memoriesradio Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 (edited) Πάρα πολύ περίεργο. Διότι άλλο μέλος από Θεσσαλονίκη διατείνεται πως δεν έχει συναντήσει πρόβλημα στις περιοχές που κινείται. Sent from my SM-G970F Μην μπερδεύεσαι! Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη περιοχή, και δεν μίλησα γενικευμένα! Μπορεί να είχε θέμα η ζεύξη στην συγκεκριμένη κεραία ή πάρα πολύ κόσμο. Και 300μ πιο κάτω στα "λουλουδάδικα" ξέσκιζε σε ώρα καρά-αιχμής: https://www.speedtest.net/my-result/a/5404944816 Τόσο απλά... Μην απελπίζεστε και μην μιζεριάζεστε! Η ΑΜΑΝ Teleshopping έχει για όλους... Edited October 20, 2019 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Μια χαρα την βλέπω για ωρα αιχμης.!!! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Μην μπερδεύεσαι! Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη περιοχή, και δεν μίλησα γενικευμένα! Μπορεί να είχε θέμα η ζεύξη στην συγκεκριμένη κεραία ή πάρα πολύ κόσμο. Και 300μ πιο κάτω στα "λουλουδάδικα" ξέσκιζε σε ώρα καρά-αιχμής: https://www.speedtest.net/my-result/a/5404944816 Τόσο απλά... Μην απελπίζεστε και μην μιζεριάζεστε! Η ΑΜΑΝ Teleshopping έχει για όλους...Το σημείο που βρίσκεσαι έχει πολύ μεγάλη σημασία και τώρα με το 5g ακόμα μεγαλύτερη. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Το σημείο που βρίσκεσαι έχει πολύ μεγάλη σημασία και τώρα με το 5g ακόμα μεγαλύτερη. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιλάμε για ραδιοεπικοινωνίες σε υψηλές συχνότητες και για clients εν κινήσει. Αν η Ελλάδα ήταν ένα απέραντος κάμπος (βλέπε. Ολλανδία) όλα θα ήταν ρόδινα (βλέπε. επίσης και DAB ραδιόφωνο). Μα δυστυχώς το ανάγλυφο είναι κομματάκι δύσκολο, και η νοοτροπία μερικών (άγνοια & αμάθεια), δεν επιτρέπει στις εταιρείες να γεμίσουν κάθε πυκνοκατοικημένη περιοχή (πόλη) με πάρα πολλά micro, ώστε να υπάρξει ένα πραγματικά πυκνό δίκτυο (σε αυτές τις συχνότητες) με άριστα αποτελέσματα σε κάλυψη & bandwidth. Άγνοια & αμάθεια του Έλληνα: Προτιμάει να βλέπει μια κεραία αυτός & η συσκευή του στα 5 χιλιόμετρα και να ακτινοβολεί με μέγιστη ισχύ αυτή (η κεραία) και η συσκευή του, παρά να υπάρχουν πολλά micro που θα ακτινοβολούν ελάχιστη ισχύ (όπως επίσης και η συσκευή του) λόγω πυκνότητας του δικτύου. Αλλά... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Μιλάμε για ραδιοεπικοινωνίες σε υψηλές συχνότητες και για clients εν κινήσει. Αν η Ελλάδα ήταν ένα απέραντος κάμπος (βλέπε. Ολλανδία) όλα θα ήταν ρόδινα (βλέπε. επίσης και DAB ραδιόφωνο). Μα δυστυχώς το ανάγλυφο είναι κομματάκι δύσκολο, και η νοοτροπία μερικών (άγνοια & αμάθεια), δεν επιτρέπει στις εταιρείες να γεμίσουν κάθε πυκνοκατοικημένη περιοχή (πόλη) με πάρα πολλά micro, ώστε να υπάρξει ένα πραγματικά πυκνό δίκτυο (σε αυτές τις συχνότητες) με άριστα αποτελέσματα σε κάλυψη & bandwidth. Άγνοια & αμάθεια του Έλληνα: Προτιμάει να βλέπει μια κεραία αυτός & η συσκευή του στα 5 χιλιόμετρα και να ακτινοβολεί με μέγιστη ισχύ αυτή (η κεραία) και η συσκευή του, παρά να υπάρχουν πολλά micro που θα ακτινοβολούν ελάχιστη ισχύ (όπως επίσης και η συσκευή του) λόγω πυκνότητας του δικτύου. Αλλά... Τα είπες όλα φίλε μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Μιλάμε για ραδιοεπικοινωνίες σε υψηλές συχνότητες και για clients εν κινήσει. Αν η Ελλάδα ήταν ένα απέραντος κάμπος (βλέπε. Ολλανδία) όλα θα ήταν ρόδινα (βλέπε. επίσης και DAB ραδιόφωνο). Μα δυστυχώς το ανάγλυφο είναι κομματάκι δύσκολο, και η νοοτροπία μερικών (άγνοια & αμάθεια), δεν επιτρέπει στις εταιρείες να γεμίσουν κάθε πυκνοκατοικημένη περιοχή (πόλη) με πάρα πολλά micro, ώστε να υπάρξει ένα πραγματικά πυκνό δίκτυο (σε αυτές τις συχνότητες) με άριστα αποτελέσματα σε κάλυψη & bandwidth. Άγνοια & αμάθεια του Έλληνα: Προτιμάει να βλέπει μια κεραία αυτός & η συσκευή του στα 5 χιλιόμετρα και να ακτινοβολεί με μέγιστη ισχύ αυτή (η κεραία) και η συσκευή του, παρά να υπάρχουν πολλά micro που θα ακτινοβολούν ελάχιστη ισχύ (όπως επίσης και η συσκευή του) λόγω πυκνότητας του δικτύου. Αλλά...Έχεις δίκιο είχα ρωτήσει φίλο μου τεχνικό και μου είπε ότι αν υπάρχουν πολλές κεραίες η ακτινοβολία είναι πολύ μικρή και η εμβέλεια όσο ενός wi-fi.Αλλα κάποια στιγμή στο μέλλον πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για να σταματήσει αυτή η κεραιοφοβια. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Έχεις δίκιο είχα ρωτήσει φίλο μου τεχνικό και μου είπε ότι αν υπάρχουν πολλές κεραίες η ακτινοβολία είναι πολύ μικρή και η εμβέλεια όσο ενός wi-fi.Αλλα κάποια στιγμή στο μέλλον πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για να σταματήσει αυτή η κεραιοφοβια. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο πολύ μακρινό μέλλον... Όταν θα σταματήσει το κάπνισμα εκεί που δεν επιτρέπεται. Όταν θα μάθει από οδηγική παιδεία (αλλά και από παιδεία γενικά). Όταν θα μάθει να σέβεται τον εαυτό του. Τότε ίσως καταλάβει ότι αρμόδιοι για έγκυρες πληροφορίες για τις κεραίες (παντός τύπου) είναι αυτοί που ασχολούνται με τις τηλεπικοινωνίες, και όχι ο κάθε "σύλλογος γονέων και κηδεμόνων" ή "επιτροπή για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας ο άγιος Μερκούριος", κτλ. Πιθανόν κάπου στο 2073 να βελτιωθεί η νοοτροπία... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Στο πολύ μακρινό μέλλον... Όταν θα σταματήσει το κάπνισμα εκεί που δεν επιτρέπεται. Όταν θα μάθει από οδηγική παιδεία (αλλά και από παιδεία γενικά). Όταν θα μάθει να σέβεται τον εαυτό του. Τότε ίσως καταλάβει ότι αρμόδιοι για έγκυρες πληροφορίες για τις κεραίες (παντός τύπου) είναι αυτοί που ασχολούνται με τις τηλεπικοινωνίες, και όχι ο κάθε "σύλλογος γονέων και κηδεμόνων" ή "επιτροπή για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας ο άγιος Μερκούριος", κτλ. Πιθανόν κάπου στο 2073 να βελτιωθεί η νοοτροπία...Δύσκολο να αλλάξει η νοοτροπία σωστά τα λες. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 (edited) Λιβαδειά τώρα! Ακόμα να ερθει το 4g.....αι καλα κρασά https://i.imgur.com/pTyX40n.jpg Ταχύτητες Φωτός!!! Πεταγμα σε EDGE μετα...και αναμονη... https://i.imgur.com/hgrTSOw.jpg Συγχαρητηρια WIND!!!!! Πρωτευουσα Νομού στό κακό της το χάλι! Τουλαχιστον στο χωριό σημα 4g υπαρχει .. https://i.imgur.com/ESjVWvD.jpg Edited October 21, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Λιβαδειά τώρα! Ακόμα να ερθει το 4g.....αι καλα κρασά https://i.imgur.com/pTyX40n.jpg Ταχύτητες Φωτός!!! Πεταγμα σε EDGE μετα...και αναμονη... https://i.imgur.com/hgrTSOw.jpg Συγχαρητηρια WIND!!!!! Πρωτευουσα Νομού στό κακό της το χάλι! Τουλαχιστον στο χωριό σημα 4g υπαρχει .. https://i.imgur.com/ESjVWvD.jpgΔεν έχει η πόλη και έχει το χωριό 4g.Αντι να ξεκινούν από τις πόλεις κανουν το αντίστροφο. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Δεν έχει η πόλη και έχει το χωριό 4g.Αντι να ξεκινούν από τις πόλεις κανουν το αντίστροφο. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σάμπως ξέρουν τι κανουν...προχειρότητα στο έπακρο...40000 κοσμος πρωτευουσα Νομού χωρις 4g. Wind ακους???? Α ξεχασα δεν εχεις σήμα... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Mediterranean Cosmos 96,3 / 5,09 B7 Ping 30 ms Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Mediterranean Cosmos 96,3 / 5,09 B7 Ping 30 ms Αψογες ταχυτητες Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/sto-stochastro-xenon-ependiton-i-wind/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/sto-stochastro-xenon-ependiton-i-wind/ Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Αναμένονται εξελίξεις λοιπόν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Αναμένονται εξελίξεις λοιπόν.Ενδιαφέρον αλλά αν έρθει η iliad. Το θέμα είναι ότι μέσα στην Αθήνα με το δίκτυο που έχει η εταιρία χλωμό το βλέπω αν σε κάποιες περιοχές θα έχουν έστω αργές ταχύτητες με τις πακεταρες της iliad. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/sto-stochastro-xenon-ependiton-i-wind/ Μακάρι να την πάρει η Iliad, να σπάσει και το καρτέλ. Στο εξωτερικό είναι τρομερή σε value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Bέβαια στην Ελλάδα το ιταλικό πακέτο 7.99€-->50gb μπορει ευκολα να γινει 27.99 για να μην χτυπήσει τον ανταγωνισμο και θα υπαρξουν οι δικαιολογιες περι υψηλης φορολογιας κτλ. Μακάρι να ερθει ομως και να δουμε οντως "ασπρη" μέρα.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μακάρι να την πάρει η Iliad, να σπάσει και το καρτέλ. Στο εξωτερικό είναι τρομερή σε value for money. Επειδη χρησημοιποησα iliad στην ιταλια μπορω να πω οτι το δικτυο ειναι τουλαχιστον παρα πολυβκακι , και εχουν αυτες τις προσφορες ...Να δω πως με δεδομενα wind θα φερουν τετοια πακετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Επειδη χρησημοιποησα iliad στην ιταλια μπορω να πω οτι το δικτυο ειναι τουλαχιστον παρα πολυβκακι , και εχουν αυτες τις προσφορες ...Να δω πως με δεδομενα wind θα φερουν τετοια πακετα Ακριβώς αυτό είπα. Κοιτά από την άλλη αν παίζει αργά και είναι αυτά τα πακέτα αντισταθμιζουν την ποιότητα του δικτύου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Ας ειναι αυτές οι τιμές έστω με ένα 10% επάνω και μια χαρά είναι πιστεύω για το δίκτυο της wind. Βέβαια αυτό το λέω εγώ που στην πόλη μου το δίκτυο της wind ειναι μονίμως άδειο αφού λόγω τεράστιας καθυστέρησης να φέρουν εδώ 4g ελάχιστοι έμειναν στη wind. Ουτε καν εγώ που λόγω τιμών και αναγκών μου έκανα φορητότητα αλλά θα επιστρέψω αν φέρουν καλες τιμές είτε η iliad είτε ο μαρινάκης.. Edited October 22, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Είμαστε offtopic αλλα: Η Iliad βασικά δεν έχτισε ακριβώς το δικό της δίκτυο, επωφελήθηκε από την ενοποίηση δικτύου wind - tre και έτσι ότι κεραία τους έβγαινε άχρηστη, τις αγόραζε η Iliad. Από τις 2 αυτές εταιρίες, καμία δεν είχε ιδιαίτερα αξιόλογη κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ναι ok αλλά και η wind/voda αλληλοεπωφελήθηκαν μέσω της victus.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Όλα αυτά είναι σενάρια. Εννοώ τα δημοσιεύματα. Κι ας μην ξεχνάμε ότι πολλά σενάρια κυκλοφορουσαν κατά καιρούς, αλλά δεν επαληθευθηκαν, όπως αυτό της συγχώνευσης Voda και Wind (ευτυχώς δηλαδή). Edited October 22, 2019 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 έλα μωρη σιαομαρα... επιτέλους!!! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5416352545 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts