kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Προς Γατζέα/Πλατανίδια/Άφησσο/Αφέτες τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Αφέτες Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τοποθεσία Πυροσβεστικής (μεταξύ Αφετών και Δελτία Αργσλαστής) Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς Γατζέα/Πλατανίδια/Άφησσο/Αφέτες τι λέει; Γατζέα δεν πρόσεξα, θα κοιτάξω στο γυρισμό ;) Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση:) Για ό,τι νεότερο σε περιοχές,ενημέρωσέ μας αν θες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Νεοχώρι Πηλίου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ελπίζω την ίδια, εξαιρετική, δουλειά να έκανε και στο ανατολικό Πήλιο, αλλά και νότιο Πήλιο, μετά την Αργαλαστή, καθώς και προς Άγιο Βλάσιο, Αγιο Γεώργιο, Πινακάτες κλπ! ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στις μέχρι στιγμής τοποθεσίες:D Δεν νομίζω οι άλλες 2 να έχουν τόσο φουλαρισμένη κάλυψη στα ίδια μέρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ευχαριστούμε Ηλία. Μπράβο wind. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Κάτω Γατζέα... Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ηλία μπάντα βλέπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εντυπωσιακή κάλυψη σε αυτά τα μέρη! Επιβεβαιώνω πως οι άλλες 2 δεν είναι το ίδιο δυνατές. Ας ελπίσουμε ωστόσο να είναιτο ίδιο καλά τα πράγματα και στο εσωτερικό του βουνού. Μέχρι στιγμής, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ εντυπώσεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ηλία μπάντα βλέπεις? Δυστυχώς όχι..... Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Κάτω Γατζέα... Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκεί πέρυσι χαροπαλευε. Φέτος LTE. Nice. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μην το συζητάς Μιχάλη...σ'αυτό το κομμάτι που μας έδειξε ο Ηλίας είναι εξαιρετική. Απλά, κρατάω μια επιφύλαξη για το πιο εσωτερικό μέρος του Πηλίου που δεν έχει άμεση οπτική επαφή με Παγασητικό ή τέλος πάντων για πιο "δύσκολα", πιο "εσωτερικά" μέρη. Αλλά μέχρι στιγμής άψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εκεί πέρυσι χαροπαλευε. Φέτος LTE. Nice. Η γεωγραφικη καλυψη που εχει ειναι απιστευτη.Με την αναβαθμιση,πλακα θα εχει να εχει η Wind σημα και οι αλλες να ειναι εκτος δικτυου.Εχουν κανει μεγαλη δουλεια και δινουν βαση στη γεωγραφικη καλυψη κατι που ειναι σημαντικο για οποιον θελει την αξιοπιστια οτι θα μπορει να παρει ενα τηλεφωνο οπου και να ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μην το συζητάς Μιχάλη...σ'αυτό το κομμάτι που μας έδειξε ο Ηλίας είναι εξαιρετική. Απλά, κρατάω μια επιφύλαξη για το πιο εσωτερικό μέρος του Πηλίου που δεν έχει άμεση οπτική επαφή με Παγασητικό ή τέλος πάντων για πιο "δύσκολα", πιο "εσωτερικά" μέρη. Αλλά μέχρι στιγμής άψογη Ενδιαφέρεσαι για κάποια διαδρομή; Φίλος έκανε το Αργαλαστη Πλατανιάς και ήταν φουλ παντού μου είπε.... Σοκ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Και τελος Πλατανίδια. Μπράβο στη Wind για το κομμάτι Βόλος - Νεοχώρι (με εξαίρεση Καλά Νερά και Ανατολική Μπούφα). Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Η γεωγραφικη καλυψη που εχει ειναι απιστευτη.Με την αναβαθμιση,πλακα θα εχει να εχει η Wind σημα και οι αλλες να ειναι εκτος δικτυου.Εχουν κανει μεγαλη δουλεια και δινουν βαση στη γεωγραφικη καλυψη κατι που ειναι σημαντικο για οποιον θελει την αξιοπιστια οτι θα μπορει να παρει ενα τηλεφωνο οπου και να ειναι. Βέβαια η τυφλή γεωγραφική καλυψη κρύβει ένα κίνδυνο, να έχεις 4g-b20 χωρίς τίποτα άλλο, ούτε καν gsm, όπως σε κάποια ορεινά της Πελοποννήσου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ενδιαφέρεσαι για κάποια διαδρομή; Φίλος έκανε το Αργαλαστη Πλατανιάς και ήταν φουλ παντού μου είπε.... Σοκ. Όχι συγκεκριμένα. Απλά να ξέρω ότι μπορώ να την εμπιστευτώ για Mobile broadband όπου και τις άλλες. Αυτό μόνο. Γιατί για ομιλία θέμα δεν έχει, ούτως ή άλλως. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου λοιπόν, είναι εξαιρετική και σε ακόμη ένα κομμάτι του Πηλίου (ομολογουμενως δύσκολο) Και τελος Πλατανίδια. Μπράβο στη Wind για το κομμάτι Βόλος - Νεοχώρι (με εξαίρεση Καλά Νερά και Ανατολική Μπούφα). Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρα πολλά μπράβο. Οι άλλες 2 σε αυτά τα τμήματα που αναφέρουμε είναι ψιλομέτριες,τι να λέμε τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Βέβαια η τυφλή γεωγραφική καλυψη κρύβει ένα κίνδυνο, να έχεις 4g-b20 χωρίς τίποτα άλλο, ούτε καν gsm, όπως σε κάποια ορεινά της Πελοποννήσου. Αυτο πρεπει να διορθωθει.Γιατι στο κομματι Πατρα-Πυργος εχει σημεια που ειναι εκτος δικτυου.Μονο 4G παιζει απο B20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Αυτο πρεπει να διορθωθει.Γιατι στο κομματι Πατρα-Πυργος εχει σημεια που ειναι εκτος δικτυου.Μονο 4G παιζει απο B20. Από τον Απρίλιο του 2016 (1χρονο πριν) που έβαλαν b20 στην πελοποννησο έτσι είναι σε κάποια ορεινά, δίχως καν να έχουν ενεργοποιήσει τουλάχιστον Volte. Για κλάματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 @elias_ps Όταν λες ότι στα Καλά Νερά δεν είναι καλή, όπως και στην Μπούφα ανατολικά, τι εννοείς; έχει αδύναμο LTE; Στα ίδια σημεία, παρατήρησες Πώς είναι το UMTS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Με 2g μόνο μιλάς.Με 4g σερφάρεις και άμα θες να μιλήσεις χρησιμοποιεις voip.Οκ δε θα μπορούν να σε καλέσουν οι άλλοι σε κανονικό δίκτυο,αλλά εσύ θα καλείς μέσω vοip εφαρμογών και θα τους λες καλέστε με πχ μέσω viber ή messenger.Vo-lte τώρα σε wind,είναι απλά διαστημική τεχνολογία :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Άραγε με 4G μόνο μπορείς να λάβεις MMS; Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Πάντως η μπλε δύναμη το έχει παρακάνει με το βάψιμο του χάρτη .... μάλλον δείχνει την μελλοντική κάλυψη σε κάποια σημεία :lol::lol::lol::lol: (και οι άλλες πίσω δεν πάνε αλλά αυτή είναι πρωταθλήτρια ...) Blue powered extreme 4g speeds.... γ@μ# το φελεκι μου :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Πάντως η μπλε δύναμη το έχει παρακάνει με το βάψιμο του χάρτη .... μάλλον δείχνει την μελλοντική κάλυψη σε κάποια σημεία :lol::lol::lol::lol: (και οι άλλες πίσω δεν πάνε αλλά αυτή είναι πρωταθλήτρια ...) Blue powered extreme 4g speeds.... γ@μ# το φελεκι μου :lol::lol::lol::lol::lol: Μην λες τέτοια πράγματα γιατί θα πεταχτεί σε λίγο ο μπαγερν και θα λέει:::: είδατε που σας έλεγα ότι βάφουν το χάρτη μπλε ραδιόφωνο και άγιος ο θεός.... :p :p :p Edited April 19, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μην λες τέτοια πράγματα γιατί θα πεταχτεί σε λίγο ο μπαγερν και θα λέει:::: είδατε που σας έλεγα ότι βάφουν το χάρτη μπλε ραδιόφωνο και άγιος ο θεός.... :p :p :p Για αυτό το το έκανα... :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts