Jig Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Το έχω παρατηρήσει και εγώ οτι το άτιμο το Google Now επηρεάζει την μπαταρία. Ασε που απο την μέρα που το άνοιξα για πρώτη φορά, έκτοτε μου πετάει κάτι άσχετα notifications για "πόσο χρόνο χρειάζομαι μέχρι το γραφείο" και οτι "στη Νέα Σμύρνη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις" και μου σπάει τα νεύρα. Πως στο καλο κλείνει αυτο??? Υποπτεύομαι οτι για εμένα/εμάς που είμαι/είμαστε unrooted, δεν υπάρχει κάποια λύση (αντίστοιχη με το TBackup) για να γλιτώσουμε κάποια extra αυτονομία..? Θα πας στην εφαρμογή, Ρυθμίσεις Google /Τοποθεσία και θα απενεργοποιήσεις ''Πρόσβαση σε Τοποθεσία'' Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παιδια θα τρελαθω εχω κανει γυρω στα 6 master reset ομως συνεχιζει να μου το κανει. Με τη τελευταια εκδοση του Google Search με το Google Now ενεργοποιημενο, όταν πατάω το Home Button για να φυγω, μου βγάζει το παραθυρο επιλογης του Touchwiz ή του Basic Touchwiz. Επιλέγω να ειμαι παντα στον Touchwiz αλλα μπαίνοντας ξανα στο Google Now, μου το ξανακανει. Εκανα clear cache κλπ αλλα συνεχιζει. Βλεπω κανεις δεν εχει αναφέρει το ιδιο πραγμα και λεω μονο σε μενα γινεται η κανεις δεν χρησιμοποιει το Google Now? και σε μένα το έκανε το Google play φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Από το 2 στο 3... Καλώς σας βρήκα παίδες. :happy::happy::happy: αν μου πεις οτι εχεις και τικετ θα τρελαθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 έχω κάτι ισπανικά! Χρειάζεσαι;:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 οταν ειμαι σε καποιο φορουμ και θελω να γραψω μπορω να το κανω με πενακι η με το χερι αντι για το πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 σημερα ειναι τριτη φορα που μου ετυχε. με παιρνουν τηλεφωνο και λεει οτι πιθανος το κινητο μου ειναι απενεργοποιημενο. κοιταω το σημα και ειναι μηδεν. κανω επανεκκινηση και μετα ολα καλα. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει???? Φιλε σε χαμηλή λήψη έχω αναφερθεί και γω 2 3 φορες εδω μέσα. Φοβάμαι μηνείναι θέμα συσκευής και πρέπι να πάει για service. Τι κινητό είναι; (εννοώ προέλευση) ποια ROM φοράς; και σε ποιό πάροχο είσαι? Και μια και πίασαμε αυτό το θέμα (παλι) μήπως υπάρχει κανένας φίλος από Ξάνθη με ΝΟΤΕ 3 κατά προτίμηση σε wind, να πιούμε κανένα καφεδάκι (εγώ κερνάω lol) να δούμε λήψεις, apps, camera (αλλη πονεμένη ιστορία) κτλ? Αν τώρα είναι και experienced user και ξέρει από root και τέτοια ακόμα καλυτερα. ΤΝΧ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δεν το βρίσκω αυτό που λες. Μπορώ να βάλω βίντεο 'η κάτι σχέδια κλπ, άλλα pdf επιλογή δεν έχει. Την επιλογή-διαδικασία που σου γράφω, σου την περιγράφω όπως ακριβώς υπάρχει στο 10.1 2013 και όχι στο νοτε 3 ή στο 2014 edition. Πίστευα το αυτονόητο πως θα γινόταν και στο νοτε 3. Νομίζω πως κάπου θα υπάρχει όμως δε γίνετε... Αν βρεις τη λύση ενημέρωσε με γιατί θα παραλάβω σε λίγες ημέρες το 2014 και ενδιαφέρει άμεσα αυτή η λειτουργία. Σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ανοίγεις το s note και πατάς τις γραμμούλες ώστε να σου ανοίξουν οι επιλογές. Πατάς "εισαγωγη" και μετά "pdf". Θα σου ανοίξει το "pdf" που θέλεις αλλά μέσα σε σημείωση. Οπότε μπορείς να το επεξεργαστείς όπως θέλεις. Πιστεύω να σου έδωσα μια έμμεση... λύση Το δοκιμασα. Απο οτι καταλαβαινω ετσι το εισαγωγη σαν εικονα και εσυ κανεις freehand επεξεργασια ομως. Πλεον το εγγραφο χανεις τις ιδιοτητες κειμενου και οποιων αντικειμενω εχει. Εγω ελπιζω με καποιο τροπο ειτε απο μαμα ειτε software να γινεται κατι απευθειας. Για παραδειγμα οταν πατας το κουμπακι του s-pen αντι να ξεκιναει αυτο το crop border να μπορουσες να ορισεις να γινει αμεσο highlight κειμενου. