Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, η επιλογη ''απενεργοποιηση εντοπισμου πενας'' τι ακριβως κανει?

Λεει και οτι εξοικονομει μπαταρια αν ειναι κλειστη αλλα εγω ειτε την εχω ανοιχτη ειτε οχι δεν καταλαβαινω τι ακριβως κανει...

Νομιζω σε ειδοποιει οταν εχεις βγαλει την πενα και απομακρυνθεις πολυ απο αυτην...για να μην την ξεχασεις καπου δλδ

Παιδιά αν κάποιος χρησιμοποιεί ActiveSync/Office365 Exchange να ΜΗΝ το βάλει.

Μιλάμε Epic fail... δεν κάνει authenticate το μαμίσιο mail client με τίποτα...

Α ρε Samsung γμτ σου...

edit: βρέθηκε το πρόβλημα.

Εκανα OverAir (wifi) update, ήθελε να πάς στα Applications να σβήσεις Temp files του email app και οκ τώρα.

Σάμυ, σου χρεώνω αλλή μια ώρα ψαξίματος στα φόρα για τις @@ιες σου...

Edited by sokos

Σε Αγγλικό ακόμα να έρθει η αναβάθμιση...

Τελευταίους μας βλέπω να την παίρνουμε...:mad:

Νίκος

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι σταθερή η έκδοση που θα δώσουν...

Νίκος

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Σιγά ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι... Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η Lollipop. Αν χρησιμοποιείτε Launcher και τον xDialer δε θα δείτε καμία διαφορά. Το μόνο που θα σας θυμίζει ότι έχετε lollipop θα είναι όποτε μπαίνετε στις ρυθμίσεις.

Μην τρελαίνεστε μια χαζομάρα είναι.

Σιγά ρε παιδιά, πως κάνετε έτσι... Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο η Lollipop. Αν χρησιμοποιείτε Launcher και τον xDialer δε θα δείτε καμία διαφορά. Το μόνο που θα σας θυμίζει ότι έχετε lollipop θα είναι όποτε μπαίνετε στις ρυθμίσεις.

Έχει τα δίκια του ο φιλος Ιεροφάντης...

Δεν υπάρχει και λογος να βιάζεστε, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πεσετε και σε ασυμβατότητα με εφαρμογές που δεν εχουν προσαρμοστεί ακόμα στην lolipop.

Εγώ την πέρασα και έβαλα custom rom, αφού τριπαρα knox. Αλλά κι εκεί ακόμα σιγά σιγά οι βελτιώσεις. ;)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Με την αδεια σου το μεγαλο προσον καθε καστομ ρομ ειναι οτι σε αφηνει να γραφεις στην εξωτερικη καρτα, παρακαμπτοντας το χαζο περιορισμο της google.

Ερώτηση:

1) Το Instagram δε βρίσκει την κάμερα (ούτε μπροστά ούτε πίσω) είναι θέμα της εφαρμογής ή κάποιο δικό μου θέμα?

2) Είδα στην κατανάλωση το "mm-qcamera-daemon". Τι δαίμονας είναι τούτος πάλι? :S

να υπάρχει συσχετισμός μεταξύ 1 και 2?

edit: Άγνωσται αι βουλαί των ηλεκτρονικών. Και με τόσα που πείραξα δεν ξέρω τι έφταιξε τελικά. Επανήλθε και το instagram σταμάτησαν και οι δαίμονες...

Σήμερα μου έβγαλε κ μένα αυτό με το δαίμονα !!!καίει η κάμερα πέφτει η μπαταρία :mad:

Νομίζω κάτι έγινε ή με instagram η με το viber :mad:

Θα βγάλω αρχικά το πρώτο κ βλέπουμε !!!

Έχει κάποιος κάποια άλλη λύση,??

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Σήμερα μου έβγαλε κ μένα αυτό με το δαίμονα !!!καίει η κάμερα πέφτει η μπαταρία :mad:

Νομίζω κάτι έγινε ή με instagram η με το viber :mad:

Θα βγάλω αρχικά το πρώτο κ βλέπουμε !!!

Έχει κάποιος κάποια άλλη λύση,??

Έχω γράψει μερικά ακόμα ποστ και στο άλλο thread του note.

Έκανα τελικά reset τη συσκευή και σταμάτησε. Instagram το έχω περάσει και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το daemon.

Το viber δεν το πολυχρησιμοποιούσα και δεν το ξαναπέρασα.

Ίσως και να συνδυάζεται με κάποια άλλη εφαρμογή που θέλει να τρέξει και το κολλάει. Είχα κατεβάσει και κάτι battery checkers εκείνη την περίοδο. Δεν ξανακατεβασα τίποτα τώρα. Και κανείς δεν έχει σίγουρη απάντηση.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Έχω γράψει μερικά ακόμα ποστ και στο άλλο thread του note.

Έκανα τελικά reset τη συσκευή και σταμάτησε. Instagram το έχω περάσει και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το daemon.

Το viber δεν το πολυχρησιμοποιούσα και δεν το ξαναπέρασα.

Ίσως και να συνδυάζεται με κάποια άλλη εφαρμογή που θέλει να τρέξει και το κολλάει. Είχα κατεβάσει και κάτι battery checkers εκείνη την περίοδο. Δεν ξανακατεβασα τίποτα τώρα. Και κανείς δεν έχει σίγουρη απάντηση.

Εβγαλα το instagram,του έκανα επανεκκίνηση & δεν το βλέπω πλεον! Θα το παρακολουθησω κ βλέπουμε! :worry:

Εβγαλα το instagram,του έκανα επανεκκίνηση & δεν το βλέπω πλεον! Θα το παρακολουθησω κ βλέπουμε! :worry:

Η επανεκκίνηση το διορθώνει. Όχι η διαγραφή του instagram. Γι'αυτό τουλάχιστον είμαι σίγουρος.

Μόνο μην κάνεις αυτό που έκανα κι εγω και έσβησα το αρχείο από τη ρίζα γιατί δε θα ανοίγει το τηλέφωνο.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Σε Αγγλικό ακόμα να έρθει η αναβάθμιση...

Θα σου δώσω το δικό μου να παίξεις λίγο αύριο... :lol::lol:

Δεν είναι έτσι, στη διαχείριση της RAM θα δείτε μεγάλη διαφορά. Είμαι μόνιμα με 1GB τουλάχιστον free.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σου δώσω το δικό μου να παίξεις λίγο αύριο... :lol::lol:

Δεν είναι έτσι, στη διαχείριση της RAM θα δείτε μεγάλη διαφορά. Είμαι μόνιμα με 1GB τουλάχιστον free.

Εγώ δε βλέπω διαφορά. Παίζω γύρω στα 300-500MB ελεύθερα όσο έβλεπα και πριν την αναβάθμιση. Γενικά το κινητό μας δεν έχει πρόβλημα μνήμης. Αλλά ακόμα και αν έβλεπα 1 γίγα, αυτό δεν έχει επίπτωση στις εφαρμογές μου. Δεν τις κάνει πιο γρήγορες.

Γαλλική rom (xef) και εδω άλλα επειδή δεν την παλευα να περιμένω περασα πολωνική χωρίς reset και οταν βγει με το καλο reset και ξαναστηνω. Για όσους βαρεθηκαν να περιμένουν ....

Ο ποιο ασφαλές τροπος για ροοτ στην lollipop; ειτε με knox o είτε με knox 1

Root και ασφάλεια δεν πάνε μαζί. Και άμα μιλάμε για knox 0x1, το ρίσκο πάντα είναι υπολογίσιμο.

Σε lolipop δεν έχει βρεθεί τρόπος να μη γράφει.

Για root στη lolipop, περνάς ένα custom recovery και φλασάρεις το SU μέσω αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες έλα από το άλλο thread του Note 3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373965

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Η επανεκκίνηση το διορθώνει. Όχι η διαγραφή του instagram. Γι'αυτό τουλάχιστον είμαι σίγουρος.

Μόνο μην κάνεις αυτό που έκανα κι εγω και έσβησα το αρχείο από τη ρίζα γιατί δε θα ανοίγει το τηλέφωνο.

Πάντως με το που έβαλα πάλι το instagram ,εμφανίστηκε ξανά :mad::mad::mad:

Θα το ξανά βγάλω! !!!

Εγώ δε βλέπω διαφορά. Παίζω γύρω στα 300-500MB ελεύθερα όσο έβλεπα και πριν την αναβάθμιση. Γενικά το κινητό μας δεν έχει πρόβλημα μνήμης. Αλλά ακόμα και αν έβλεπα 1 γίγα, αυτό δεν έχει επίπτωση στις εφαρμογές μου. Δεν τις κάνει πιο γρήγορες.

Έχεις κάνει hard reset; Εγώ έχω δει διαφορά στη ταχύτητα του τηλεφώνου. Αν κι έχει 3gb ram είχα 300mb-400mb free κι όταν πχ έκανε updates από το store έτρωγε κάτι σκαλώματα, τώρα δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Επίσης ξέχασα να πω για την καλύτερη μπαταρία. Τα έχω μόνιμα όλα ανοιχτά και σήμερα το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά έως και πολύ θα έλεγα. Η φωτεινότητα μόνιμα στο auto +10. Αν το αφήσω τώρα λογικά θα μου βγάλει μια ωρίτσα ακόμα. Αλλά δεν το αφήνω... :p:p

[ATTACH]59067[/ATTACH]

[ATTACH]59068[/ATTACH]

[ATTACH]59069[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χάλια σήμα έχεις! Δοκίμασες να το γυρίσεις σε 2g μήπως γίνει καλύτερο;

Από αυτονομία μια χαρά βλέπω. Όπως και σε μένα καλύτερα από 4 με 4:30 ώρες οθόνη δεν έχω βγάλει.

Το ΒΤ auto connect πάντως κάνει drain την μπαταρία. Θα βάλω φωτο όταν πάω στο PC.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Παιδια εγω επιμενω οτι με το lollipop εχω θεμα με τη μπαταρια, δε βγαζει ουτε 20ωρο.

Ισως ειμαι και ο μονος που εχω προβλημα γιατι οι περισσοτεροι λετε οτι εχει βελτιωθει η αυτονομια.Αλλωστε μου το εχει επξβεβαιωσει και φιλος οτι παει καλυτερα.

Εχω Πoλωνικο ΝοΤΕ 3 και εβαλα Πολωνικη lollipop (οχι.root). Θα μπορουσα να βαλω την Ελληνικη απο το samfirmware?

Το προτεινετε?

Επισης για το θεμα με το ir που δεν παιζει πλεον σε αλλα remote control εκτος απο το watchon υπαρχει τπτ νεωτερο?

Τνχ

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)