Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Η εταιρεία είναι άγνωση στις περισσότερες Ευρωπαϊκές αγορές. Στο λέω με κάθε ειλικρίνια, η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που έχω δει ΧΙΑΟΜΙ. Έχω δει 2 ΧΙΑΟΜΙ σε όλη τη Σουηδία, και 1 σε όλη τη Δανία. Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλή εταιρεία ή όχι - κατά την άποψή μου είναι καλή - αλλά με το αν έχει αγορά στην Ευρώπη. Και δεν έχει.

2) Σου έχουμε εξηγήσει ότι ένα δίκτυο βασικό layer την 800 όταν βάζει 2600 συνήθως βασίζεται στο report του κινητού για να κάνει αλλαγή. Αν το κινητό σου λέει ότι μπορεί να αποδιαμορφώσει καλά το σήμα δε περιμένει το δίκτυο να έχει 50% BLER για να σε διώξει με τις κλωτσιές. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η Wind είναι να γίνει πιο αυστηρή και να μειώσει το threshold στο τι θεωρείται καλή λήψη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι λάθος, αλλιώς θα είχε γεμίσει το φόρουμ από ανθρώπους που δε μπορούνε να σερφάρουν. Δεν έχω τέτοια εικόνα.

Συγνώμη αλλά είσαι λάθος

Στο Αγγλικό telegram του rn5 υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι χρήστες όπως επίσης και στο xda

Δεν μπορώ να ξέρω αριθμό αλλά πίστεψέ με είναι πολλοί

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Σωστό αλλά έχει αναφερθεί και σε άλλο πάροχο να μένει στην "χειρότερη" μπάντα?

Στην cote οταν ζητας δεδομένα οπως είπες μένει στην βασική.

Έχεις εσυ τέτοια προβλήματα να μένει/επιμένει σε αυτή που ονομάζεις βασική με πάνω απο 120dBm?

Επιμένει στα 129 ενω υπάρχει από 67-110 b20?

Οχι,με γυρναει στην 1800 με 80dBm.

Δεν επιμενει στην 7 με -125dBm

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εγώ προτείνω όλα τα μηνύματα που αφορούν ΧΙΑΟΜΙ + WIND να μεταφερθούν σε άλλο thread. Πραγματικά είναι κουραστικό για όσους δε τους ενδιαφέρει το θέμα.

Από εκεί και πέρα, η απόφαση για Handover γίνεται με πολλούς τρόπους. Ο ένας είναι RSRP/RSRQ, o άλλος SNR, ο άλλος SNR Estimation με βάση το uplink. Ένα σωρό αλγόριθμοι. Ο πιο σωστός τρόπος είναι να πάρετε μια άλλη συσκευή με Wind και να δείτε αν το πρόβλημα επιμένει. Αν ναι, τότε μπορείτε να το καταχωρίσετε σαν βλάβη. Αν όχι, αλλάξτε συσκευή ή δίκτυο. Το δεύτερο πιο εύκολο μάλλον.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ προτείνω όλα τα μηνύματα που αφορούν ΧΙΑΟΜΙ + WIND να μεταφερθούν σε άλλο thread. Πραγματικά είναι κουραστικό για όσους δε τους ενδιαφέρει το θέμα.

Από εκεί και πέρα, η απόφαση για Handover γίνεται με πολλούς τρόπους. Ο ένας είναι RSRP/RSRQ, o άλλος SNR, ο άλλος SNR Estimation με βάση το uplink. Ένα σωρό αλγόριθμοι. Ο πιο σωστός τρόπος είναι να πάρετε μια άλλη συσκευή με Wind και να δείτε αν το πρόβλημα επιμένει. Αν ναι, τότε μπορείτε να το καταχωρίσετε σαν βλάβη. Αν όχι, αλλάξτε συσκευή ή δίκτυο. Το δεύτερο πιο εύκολο μάλλον.

Ειναι θεμα Wind,στο στησιμο.

