johnny_htc Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Κοντά στο πλαίσιο της Δάφνης, μεσα σε κάτι στενά. Δεν σε αφήνει παραπονεμένο η περιοχή γενικά εχω διαπιστώσει Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Κι αυτό Πετράλωνα Χαλκιδικής... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7346512477 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Πολύ καλά, έχω δύο χρόνια περίπου να πάω στα Πετράλωνα και βλέπω αυξημένες ταχύτητες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Κι αυτό Πετράλωνα Χαλκιδικής... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7346512477Ωπα. Γτ γράφει Κοτε το speedtest? :p Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ωπα. Γτ γράφει Κοτε το speedtest? :p Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, έχεις δίκαιο. Ηταν 1 λεπτό πριν της Wind και μπερδεύτηκα (επειδή έκανα εναλλαγή δικτύων σε dual sim κινητό - s21 ultra). Για κάποιον λόγο δεν μπορεί να μοιραστεί το αποτέλεσμα μέσως της εφαρμογής. "Χειροκίνητα" λοιπόν σας αναφέρω download 20,4 και upload 6,87 αντίστοιχα με ping 36 και jitter 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ναι, έχεις δίκαιο. Ηταν 1 λεπτό πριν της Wind και μπερδεύτηκα (επειδή έκανα εναλλαγή δικτύων σε dual sim κινητό - s21 ultra). Για κάποιον λόγο δεν μπορεί να μοιραστεί το αποτέλεσμα μέσως της εφαρμογής. "Χειροκίνητα" λοιπόν σας αναφέρω download 20,4 και upload 6,87 αντίστοιχα με ping 36 και jitter 6. Τζάμπα χάρηκε ο παντελής. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν κι αυτά! :lol: Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Ωπα λολ. Τι έχουμε εδώ; Από τιν ίδιο σταθμό που άρχισε πρόσφατα να δίνει και σε 2600 4g. Λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας. Αναβαθμιζομαστε τάχιστα; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Mediterranean Cosmos, ανατολική Θεσσαλονίκη Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Κοντά στη κεντρική πλατεία Αργυρούπολης με πολύ κόσμο. Σκέτη b7. Δεν μασάει Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Μήπως είναι άδειο το δίκτυο εκεί ; Στάλθηκε από το SM-T575 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Ωπα λολ. Τι έχουμε εδώ; Από τιν ίδιο σταθμό που άρχισε πρόσφατα να δίνει και σε 2600 4g. Λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας. Αναβαθμιζομαστε τάχιστα; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2100=dss 5g. Φαίνεται να πάει γρήγορα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 2100=dss 5g. Φαίνεται να πάει γρήγορα.Ετσι φαίνεται. Χθεσινοβραδινη πάλι 2100 κοντά στη Καλαμακιου (η διεύθυνση που δείχνει δεν ειναι σωστή) αν θυμάμαι καλα στα - 97 db που προλαβα να δω. Αρκετά καλά. Ενδιαφέρον θα είχε να μπορούσε το κινητό μου να κάνει ca και με αλλη μπάντα την 2100 αν και δεν ξερω κατά πόσο υποστηρίζεται αυτό αυτή τη στιγμή. Γνωρίζεις εσύ τπτ παραπάνω; Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως είναι άδειο το δίκτυο εκεί ; Στάλθηκε από το SM-T575 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορεί να έχεις δίκιο. Πρέπει να ήμουν και κοντά στη κεραία πιθανόν και αν θυμάμαι καλα χτύπησε και 140 στη αρχή Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Πεζόδρομος Καλαμαριάς Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Θεατρακι Μαρινας αψογα Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7370687494 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Η wind έχει ανέβει πολύ... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Η wind έχει ανέβει πολύ... Εξαρταται το σημειο η του υψους η του βαθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μέχρι τώρα πάντως, του ύψους είναι. Άγιος Παύλος Χαλκιδικής Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μέχρι τώρα πάντως, του ύψους είναι. Άγιος Παύλος Χαλκιδικής Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαλκιδική φαινεταο να είναι καλή η μπλε αλλά κάποια στιγμή πέρυσι που ειχα παει στην Περαία νομίζω Αγία Τριαδα λεγόταν το χωριό, με γύριζε σε 3G αρκετά συχνά. Γινόταν ενας χαμουλης. Εύχομαι να έχει στρώσει φέτος Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Στην Αγία Τριάδα χρειάζεται ενισχυση. Έχεις δίκιο. Περαία, Νέοι Επιβάτες και Αγία Τριάδα ανήκουν στον νομό Θεσσαλονίκης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Στην Αγία Τριάδα χρειάζεται ενισχυση. Έχεις δίκιο. Περαία, Νέοι Επιβάτες και Αγία Τριάδα ανήκουν στον νομό Θεσσαλονίκης.Α συγγνώμη λάθος μου, νόμιζα μετά το ύψος του αεροδρομίου είσαι Χαλκιδική. Ωραία μέρη, να τα χαίρεστε. Λίγο off topic βεβαια :P Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Και Δυτική Θεσσαλονίκη θέλει επειγόντως αναβάθμιση. Σίνδος και Βιομηχανική περιοχή αναστενάζουν καιρό τώρα με το ζόρι 9-10mbps..όταν δίπλα στα ΤΕΙ πιάνει 70-80mbps..Μιλάμε για ούτε ένα χιλιόμετρο απόσταση.Τους έχω ενοχλήσει πολλές φορές αλλά μάταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Κόμβος Λακκωματος, Έξοδος Σχολαρίου, στροφή αεροδρομίου Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Και Δυτική Θεσσαλονίκη θέλει επειγόντως αναβάθμιση. Σίνδος και Βιομηχανική περιοχή αναστενάζουν καιρό τώρα με το ζόρι 9-10mbps..όταν δίπλα στα ΤΕΙ πιάνει 70-80mbps..Μιλάμε για ούτε ένα χιλιόμετρο απόσταση.Τους έχω ενοχλήσει πολλές φορές αλλά μάταια. Σίνδος,Χαλάστρα,Μάλγαρα,Άδενδρο,Χαλκηδονα,Κουφαλια είναι προβληματικές περιοχές της Wind.Θέλουν αναβάθμιση διότι οι ταχύτητες είναι χαμηλές Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts