Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τα παιδιά που παραπονιούνται για σκοτεινές λήψεις βίντεο/φώτο αλλάξτε το epxosure και θα έχετε αισθητά πιο φωτεινή λήψη απο την κάμερα..Δοκιμάστε το. Οι εξ ορισμού ρυθμίσεις του έχουν όντως και σε στο Ν3 και στο S4 να βγάζει πιο σκοτεινές (ειδικά σε κλειστούς χώρους ή σε σημεία που δεν έχει πολύ φως, νύχτα κτλ). Έχω δώσει το galaxy s2 μου στη γυναίκα και τραβήξαμε ακριβώς το ίδιο πλάνο σε default ρυθμίσεις (10 το βράδυ και φωτογραφίζαμε το ποτοπωλείο στη Πανόρμου) ..Στο S2 η φώτο ήταν πέρα απο κάθε αμφιβολία πιο φωτεινή και με περισσότερη λεπτομέρεια και στο S4/N3 ήταν πολύ πιο σκοτεινή..Έκατσα εκεί μέχρι να βγάλω παρόμοια φωτογραφία σε φωτεινότητα και το exposure ήταν αυτό που έκανε όλη τη διαφορά..

Φίλε giannisr,

Το θέμα δεν είναι να φτάσεις σε ένα "αποδεκτό"" σημείο με τέρμα το Exposure. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι απλά για να δίνουν το κάτι παραπάνω και να βελτιώνουν κάπως τις λήψεις ανάλογα με τις συνθήκες και όχι να χρησιμοποιούνται σαν default και συνέχεια. (εκτός των άλλων όπως αναφέρει και ο φίλος δε μπορέις να κάνεις πάντα ίδια σεταρίσματα με το άνοιξε κλέισε της camera).

Το θέμα είναι μία συσκευή της αξίας (και οικονομικής και τεχνολογικής) του ΝΟΤΕ 3 εχει υπερβολικά χαμηλή φωτεινώτητα χωρίς στη κυριολεξία να υπάρχει κανένας λόγος για αυτό. Δεν πρόκειται να ανακαλύψουν νέα τεχνολογία για να το διορθώσουν. Έχει ανακαλυφθεί πρίν από χρόνια.

Επίσης δε βλέπω κανένα σχόλιο για τη θολούρα κατα το focus στη λήψη video. Δε τόχει δεί κανένας αυτό?

Το θέμα της φωτεινότητας είναι παρόμοιο (αλλά λιγότερο) και στις φώτο. Εκει πάλι καλά όμως αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα βγάζεις άλλη φώτο πιο προσεχτικά. Στο video δεν έχεις αυτή την ευκαιρία. Για τις φωτο πάλι μην αρχίσω. Εκεί πάλι χουν βάλει λήψεις για golf (ήμαρτον) και έχουν βγάλει οπίσθιους φωτισμούς, λήψεις πυροτεχνημάτων, Ανατολή, Δύση, Φθινόπωρο, λήψης νύχτας κτλ λές και με τα αυτόματα focus που έχουν δημιουργήσει λυνονται όλα τα προβλήματα.

Δυστυχώς σε κανένα review δε δόθηκε η απαραίτητη προσοχή σε αυτό και όλοι εκθειαζαν τη camera των 13MP (όπου και κανένας δεν ενέφερε ότι είναι μόνο 4:3 και όχι 16:9 και ότι το αυτόματο focus καποιες φορές δε προλαβαίνει να κλείσει) και τη δυνατότηta λήψης 4Κ (χωρίς κουβέντα για τη χαμηλή φωτεινώτητα σε οποιαδήποτε ανάλυση).

Και τέλος πάντων που μπορούμε να "γκρινίαξουμε" για να έχει ό λόγος μας αξία? Ποια site λαμβάνουν υπ' όψη της η Samsung και ακούει τη φωνή των πελατών?