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Να κανω μια ερωτηση. Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το σημα; Ειμαι στα Χανια και σε καποια σημεια εχω προβλημα με το σημα και δεν μου στελνει SMS αλλα ουτε κανει κλησεις(vodafone). Ξερω οτι δεν εχει 4G στα χανια. Οταν παω να κανω επιλογη του δικτυου μεσα απο το μενου σε WCDMA/GSM ή GSM only δεν την δεχετε την επιλογη και γυρναει αυτοματα στο LTE/WCDMA/GSM auto connect. Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να το αλλαξει; Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δεν έχεις εκεί καλό σήμα για αυτό τσαντίζεται, αν βρεις καλό σήμα τότε προσπάθησε πάλι να το γυρίσεις. Ποιο firmware εχεις; Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εχω το τελευταιο official για αυστρια που ειχε βγει... θα το δοκιμασω τωρα να δω αν θα αλλαξει σημα! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Καινούργιο κουφό: ξαφνικά, χωρίς να έχω εγκαταστήσει/πειράξει κάτι, κανένας εκ των τριών mail accounts + έναν Gmail, δεν συγχρονίζει. Βγάζει ένα μήνυμα στις ρυθμίσεις "Ο κύριος συγχρονισμός απενεργοποιήθηκε" παρότι δείχνει τσεκαρισμένο το κουτάκι επιλογής συγχρονισμού! Αν το απεπιλέξω, απλά αλλάζει η αναγραφόμενη πρόταση σε "ο συγχρονισμός απενεργοποιήθηκε"!!! Η συσκευή είναι totally stock, MJ7, unrooted. Σημειωτέον, το reboot δεν έλυσε το πρόβλημα. Ευχαριστώ Edit: λύθηκε! Ήταν τόσο απλό όσο το να πατήσω και να ενεργοποιήσω τον Συγχρονισμό στα notification toggles!!! Προφανώς είχε πατηθεί (απενεργοποιηθεί) κατά λάθος! Edited December 4, 2013 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Να κανω μια ερωτηση. Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το σημα; Ειμαι στα Χανια και σε καποια σημεια εχω προβλημα με το σημα και δεν μου στελνει SMS αλλα ουτε κανει κλησεις(vodafone). Ξερω οτι δεν εχει 4G στα χανια. Οταν παω να κανω επιλογη του δικτυου μεσα απο το μενου σε WCDMA/GSM ή GSM only δεν την δεχετε την επιλογη και γυρναει αυτοματα στο LTE/WCDMA/GSM auto connect. Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να το αλλαξει; Κιαλλος φιλος δυσαρεστημενος με το σημα. Αρχιζουν και πληθαινουν οι φωνες. Τηλεφωνο ειναι γαμ@τ@. Ωραια τα πενακια και τα scrapbooks αλλα αμα δε μιλας βρασε ορυζα. Sammy κανε κατι. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 καλησπέρα μόλις το πήρα από kaizerstore (πρέπει να είναι γαλλικό) και έχω την εξής ερώτηση στο s finder όταν κάνω μια αναζήτηση και πατάω περισσότερα αποτελέσματα από το google μου βγάζει αποτελέσματα από το google.fr (το γαλλικό) πώς μπορώ να αλλάξω αυτή τη ρύθμιση και να μου βγάζει αποτελέσματα από το google.gr ή έστω από το google.com ??????? παρακαλώ για τη βοήθειά σας Καλησπέρα Μήπως έχει κανείς άποψη επί του θέματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Να κανω μια ερωτηση. Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το σημα; Ειμαι στα Χανια και σε καποια σημεια εχω προβλημα με το σημα και δεν μου στελνει SMS αλλα ουτε κανει κλησεις(vodafone). Ξερω οτι δεν εχει 4G στα χανια. Οταν παω να κανω επιλογη του δικτυου μεσα απο το μενου σε WCDMA/GSM ή GSM only δεν την δεχετε την επιλογη και γυρναει αυτοματα στο LTE/WCDMA/GSM auto connect. Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να το αλλαξει; το εχω μονιμα στο gsm εκτος και θελω να μπω στο ιντερνετ που το βαζω στο 4G. σημα εχω πολυ καλο καλυτερο απο το s3 που ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το εχω μονιμα στο gsm εκτος και θελω να μπω στο ιντερνετ που το βαζω στο 4G. σημα εχω πολυ καλο καλυτερο απο το s3 που ειχα πριν. +1 και από μένα τα ίδια πριν είχα s2 note1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Στο S Planner έχω βάλει να δείχνει και το FB και τα γενέθλια επαφών. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε κάποιος έχει γενέθλια να μου βγάζει notification; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Στο S Planner έχω βάλει να δείχνει και το FB και τα γενέθλια επαφών. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε κάποιος έχει γενέθλια να μου βγάζει notification; Έχει αρκετές επιλογές.... και το χρησιμοποιώ εδώ και κανά δύο χρόνια.... πολύ καλό! Βγάζει και ειδοποιήσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mpb.birthdayreminder Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 το εχω μονιμα στο gsm εκτος και θελω να μπω στο ιντερνετ που το βαζω στο 4G. σημα εχω πολυ καλο καλυτερο απο το s3 που ειχα πριν. Ενταξει όλοι αυτό κανουμε νομίζω. Μη θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το σήμα όμως. Το θέμα δεν είναι να ψάχνουμε πατέντες για να κανουμε το αυτονόητο. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ενταξει όλοι αυτό κανουμε νομίζω. Μη θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το σήμα όμως. Το θέμα δεν είναι να ψάχνουμε πατέντες για να κανουμε το αυτονόητο. τι εννοεις ψαχνουμε πατεντες? ο φιλος ρωτησε αν μπορει να αλλαξει απο lte σε gsm διοτι δεν μπορει να το κανει. σε αυτο του απαντησα. το σημα σε εμενα ειναι πιο καλο απο το s3. τσεκαρισμενο στο μετρο εκει που δεν εχει καλο σημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδια που μπορω να βρω να κατεβασω τα ελληνικα firmware; το sammobile και το samsung updates τα ανεβαζουν σε αλλον host γιατι το hotfile εκλεισε. Υπαρχει καποιο αλλο site; Εντωμεταξυ ειχα κατεβασει την ελληνικη mj7 (eur) απο το sam και ειναι. Κυπριακη (cyo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Υπαρχει ρτοπος να ενεργοποιησεις το proximity sensor και εκτως μενου, ωστε να σβηνει η οθονη οταν κλεινω το καπακι απο την θηκη χωρις να χρειαζεαι να πατησω το κλειδωμα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Παιδια που μπορω να βρω να κατεβασω τα ελληνικα firmware; το sammobile και το samsung updates τα ανεβαζουν σε αλλον host γιατι το hotfile εκλεισε. Υπαρχει καποιο αλλο site; Εντωμεταξυ ειχα κατεβασει την ελληνικη mj7 (eur) απο το sam και ειναι. Κυπριακη (cyo) Θα την ανεβάσω εγώ αν θες την MJ7 που την έχω, στο MEGA... θα δώσω το λινκ αργότερα γιατί θέλει ώρα να ανέβει. Edited December 5, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Θα την ανεβάσω εγώ αν θες που την έχω στο MEGA... θα δώσω το λινκ αργότερα γιατί θέλει ώρα να ανέβει. Από sammobile την έχεις? Γιατι την ειχα κατεβασει αλλα έχουν κανει λάθος είναι η Κυπριακή (CYO). Αρκεί το csc να είναι EUR. Αν έχεις και την MJ3 μου κανει μια χαρα. Ευχαριστω Edited December 5, 2013 by ampalaeas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Από sammobile την έχεις? Γιατι την ειχα κατεβασει αλλα έχουν κανει λάθος είναι η Κυπριακή (CYO). Αρκεί το csc να είναι EUR. Αν έχεις και την MJ3 μου κανει μια χαρα. Ευχαριστω Eur έχω και την είχα κατεβάσει από εκεί... Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts