Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγαίνεις μηνυματα->ρυθμίσεις->πατάς στην κορυφη της οθονης πάνω στο SMS/MMS->εισαγωγή λειτουργιας->το βάζεις στο αυτόματο. Προφανώς το χεις στο GSM αλφάβητο που είναι για κεφαλαια ώστε να μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 χαρακτηρες

Ευχαριστώ πολύ... It's OK..

Παίζει να έχεις εγκαταστήσεις παλαιότερα την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας? Αν ναι, βγάλ' την, πιθανόν αυτή φταίει, όσο τρελό και αν ακούγεται. Το είχαμε αντιμετωπίσει αρκετοί χρήστες με το S4 και είχε αναφερθεί στο ανάλογο νήμα. Για δες το και μας λες...

Οχι παιδια μονο της alpha bank ειχα βαλει αλλα σε αλλο κινητο πριν απο κανα χρονο-δυο. Και δεν εχω καμια ορεξη για reset! :) τελος παντων αντε να παρω την mj7 μπας και γινει. (ITV CSC)

Μόλις ήρθε η ενημέρωση για το ολλανδικό(phn) note3 :D

AP:N9005XXUDMJ7

CP:N9005XXUDMJ7

CSC:N9005PHNDMJ4

Edited by uoc

tosa lefta gia kagkela

tosa kagkela gia ta lefta

οχι ρε παιδια δεν μπορει να κανω κατι λαθος γιατι η εφαρμογη του yahoo που την εχω κατεβασει δουλευει κανονικα και μου ερχετε ειδοποιηση οταν θα εχει ενα μαιλ αλλα στην εφαρμογη του email αν δεν μπω εγω να το κανω συγχρονισμο δεν συγχρονιζει ποτε τα μαιλ

Αφού έχεις την εφαρμογή της yahoooooooo (to hard to resist!) και το gmail by default στο κινητό, γιατί πας να τα περάσεις στο (χαζό) email?

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

προς το παρόν μόνον διαφορά ταχύτητας έχω καταλάβει (θα ενημερώσω σύντομα που θα το σφαλήξω παραπάνω )

tosa lefta gia kagkela

tosa kagkela gia ta lefta

Παιδιά τι είναι αυτό που τρέχει στο παρασκήνιο?

Όποιος ξέρει ας μας πει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά τι είναι αυτό που τρέχει στο παρασκήνιο?

Όποιος ξέρει ας μας πει...

αυτο το εψαχνα τι προαλες απο οτι ειδα ειναι οι τοποθεσιες google. μολις τις απενεργοποιησα πλεον εγινε το πολυ 1 λεπτο. δοκιμασε το και εσυ μπορει να ειναι αυτο

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

αυτο το εψαχνα τι προαλες απο οτι ειδα ειναι οι τοποθεσιες google. μολις τις απενεργοποιησα πλεον εγινε το πολυ 1 λεπτο. δοκιμασε το και εσυ μπορει να ειναι αυτο

Πως απενεργοποιηται αυτό?

Πως απενεργοποιηται αυτό?

πας ρυθμισεις - γενικα - λογαριασμοι - google - ρυθμισεις τοποθεσιας - απενεργοποιεις το να επιτρεπεται η προσβαση τοποθεσιας και εγω μεσα στο προσβαση τοποθεσιας εχω απενεργοποιησει το χρηση δορυφορων gps Και εχω αφησει το χρηση ασυρματων δικτυων για αναναιωση κανα καιρο. με αυτα ειδα οτι επεσε αυτο το wakelock αυτο δεστο και εσυ

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Για οσουσ εχουν παρει τη προσφορα με το ρολοι σε ποσο κσιρο τουσ ηρθε;;Σας πηρε καπιιοσ τηλ; εχουνε καποιο τηλ επικοινωνιασ με αυτον που τα στελνεθ;

Για οσουσ εχουν παρει τη προσφορα με το ρολοι σε ποσο κσιρο τουσ ηρθε;;Σας πηρε καπιιοσ τηλ; εχουνε καποιο τηλ επικοινωνιασ με αυτον που τα στελνεθ;

μολις κατεβασα και εγω την τελευταια εκδσση για ολλανδικο .

πας ρυθμισεις - γενικα - λογαριασμοι - google - ρυθμισεις τοποθεσιας - απενεργοποιεις το να επιτρεπεται η προσβαση τοποθεσιας και εγω μεσα στο προσβαση τοποθεσιας εχω απενεργοποιησει το χρηση δορυφορων gps Και εχω αφησει το χρηση ασυρματων δικτυων για αναναιωση κανα καιρο. με αυτα ειδα οτι επεσε αυτο το wakelock αυτο δεστο και εσυ

Οκ.

Το απενεργοποιησα και τώρα θα δώσει πως θα παει.

Ευχαριστώ

Και η ελβετια στο MJ7....νομιζω η ποιοτητα ηχου εστρωσε δραματικα...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εκανα και εγώ την ενημέρωση στο Google now άλλα δεν βλέπω ελληνικα ..

Για να έχετε Google now στα ελληνικά αλλάζετε πρώτα γλώσσα τηλεφώνου σε αγγλικά, μετά ανοίγετε την αναζήτηση και ενεργοποιείτε το Google now, μετά ξαναλλάζετε τη γλώσσα σε ελληνικά και είστε έτοιμοι.

Παιδια μια βοηθεια....πηρα σημερα ελαφρως μεταχειρισμενο το note 3 και εκει που παω να εγκαταστησω το knox αφου βαζω κωδικους και τα σχετικα μου βγαζει η συσκευη δεν διαθετει εξουσιοδοτηση για να εισελθει στην λειτουργια knox....τι ειναι αυτο?

Παιδια μια βοηθεια....πηρα σημερα ελαφρως μεταχειρισμενο το note 3 και εκει που παω να εγκαταστησω το knox αφου βαζω κωδικους και τα σχετικα μου βγαζει η συσκευη δεν διαθετει εξουσιοδοτηση για να εισελθει στην λειτουργια knox....τι ειναι αυτο?

μαλλον έχεις tripped knox (knox 0x1). μπες σε download mode να δεις αν όντως είναι έτσι.

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Για να έχετε Google now στα ελληνικά αλλάζετε πρώτα γλώσσα τηλεφώνου σε αγγλικά, μετά ανοίγετε την αναζήτηση και ενεργοποιείτε το Google now, μετά ξαναλλάζετε τη γλώσσα σε ελληνικά και είστε έτοιμοι.

Αυτο παλια. Μετα την χθεσινη αναβαθμιση δουλευει και με Ελληνικη γλωσσα

Απο που ενεργοποιείται το google now και τι ακριβός κάνει;

Θα βρεις την εφαρμογη Google και θα την ενεργοποιησεις. Σου παρεχει διαφορες πληροφοριες

ps

Χθες αναβαθμιστηκε και το Hangouts το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει και για sms.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Αυτο παλια. Μετα την χθεσινη αναβαθμιση δουλευει και με Ελληνικη γλωσσα

Θα βρεις την εφαρμογη Google και θα την ενεργοποιησεις. Σου παρεχει διαφορες πληροφοριες

ps

Χθες αναβαθμιστηκε και το Hangouts το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει και για sms.

Έτσι ακριβώς είναι. Από χθες το βράδυ που αναβάθμισα το Google now είναι στα ελληνικά. ..

To Know the Cause Of Things!

Ερώτηση!

Ενεργοποίησα το knox! Τώρα δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Όχι .προς το παρόν δεν μπορείς .

edit : Λάθος μου νόμιζα οτι μιλούσες για το flag του knox counter .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

το ειχα ενεργοποιησει πιο πριν τελικα και τωρα που πηγα ξαναγυρισα την γλωσσα σε αγγλικα και μετα ελληνικα δεν καταλαβαινει ελληνικα ακομα τι ακριβοσ να κανω΄΄

Και κατι αλλο μιας και ειμαι νεος στο λειτουργικο τα updatew βγαινουν μονα τοθσ πςσ τα κανς ενεργοποιοθντε απο καπου? Γιατι μαλλον δεν μου εγινε εμενα... και εχω ελληνικη συσκευη

Edited by Carpe_Diem

Ερώτηση!

Ενεργοποίησα το knox! Τώρα δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω?

Μπορεις! Όταν είσαι μέσα στο περιβάλλον του knox, θα πατήσεις το πλήκτρο με τις γραμμούλες, θα επιλέξεις "Ρυθμίσεις Knox", μετα θα επιλέξεις "Πληροφορίες σχετικά με το Knox" και τέλος θα επιλέξεις το τελευταίο πλήκτρο "Κατ.εγκατ." Αυτό ήταν.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)