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Καλημέρα στην παρέα. Έχω το μαύρο τερατάκι. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο του λευκού Νοτε 3. Παρατήρησα σε λευκό καπάκι πίσω ότι η αίσθηση της αφής στο χέρι δεν είναι τόσο ωραία όπως στου μαύρου. Το κινητό τηλέφωνο που είδα βέβαια ήταν demo. Υπάρχει κάτοχος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι τέτοιο?

Είναι αλήθεια Θέμη (τουλάχιστον κατ' εμέ). Αναγκάστηκα (ουσιαστικά) να πάρω λευκό, αλλά άμεσα αγόρασα ένα μαύρο original back cover και ας είναι δίχρωμο το τηλέφωνο, δεν βαριέσαι. Η αίσθηση του μαύρου είναι πραγματικά καλύτερη. Συν του ότι το λευκό, εντός 4-5 ημερών, μέσα στην κολότσεπη σκούρου jean, απέκτησε μία ωραία γαλαζουλί απόχρωση. Ναι μεν καθάρισε άμεσα και τέλεια με ένα πανάκι και ελάχιστο Zif, αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Για γκομενες να κλαψουμε, αλλα για τα κινητα...? :lol:

Περα από την πλακα, οκ, ηταν μια ατυχια, αλλα αυτό δεν είναι τιποτα για οσους εχουν περασει και περνανε πραγματικα δυσκολα. Οποτε, οκ μια αναποδιά τετοια δεν είναι τιποτα στην πραγματικοτητα και με το καλο ο φιλος να παραλαβει την καινουρια του συσκευη...

Κι εγω ο περιεργος,να ρωτησω κατι;

Γιατι δεν τα βαζετε τα κινητα σε εσωτερικη τσεπη,ει δυνατον να κουμπωνει,και να τα δουλευετε με ΒΤ,μιας και τοσο μεγαλα που ειναι,δεν ειναι και τοσο βολικο να τα δουλευετε σκετα;

(Ο ανηψιος μου,που του ειχα δουλεψει το κακομοιρο το S3,ετσι το εβαζε στο μηχανακι,στην απεξω,και βεβαια,το εστειλε στην ασφαλτο για τσουληθρα. Και τοτε μεν,γλυτωσε,μεχρι που του το εκλεψε ο γυφτος μεσα απο το μαγαζι).

Εγω,αυτο κανω παρεμπιπτόντως,και νοιωθω μια αλφα σιγουριά.

Δεν μπορουμε σημερα να κανουμε τρελες με τοσο ακριβα πραγματακια.:)

Οσον αφορα στην υφη του καπακιου,που ρωτησε ο αλλος φιλος,μεταξυ ασπρου-μαυρου,πραγματι το μαυρο,εχει πιο αγρια υφη απο το ασπρο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

τυπωσα φωτο που ειχα βγαλει με τηλεφωνο. πρωινες βεβαια φωτο αλλα εχουν βγει σαν καρτ ποσταλ . απιστευτες.

Φίλε giannisr,

Το θέμα δεν είναι να φτάσεις σε ένα "αποδεκτό"" σημείο με τέρμα το Exposure. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι απλά για να δίνουν το κάτι παραπάνω και να βελτιώνουν κάπως τις λήψεις ανάλογα με τις συνθήκες και όχι να χρησιμοποιούνται σαν default και συνέχεια. (εκτός των άλλων όπως αναφέρει και ο φίλος δε μπορέις να κάνεις πάντα ίδια σεταρίσματα με το άνοιξε κλέισε της camera).

Το θέμα είναι μία συσκευή της αξίας (και οικονομικής και τεχνολογικής) του ΝΟΤΕ 3 εχει υπερβολικά χαμηλή φωτεινώτητα χωρίς στη κυριολεξία να υπάρχει κανένας λόγος για αυτό. Δεν πρόκειται να ανακαλύψουν νέα τεχνολογία για να το διορθώσουν. Έχει ανακαλυφθεί πρίν από χρόνια.

Επίσης δε βλέπω κανένα σχόλιο για τη θολούρα κατα το focus στη λήψη video. Δε τόχει δεί κανένας αυτό?

Το θέμα της φωτεινότητας είναι παρόμοιο (αλλά λιγότερο) και στις φώτο. Εκει πάλι καλά όμως αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμα βγάζεις άλλη φώτο πιο προσεχτικά. Στο video δεν έχεις αυτή την ευκαιρία. Για τις φωτο πάλι μην αρχίσω. Εκεί πάλι χουν βάλει λήψεις για golf (ήμαρτον) και έχουν βγάλει οπίσθιους φωτισμούς, λήψεις πυροτεχνημάτων, Ανατολή, Δύση, Φθινόπωρο, λήψης νύχτας κτλ λές και με τα αυτόματα focus που έχουν δημιουργήσει λυνονται όλα τα προβλήματα.

Δυστυχώς σε κανένα review δε δόθηκε η απαραίτητη προσοχή σε αυτό και όλοι εκθειαζαν τη camera των 13MP (όπου και κανένας δεν ενέφερε ότι είναι μόνο 4:3 και όχι 16:9 και ότι το αυτόματο focus καποιες φορές δε προλαβαίνει να κλείσει) και τη δυνατότηta λήψης 4Κ (χωρίς κουβέντα για τη χαμηλή φωτεινώτητα σε οποιαδήποτε ανάλυση).

Και τέλος πάντων που μπορούμε να "γκρινίαξουμε" για να έχει ό λόγος μας αξία? Ποια site λαμβάνουν υπ' όψη της η Samsung και ακούει τη φωνή των πελατών?

Απο τα δικά μου τεστ το να βάλεις τέρμα το epxosure, πάει στο άλλο άκρο και τις βγάζει πολύ φωτεινές.. Με +0.5, +1 βγάζω το επιθυμητό αποτέλεσμα..Επίσης το κάνω σχετικά γρήγορα γιατί το έχω βάλει στις συντομεύσεις..Είναι αλήθεια οτι δεν μπορείς να σώσεις την ρύθμιση αυτή αλλά μιας και δε γίνεται, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βγάλεις μια πιο φωτεινή φωτογραφία οπότε δε το θεωρώ τόσο σοβαρό πρόβλημα γιατί σε νυχτερινές φώτος έτσι και αλλιώς οι κάμερες των κινητών δεν είναι για πολλά πολλά (με εξαίρεση ίσως κανα lumia)...

Παιδες χαλαρώστε, μια ατυχια ηταν μακαρι να μη σας βρουν πραγματικα χοντρα ζορια στη ζωη σας, αυτό είναι πραγματικα ένα μικρο προβληματακι και τιποτα παραπανω...

+1

@BlueChriss : Φιλαρακο τί να πω? υπομονή, συμβαίνουν αυτά... κινητό είναι δε βαριέσαι!! Καλά να εισαι να βγάζεις λεφτά να το αντικαταστήσεις!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Για τα παιδιά που παραπονιούνται για σκοτεινές λήψεις βίντεο/φώτο αλλάξτε το epxosure και θα έχετε αισθητά πιο φωτεινή λήψη απο την κάμερα..Δοκιμάστε το. Οι εξ ορισμού ρυθμίσεις του έχουν όντως και σε στο Ν3 και στο S4 να βγάζει πιο σκοτεινές (ειδικά σε κλειστούς χώρους ή σε σημεία που δεν έχει πολύ φως, νύχτα κτλ). Έχω δώσει το galaxy s2 μου στη γυναίκα και τραβήξαμε ακριβώς το ίδιο πλάνο σε default ρυθμίσεις (10 το βράδυ και φωτογραφίζαμε το ποτοπωλείο στη Πανόρμου) ..Στο S2 η φώτο ήταν πέρα απο κάθε αμφιβολία πιο φωτεινή και με περισσότερη λεπτομέρεια και στο S4/N3 ήταν πολύ πιο σκοτεινή..Έκατσα εκεί μέχρι να βγάλω παρόμοια φωτογραφία σε φωτεινότητα και το exposure ήταν αυτό που έκανε όλη τη διαφορά..

Σε ολα τα κινητα που ειχα αλλα και σε ολες τις ψηφιακες μηχανες παιζω με το exposure...

και παντα εχω καλυτερα αποτελεσματα..ετσι κι αλλιως η φωτογραφια χρειαζεται και λιγη δημιουργικοτητα.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Καλημέρα στην παρέα. Έχω το μαύρο τερατάκι. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο του λευκού Νοτε 3. Παρατήρησα σε λευκό καπάκι πίσω ότι η αίσθηση της αφής στο χέρι δεν είναι τόσο ωραία όπως στου μαύρου. Το κινητό τηλέφωνο που είδα βέβαια ήταν demo. Υπάρχει κάτοχος να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι τέτοιο?

Ισχύει αυτό και το είχα γράψει κάπου πριν λίγο καιρό. Το μαύρο είναι πιο μαλακό. Εγώ όμως προτίμησα άσπρο

Σε ολα τα κινητα που ειχα αλλα και σε ολες τις ψηφιακες μηχανες παιζω με το exposure...

και παντα εχω καλυτερα αποτελεσματα..ετσι κι αλλιως η φωτογραφια χρειαζεται και λιγη δημιουργικοτητα.....

Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Υπάρχουν 2 θέματα.

Το ένα είναι σκοτεινές λήψεις σε video ή φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό που άν κάποιους δεν του ενοχλεί το ότι είναι σχεδόν τυφλό by default τι να πώ? Εμένα με ενοχλεί γιατί το ΝΟΤΕ 1 δεν ήταν έτσι. Θές επειδή είχε λήψη νύχτας θές επειδή είχε υψηλοτερο exposure από τη μαμά Samsung το ΝΟΤΕ 1 είναι πιο ανοιχτομάτικο σε χαμηλό φωτισμό.

Το 2ο είναι το ότι σκοτεινίαζει όταν υπάρχει οπίσθιος φωτισμός είτε σε φώτο (που πρέπει να αλλάξεις λίγο τη κλίση του κινητού για καλύτερο αποτέλεσμα αλλά τέλος πάντων) είτε σε video που έτσι και έχει μέσα σκηνή που δεν μπορείς να αποφύγεις τον οπίσθιο φωτισμό σου χαλάει το video. Πως να το κάνουμε δηλαδή?

Άσε τους περιορισμούς στα διάφορα modes στις φωτογραφίες . Τι να λέμε τώρα ότι τράβηξα φωτογραφία με ήχο μέσα σε ταβέρνα και σε αυτό το mode δε σου επιτρέπει ούτε καν την έξυπνη (τρομάρα της) σταθεροποίηση , που δίνει λίγο φωτισμό, με αποτέλεσμα το μόνο που φάινεται να είναι 3 φωτάκια. (αλλά από ήχο σκίζει ε!!!!) Αν θέλετε να σας τη κοινοποιήσω. Και μη μου πείτε βάλε flash. Το led παρπάνω από 1 αντε 1,5 μέτρα είναι σαν να μην υπάρχει. - Εντάξει δε το συζητάμε στα κοντινά πραγματικά άπαιχτο-

Και τέλος . Το θέμα με θολούρα στο video λόγω focus από σκηνή σε σκηνή δε το έχει αντιμετωπίσει κανείς? Κάτι θα κάνω λάθος. Πώς κάνετε λήψη εσείς?

Και επειδή έχω μονοπωλήσει το θέμα και θα με κράξουν αν θέλει κάποιος να συνεχίζουμε τη κουβέντα ας το κάνουμε με ΡΜ.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Συνεχίζοντας λίγο το θέμα με τις φωτό, έχω την εντύπωση ότι οι φωτό εμφανίζονται πιο σκοτεινές στην οθόνη του κινητού από ότι αν τις δεις σε καμία τηλεόραση ή αν τις περάσεις και τις δεις σε έναν υπολογιστή.
Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Και επειδή έχω μονοπωλήσει το θέμα και θα με κράξουν αν θέλει κάποιος να συνεχίζουμε τη κουβέντα ας το κάνουμε με ΡΜ.

Δεν έχεις μονοπωλήσει κανένα θέμα.

Μιλάς για μία αδυναμία του κινητού που ίσως άλλους δε τους νοιάζει ή απλά το περνούν bypass...

Υπάρχουν όμως και άλλοι πίστεψε με που τους ενδιαφέρει το θέμα και καλό είναι που αναφέρθηκε.

Ελπίζω η Samsung με κάνα μελλοντικό update να το διορθώσει αν και η εμπειρία μου,μου λέει το αντίθετο δυστυχώς.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλησπέρα σας έχω και γω ένα note 3 και αυτό που θέλω είναι πως βάζεις σε λειτουργία τις φωνητικές εντολές (για κλήσεις ) δηλαδή όταν έχω hansfree θέλω να πατάω το κουμπί να λεω το όνομα και να παίρνει πως γίνετε αυτό παιδιά

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό το τηλέφωνο σέρνεται μου έρχεται να το σπάσω είναι δυνατόν είμαι έτοιμος να το κάνω ροοτ και να πάει να γμθ το knox και όλες οι μλκ που έχει βάλει μέσα η Samsung

Παιδια παρατήρησα κατι πολυ περιεργο σημερα στην καμερα. Μια σαν λαδια μουζουρα γκρι μαυρη που στην αρχη νομιζα οτι ηταν ελατωμα της οθονης. Τελικα εμφανιζεται μονο στις φωτο και στην καμερα πριν τις τραβηξω. Το θεμα ειναι οτι τσεκαρα τον φακο απο πισω και ειναι μια χαρα και καθαρος κλπ κλπ. Και να φανταστειτε οτι προχτες τραβηξα ενα καρο φωτογραφιες και ηταν μια χαρα υισ συγκρινα και σημερα. Πολυ φοβαμαι οtι φταιει το update mj7 που περασα πριν 2 ωρες. Ακουγεται ακυρο αλλα δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση. Το τηλεφωνο ειναι 5 ημερων αψογο.
GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

Παιδια παρατήρησα κατι πολυ περιεργο σημερα στην καμερα. Μια σαν λαδια μουζουρα γκρι μαυρη που στην αρχη νομιζα οτι ηταν ελατωμα της οθονης. Τελικα εμφανιζεται μονο στις φωτο και στην καμερα πριν τις τραβηξω. Το θεμα ειναι οτι τσεκαρα τον φακο απο πισω και ειναι μια χαρα και καθαρος κλπ κλπ. Και να φανταστειτε οτι προχτες τραβηξα ενα καρο φωτογραφιες και ηταν μια χαρα υισ συγκρινα και σημερα. Πολυ φοβαμαι οtι φταιει το update mj7 που περασα πριν 2 ωρες. Ακουγεται ακυρο αλλα δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση. Το τηλεφωνο ειναι 5 ημερων αψογο.

