Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει πρόγραμμα για ηχογράφηση κλήσεων που να δουλεύει χωρίς root με τον kerner που έχει το note 3?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=el

Υπάρχει πρόγραμμα για ηχογράφηση κλήσεων που να δουλεύει χωρίς root με τον kerner που έχει το note 3?

Συμφωνώ! Το έχω και δουλεύει άψογα!

Πρέπει να ξανά καλέσεις στο 13838 απο το κινητό σου για να το ξαναενεργοπιησεις νομίζω

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα για mobile internet μια νέα microsim της cosmote.

Αμέσως πριν είχα κάρτα της ίδιας εταιρείας.

Μετά την αλλαγή παρατήρησα πως δεν βλέπω ποτέ την ένδειξη 4G, σε αντίθεση με την προηγούμενη που την έβλεπα συνέχεια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες που κινούμαι.

Η επιλογή LTE/WCDMA/GSM παραμένει τσεκαρισμένη, πάραυτα δεν έχω ποτέ ένδειξη 4G, αλλά 3G.

Υπάρχει η πιθανότητα να φταίει γιαυτό η νέα κάρτα;

Ή μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων του παρόχου;

Πρέπει να ξανά καλέσεις στο 13838 απο το κινητό σου για να το ξαναενεργοποιησεις νομίζω

Καλησπερα σας..Παρομοιο θεμα με τον φιλο απο πανω..

Εχθες εβαλα την 64αρα μνημη μου σε ενα ερειπιο σονυ για να βαλω τις επαφες μου

κ το μονο που κσταφερα ειναι να μου βγαζει το μηνυμα "κατεστραμμενη καρτα sd".

Δοκιμασα σε αλλο samsung, σε pc μεσω card reader κ στο ταμπ προ αλλα τιποτα.

Δεδομομενου οτιειχα ολες μου τιςφωτο μεσα κ τιςεπαφες μου μεσα (φορμαρα το νοτελι)

εχετε να προτεινετε κανενα προγραμμα για restore??

Δοκιμασα ενα της αντατα οπου βρηκε ολα τα πολυμεσα αλλα ηταν τριαλ κ δεν εσωσα τιποτα!!

Εχετε να προτεινετε κατι?? :(

Ποιό ήταν το trial πρόγραμμα που βρήκε τα πολυμέσα που είχες? Μήπως να ψάξεις να το ..."αγοράσεις":X?

Χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα για mobile internet μια νέα microsim της cosmote.

Αμέσως πριν είχα κάρτα της ίδιας εταιρείας.

Μετά την αλλαγή παρατήρησα πως δεν βλέπω ποτέ την ένδειξη 4G, σε αντίθεση με την προηγούμενη που την έβλεπα συνέχεια σε συγκεκριμένες τοποθεσίες που κινούμαι.

Η επιλογή LTE/WCDMA/GSM παραμένει τσεκαρισμένη, πάραυτα δεν έχω ποτέ ένδειξη 4G, αλλά 3G.

Υπάρχει η πιθανότητα να φταίει γιαυτό η νέα κάρτα;

Ή μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων του παρόχου;

Παρε τον παροχο σου να στο ξαναενεγοποιησει φιλε.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιό ήταν το trial πρόγραμμα που βρήκε τα πολυμέσα που είχες? Μήπως να ψάξεις να το ..."αγοράσεις":X?

Ειναι το Jihosoft Photo recovery αλλα βεβαια ειναι μονο για φωτογραφιες κ ειναι trial.

Θελω να κανω κ recover το file με τις επαφες..Κοιταξα κ εγω να το αγορασω αλλα δεν..

Παρε τον παροχο σου να στο ξαναενεγοποιησει φιλε.

Πρέπει να ξανά καλέσεις στο 13838 απο το κινητό σου για να το ξαναενεργοπιησεις νομίζω

Δεν γνώριζα ότι χρειάζεται ενεργοποίηση, νόμιζα ότι ενεργοποιήται αυτόματα.

Ευχαριστώ παιδιά.

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να δοκιμάσεις και το DiskDigger.

"Ταν ή επί τας"

Πάντως γενικώς παίδες εκτος με τις αναβαθμίσεις αναλογα την χώρα, επηρεαζεται σε κατι άλλο η συσκευή? Καμία προτίμηση σε σκρουτζομάγαζο?

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Συμφωνώ! Το έχω και δουλεύει άψογα!

Το έβαλα αλλά ενώ καταγράφει με βάση τα mb πατάω αναπαραγωγή αλλά δεν ακούω τίποτα. Θέλει κάποιες άλλες ρυθμίσεις από της βασικές που έχει με την εγκατάσταση?

Το έβαλα αλλά ενώ καταγράφει με βάση τα mb πατάω αναπαραγωγή αλλά δεν ακούω τίποτα. Θέλει κάποιες άλλες ρυθμίσεις από της βασικές που έχει με την εγκατάσταση?

Δεν χρειαστηκε καμια ρυθμιση στο δικο μου. Μηπως να το ξηλωσεις και να το ξαναπερασεις για σιγουρια?

Δεν χρειαστηκε καμια ρυθμιση στο δικο μου. Μηπως να το ξηλωσεις και να το ξαναπερασεις για σιγουρια?

Οκ το έβαλα ξανά και είναι εντάξει

Έχω ένα περίεργο θέμα με τον xDialer. Όταν βλέπω στο κινητό μου ότι έχω αναπάντητη και πατάω στο κουμπί του xDialer, ανοίγει και η εφαρμογή του τηλεφώνου μαζί για να μου ρίξει την αναπάντητη. Πως είναι δυνατόν το κουμπί μιας εφαρμογής να ενεργοποιεί και την stock εφαρμογή που υποτίθεται ότι αντικαθιστά;

Άκυρο. Βρέθηκε λύση. Έχει επιλογή για αυτό....

Edited by Hierophant

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο, να κάνω μία ερώτηση στα γρήγορα. Έχει βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε στο root να μη γράφει το knox ή βγαίνεις αυτόματα χωρίς εγγύηση;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παιδιά νομίζω ότι σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας κλήσεων. Δεν σβηνει η οθόνη όταν ακουμπώ το κινητό στο αυτί μου. Έχει συμβεί σε εσας;;

Εμένα μου εκανε το αντίθετο. (και το κάνει ακομα πότε πότε) Έσβηνε η θθόνη και όταν το επερνα από το αυτί δεν άνοιγε.

Ο αισθητήρας εγγύτητας είναι δίπλα από τη χαραμάδα του ακουστικού. Πολλές φορές πιάνει σκόνη και δε δουλεύει όπως θα έπρεπε. Δοκίμασε αν μπορείς να ρίξεις ΛΙΓΟ πεπιεσμένο αέρα μέσα από το ακουστικό μπας και φύγει η σκόνη και ξαναλειτουργήσει.

Ελπίζω να πιάσει.

baxygr

Edited by baxy
Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Χαιρετω.

Εχθες,που ζητησε καποιες ενημερωσεις,μου εβγαλε η Samsung μια καινουρια εφαρμογη,που τη λεει Αpus tools,και εγω,ως ασχετος την εγκατεστησα.Βλεπω λοιπον οτι αλλαξε η εμφανιση του κινητου,και με μπερδευει.Ψαχνω να βρω τον καιρο πχ,που ηταν φτατσα καρτα,και δεν τον βρισκω.

Ρωταω λοιπον,την ξερει κανεις αυτη την Apus,και να την αφησω,ή απλο μπερδεμα ειναι και να τη σβυσω;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο, να κάνω μία ερώτηση στα γρήγορα. Έχει βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε στο root να μη γράφει το knox ή βγαίνεις αυτόματα χωρίς εγγύηση;

Φυσικά και υπάρχει. Ρίξε μια ματιά στο νήμα με τις τροποποιήσεις και θα απαντηθεί η ερώτηση σου.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαιρετω.

Εχθες,που ζητησε καποιες ενημερωσεις,μου εβγαλε η Samsung μια καινουρια εφαρμογη,που τη λεει Αpus tools,και εγω,ως ασχετος την εγκατεστησα.Βλεπω λοιπον οτι αλλαξε η εμφανιση του κινητου,και με μπερδευει.Ψαχνω να βρω τον καιρο πχ,που ηταν φτατσα καρτα,και δεν τον βρισκω.

Ρωταω λοιπον,την ξερει κανεις αυτη την Apus,και να την αφησω,ή απλο μπερδεμα ειναι και να τη σβυσω;:confused:

To apus είναι launcher αν θυμάμαι καλά. Αν δεν τον θες απλά τον ξηλώνεις.

Εμένα μου εκανε το αντίθετο. (και το κάνει ακομα πότε πότε) Έσβηνε η θθόνη και όταν το επερνα από το αυτί δεν άνοιγε.

Ο αισθητήρας εγγύτητας είναι δίπλα από τη χαραμάδα του ακουστικού. Πολλές φορές πιάνει σκόνη και δε δουλεύει όπως θα έπρεπε. Δοκίμασε αν μπορείς να ρίξεις ΛΙΓΟ πεπιεσμένο αέρα μέσα από το ακουστικό μπας και φύγει η σκόνη και ξαναλειτουργήσει.

Ελπίζω να πιάσει.

baxygr

Σ ευχαριστώ φίλε μου. Τελικά λύθηκε με ένα reboot :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Φυσικά και υπάρχει. Ρίξε μια ματιά στο νήμα με τις τροποποιήσεις και θα απαντηθεί η ερώτηση σου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το κοίταξα λίγο και είδα ότι γίνεται. Τα περαιτέρω όταν αποφασίσω να το αγοράσω. Οπότε και αυτό είναι υποψήφιο για αγορά. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Πριν λίγο καιρό κάποιος εδώ ειχε ρωτησει για το αν γίνεται να ξαναπάρει το free bonus των 50 gb του dropbox και όταν του πρότεινα να κάνει sign up με νέο λογαριασμό,κάποιος, δεν θυμάμαι ονομα, επέμενε ότι δεν γίνεται. Πριν λίγο λοιπόν, με καινούριο sign up πήρα πάλι τα 50gb του dropbox μια και τα δικαιουνταν κι αυτο το note μου και πλησίαζε και η ώρα να λήξουν τα προηγουμενα,,οποτε οσοι ενδιαφερεστε καντε το.

Edit: και το ποιο ωραιο... μέσω του setup που έκανα, όλοι οι φάκελοι που είχα στον προηγούμενο λογαριασμό μεταφέρονται αυτήν την στιγμή στον καινούριο :)

Edited by truckman

Έχω εγκατεστημένο το stylus αλλά επειδή κάνω ορνιθοσκαλίσματα δεν έχω καλά αποτελέσματα. Καλύτερα μεν από το default της Samsung αλλά όχι τέλεια. Υπάρχει κάποιο άλλο spen application με αναγνώριση ελληνικών;

Παιδια τι γινεται με το πρόβλημα με το "unfortunately camera has stopped"? Το εχετε λύσει? Μου το κάνει πλέον συνέχεια. Μονο με βγαλσιμο μπαταριας στρώνει για λίγο

Παιδια τι γινεται με το πρόβλημα με το "unfortunately camera has stopped"? Το εχετε λύσει? Μου το κάνει πλέον συνέχεια. Μονο με βγαλσιμο μπαταριας στρώνει για λίγο
Αν έχεις viber να το βγάλεις και δες πως θα πάει.

Αυτό το πρόβλημα με το viber το είχα κ εγώ :mad: Μετά το τελευταίο update όμως δεν μου το ξανά έκανε:D
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)