Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφέτες471e485a4366ec29609a67032e0ab8bc.jpgaf87d5cabf7840a9a41443948bf9ae45.jpg

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τοποθεσία Πυροσβεστικής (μεταξύ Αφετών και Δελτία Αργσλαστής)4eeefb3cb48c50ffc73c4077ddac8167.jpgb3b8876b2d2780c4b9e6b6a20e6f9514.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προς Γατζέα/Πλατανίδια/Άφησσο/Αφέτες τι λέει;

Γατζέα δεν πρόσεξα, θα κοιτάξω στο γυρισμό ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαιρετική δουλειά.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση:)

Για ό,τι νεότερο σε περιοχές,ενημέρωσέ μας αν θες:D

Ελπίζω την ίδια, εξαιρετική, δουλειά να έκανε και στο ανατολικό Πήλιο, αλλά και νότιο Πήλιο, μετά την Αργαλαστή, καθώς και προς Άγιο Βλάσιο, Αγιο Γεώργιο, Πινακάτες κλπ! ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στις μέχρι στιγμής τοποθεσίες:D Δεν νομίζω οι άλλες 2 να έχουν τόσο φουλαρισμένη κάλυψη στα ίδια μέρη

Ευχαριστούμε Ηλία.

Μπράβο wind.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτω Γατζέα...350ae3627f4396d856a300d721f5b05f.jpg6ed64a63f84be3541502b9748103371a.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντυπωσιακή κάλυψη σε αυτά τα μέρη! Επιβεβαιώνω πως οι άλλες 2 δεν είναι το ίδιο δυνατές. Ας ελπίσουμε ωστόσο να είναιτο ίδιο καλά τα πράγματα και στο εσωτερικό του βουνού. Μέχρι στιγμής, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ εντυπώσεις:)

Ηλία μπάντα βλέπεις?

Δυστυχώς όχι.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτω Γατζέα...350ae3627f4396d856a300d721f5b05f.jpg6ed64a63f84be3541502b9748103371a.jpg

Εκεί πέρυσι χαροπαλευε. Φέτος LTE. Nice.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το συζητάς Μιχάλη...σ'αυτό το κομμάτι που μας έδειξε ο Ηλίας είναι εξαιρετική. Απλά, κρατάω μια επιφύλαξη για το πιο εσωτερικό μέρος του Πηλίου που δεν έχει άμεση οπτική επαφή με Παγασητικό ή τέλος πάντων για πιο "δύσκολα", πιο "εσωτερικά" μέρη. Αλλά μέχρι στιγμής άψογη

Εκεί πέρυσι χαροπαλευε. Φέτος LTE. Nice.

Η γεωγραφικη καλυψη που εχει ειναι απιστευτη.Με την αναβαθμιση,πλακα θα εχει να εχει η Wind σημα και οι αλλες να ειναι εκτος δικτυου.Εχουν κανει μεγαλη δουλεια και δινουν βαση στη γεωγραφικη καλυψη κατι που ειναι σημαντικο για οποιον θελει την αξιοπιστια οτι θα μπορει να παρει ενα τηλεφωνο οπου και να ειναι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μην το συζητάς Μιχάλη...σ'αυτό το κομμάτι που μας έδειξε ο Ηλίας είναι εξαιρετική. Απλά, κρατάω μια επιφύλαξη για το πιο εσωτερικό μέρος του Πηλίου που δεν έχει άμεση οπτική επαφή με Παγασητικό ή τέλος πάντων για πιο "δύσκολα", πιο "εσωτερικά" μέρη. Αλλά μέχρι στιγμής άψογη

Ενδιαφέρεσαι για κάποια διαδρομή; Φίλος έκανε το Αργαλαστη Πλατανιάς και ήταν φουλ παντού μου είπε.... Σοκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τελος Πλατανίδια.