Κατι παρομοιο ειχε η φιλη μου στο iPhone 5. Ετσι ειχε ξεκινησει και καποια στιγμη εγινε οπως θα δεις στην φωτο. Μας το αλλαξαν με referbished

Ειχε παρει σκουπιδακια ο φακος. Με το ματι δεν φαινονται, κοιταξε το με μεγενθυτικο

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Κατι παρομοιο ειχε η φιλη μου στο iPhone 5. Ετσι ειχε ξεκινησει και καποια στιγμη εγινε οπως θα δεις στην φωτο. Μας το αλλαξαν με referbished

Ειχε παρει σκουπιδακια ο φακος. Με το ματι δεν φαινονται, κοιταξε το με μεγενθυτικο

Μπα απτι βλεπω δεν εχει αμα δεις εχει κρυσταλο καο πισω απο το κρυσταλο ειναι ο φακος και κα να πιασει σκουπιδακι στις γωνιες του κρυσταλου δεν θα επηρεαζε γιατι ειναι μαυρο στις ακρες και αφηνει διαφανο το κεντρο.

Μπα απτι βλεπω δεν εχει αμα δεις εχει κρυσταλο καο πισω απο το κρυσταλο ειναι ο φακος και κα να πιασει σκουπιδακι στις γωνιες του κρυσταλου δεν θα επηρεαζε γιατι ειναι μαυρο στις ακρες και αφηνει διαφανο το κεντρο.

To κοιταξες σε πολυ φως με μεγενθυτικο φακο και δεν εχει?

βγαλε φωτο σε μια λευκη Α4

Edited by Jig

Χωρος μεγενθυτικο αλλα πως δεν ειχε και τωρα απεκτησε? Και πως μπορει να μπηκε εσωτερικα εφοσον ειναι σφταγισμενο.

Χωρος μεγενθυτικο αλλα πως δεν ειχε και τωρα απεκτησε? Και πως μπορει να μπηκε εσωτερικα εφοσον ειναι σφταγισμενο.

Τι να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας;

Βγαλε μια φωτογραφια σε μια καθαρη λευκη Α4, μπορει να δεις κι αλλα

99% ειναι αυτο που σου λεω αν και μου φαινεται παραξενο σε τοσο λιγο καιρο.

Nα ευχεσαι να ειναι αυτο και οχι κατι αλλο. Θα στο φτιαξουν σε 5' στην Smartec

Και ποιος σου είπε ότι είναι αεροστεγώς κλεισμένο.

Συμβαίνει.

Τι να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας;

Βγαλε μια φωτογραφια σε μια καθαρη λευκη Α4, μπορει να δεις κι αλλα

99% ειναι αυτο που σου λεω αν και μου φαινεται παραξενο σε τοσο λιγο καιρο.

Nα ευχεσαι να ειναι αυτο και οχι κατι αλλο. Θα στο φτιαξουν σε 5' στην Smartec

Μολις εβγαλα κι αλλη μονο εκει φαινεται το προβλημα... γμτ ξενερωσα τωρα... το προστατευτικο κρυσταλλο το καθαρισα τελεια. Δοκιμασα και με την μπροστινη καμερα και ειμαι οκ

Και ποιος σου είπε ότι είναι αεροστεγώς κλεισμένο.

Συμβαίνει.

Ε απλα ριναι ξενερωμα για κατι τετοιο να τρεχεις να σου ανοιγουν ολοκαινουργιο κινητο ...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλησπερα παιδα ειδα στο extreme mobile δυο note 3 το ενα 565 ευρωπαικης προελευσης (FRENCH STOCK EU) στοκ και αλλο ενα στα 585 ελληνικης αντιπροσωπειας.τι παιζει τωρα εκει και τι διαφορες μπορει να εχει και ποιο θα μου συμβουλευατε απο τα δυο οτι θα ηταν καλυτερο να παρω.αξιζει να δωσω 20 ευρω παραπανω για ελληνικο;ευχαριστω πολυ
Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Εγώ πήρα το ευρωπαϊκό μοντέλο, και για να γλυτωσω τα 20 ευρώ, άλλα και για να μην τα πάρει η ελληνική αντιπροσωπεία.

Ας τα πάρει η ξένη αντιπροσωπεία που είναι πιο ανταγωνιστική στις τιμές της... ;)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)