Και με iPhone 5s κρατουσε κεραιες με -120dBm,μακρινες 800αρες.

Με κοκκινη,που πιο ευκολα απο ολες γυρναει σε E,οταν εχεις κακο σημα σε 3G/4G οσο ευκολα γυρναει στο Samsung,τοσο ευκολα γυρναει στο Xiaomi

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Με κοκκινη,που πιο ευκολα απο ολες γυρναει σε E,οταν εχεις κακο σημα σε 3G/4G οσο ευκολα γυρναει στο Samsung,τοσο ευκολα γυρναει στο Xiaomi

Προφανώς δε διάβασες αυτό που έγραψα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως πρόσφατα ήμουν μαζί έναν φίλο που έχει το redmi note 4 global edition. Εγώ με το p20 pro είχα 4 γραμμές 4g από 800 άρα που ερχόταν από κολινδρο στα Γιαννιτσά ψηλά στο ελευθεροχωρι, ενώ αυτός πάλευε με E και 4g είδε μόνο για πολύ λίγο 1 γραμμή.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@ scream

Κανένα νεότερο από την περιοχή όσον αφορά την αναβάθμιση δικτύου σε 4g έχουμε;

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην πόλη των Ιωαννίνων έχει γίνει πολύ καλή δουλειά όπως δείχνουν οι μετρήσεις.

Το γράφω, διότι σε σύγκριση με έναν χρόνο περίπου πριν, η διαφορά είναι πολύ σημαντική.

http://www.speedtest.net/result/a/4193208812.png

Η μέτρηση έγινε στην κεντρική πλατεία (Β7)

Επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, λίγο πριν το ΑΒ (Β20)

http://www.speedtest.net/result/a/4198195135.png

Στο lobby κεντρικού μεγάλου ξενοδοχείου, είχα δει μετάπτωση σε Η+.

Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, πριν από λίγο (Β20)

http://www.speedtest.net/result/a/4203460160.png

ΕΟ Θεσσαλονίκης - Ν.Μηχανιώνας στη στροφή Τριλόφου (περιοχή Μηδέν)

http://www.speedtest.net/result/a/4183447487.png

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Συμφωνα με τον φίλο Αντώνη 1-3 Σεπτεμβρίου θα γίνει μαζική ενεργοποίηση του 4g στην περιοχή μας. Προς το παρόν μας άφησαν με h+.

Συμφωνα με τον φίλο Αντώνη 1-3 Σεπτεμβρίου θα γίνει μαζική ενεργοποίηση του 4g στην περιοχή μας. Προς το παρόν μας άφησαν με h+.

Οπότε αναμονή.

Παύλος Παυλίδης 

Η απάντηση είναι πολύ απλή... Έπρεπε στα Χανιά να είχε Β3 και θα κλείδωνε ακόμα και στις χειρότερες περιπτώσεις πάντα σε Β3...

δεν μας διαβάζεις... και εκει που εχει το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο.

Το εχω γράψει.

Οχι,με γυρναει στην 1800 με 80dBm.

Δεν επιμενει στην 7 με -125dBm

Προφανώς δε διάβασες αυτό που έγραψα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

εγω βλέπω οτι προφανώς δεν θέλεις να δεχτείς κάποια δεδομένα.

Δεν είμαστε Σουηδία η Δανία..

Είμαστε Ελλάδα και τα Xiaomi είναι δημοφιλή εδώ... όπως συζητήσαμε.

Δεν είναι λογική αυτή.

Εκτός αν νομίζεις ότι θα βοηθήσει σε γρηγορότερα και ορθότερα συμπεράσματα.

Μήπως βολεύει εδω σε ενα επίσημο thread να λές(γονται) πράγματα που κάποιοι σιγοντάρουν (λέγοντας ανούσια πράγματα) οτι φταίει μόνο ο κατασκευαστής τηλεφώνων, η wind είναι αλάνθαστη, δεν είναι άχρηστοι κάποιοι απο αυτούς που το έστησαν αλλά η xiaomi ειναι για τα μπαζα, χωρίς να δέχεσαι τίποτα απο αυτά που διαβάζεις οπως οτι η συμπεριφορά αυτή αφορά και άλλα κινητά τελικά.

Το ότι λες αρκετά σωστά πράγματα δεν με κάνει να νοιώθω οτι είσαι αντικειμενικός όταν επιμένεις ότι δεν έχει κάνει λάθος με την καμία ο πάροχος τουλάχιστον εδω σε εμάς.

Αν και ο cmrv όπως και ο Νικόλας αναφέρει οτι το συναντησε και αλλού οχι μόνο στην Κρήτη και αν δεν κάνω λάθος οχι μόνο με xiaomi.

Γιατί σε αυτά δεν δίνεις σημασία?

Ακόμα δεν θυμάμαι σε πόσες χώρες ήμουν το χειμώνα και δεν θυμάμαι να συνάντησα κάτι παρόμοιο.

4 μήνες ελειπα συνολικά.

Και σε λίγο καιρό φεύγω για tour πάλι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες για μεγάλο διάστημα... καλά να είμαστε.

Λες να συναντήσω το ίδιο πρόβλημα?

Αν συναντήσω πάντως ΘΑ ΤΟ ΠΩ για να ξέρουμε το τι μας γίνετε.

Εγω πιστεύω οτι κάποιοι το παρατηρούν και τους ενοχλεί και κάποιοι δεν το παρατηρούν, κάποιοι έχουν ca και δεν τους ενοχλεί η είναι σε περιοχές που οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την εμφάνιση του φαινομένου λόγο στησίματος γεωμορφιας κλπ

Εδώ μιας και δεν έχουμε τα log που λες γιατί δεν βγάζεις ένα σενάριο που θα μπορούσε να είναι κατά της wind να έχουμε και ενα τέτοιο ?

Δεν είναι κακο.

Edited by drdedus

εγω βλέπω οτι προφανώς δεν θέλεις να δεχτείς κάποια δεδομένα.

Δεν είμαστε Σουηδία η Δανία..

Είμαστε Ελλάδα και τα Xiaomi είναι δημοφιλή εδώ... όπως συζητήσαμε.

Δεν είναι λογική αυτή.

Εκτός αν νομίζεις ότι θα βοηθήσει σε γρηγορότερα και ορθότερα συμπεράσματα.

Μήπως βολεύει εδω σε ενα επίσημο thread να λές(γονται) πράγματα που κάποιοι σιγοντάρουν (λέγοντας ανούσια πράγματα) οτι φταίει μόνο ο κατασκευαστής τηλεφώνων, η wind είναι αλάνθαστη, δεν είναι άχρηστοι κάποιοι απο αυτούς που το έστησαν αλλά η xiaomi ειναι για τα μπαζα, χωρίς να δέχεσαι τίποτα απο αυτά που διαβάζεις οπως οτι η συμπεριφορά αυτή αφορά και άλλα κινητά τελικά.

Το ότι λες αρκετά σωστά πράγματα δεν με κάνει να νοιώθω οτι είσαι αντικειμενικός όταν επιμένεις ότι δεν έχει κάνει λάθος με την καμία ο πάροχος τουλάχιστον εδω σε εμάς.

Αν και ο cmrv όπως και ο Νικόλας αναφέρει οτι το συναντησε και αλλού οχι μόνο στην Κρήτη και αν δεν κάνω λάθος οχι μόνο με xiaomi.

Γιατί σε αυτά δεν δίνεις σημασία?

Ακόμα δεν θυμάμαι σε πόσες χώρες ήμουν το χειμώνα και δεν θυμάμαι να συνάντησα κάτι παρόμοιο.

4 μήνες ελειπα συνολικά.

Και σε λίγο καιρό φεύγω για tour πάλι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες για μεγάλο διάστημα... καλά να είμαστε.

Λες να συναντήσω το ίδιο πρόβλημα?

Αν συναντήσω πάντως ΘΑ ΤΟ ΠΩ για να ξέρουμε το τι μας γίνετε.

Εγω πιστεύω οτι κάποιοι το παρατηρούν και τους ενοχλεί και κάποιοι δεν το παρατηρούν, κάποιοι έχουν ca και δεν τους ενοχλεί η είναι σε περιοχές που οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την εμφάνιση του φαινομένου λόγο στησίματος γεωμορφιας κλπ

Εδώ μιας και δεν έχουμε τα log που λες γιατί δεν βγάζεις ένα σενάριο που θα μπορούσε να είναι κατά της wind να έχουμε και ενα τέτοιο ?

Δεν είναι κακο.

Λοιπον,επειδη ζω και κινουμαι Β.Ελλαδα εχω αλλη αποψη για το δικτυο.

Και απο Β.Ελλαδα εικονα για τη Wind κυριως εχει ο cmvr,που κανει τουρ αρκετα,ο αντωνης που στην Ημαθια εχει κανει ολοκληρη λιστα με τις κεραιες αλλα και σε Πελλα,Πιερια.

Ο scream που κινειται προς Γιαννιτσα,2-3 μελη απο Κοζανη που εχουν εικονα και εκεινοι σε αναβαθμισμενα και μη σημεια.Ο p_k που ειναι χρονιος συνδρομητης της Wind.

Και μην ξεχασω τον Bayern7 που κινειται μετξαυ Βεροιας-Θεσσαλονικης.

Και τον συμφορουμιτη απο Ξανθη,στα χωρια βορεια οπου ειναι δυσκολη η επικοινωνια τους μεσω κινητης,σταθερης και η καλυψη της ψηφιακης τηλεορασης.

Εγω εχω εικονα για Πιερια,Ημαθια(κομματι Βεροια-Αλεξανδρεια),Θεσσαλονικη εχω αρκετη καθως και Χαλκιδικη μεχρι Μουδανια αν τυχει και παω.

Και επειδη με βλεπω προς τον Νοτο,θελω να δω πως λειτουργει εκει το δικτυο της Wind.

Και οι καρτες της Wind στη Δυτικη Μακεδονια και τη Δραμα ειναι να τις πεταξεις σε ενα κινητο των 20€ και να εχεις τηλεφωνο.Οσα MB και να εχεις,με το παλιο δικτυο δεν καταναλωνονται.

Και οι καρτες της Wind στη Δυτικη Μακεδονια και τη Δραμα ειναι να τις πεταξεις σε ενα κινητο των 20€ και να εχεις τηλεφωνο.Οσα MB και να εχεις,με το παλιο δικτυο δεν καταναλωνονται.

Προς το παρόν ναι αλλά με εξαίρεση την Καστοριά και κάποια πέριξ χωριά για να είμαστε απολύτως δίκαιοι

Κάρπαθος..στο λιμάνι σε ανοιχτό χώρο...

Εγώ πάντως με το leeco δεν.έχω θέμα...τουλάχιστον επάνω που είμαι...το δίκτυο μόλις πιάσει κάποια όρια με πετάει σε 800 αρα...την οποία κρατάει με νύχια και με δόντια ,άσε που κανει ca κανονικά...

Δεν ξέρω αν το θέμα είναι και της wind τουλάχιστον νότια..Αλλά η xiaomi δεν είναι σοβαρή εταιρία..ειδικά στο θέμα κεραία...πάντως και το leeco και το umi άφηναν εύκολα η την 1800 η την 2600...Την πιο καλή baseband πάντως ..Την είχε μακρά το oppo..εξαιρετικά σπάνια θέματα με σήμα η ομιλία..Η μεταβάσεις γίνονται πάντα άψογα..7f7c06c5d1ad1419216d5de6f80848a2.jpg

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Νικόλα, ευχαριστώ που ανέφερες το όνομά μου! :)

Απογευματινές μετρήσεις σήμερα...

Πλατεία Δημαρχείου, Τρίλοφος (Β3)

http://www.speedtest.net/result/a/4204076077.png

Τρίλοφος, κοντά στα σχολεία

http://www.speedtest.net/result/a/4204084597.png

Περαία, γεμάτη κίνηση και τουρίστες

http://www.speedtest.net/result/a/4204151480.png

Νέο Ρύσιο, στο κέντρο

http://www.speedtest.net/result/a/4204186166.png

Άγιος Αντώνης

http://www.speedtest.net/result/a/4204308857.png

Παύλος Παυλίδης 

Το 4G δίκτυο μέσα στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης χρειάζεται ενίσχυση σε χωρητικότητα. Τα Σαββατοκύριακα σέρνεται και πρέπει να γυρίσεις σε 3G που πηγαίνει λίγο καλύτερα στις ώρες αιχμής.

Καλησπέρα σε όλους...

Σήμερα είναι η παραμονή και αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντου του 4G καθώς μέχρι αύριο θα ανοίξουν σχεδόν ταυτόχρονα όλοι οι σταθμοί...

Εν τω μεταξύ μέχρι τώρα οι 800αρες πολύ μεγάλο θόρυβο και δε μαφηνει ούτε με Θεσσαλονίκη να συνδεθεί όπως ότι έχασα προσωρινά όλα τα Η+ που έπιανα επειδή την τελευταία στιγμή τα δοκιμάζουν με χαμηλή ισχύ...

Έγινε Ε και η 400 που είναι στο Νησί Ημαθίας έξω από την Αλεξάνδρεια από προχθές... Τόσα χρόνια μόνο 1800 ήταν και τώρα είναι 900 και με φουλ κάλυψη προς τα εδώ το ίδιο σε αύξηση έγινε και μέσα στην Αλεξάνδρεια...

Εδώ και 4 μέρες έχω παρατηρήσει είτε στο παλιό είτε στο καινούργιο σχεδόν δίκτυο ότι κάνει πολλές εναλλαγές στο 2G και χάνονται κλήσεις... Για να δούμε τι εστί τελικό στάδιο θα δούμε...

Το καλό είναι ότι θα αναβαθμιστεί κι ένα σημαντικό κομμάτι που δε το ήξερε κανείς τόσο καιρό και σχεδόν τελευταία στιγμή τα έμαθα κι εγώ κι έγιναν και δοκιμές... Το κομμάτι της Αλμωπίας ειδικά σε Αριδαία και Πόζαρ...

Περισσότερα νέα αναμένεται όταν σκάσει το ντου η αργά απόγευμα η μετά τα μεσάνυχτα η αύριο πρωί πρωί...

Συντονιστειτε και ότι δείτε βγάλτε screenshot τις κεραίες 4G και 3G και την περιοχή λήψης εδώ... Έτοιμοι;

Καλησπέρα σε όλους...

Σήμερα είναι η παραμονή και αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντου του 4G καθώς μέχρι αύριο θα ανοίξουν σχεδόν ταυτόχρονα όλοι οι σταθμοί...

Εν τω μεταξύ μέχρι τώρα οι 800αρες πολύ μεγάλο θόρυβο και δε μαφηνει ούτε με Θεσσαλονίκη να συνδεθεί όπως ότι έχασα προσωρινά όλα τα Η+ που έπιανα επειδή την τελευταία στιγμή τα δοκιμάζουν με χαμηλή ισχύ...

Έγινε Ε και η 400 που είναι στο Νησί Ημαθίας έξω από την Αλεξάνδρεια από προχθές... Τόσα χρόνια μόνο 1800 ήταν και τώρα είναι 900 και με φουλ κάλυψη προς τα εδώ το ίδιο σε αύξηση έγινε και μέσα στην Αλεξάνδρεια...

Εδώ και 4 μέρες έχω παρατηρήσει είτε στο παλιό είτε στο καινούργιο σχεδόν δίκτυο ότι κάνει πολλές εναλλαγές στο 2G και χάνονται κλήσεις... Για να δούμε τι εστί τελικό στάδιο θα δούμε...

Το καλό είναι ότι θα αναβαθμιστεί κι ένα σημαντικό κομμάτι που δε το ήξερε κανείς τόσο καιρό και σχεδόν τελευταία στιγμή τα έμαθα κι εγώ κι έγιναν και δοκιμές... Το κομμάτι της Αλμωπίας ειδικά σε Αριδαία και Πόζαρ...

Περισσότερα νέα αναμένεται όταν σκάσει το ντου η αργά απόγευμα η μετά τα μεσάνυχτα η αύριο πρωί πρωί...

Συντονιστειτε και ότι δείτε βγάλτε screenshot τις κεραίες 4G και 3G και την περιοχή λήψης εδώ... Έτοιμοι;

Έφτασε η ώρα και εγώ θεωρώ ότι πολύ νωρίτερα από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα δούμε 4g μέσα στις πόλεις της Βέροιας και Έδεσσας.

Καλά κάνεις και αναφέρεις την Αλμωπία, μια περιοχή απίστευτης φυσικής ομορφιάς και με μεγάλη τουριστική κίνηση λόγω των λουτρών του Πόζαρ. Σε πολλά σημεία εκεί είχε μόνο G...

Με το καλό λοιπόν!

Παύλος Παυλίδης 

Έφτασε η ώρα και εγώ θεωρώ ότι πολύ νωρίτερα από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα δούμε 4g μέσα στις πόλεις της Βέροιας και Έδεσσας.

Καλά κάνεις και αναφέρεις την Αλμωπία, μια περιοχή απίστευτης φυσικής ομορφιάς και με μεγάλη τουριστική κίνηση λόγω των λουτρών του Πόζαρ. Σε πολλά σημεία εκεί είχε μόνο G...

Με το καλό λοιπόν!

Δεν είπα για Βέροια Έδεσσα Νάουσα... Για όλα τα υπόλοιπα είπα που είχα αναφέρει και κάνουν δουλειά ισχύει...

Ίσα ίσα που θα καλύπτει και τις 3 πόλεις από κεραίες 20 χιλιομέτρων κι όχι από 75 που έπιανε δεν έπιανε σήμερα...

Δεν είπα για Βέροια Έδεσσα Νάουσα... Για όλα τα υπόλοιπα είπα που είχα αναφέρει και κάνουν δουλειά ισχύει...

Ίσα ίσα που θα καλύπτει και τις 3 πόλεις από κεραίες 20 χιλιομέτρων κι όχι από 75 που έπιανε δεν έπιανε σήμερα...

Το ξέρω Αντώνη, ξέρω για ποιες περιοχές είπες.

Απλώς προσθεσα την εκτίμησή μου για Βέροια και Εδεσσα.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Yπάρχει κάποιο νέο παιδιά για το νέο 4g της wind? Ανοιξαν οι κεραίες? Να ελπίζουμε και εμείς εδώ πριν το 2100? :lol:

Yπάρχει κάποιο νέο παιδιά για το νέο 4g της wind? Ανοιξαν οι κεραίες? Να ελπίζουμε και εμείς εδώ πριν το 2100? :lol:

:lol::lol::lol:

Βέροια καμία αλλαγή. Παλιό 3G και άγιος ο θεός.

:lol::lol::lol:

Βέροια καμία αλλαγή. Παλιό 3G και άγιος ο θεός.

Πραγματικά έχει καταντήσει αστείο. Στην αρχή το έλεγα για πλάκα αλλά πραγματικά η Βέροια είναι τελευταία.

Ως και η Σκύρος αναβαθμιστηκε. :lol:

Ενω άλλο δικτυο έχει κάνει πλάνα για 5η γενιά χαχα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελευταία είναι η Κοζάνη. Αλφαβητικά προηγείται η Βέροια και η Έδεσσα :lol:

• The title was changed to Nova 4G