίλος που έμαθε ότι ψαχνόμουν για το Note-3 μου σφύριξε ότι Cosmote το δίνει σε προσφορά 440 ευρώ, το οποίο -να είναι καλά η επιδότηση- σημαίνει θα το πάρω στο χέρι με 200 ευρώπουλα. Τώρα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένω το χρόνο να περάσει (μου είπαν 4-5 εργάσιμες...) Το μόνο που με κάνει να ανατριχιάζω είναι η σκέψη του Kies (από εποχές bada...) αλλά ελπίζω να το γλυτώσω και να μη χρειαστεί να το βάλω για κανένα λόγο. Γίνεται αυτό ή τρέφω φρούδες ελπίδες; thanks για το τιπ! Το τσιμπησα κι εγω και το εγραψα στο αναλογο νημα! Ελεγα να παω κατευθειαν στο 4 απ το 2, αλλά τα 850 που ζηταει το public δεν τα δινω, οχι γιατι δεν τα χω, αλλα γιατι του χρονου θα ζητησουν 900 και τον αλλο χρονο 950 και μετα θα αυτοχαρακτηριστω προβατο. Για μενα 600 ευρω ειναι η ανωτερη τιμη που δινω, σε κανα 3μηνο τοσο θα κανει και το 4αρι και θα το τιμησω. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλημέρα ξέρει κανένας πως απενεργοποιώ την προεπισκόπηση μυνημάτων? έχω δοκιμάσει διάφορα αλλα τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Με την στοκ εφαρμογή για μηνύματα νομίζω δε γινέται. Αν σε βολεύει δούλεψε το hangouts ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Συγνώμη θέλω να ρωτήσω το εξής, τελικά Android L θα πάρει το NOTE 3 και πότε? Γνωρίζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Θα πάρει ,τώρα το πότε ακριβώς δεν νομίζω να το ξέρει κανένας ,πάντως σύμφωνα με το sammobile το update θα έρθει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο . http://www.sammobile.com/2014/09/18/samsung-galaxy-s5-and-galaxy-note-4-might-get-android-l-in-novemberdecember/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Θα πάρει ,τώρα το πότε ακριβώς δεν νομίζω να το ξέρει κανένας ,πάντως σύμφωνα με το sammobile το update θα έρθει κάποια στιγμή τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο . http://www.sammobile.com/2014/09/18/samsung-galaxy-s5-and-galaxy-note-4-might-get-android-l-in-novemberdecember/ Λεει για το 3;Εγω ειδα μονον για S5 και Note 4. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Θα το δοκιμασω να δω ειναι πανω κάτω το ίδιο? Πάντως ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λεει για το 3;Εγω ειδα μονον για S5 και Note 4. Ναι το συγκεκριμενο άρθρο δεν αναφέρει για το 3 ,μόλις βρω το αντίστοιχο που αφορά το note 3 θα το κάνω post . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλημέρα ξέρει κανένας πως απενεργοποιώ την προεπισκόπηση μυνημάτων? έχω δοκιμάσει διάφορα αλλα τίποτα.. Ρυθμισεις/εργαλεία/προβολη χωρις επαφη και το απενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 πριν 2 ωρες εσπασε η οθονη του νοτε , δεν πατιετται το power button αλλα δινει σημα για να ανοιξει και εχει σπασει λιγο πισω η μαυρη πλατη καθως στραβωσε και η μπαταρια. πηγα στην αντιπροσωπεια στο χαιδαρι και ειπαν οτι φταιχνει η οθονη. 175 οθονη + μπαταρια + πισω ασπρο καπακι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 πριν 2 ωρες εσπασε η οθονη του νοτε , δεν πατιετται το power button αλλα δινει σημα για να ανοιξει και εχει σπασει λιγο πισω η μαυρη πλατη καθως στραβωσε και η μπαταρια. πηγα στην αντιπροσωπεια στο χαιδαρι και ειπαν οτι φταιχνει η οθονη. 175 οθονη + μπαταρια + πισω ασπρο καπακι . Καλά βρε συ, νταλίκα στο πάτησε? :eek: Τελος παντων, η ζημια εγινε κι αυτο δεν αλλαζει (εμεις να ειμαστε καλα κι ολα τα αλλα γινονται), τα 175 ευρω τα βλεπω πολυ λογικη τιμη για ολα αυτα και πανω απ ολα θα γινει και στο επισημο servis.Προχωρα το , σε συμφερει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλημέρα ξέρει κανένας πως απενεργοποιώ την προεπισκόπηση μυνημάτων? έχω δοκιμάσει διάφορα αλλα τίποτα.. Απενεργοποίησε την προεπισκοπηση από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλά βρε συ, νταλίκα στο πάτησε? :eek: Τελος παντων, η ζημια εγινε κι αυτο δεν αλλαζει (εμεις να ειμαστε καλα κι ολα τα αλλα γινονται), τα 175 ευρω τα βλεπω πολυ λογικη τιμη για ολα αυτα και πανω απ ολα θα γινει και στο επισημο servis.Προχωρα το , σε συμφερει. οχι μονο η οθονη 175 με οτι περιλαμβανει πχ power button . μπαταρια καπακι εξτρα κοστος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 οχι μονο η οθονη 175 με οτι περιλαμβανει πχ power button . μπαταρια καπακι εξτρα κοστος:) Δηλαδη ποσο σου ειπαν συνολικα? Να ξερεις απο οριν το ποσό ωστε ν αποφασισεις αν σε συμφερει. Παντως 170 ειναι οντως η ταριφα για οθονη-αλλαγη πλακετας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 το τηλεφωνο πιστευετε οτι ειναι οκ να το παρει καποιος 440ε η να περιμενει ακομα? πρεπει να αλλαξεισ σιμ η παιρνει τις κλασικες σιμ? αν παιρνει τις μικρο σιμ ελπιζω να τις αντικαθιστα αμεσα η καθε εταιρια. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλημέρα στην παρεα. Θελω να πουλησω το κινητο μου και φυσικα να διαγραψω τα παντα από μεσα (λογαριασμούς, email, φωτο, επαφες κλπ). Φωτο, mp3 και επαφες τα εχω κρατησει ετσι κι αλλιως σε σκληρο οποτε δε με πειραζει να μην κρατηθουν αντιγραφα πουθενα. Η λυση είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων; Αν ναι, ποια είναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω; :wacko: Ευχαριστω. Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλημέρα στην παρεα. Θελω να πουλησω το κινητο μου και φυσικα να διαγραψω τα παντα από μεσα (λογαριασμούς, email, φωτο, επαφες κλπ). Φωτο, mp3 και επαφες τα εχω κρατησει ετσι κι αλλιως σε σκληρο οποτε δε με πειραζει να μην κρατηθουν αντιγραφα πουθενα. Η λυση είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων; Αν ναι, ποια είναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω; :wacko: Ευχαριστω. Ρυθμισεις-γενικα-Δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας-επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δε μου λες φιλε serkos, τις επιλογες "Δημ. αντιγρ. ασφ. δεδ. μου" και "Αυτοματη επαναφορά" τις τσεκαρω ή όχι; Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts