Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τοsamsung account πόσο χώρο σου δίνει;

Τι χώρο ? Δεν είναι cloud Samsung Services

Samsung galaxy s21+

Ρε παιδιά τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που βγάζουν συνέχεια notifications υπάρχει τρόπος να τα σταματήσουμε;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Ρε παιδιά τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που βγάζουν συνέχεια notifications υπάρχει τρόπος να τα σταματήσουμε;

Και βέβαια, τις αγοράζεις. :p

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Και βέβαια, τις αγοράζεις. :p

Δεν κατάλαβα η εσύ δεν καταλαβες. Εννοώ μερικα παιχνίδια βγάζουν notification οτι εισαι φουλ απο ζωες ενω δεν το εχεις ανοικτό.

Δεν κατάλαβα η εσύ δεν καταλαβες. Εννοώ μερικα παιχνίδια βγάζουν notification οτι εισαι φουλ απο ζωες ενω δεν το εχεις ανοικτό.

Κάποια παιχνίδια έχουν επιλογή στο μενού τους, για να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις.

Αν δεν έχει επιλογή τέτοια, εγώ το πετάω αμέσως.

Κάποια παιχνίδια έχουν επιλογή στο μενού τους, για να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις.

Αν δεν έχει επιλογή τέτοια, εγώ το πετάω αμέσως.

Δεν υπαρχει κάποια εφαρμογή που να τα αποτρέπει; πχ η εφαρμογή του YouTube μου βγάζει οτι κάποιος που ακολουθώ έχει ανεβάσει βίντεο, όμως δεν έχει επιλογή για να το απενεργοποιησεις.

Βασικά δεν με πειράζει τόσο οτι βγαζουν notifications, όσο το ότι για να βγάζουν κάτι τρέχει συνέχεια καταναλωνοντας μπαταρία.

Edited by valentinosael

Δεν υπαρχει κάποια εφαρμογή που να τα αποτρέπει; πχ η εφαρμογή του YouTube μου βγάζει οτι κάποιος που ακολουθώ έχει ανεβάσει βίντεο, όμως δεν έχει επιλογή για να το απενεργοποιησεις.

Βασικά δεν με πειράζει τόσο οτι βγαζουν notifications, όσο το ότι για να βγάζουν κάτι τρέχει συνέχεια καταναλωνοντας μπαταρία.

Στην ειδοποίηση που σου βγάζει πατάς συνεχόμενα πάνω της μέχρι που σου βγάζει "πληροφορίες εφαρμογής". Πατάς εκεί και απενεργοποιεις τις πληροφορίες εφαρμογής.

Μόλις μου βγήκε ενημερωση update για "αναζήτηση Google" και επιτέλους στα ελληνικά το Google now !!!
To Know the Cause Of Things!

Μόλις μου βγήκε ενημερωση update για "αναζήτηση Google" και επιτέλους στα ελληνικά το Google now !!!

Για δώσε πληροφορίες !δουλεύει με ελληνικά ??

Καλημέρα σας. Όταν πάω να γράψω μήνυμα στα ελληνικά μου βγάζει μόνο κεφαλαία. το shift είναι μονίμως με μπλε περίγραμμα και άσπρο βελάκι. Πως το αλλάζω? Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι την οποία δεν μπορώ να εντοπίσω.

Καλημέρα σας. Όταν πάω να γράψω μήνυμα στα ελληνικά μου βγάζει μόνο κεφαλαία. το shift είναι μονίμως με μπλε περίγραμμα και άσπρο βελάκι. Πως το αλλάζω? Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι την οποία δεν μπορώ να εντοπίσω.

Πηγαίνεις μηνυματα->ρυθμίσεις->πατάς στην κορυφη της οθονης πάνω στο SMS/MMS->εισαγωγή λειτουργιας->το βάζεις στο αυτόματο. Προφανώς το χεις στο GSM αλφάβητο που είναι για κεφαλαια ώστε να μπορείς να στείλεις μήνυμα με 160 χαρακτηρες

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

καλημερα και απο μενα παιδια.

εκανα και γω την μεγαλη αλλαγη και εφυγα απο iphone και πηρα note 3 .

μια ερωτηση γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη.

η εφαρμογη του email οτι και να εχω δοκιμασει απο ρυθμησεις δεν συγχρονιζει αυτοματα αλλα μονο οταν θα ανοιξω εγω την εφαρμογη και θα πατησω το συμβολο του συγχρονισμου, μονο τοτε θα κανει τον συγχρονισμο των mail .

γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει ?

η εφαρμογη του email οτι και να εχω δοκιμασει απο ρυθμησεις δεν συγχρονιζει αυτοματα αλλα μονο οταν θα ανοιξω εγω την εφαρμογη και θα πατησω το συμβολο του συγχρονισμου, μονο τοτε θα κανει τον συγχρονισμο των mail .

Για κοίτα εδω μη βρεις κατι:http:// http://m.samsung.com/us/support/supportOwnersHowToGuidePopup.do?howto_guide_seq=7328&prd_ia_cd=N0000006&map_seq=49426

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Μόλις περάσεις τον λογαριασμό του email, μπαίνεις στις ρυθμίσεις του, στα sync settings και εκεί σου έχει δυνατότητα να ρυθμίσεις το κάθε πόσο συχνά θέλεις να κάνει sync.. Tί email account θέλεις να περάσεις?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Ειναι εταιρικο mail (exchange) ή pop (πχ otenet)?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μόλις περάσεις τον λογαριασμό του email, μπαίνεις στις ρυθμίσεις του, στα sync settings και εκεί σου έχει δυνατότητα να ρυθμίσεις το κάθε πόσο συχνά θέλεις να κάνει sync.. Tί email account θέλεις να περάσεις?

οπως εγραψα και στο αρχικο μου μηνυμα εχω κανει τα παντα απο ρυθμησεις..

οπως : εχω περασει δυο λογαριασμους ενα yahoo και ενα gmail εχω βαλει στις ρυθμισεις να κανει καθε 5 λεπτα και ωρες αιχμης κτλ αλλα τιποτα δεν εχει γινει..

Ειναι εταιρικο mail (exchange) ή pop (πχ otenet)?

ειναι pop (yahoo και gmail)

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

ειναι pop (yahoo και gmail)

Για το yahoo δε γνωρίζω γιατί το βάζω να μου κάνει forwarding στο gmail μου, αλλά για το gmail δε χρειάζεται κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις αφού περνώντας τον google λογαριασμό σου με το αρχικό setup του κινητού πάει μόνο του και σου συγχρονίζει (push by default) τα email του gmail σου.. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος και το περνάς χειροκίνητα?

Τάσος

Για το yahoo δε γνωρίζω γιατί το βάζω να μου κάνει forwarding στο gmail μου, αλλά για το gmail δε χρειάζεται κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις αφού περνώντας τον google λογαριασμό σου με το αρχικό setup του κινητού πάει μόνο του και σου συγχρονίζει (push by default) τα email του gmail σου.. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος και το περνάς χειροκίνητα?

οχι ρε παιδια δεν μπορει να κανω κατι λαθος γιατι η εφαρμογη του yahoo που την εχω κατεβασει δουλευει κανονικα και μου ερχετε ειδοποιηση οταν θα εχει ενα μαιλ αλλα στην εφαρμογη του email αν δεν μπω εγω να το κανω συγχρονισμο δεν συγχρονιζει ποτε τα μαιλ

Παιδια εδω και 2 μερες οταν παταω το home button τις περισσοτερες φορες μου βγαζει αυτο το παραθυρο. Δεν εχω πειραξει τιποτα δεν περασει καμια εφαρμογη σ αυτο το διαστημα! Επιλεγω να πηγαινει παντα στον touchwiz αλλα συνεχιζει να το βγαζει

Παιδια εδω και 2 μερες οταν παταω το home button τις περισσοτερες φορες μου βγαζει αυτο το παραθυρο. Δεν εχω πειραξει τιποτα δεν περασει καμια εφαρμογη σ αυτο το διαστημα! Επιλεγω να πηγαινει παντα στον touchwiz αλλα συνεχιζει να το βγαζει

Κλασικα ο easy f@#+×g launcher

Θυμαμαι οτι το εκανε και σε καποια αλλα παιδια αυτο το θεμα.Μια λυση θα ηταν εφαρμογη απο playstore (default app manager?).Αλλη λυση θα ηταν το factory reset.Υπαρχει και η λυση να κανεις freeze τον easy launcher αλλα στις μερες μας απαγορευεται το rooting :-(

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το easy mode στις ρυθμίσεις.. απενεργοποίησέ το (settings - device - easy mode) και δες αν στο κάνει ακόμα..Αλλιώς δοκίμασε να κάνεις ένα clear cache στον touchwiz μήπως φτιάξει..

Τάσος

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το easy mode στις ρυθμίσεις.. απενεργοποίησέ το (settings - device - easy mode) και δες αν στο κάνει ακόμα..Αλλιώς δοκίμασε να κάνεις ένα clear cache στον touchwiz μήπως φτιάξει..

Το εχω off το easy mode. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια θα το παρακολουθησω

Τασο δυστυχως ακομα και με off το κανει οπως σου ειπε και ο φιλος.Επισης θυμαμαι οτι ακομα και με clear cache δεν εφτιαχνε

Παίζει να έχεις εγκαταστήσεις παλαιότερα την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας? Αν ναι, βγάλ' την, πιθανόν αυτή φταίει, όσο τρελό και αν ακούγεται. Το είχαμε αντιμετωπίσει αρκετοί χρήστες με το S4 και είχε αναφερθεί στο ανάλογο νήμα. Για δες το και μας λες...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)