Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

WIND VISION λέτε να δώσουν και από κινητή ;

Πάντως έχουν το καλύτερο τμήμα διαφήμισης από όλους.

Όντως έχουν πολύ αναμενόμενο μάρκετινγκ. Διαφορετικό από τους άλλους

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν και εγώ σήμερα το απόγευμα. :)

Μάλλον όχι γιατί στο app έχει μόνο επιλογη για log in από το mywind

Όταν σε περνούν τηλέφωνο για να σε κάνουν συνδρομητη όμως Μιχάλη και Ρωτάς για σημα σου λένε μια χαρά έχει..κομπλέ όλα ..συνεργασία με cosmote ,vodafone κτλ..κάνεις το συ@βόλεϊ κι μετά ψάχνεις με το δικόκι το σήμα...ήρθε φίλος από Αμερική πρόπερσι ένα μήνα διακοπές ..πήγε σε ένα κατάστημα..του λέει θα είμαι Δράμα και παραλία οφρυνιου..wind ..ένα μήνα ούτε mail δεν ειδε..ερχόταν να πιούμε μπύρα,έκανα hotspots και του απαντούσε τα mail της δουλειας του..περιττό να σου πω τι καντήλια έφαγε ο πωλητής..

Και εγώ κάποτε είχα forthnet σταθερό..παπάδες μου έκαναν ν αφήσω τον Οτε..καλοκαίρι πσκ kb κατέβασα.Περί τα 30 40..τηλέφωνα κακο..Όταν τους είπα θ κάνω καταγγελία μου είπεν ότι είναι έως 24mbbs οπότε λέω και εγώ από τ 25 ευρώ για τα θεωριτικα 24mbbs θα σας πληρώσω 1 ευρώ και εσείς θεωρηστε ότι πήρατε 25..καταγγελία και μετά τους βάζεις φωτιά και το μαγαζάκι τα λαμόγια

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Ε ναι.. Χρειάζεται πολύ καλό τμήμα μαρκετιγκ για να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες :lol: Να πιάνει 3g/4g σε ελάχιστα σημεία όπως πρέπει και να βγάζεις τον πίου :lol: να σου λέει για το νέο σούπερ ντούπερ δίκτυο

Στις αναβαθμισμενες περιοχές το 4g πάει τέλεια όμως.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σαν πολλά μηνύματα με διάφορες παροχών βλέπω και όταν ξημερώσει κάποιος θα βάλει σκούπα σίγουρα...

Στα δικά μας τώρα... Σήμερα δεν είδα καμία αλλαγή το 2G παίζει κανονικά όπως και τα άλλα τα γνωστά 3G και 4G άλλα υπάρχει ένα πρόβλημα με το Γουρνοσοβο έχει πολύ χαμηλή ισχύ ενώ πριν 3 μέρες ήταν καμπάνα... δεν βλέπω αυτή τη στιγμή να γίνεται τεστ πουθενά άλλα είναι πολύ περίεργο...

https://ibb.co/caOrMx

Τουλάχιστον είναι ενήμερη και θα στείλει κάποιον στο βουνό να δούμε τι θα γίνει...

Υστερόγραφο: wind vision η αλλιώς Technicolor εγγύηση... Από router Μέχρι και σε android tv box...

@mixtri,

Σταθμός στο Κάραγατς, συγκεκριμένα Νικοτσάρα, στο ύψος της Αναλήψεως.

Wind/Vodafone, 800/900/1800/2100/2600.

Νόμιζα πως στον Βόλο σταμάτησαν να δίνονται άδειες για τα πάντα:p

@mixtri,

Σταθμός στο Κάραγατς, συγκεκριμένα Νικοτσάρα, στο ύψος της Αναλήψεως.

Wind/Vodafone, 800/900/1800/2100/2600.

Νόμιζα πως στον Βόλο σταμάτησαν να δίνονται άδειες για τα πάντα:p

Δεν είναι στο χέρι τους. Ο νόμος δε κρίνει άδεια, αλλά κεραία. Και οι κεραίες τηρούν τις προδιαγραφές.

Είναι καλό το σημείο για κεραία, και 200μ να καλύψει περιμετρικά κέρδος θα είναι για το Βόλο. Μπουκωμένες οι κεραίες από παντού....

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αργιθέα. Σούπερ. :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://i64.tinypic.com/vgnbsw.jpg

Πετρίλο, Ν. Καρδίτσας, νέος σταθμός

WIND/ VODAFONE, 900/1800/2100

2G/3G δηλαδη θα εχει...το ιδιο στησιμο εχει και η κεραια στον Πλατανο Ημαθιας.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στον Πλάτανο έχει και 4g.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

2G/3G δηλαδη θα εχει...το ιδιο στησιμο εχει και η κεραια στον Πλατανο Ημαθιας.

Όχι, 2G/3G/4G

Τι ποσό μπορεί να δώσουν σε ιδιοκτήτη οικήματος (μπαλκόνια/καφετερίες/κλπ) για 2 micro cells (εννοώ 2 αρκετά μικρές κεραίες) ?

Συνήθως αυτές δουλεύουν σαν "repeater" σε υπάρχουσες κεραίες η κουμπώνουν κάνα vdsl,"fiber κλπ επάνω?

Τι ποσό μπορεί να δώσουν σε ιδιοκτήτη οικήματος (μπαλκόνια/καφετερίες/κλπ) για 2 micro cells (εννοώ 2 αρκετά μικρές κεραίες) ?

Συνήθως αυτές δουλεύουν σαν "repeater" σε υπάρχουσες κεραίες η κουμπώνουν κάνα vdsl,"fiber κλπ επάνω?

Repeater και θα είναι οι τελευταίες ΕΚΚΧΟ που θα μπουν 4G... μεχρι τότε ήδη το 90% των μεγάλων κεραιών έχουν ήδη 4G...

Επειδή έχω να γράψω πολλά και τελειώνει η μπαταρία τώρα και ήδη όλη μέρα ήμουν σε 5 περιοχές και μόλις τώρα γύρισα θα τα γράψω αύριο... Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Αμύνταιο και το Νόμο Κιλκίς...

Υστερόγραφο το Β7 σκοτώνει την μπαταρία στην κυριολεξία... Όσοι είναι στην πράσινη με το cross pci θα ήταν ήδη τελειωμένη η μπαταρία... 3% τώρα...

http://i64.tinypic.com/vgnbsw.jpg

Πετρίλο, Ν. Καρδίτσας, νέος σταθμός

WIND/ VODAFONE, 900/1800/2100

Πετρίλο, Βραγγιανά ! Υπέρ άγονη γραμμή (Άγραφα), εκει έπαιζε μπάλα μόνο η κοσμοτετούρα.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

φαίνεται κανονικά σαν κεραία στο network cell info?γιατί αν είναι έτσι έχω ένα δίπλα μου στα 20 τώρα αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω μέτρα ...χαχαχα

το λέω γιατί κεραία κανονική δεν βλέπω

είναι και σε άδειο χώρο, παράξενο

η λάθος δείχνει η εφαρμογή

Edited by akalos

Repeater και θα είναι οι τελευταίες ΕΚΚΧΟ που θα μπουν 4G... μεχρι τότε ήδη το 90% των μεγάλων κεραιών έχουν ήδη 4G...

Επειδή έχω να γράψω πολλά και τελειώνει η μπαταρία τώρα και ήδη όλη μέρα ήμουν σε 5 περιοχές και μόλις τώρα γύρισα θα τα γράψω αύριο... Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Αμύνταιο και το Νόμο Κιλκίς...

Υστερόγραφο το Β7 σκοτώνει την μπαταρία στην κυριολεξία... Όσοι είναι στην πράσινη με το cross pci θα ήταν ήδη τελειωμένη η μπαταρία... 3% τώρα...

Ωραίος :) Περιμένω νααναφέρεις περιοχή εδώ τριγύρω να πάω για να ξοδέψω τα gb της wind με τίποτε κατεβάσματα γιατι εδώ μέσα στην πόλη δεν τρώγονται με τίποτε..:p

Χανιά, κοντά στα υπεραστικά ΚΤΕΛ με Β7 και Q. Σε εσωτερικό χώρο:

http://www.speedtest.net/my-result/a/3871051267

Και σε εξωτερικό χώρο στο ίδιο σημείο:

http://www.speedtest.net/my-result/a/3871234927

Πολύ καλύτερα από τα 20 Mbps περίπου που έδινε η αντίστοιχη Β20...

Edit. Για carrier μου δείχνει την Vodafone που είναι στην σιμ 1 αλλά τα τεστ έγιναν με Q που είναι στην σιμ 2.

Edited by Dimos_Vav

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

τα microcells ειναι σε ύψος 2.20 απο το έδαφος και έχουν 2 χοντρά καλώδια επάνω.

Τα 2 στοχεύουν στο "ασχετο" .

Το ένα από αυτα στοχεύει στο ισόγειο απέναντι πολυώροφου κτηρίου που ειναι στα 7 μέτρα.

Εκει βέβαια ειναι 3 καφετέριες.

Ενώ δουλεύουν εξανάγκασα το κινητό σε 2/3/4g αντίστοιχα την κάθε φορά αλλά δεν είδα σήμα -30-50dBm

Edited by drdedus

Ενα μπου..λο ειναι το στήσιμο του δικτύου στα Χανιά απο τότε που μπήκε 2600.

Μονο ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ έχουμε.

Παρατηρώ συνεχώς το κινητό να προτιμάει να ειναι σε 2600 με 118-12Χ σήμα ενώ υπάρχει 800 η H+ με 70-100dBm.

Συγκεκριμένα τώρα ειναι σε 2600 με 121 και χειρότερα σήμα,

ΧΩΡΙΣ να εχω ping με τον εξω κόσμο.

ΕΝΩ ΚΑΛΎΠΤΕΤΕ ΑΠΟ 800 ΚΑΙ 1800 4g με 99dBm που δουλεύει άψογα εννοείται με ping.

(ping 800 30αρια, 1800 55αρια, 2600 150-1500αρια μέχρι που το χάνει.)

Κάνω κλήση ξεκινάει με h+ 81dBm και με γυρνάει σε 2g 900/1800 γύρω γυρω σαν τρελό.

Δεν θα έπρεπε να μου δίνει h+ ?

Ειναι δυνατόν να προτιμάει να βρίσκομαι χωρίς ping στους 2600 απο οτιδήποτε άλλο?

Χάλι μαύρο.

Έχω την αίσθηση οτι θα το αφήσουν έτσι.

Θα μπορούσαν να δώσουν "εντολή" να αλλάζει σε καλύτερο σταθμό λίγο πριν χαθεί το σήμα εντελώς ειδικά από την στιγμή που υπάρχει καλύτερος και στις 3 τεχνολογίες 2g 3g 4g.

Συνεχώς αυτό γίνεται σε διάφορα σημεία της πόλης.

Edited by drdedus

Έξω από το μετρό Μεταξουργείο. Από τα λίγα σημεία που έχει 4G+ η WIND... Δεν ξέρω μπάντες, γιατί κάποιο πρόβλημα έχει η εφαρμογή Network Signal Guru με την Q και δε μου δείχνει... :wacko: :wacko: Η μία είναι σίγουρα πάντως 2600 (μου το έδειξε άλλη εφαρμογή)

EDIT @bbbb Ναι, η Q είναι στη δεύτερη θέση. Το σκέφτηκα κάποια στιγμή, μήπως φταίει αυτό που δε δείχνει μπάντες... LeEco X722 έχω.

Screenshot_Speedtest_20180428_134034.png

Edited by MitsosDaBest13

Την q την έχεις στο 2o slot? Εχω παρατηρήσει και στο le max 2 ότι το network signal guru δεν δουλεύει πλήρως σωστά στο 2ο slot. Αν ναι, άλλαξε δοκιμαστικά με το slot 1 και δες αν δείχνει οκ

• The title was changed to Nova 4G