Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρει κανένας τι είναι το unified Daemon(EUR) που μου τρώει περίπου 20 % μπαταρία;Αναφέρομαι για lollipop.

Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρει κανένας τι είναι το unified Daemon(EUR) που μου τρώει περίπου 20 % μπαταρία;Αναφέρομαι για lollipop.

Έχει να κάνει με την ανανέωση του καιρού και το Yahoo finance

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Δεν είσαι ο μοναδικός. Για να δεις τι ακριβώς είναι βάλε απλώς στην αναζήτηση της google "Unified Daemon(EUR)" και θα δεις πόσους ανθρώπους ταλαιπωρεί. :)

Μετά θα καταλάβεις μάλλον γιατί θα πρέπει να δοκιμάσεις είτε να το παγώσεις μέσω titanium (αυτό κάνω εγώ), είτε να το απενεργοποιήσεις μέσω της διαχείρισης εφαρμογών. Είναι κυρίως υπεύθυνο για το widget του καιρού και γι'αυτό επαναλαμβάνω συνεχώς ότι στην lolipop καλό είναι για την μπαταρία να απενεργοποιούμε τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος (τρώει σε πολύ κόσμο την μπαταρία). Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις πρώτα αυτό πηγαίνοντας ρυθμίσεις/συσκευή/κλείδωμα οθόνης/εμφάνιση πληροφοριών καιρού και να το ξετικάρεις (αν το έχεις τικαρισμένο).

Δεν το έχω τικαρισμένο τον καιρό για την οθονη κλειδώματος.Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω.Σας ευχαριστώ!Κούρος παλιά δεν είχες galaxy s plus;Χαρη σε εσενα εμαθα να φλασαρω!Γκουρού της τεχνολογίας! ☺

Απενεργοποίησε το από την διαχείριση εφαρμογών και θα είσαι μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το έχω τικαρισμένο τον καιρό για την οθονη κλειδώματος.Θα δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω.Σας ευχαριστώ!Κούρος παλιά δεν είχες galaxy s plus;Χαρη σε εσενα εμαθα να φλασαρω!Γκουρού της τεχνολογίας! ☺

Χα, χα,χα...έλα ρε φίλε...ναι εγώ είμαι...απίστευτο σκυλί αποδείχθηκε εκείνο το s plus, δεν μπορείς να φανταστείς τι είχε τραβήξει και ούτε ένα κιχ δεν μου έκανε ποτέ. Έχω πολύ ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο μ'εκείνο το τηλέφωνο, δεν το έχω δώσει πουθενά, ακόμα το έχω. :lol:

Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω εδώ Δημήτρη!

Αρρώστια το νοτέλι πάντως :D

Edited by kouros17

Χε χε!Και εγώ το έχω ακόμα και δεν σκοπεύω να το δώσω!Οντως σκυλι!Φαντάσου μετά από αυτό πήρα το note,τι σοκ έπαθα από θέμα ταχύτητας κτλ!Απλά δεν παίζεται!

Παιδιά sos. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο note και μου έχει κάνει επανεκκίνηση γύρω στις 6 φορές. Πριν από αυτό πάντως είχε κάνει επανεκκίνηση 2 φορές. Επίσης έβαλα tempered glass screen protector αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Οι cpu μου δουλεύουν συνέχεια και οι 4. Και κολλάει. Ένα άλλο πρόβλημα που το έχω από την πρώτη μέρα. Κολλάει η κάμερα πολύ συχνά και δεν ανοίγει. Βγάζει "σφάλμα κάμερας" ανοίγει μόνο αν κάνω επανεκκίνηση. Λέτε να βγήκε ελλατωματικο?

Παιδιά sos. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο note και μου έχει κάνει επανεκκίνηση γύρω στις 6 φορές. Πριν από αυτό πάντως είχε κάνει επανεκκίνηση 2 φορές. Επίσης έβαλα tempered glass screen protector αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Οι cpu μου δουλεύουν συνέχεια και οι 4. Και κολλάει. Ένα άλλο πρόβλημα που το έχω από την πρώτη μέρα. Κολλάει η κάμερα πολύ συχνά και δεν ανοίγει. Βγάζει "σφάλμα κάμερας" ανοίγει μόνο αν κάνω επανεκκίνηση. Λέτε να βγήκε ελλατωματικο?

Κατ' αρχάς ηρέμησε. Δεύτερον κάνε backup και αμέσως μετά κάνε ένα hard reset. Δες αν θα στρώσει και αν όχι κάνε επανεγκατάσταση της Rom και καπάκι hard reset.

Guest lagoudakis
παιδια αυτοτ το "επαφες διακοπηκε"που μου πεταει καποιες φορες εχει τυχει και σε κανεναν αλλον;εχω κανει 2 hard reset αλλα μετα απο μερικες μερες μια απο τα ιδια....ειμαι με λολιποπ μαμα

παιδια αυτοτ το "επαφες διακοπηκε"που μου πεταει καποιες φορες εχει τυχει και σε κανεναν αλλον;εχω κανει 2 hard reset αλλα μετα απο μερικες μερες μια απο τα ιδια....ειμαι με λολιποπ μαμα
Κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει και έχει πρόσβαση στις επαφές, σου κάνει conflict και κρασάρουν (Εκτός αν είσαι ρουτ και έχεις πειράξει κάτι που δεν πρέπει). Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό το πρόβλημα και έχω περάσει όλες τις εκδόσεις της lollipop.

Πολλά προβλήματα βλέπω ρε παιδιά με τη λολιποπ. Κάθε φορά λέω να το αγοράσω και κάθε φορά το αναβάλλω με αυτά που διαβάζω. Μια το bluetooth, μια το drain, μια επανεκκινήσεις και πάει λέγοντας. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε και σε KitKat απο, τι κατάλαβα χωρίς να γράψει ο ΚΝΟΧ
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, πάρτο άφοβα

Είναι συχνό πρόβλημα και σε εμένα π.χ. 1 φορά κάθε 4 ημέρες. Διάβασα ότι το κάνει σε lollipop και σε s4-s5-note 4 αλλά και σε

κινητά άλλων εταιριών.....Οι πιο πολλοί υποψιάζονται πρόβλημα του lollipop με το g+.....Κάποιοι κάνουν απενεργοποίηση του τελευταίου και δεν το ξαναέχουν....εγώ το χρησιμοποιώ και ας το κάνει που και που....

Αν έχεις όρεξη διάβασε:

https://www.google.gr/search?q=contacts+has+stopped&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=aEIiVb_PEMOSsgGPrYHwAQ

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, πάρτο άφοβα

Φίλε Πάρη, δυστυχώς οι τελευταίες σελίδες δεν με γεμίζουν αισιοδοξία. Είμαι ανάμεσα σε Note 3, Ascend Mate 7 και σαν υπέρβαση το Note 4. Αλλά ο ΚΝΟΧ είναι ο πιο αποτρεπτικός παράγοντας για μένα. Οπότε θα καταλήξω προς Huawei μάλλον.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου με σφάλμα κάμερας το είχα πάει στο service αλαχτηκε κάμερα αλλά συνεχίστηκε το πρόβλημα και μετά από άλλη μια επίσκεψη αλαχτηκε συσκευή!!!!

Τρέχει το mm-qcamera-daemon, το οποίο μπλοκάρει την κάμερα. Σου ανεβάζει θερμοκρασία και γι'αυτό κάνει επανεκκίνηση. Όπως είπε και η tiffany, το πρόβλημα λύνεται με hard reset μόνο.

Πες μας σε παρακαλώ, πώς βλέπεις ότι τρέχουν και οι 4 cpu, με πια εφαρμογή? Τη συσκευή την πήρες καινούρια? Κάποιες εφαρμογές, πέρα από της κάμερας, που ελέγχουν μπαταρία, cpu κλπ. ίσως μπλοκάρουν κάποια αρχεία και δημιουργούν πρόβλημα. Καλό είναι να τις αποφεύγουμε.

Πάρε το backup, αλλά πέρνα τις εφαρμογές με κάμερα μία μία, με μια-δυο μέρες δοκιμή ενδιάμεσα, να δεις αν φταίει κάποια απ'αυτές. Εφαρμογές για task control, cpu, battery μην τις περάσεις καθόλου.

Δεν είναι προβληματική η συσκευή(η συγκεκριμένη, τουλάχιστον, και μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας, όπως έχει αποδειχτεί), προβληματικές είναι οι χρήσεις που τους κάνουμε εμείς κατά κύριο λόγo. ;) (τώρα αν έπεσες σε περίπτωση, παραδίνομαι :) )

υγ Με βλέπω να παίρνω PhD στο camera-daemon. :P

Φίλε μου με σφάλμα κάμερας το είχα πάει στο service αλαχτηκε κάμερα αλλά συνεχίστηκε το πρόβλημα και μετά από άλλη μια επίσκεψη αλαχτηκε συσκευή!!!!

O Χριστός, σου άλλαξαν κάμερα? Αν είναι δυνατόν. Είναι πιο απλό το θέμα... και κατά βάση software υπόθεση... :S

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

παιδια γεια σας. εχω το avast στο κινητο και μου βρηκε και καλα μια απειλη. παταω και εγω να διορθωσει την απειλη και μου βγαζει ενα μενου το ποιο ηταν μονο για προγραματιστες,απ οτι ελεγε. του εριξα μια ματια να δω τι ειναι και πατησα μια επιλογη οποια σου δειχνει μια τελιτσα λευκη που ειναι για αναγνωριση αφης. δηλαδη καθε φορα που χρησιμοποιω το τηλ, εχω τη τελιτσα στο δαχτυλο μου και δειχνει την αφη. δεν μπορω να βρω το μενου εκεινο,μπορει να το εμφανιζει μονο αν βρει απειλη. ξερει κανεις πως να το κανω οπως πριν?:(
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

παιδια γεια σας. εχω το avast στο κινητο και μου βρηκε και καλα μια απειλη. παταω και εγω να διορθωσει την απειλη και μου βγαζει ενα μενου το ποιο ηταν μονο για προγραματιστες,απ οτι ελεγε. του εριξα μια ματια να δω τι ειναι και πατησα μια επιλογη οποια σου δειχνει μια τελιτσα λευκη που ειναι για αναγνωριση αφης. δηλαδη καθε φορα που χρησιμοποιω το τηλ, εχω τη τελιτσα στο δαχτυλο μου και δειχνει την αφη. δεν μπορω να βρω το μενου εκεινο,μπορει να το εμφανιζει μονο αν βρει απειλη. ξερει κανεις πως να το κανω οπως πριν?:(

Για αρχή σβήσε το avast. Μόνο μπαταρία σου τρώει.

Για να σβήσεις την κουκίδα πας:

Ρυθμίσεις > Γενικά > Επιλογές Προγραμματιστή > Εισαγωγή > Εμφάνιση αγγιγμάτων και το ξετικάρεις.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

σε ευχαριστω παρα πολυ........ ειχα αρχισει να ζαλιζομαι απο αυτο..........................
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Εμένα 2 μέρες τώρα δεν μου το έβγαλε αυτό με το daemon:D

Για να δούμε :mad:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Guest lagoudakis
Είναι συχνό πρόβλημα και σε εμένα π.χ. 1 φορά κάθε 4 ημέρες. Διάβασα ότι το κάνει σε lollipop και σε s4-s5-note 4 αλλά και σε

κινητά άλλων εταιριών.....Οι πιο πολλοί υποψιάζονται πρόβλημα του lollipop με το g+.....Κάποιοι κάνουν απενεργοποίηση του τελευταίου και δεν το ξαναέχουν....εγώ το χρησιμοποιώ και ας το κάνει που και που....

Αν έχεις όρεξη διάβασε:

https://www.google.gr/search?q=contacts+has+stopped&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=aEIiVb_PEMOSsgGPrYHwAQ

φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω να το λύσουν σε κάποιο update

Kαλησπερα.Aντιμετωπιζω ενα προβλημα συγχρονισμου με το μεηλ μου.Eχω βαλει μια εφαρμογη led ειδοποιησεων για να καταλαβαινω εαν μου εχει ερθει καποιο μεηλ.Αναβοσβηνει κανονικα οταν εχω μεηλ,ανοιγω τη θηκη,βλεπω το μεηλ,το διαγραφω και εκτος του οτι συνεχιζει να υπαρχει το εικονιδιο και δεν σβηνει στη μπαρα,κλεινοντας τη θηκη συνεχιζει να αναβει ακομα το led.Στον υπολογιστη υπαρχει ακομα σαν μεηλ και μονο οταν το διαγραψω απο εκει σταματα να αναβει το led.Καποια ιδεα εχετε πως να το αντιμετωπισω?
Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)