Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα

Ένα περίεργο θεματάκι: πριν λίγες μέρες, εγκατέστησα το SnapDragon Battery Guru (και το απεγκατέστησα εχθές!). Όσο λειτουργούσε, και από ό,τι κατάλαβα, δούλευε στο background, καταγράφοντας την ρουτίνα χρήσης της συσκευής, ώστε να σου προτείνει στο τέλος της εκπαίδευσής του, ένα pattern λειτουργίας ώστε να εξοικονομεί μπαταρία. Εχθές λοιπόν, και μη έχοντας λάβει mail στο κινητό για 3-4 μέρες (!!!), ψάχνοντας λίγο περισσότερο τις επιλογές του Bat.Guru, παρατήρησα ότι είχε μία ρύθμιση να ελέγχει μόνο του το mail app και να κάνει sync τα emails μόνο όταν ανοίγει η εφαρμογή. Το απενεργοποίησα και έκανα restart. Νο mails arrived :( Απεγκατέστησα την εφαρμογή, έκανα εκ νέου restart, αλλά τα mail συνεχίζουν να μην έρχονται! Ο συγχρονισμός και στα 4 accounts είναι ενεργοποιημένος. Απλά στο κύριο account είναι κάθε 15 λεπτά - όπως το είχα πάντα και στο S4 και στο N2 - και στα άλλα 3 κάθε 4 ώρες. Κάνω κάτι λάθος...?

Ευχαριστώ

Edit #1: μπαίνω στα Settings/Accounts/Mail και είναι απενεργοποιημένος και "γκρι" ο συγχρονισμός για όλα τα accounts, και για το Gmail επίσης. Με βλέπω για master reset και στήσιμο από την αρχή. Ήμαρτον...!

Edit #2: έσβησα και ξαναπέρασα όλους τους λογαριασμούς από την αρχή. Εν ματαίω... τα emails αρνούνται να έρθουν, παρά μόνο εάν ανοίξω την εφαρμογή και πατήσω το σύμβολο συγχρονισμού! Θα τρελαθώ ρε παιδιά!!! Edited again: έπαιξε! Αφότου πέρασα τους λογαριασμούς, restart και voila.... ουφφφφ :wacko:

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Η κόλλα φεύγει μετά ή θα πάθει τίποτα η οθόνη;

Δεν μενει κολλα στην οθονη και το βγαζεις πολυ ευκολα!Απλος αμα το βγαλεις γιατι πχ πρεπει να το στειλεις για service τοτε πρεπει να το αποθηκευσεις σωστα,εγω κολλουσα ενα screen protector και ολα good

Ρε παιδια auto correct δεν εχει το stock πληκτρολογιο? Τι κουλαμαρα ειναι αυτο??

Εννοειται πως εχει!!

Ρυθμισεις -> Εργαλεια -> Γλωσσα και εισαγωγη -> Γραναζι στο πληκτρολογιο Samsung -> Εξυπνη δημιουργεια κειμενου. Και γενικα οτι αλλες ρυθμισεις τις εχει εκει.

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Η κόλλα φεύγει μετά ή θα πάθει τίποτα η οθόνη;

Ε? καμία σχέση βρε .. σαν την κόλλα που έχουν οι ζελατίνες είναι.. δεν μένει κάτι στην οθόνη του κινητού.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Τι στο καλό είναι πάλι τούτο ρε παιδιά...?

http://img820.imageshack.us/img820/8936/e2r.png

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Περίεργο και σε μενα εβγαλε ακριβως αυτο σημερα. Κοιτα να δεις που θα είναι καποια βλακεια του Knox και θα κανω επιτόπου root και ξηλωμα και ας γράψει το eFuse ο, τι θέλει.:mad::mad:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

και εμενα μου το βγαζει αυτο απο χθες. Δεν εχω ιδεα τι ειναι. Απενεργοποιησα μια ρυθμιση στην Ασφαλεια και ελπιζω να μην το ξαναβγαλει!!!!

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Σήμερα μου το έβγαλε και εμένα αλλά είχα εγκαταστήσει μερικά app.(apk) από την 4.4

Πριν λίγο τα έβγαλα. Για να δούμε; θα ξαναπαρουσιαστεί, αν και δεν νομίζω.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Περίεργο και σε μενα εβγαλε ακριβως αυτο σημερα. Κοιτα να δεις που θα είναι καποια βλακεια του Knox και θα κανω επιτόπου root και ξηλωμα και ας γράψει το eFuse ο, τι θέλει.:mad::mad:

Είναι σίγουρα βλακεία του Knox! Κοίτα pls το λογότυπο στο Notification της παρακάτω photo:

http://img15.imageshack.us/img15/527/3xlo.png

Σήμερα μου το έβγαλε και εμένα αλλά είχα εγκαταστήσει μερικά app.(apk) από την 4.4

Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα περίεργο, ούτε έχω βάλει κάτι από την 4.4. Είμαι totally stock, unrooted και με τα πάντα απείραχτα! Δεν βγάζω άκρη γμτο...

Edited by costasp

Ααακριβως.

Αυτό που πρέπει να έχει γίνει είναι πως έχουμε βάλει κάποια εφαρμογή που ζητά root και ανεξαρτητως από το αν μπορεί να πάρει πρόσβαση.

Το οποίο Knox παρεμπιπτοντως δεν το έχω ενεργοποιησει. Άρα τρέχει στο παρασκήνιο και παίρνει και πρωτοβουλίες από μόνο του.

Ωραία:mad:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ή έχετε βάλει καμιά εφαρμογή χωρίς σωστό sign

Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου αρχικά, αλλά η τελευταία εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει είναι το Photo Studio κάπου μέσα στο ΣΚου. Έκτοτε, έχω χρησιμοποιήσει αρκετά τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αυτό το κουλό ξεκίνησε σήμερα (Τρίτη), κάπου στις 16.00 (:confused:).

Μου το έβγαζε και μένα αλλά κάπου γράφει να μην το ξανά δείξει για 30 μέρες το τικαρισα προχτές και δεν μου το έχει ξανά εμφανίσει :D:happy:
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Εννοειται πως εχει!!

Ρυθμισεις -> Εργαλεια -> Γλωσσα και εισαγωγη -> Γραναζι στο πληκτρολογιο Samsung -> Εξυπνη δημιουργεια κειμενου. Και γενικα οτι αλλες ρυθμισεις τις εχει εκει.

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.

Εννοούσα να κάνει auto complete τις λέξεις. Τώρα π.χ. γράφω Τασος, μου βγάζει με μπλε ένδειξη στις προτάσεις του πληκτρολογίου Τάσος (με τον τόνο δηλαδή) αλλά όταν πατάω space δε μου επιλέγει την προτεινόμενη λέξη με τον τόνο και κρατάει τη δική μου που είναι χωρίς τον τόνο..

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

http://img820.imageshack.us/img820/8936/e2r.png

Τελικά δεν ήταν αυτό που νόμιζα, πάλι τα ίδια.

Το περίεργο είναι ότι ξεκίνησε σε όλους μαζί η εμφάνιση του.

Edited by Jig

Εννοούσα να κάνει auto complete τις λέξεις. Τώρα π.χ. γράφω Τασος, μου βγάζει με μπλε ένδειξη στις προτάσεις του πληκτρολογίου Τάσος (με τον τόνο δηλαδή) αλλά όταν πατάω space δε μου επιλέγει την προτεινόμενη λέξη με τον τόνο και κρατάει τη δική μου που είναι χωρίς τον τόνο..

Εσύ σίγουρα έρχεσαι από Μηλόφωνο...

Αυτό που λες δεν νομίζω να γίνεται (με το stock πληκτρολόγιο, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλα). Καθώς γράφεις σου προτείνει κάποιες λέξεις. Εσύ πατάς πάνω στη σωστή λέξη και συνεχίζεις. Είναι διαφορετική τεχνική και απλά τη συνηθίζεις. Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα έτσι, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν λέξεις άσχετες λόγω κακής μαντεψιάς από τη συσκευή.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εσύ σίγουρα έρχεσαι από Μηλόφωνο...

Αυτό που λες δεν νομίζω να γίνεται (με το stock πληκτρολόγιο, δεν ξέρω αν γίνεται με άλλα). Καθώς γράφεις σου προτείνει κάποιες λέξεις. Εσύ πατάς πάνω στη σωστή λέξη και συνεχίζεις. Είναι διαφορετική τεχνική και απλά τη συνηθίζεις. Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα έτσι, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν λέξεις άσχετες λόγω κακής μαντεψιάς από τη συσκευή.

Φίλε Κώστα είμαστε μαζί από το νήμα του Note 2! Μηλόφωνο ούτε για αστείο!! :lol:

Απλά έχοντας περάσει για λίγο από το HTC one το οποίο είχε το auto complete option είχα καλομάθει σε αυτό και είχα ξεχάσει το πληκτρολόγιο της Samsung..

Όπως και να έχει με ανακούφισες γιατί νόμισα ότι κάτι λάθος έχω κάνει στη συσκευή (απενεργοποίηση κάποιων εφαρμογών κλπ..)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αυτό που θες να κάνει το πληκτρολόγιο σου θα το βρεις στο SwiftKey. Το έχω χρησιμοποιησει σε οποιαδήποτε συσκευή είχα και κάνοντας Login στο πρόγραμμα σου κρατάει και το ιστορικό σου και το μεταφέρει στη νέα συσκευή. Κάνε μια δοκιμή και θα καταλάβεις. Sorry για το off topic

Αυτο φιλε το δει μονο σε apple καταλαβα πιο λες και οντως ειναι παρα πολυ βολικο μακαρι να το ειχαμε και εδο στο Νοτε αλλα μπαααα
kTm Duke 690

Φίλε Κώστα είμαστε μαζί από το νήμα του Note 2! Μηλόφωνο ούτε για αστείο!! :lol:

Απλά έχοντας περάσει για λίγο από το HTC one το οποίο είχε το auto complete option είχα καλομάθει σε αυτό και είχα ξεχάσει το πληκτρολόγιο της Samsung..

Όπως και να έχει με ανακούφισες γιατί νόμισα ότι κάτι λάθος έχω κάνει στη συσκευή (απενεργοποίηση κάποιων εφαρμογών κλπ..)

Swiftkey, touchpal, swype, όλα αυτά το κάνουν νομίζω. Εγώ είμαι με TouchPal και έχω βρει την υγειά μου!

Περιμένω να μου έρθουν θήκη και glass protector και το παραγγέλνω και εγώ.

Φαντάζομαι από το S2 μου θα είναι τερατώδης η διαφορά! :-D

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Το κάνει και στο μαμά πληκτρολόγιο του ΝΟΤΕ3 με 4.3 οπότε αργά ή γρήγορα θα το πάρουν όλα τα αντροιντ.

Το κάνει και στο μαμά πληκτρολόγιο του ΝΟΤΕ3 με 4.3 οπότε αργά ή γρήγορα θα το πάρουν όλα τα αντροιντ.

Α ωραία, καλό αυτό. Όσες περισσότερες επιλογές έχουμε τόσο το καλύτερο.

Πάντως εξακολουθώ να προτιμώ τον ημιαυτόματο τρόπο (αυτόν που επιλέγεις τη λέξη που θέλεις από τις προτεινόμενες). Όταν είχα το iPhone με το πλήρως αυτόματο auto-correct είχα γράψει κάτι "μαργαριτάρια" μηνύματα που δεν περιγράφονται με λόγια... Χίλιες φορές να επιλέγω εγώ τι θα γράψω.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Επειδή δουλεύω και με τις δυο συσκευές, θεωρώ ότι αυτόματη διόρθωση του Note 3 είναι καλύτερη από του iPhone.

Επειδή δουλεύω και με τις δυο συσκευές, θεωρώ ότι αυτόματη διόρθωση του Note 3 είναι καλύτερη από του iPhone.

Σγμφονο @πωλλειτα. Χαχα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)