Μπράβο στη Wind για το κομμάτι Βόλος - Νεοχώρι (με εξαίρεση Καλά Νερά και Ανατολική Μπούφα).be71cd91d45dece9ed98cd9fe3e5b519.jpg354b7c69aede0c1d88c20f8d47714f9a.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η γεωγραφικη καλυψη που εχει ειναι απιστευτη.Με την αναβαθμιση,πλακα θα εχει να εχει η Wind σημα και οι αλλες να ειναι εκτος δικτυου.Εχουν κανει μεγαλη δουλεια και δινουν βαση στη γεωγραφικη καλυψη κατι που ειναι σημαντικο για οποιον θελει την αξιοπιστια οτι θα μπορει να παρει ενα τηλεφωνο οπου και να ειναι.

Βέβαια η τυφλή γεωγραφική καλυψη κρύβει ένα κίνδυνο, να έχεις 4g-b20 χωρίς τίποτα άλλο, ούτε καν gsm, όπως σε κάποια ορεινά της Πελοποννήσου.

Ενδιαφέρεσαι για κάποια διαδρομή; Φίλος έκανε το Αργαλαστη Πλατανιάς και ήταν φουλ παντού μου είπε.... Σοκ.

Όχι συγκεκριμένα. Απλά να ξέρω ότι μπορώ να την εμπιστευτώ για Mobile broadband όπου και τις άλλες. Αυτό μόνο. Γιατί για ομιλία θέμα δεν έχει, ούτως ή άλλως.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου λοιπόν, είναι εξαιρετική και σε ακόμη ένα κομμάτι του Πηλίου (ομολογουμενως δύσκολο)

Και τελος Πλατανίδια.

Μπράβο στη Wind για το κομμάτι Βόλος - Νεοχώρι (με εξαίρεση Καλά Νερά και Ανατολική Μπούφα).be71cd91d45dece9ed98cd9fe3e5b519.jpg354b7c69aede0c1d88c20f8d47714f9a.jpg

Πάρα πολλά μπράβο. Οι άλλες 2 σε αυτά τα τμήματα που αναφέρουμε είναι ψιλομέτριες,τι να λέμε τώρα;

Βέβαια η τυφλή γεωγραφική καλυψη κρύβει ένα κίνδυνο, να έχεις 4g-b20 χωρίς τίποτα άλλο, ούτε καν gsm, όπως σε κάποια ορεινά της Πελοποννήσου.

Αυτο πρεπει να διορθωθει.Γιατι στο κομματι Πατρα-Πυργος εχει σημεια που ειναι εκτος δικτυου.Μονο 4G παιζει απο B20.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αυτο πρεπει να διορθωθει.Γιατι στο κομματι Πατρα-Πυργος εχει σημεια που ειναι εκτος δικτυου.Μονο 4G παιζει απο B20.

Από τον Απρίλιο του 2016 (1χρονο πριν) που έβαλαν b20 στην πελοποννησο έτσι είναι σε κάποια ορεινά, δίχως καν να έχουν ενεργοποιήσει τουλάχιστον Volte. Για κλάματα..

@elias_ps

Όταν λες ότι στα Καλά Νερά δεν είναι καλή, όπως και στην Μπούφα ανατολικά, τι εννοείς; έχει αδύναμο LTE; Στα ίδια σημεία, παρατήρησες Πώς είναι το UMTS;

Με 2g μόνο μιλάς.Με 4g σερφάρεις και άμα θες να μιλήσεις χρησιμοποιεις voip.Οκ δε θα μπορούν να σε καλέσουν οι άλλοι σε κανονικό δίκτυο,αλλά εσύ θα καλείς μέσω vοip εφαρμογών και θα τους λες καλέστε με πχ μέσω viber ή messenger.Vo-lte τώρα σε wind,είναι απλά διαστημική τεχνολογία :p

Πάντως η μπλε δύναμη το έχει παρακάνει με το βάψιμο του χάρτη .... μάλλον δείχνει την μελλοντική κάλυψη σε κάποια σημεία :lol::lol::lol::lol: (και οι άλλες πίσω δεν πάνε αλλά αυτή είναι πρωταθλήτρια ...)

Blue powered extreme 4g speeds.... γ@μ# το φελεκι μου :lol::lol::lol::lol::lol: