Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως δεν έχει!

Ρυθμίσεις/ tab συσκευή / Εμφάνιση / Λήξη χρονικού ορίιου οθόνης (σε 4.4.2 )

σωστος φιλε ευχαριστω υπαρχει και σε 4.3 απλα το περιμενα στο κλειδωμα αλλα ειναι εκει οντως αν και κατεβασα και το auto screen on για πιο πολλες επιλογες

Μετα απο παρακολουθηση κατεληξα οτι παραμορφωνει τον ηχο που ακουω κατα τη κληση 1-2 φορες στις 10 ΜΟΝΟ οταν το εχω σε lte δικτυο .

Σε gsm ολα αψογα...

Μαλλον με βλεπω για smartec!!

Μήπως είναι θέμα δικτύου? δοκίμασε με άλλη κάρτα από άλλη εταιρία πριν.

Εγώ την έχω auto -2 και είμαι εντάξει σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Τι ειναι το auto-2 και πως το βαζουμε;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ρε παιδιά, πως αυξάνουμε, τους χαρακτήρες στα μηνύματα; έχω καταχρεωθεί.. στέλνω ένα χρεώνει 3

Ρε παιδιά, πως αυξάνουμε, τους χαρακτήρες στα μηνύματα; έχω καταχρεωθεί.. στέλνω ένα χρεώνει 3

Θα πας στις ρυθμίσεις της stock εφαρμογής, καρτέλα SMS/MMS, Εισαγωγή λειτουργίας > Αλφάβητο GSM

δες φωτογραφία.

Χμμμ... Οι 2 εφαρμογές που έχεις (μια με τη χρήση της CPU και μια με τους sensors) ποιες ειναι? ευχαριστω...:)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Χμμμ... Οι 2 εφαρμογές που έχεις (μια με τη χρήση της CPU και μια με τους sensors) ποιες ειναι? ευχαριστω...:)
την πρώτη την έχει η ρομ μέσα λογικά την έχει και το play αλλά πρέπει να είσαι root.Η δεύτερη επειδή έχω δερμάτινη θήκη http://m.ebay.com/itm/221308389669?nav=SEARCH όταν ανοίγω κλείνω το καπάκι ανοίγει και κλείνει η οθόνη αυτόματα.

την πρώτη την έχει η ρομ μέσα λογικά την έχει και το play αλλά πρέπει να είσαι root.Η δεύτερη επειδή έχω δερμάτινη θήκη http://m.ebay.com/itm/221308389669?nav=SEARCH όταν ανοίγω κλείνω το καπάκι ανοίγει και κλείνει η οθόνη αυτόματα.

Ευχαριστω για την άμεση απάντηση!!!!

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Μη μου πεις οτι το κουμπωμα της θηκης σου ειναι με μαγνητακι?!

λένε εδώ καιΧρόνια ότι δεν κάνει και ότι δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη .

Είχα μια παρόμοια στο note1 με μαγνητι για δύο χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα μην το φοβάσαι και στο 3 να είπα πάλι θα την έβαζα.

λένε εδώ καιΧρόνια ότι δεν κάνει και ότι δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη .

Είχα μια παρόμοια στο note1 με μαγνητι για δύο χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα μην το φοβάσαι και στο 3 να είπα πάλι θα την έβαζα.

τι να πω πρώτη φορά το ακούω, δεν έτυχε να το διαβάσω πουθενά.

τι να πω πρώτη φορά το ακούω, δεν έτυχε να το διαβάσω πουθενά.

Για εμάς που είχαμε Νοτε από το 1, είχε κουβεντιαστεί πολλές φορές

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Για εμάς που είχαμε Νοτε από το 1, είχε κουβεντιαστεί πολλές φορές
Ακριβως ετσι.Πολλοι αντιμετωπισαν προβλημα λογω μαγνητικων κουμπωματων.Η ιδια η wacom συστηνει να αποφευγονται τετοια κουμπωματα λογω επιδρασης τους στον digitizer.Tις περισσοτερες φορες το προβλημα δεν παρουσιαζεται αμεσως αλλα μετα απο λιγο καιρο.Προσωπικα,θηκες για την σειρα note με μαγνητiκα κουμπωματα τις αποριπτω αμεσως.Απο εκει και περα η επιλογη ειναι καθαρα δικη σας. Edited by truckman

δες φωτογραφία.

Eυχαριστω,το εβαλα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα! Μόλις μου ήρθε μια αναβάθμιση, 28Mb περίπου, βελτιστοποίηση της απόδοσης λέει. Ξέρετε κάτι;

Το ενεργό σημείωμα δεν μου δουλευει,ούτε από το πενάκι ούτε από την εφαρμογη.εχει θεμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Θα πας στις ρυθμίσεις watch on και θα το δεις στις ρυθμίσεις του

Πώς δεν το σκέφτηκα να κοιτάξω εκεί ? Ευχαριστώ!

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

εχει προσεξει κανεις οτι ενω τραβας βιντεο αν βγαλεις φωτογραφια τοτε το βιντεο λαγγαρει σε εκεινο το σημειο. Ο μονος τροπος απο οτι λενε ειναι να βγαλεις off το video stabilatation. Απαραδεκτα πραγματα στο s3 και note 2 δεν το ειχα ποτε αυτο το προβλημα. Φορμαρα 2 φορες το κινητο μεχρι να καταλαβω πως δεν εφταιγαν οι εφαρμογες μου

Ειμαι με stock rom

εχει προσεξει κανεις οτι ενω τραβας βιντεο αν βγαλεις φωτογραφια τοτε το βιντεο λαγγαρει σε εκεινο το σημειο. Ο μονος τροπος απο οτι λενε ειναι να βγαλεις off το video stabilatation. Απαραδεκτα πραγματα στο s3 και note 2 δεν το ειχα ποτε αυτο το προβλημα. Φορμαρα 2 φορες το κινητο μεχρι να καταλαβω πως δεν εφταιγαν οι εφαρμογες μου

Ειμαι με stock rom

Έχω βγάλει αρκετά βίντεο και έβγαζα φωτογραφίες ταυτόχρονα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)