stefanos1999 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 H band20 '"ταξιδευει" πιο μακριά απο τη band3 αλλά έχει μικρότερο εύρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 H band20 '"ταξιδευει" πιο μακριά απο τη band3 αλλά έχει μικρότερο εύρος. Στέφανε μην αρχίσουμε τα τεχνικά εδώ δεν έχει νόημα γιατί το 98% δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να γίνουν αντιληπτές οι τεχνικές έννοιες. Είναι σαν αρχίσουμε να μιλάμε για αστροφυσική :) Εγω παντως ειμαι out :p Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Όχι και όχι. Είδες που παρξηγεισαι όταν σου λέω ότι δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; Το κόστος του cell splitting δεν είναι μεγάλο και δεύτερον η εμβέλεια δεν εξαρτάται από τη μπάντα. Επιτέλους δηλαδή πονάνε τα μάτια μας. Δηλαδή η πύκνωση δεν κοστίζει πολύ; Δεν ειμαι μηχανικός αλλά ως πύκνωση καταλαβαίνω την τοποθέτηση νέων σταθμών βάσης. Και φαντάζομαι πως αυτό και κοστίζει (και μάλιστα σε μόνιμη βάση λόγω ενοικίων, συντήρησης κτλ), και ειναι δύσκολο να γίνει ξαφνικά (άδειες κτλ) και ενδεχομένως ασύμφορο για μια εταιρεία που το μερίδιο αγοράς της είναι κάτω από 20% και η συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών της είναι καρτοκινητοί. Αν επιτυγχάνει σχεδόν (τονίζω το σχεδόν) την ίδια κάλυψη πχ στο κέντρο της Αθήνας με λιγότερους σταθμούς, γιατί να βάλει και άλλους με τα σημερινά δεδομένα σε πελάτες και έσοδα, αν το δίκτυο δεν έχει προβλήματα χωρητικότητας στις κλήσεις; Για να βλέπουμε κάποιοι καμμένοι (με την καλή έννοια) 10 mbps παραπάνω στα speedtests; Νομίζω πως το 99,9% του κόσμου τα data τα χρησιμοποιούν για social media, browsing άντε και youtube. Και εγώ θα ήθελα να έχει το ίδιο πυκνό δίκτυο με τις άλλες αλλά είναι λίγο ουτοπικό. Κατά τη γνώμη μου αυτό που χρειάζεται η wind είναι βελτίωση της κάλυψης στην περιφέρεια εκεί που έχει πρόβλημα (victus), στοχευμένες προσθήκες σταθμών σε σημεία που υπάρχει εμφανές πρόβλημα κάλυψης στα αστικά κέντρα (λίγα είναι αυτά) και ολοκλήρωση του upgrade σε 4G/3G+ το συντομότερο δυνατό. Αν τα κάνει αυτά και διατηρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο τις ταχύτητες και δεν έχει προβλήματα με τις κλήσεις (όπως τώρα που δεν έχει) θα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Δηλαδή η πύκνωση δεν κοστίζει πολύ; Δεν ειμαι μηχανικός αλλά ως πύκνωση καταλαβαίνω την τοποθέτηση νέων σταθμών βάσης. Και φαντάζομαι πως αυτό και κοστίζει (και μάλιστα σε μόνιμη βάση λόγω ενοικίων, συντήρησης κτλ), και ειναι δύσκολο να γίνει ξαφνικά (άδειες κτλ) και ενδεχομένως ασύμφορο για μια εταιρεία που το μερίδιο αγοράς της είναι κάτω από 20% και η συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών της είναι καρτοκινητοί. Αν επιτυγχάνει σχεδόν (τονίζω το σχεδόν) την ίδια κάλυψη πχ στο κέντρο της Αθήνας με λιγότερους σταθμούς, γιατί να βάλει και άλλους με τα σημερινά δεδομένα σε πελάτες και έσοδα, αν το δίκτυο δεν έχει προβλήματα χωρητικότητας στις κλήσεις; Για να βλέπουμε κάποιοι καμμένοι (με την καλή έννοια) 10 mbps παραπάνω στα speedtests; Νομίζω πως το 99,9% του κόσμου τα data τα χρησιμοποιούν για social media, browsing άντε και youtube. Και εγώ θα ήθελα να έχει το ίδιο πυκνό δίκτυο με τις άλλες αλλά είναι λίγο ουτοπικό. Κατά τη γνώμη μου αυτό που χρειάζεται η wind είναι βελτίωση της κάλυψης στην περιφέρεια εκεί που έχει πρόβλημα (victus), στοχευμένες προσθήκες σταθμών σε σημεία που υπάρχει εμφανές πρόβλημα κάλυψης στα αστικά κέντρα (λίγα είναι αυτά) και ολοκλήρωση του upgrade σε 4G/3G+ το συντομότερο δυνατό. Αν τα κάνει αυτά και διατηρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο τις ταχύτητες και δεν έχει προβλήματα με τις κλήσεις (όπως τώρα που δεν έχει) θα είναι μια χαρά. ΟΚ. Πείτε το , απλά, εκτίμησή μου. Πείτε ότι "το παίζω προφήτης" και ό,τι άλλο. Εκτίμησή μου, λοιπόν, κι ας λένε ό,τι θέλουν όσοι ειδικεύονται στα τεχνικά στοιχεία (και για τους λόγους τους ο καθένας...): Η ως τώρα "κατάσταση εξέλιξης" του 4G από τη Wind δείχνει που πάει το "θέμα". Ποτέ στη ζωή μου δεν είδα "κάποιους" (ανθρώπους; πχ τους "ειδικούς" εδώ μέσα, εταιρείες; κλπ) να αλλάζουν "τακτική" από τη μια μέρα στην άλλη αν δεν πιεστουν {"Πάθουν βλάβη" το λέω}. 3 χρόνια που ξεκίνησε το 4G η Wind "απέδειξε" την "τακτική" της (Και δεν αναμένω να "αλλάξει" ΑΝ δεν "πάθει"): 1) Φουλ διαφήμιση στην οποία στηρίζεται για ένα ουσιαστικά "ανύπαρκτο" 4G (μόνο κατ'όνομα που βλέπεις το σηματάκι στο κινητό σου). Και ΝΑΙ οι περισσότεροι συμπολίτες μας αρκούνται σ'αυτό {Ααααα και στη δύναμαη του μέσου της TV: Ό,τι Survivor κι αν "σερβίρουν" :Ως εκεί}. Αυτή είναι η "πολιτική" της Wind (κοροϊδία δλδ) και δεν αναμένεται να "αλλάξει" αν δεν "πάθει" (δλδ να την "καταλάβουμε" τι "παιχνίδι" παίζει). 2) Το αν διάφοροι (και οι "ειδικοί" εδώ μέσα) μας πλασσάρουν/φλομώνουν με τεχνικά στοιχεία (χωρίς καμιά προσπάθεια εκλαϊκευσης, που κάτι δείχνει για το σκοπό τους - τα ρήματα πριν την παρένθεση) ότι (και καλά) "θα φτιάξει/αναβαθμιστεί" στο μέλλον το 4G της Wind: Εγώ αυτό το "βλέπω" (και πείτε με όπως θέλετε: "προφήτη" ή ό,τι άλλο): α) Σε 10 χρόνια να "φτάσει" το τι έχει η πράσινη ήδη το 2017 (δλδ να το φτάσει το 2027) β) Να την "πηγαίνουν" για "αλλού" το τμήμα κινητής της Wind (δε λέω για τη σταθερή, έτσι;) που θα δείξει σε 3 χρόνια ως το 2020 το για "που" ακριβώς {και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε}. Δεν θα ασχοληθώ με "πύκνωση" δικτύου, Victus κλπ. Απλά: Ως τώρα 3 χρόνια έδειξε η Wind για "που" το "πάει": Το ανέλυσα παραπάνω. Και αυτά δεν "αλλάζουν" αν δεν..., όπως είπα. Αυτό που (σε αυτά τα πλαίσια) {Αφού τα "ίδια" θα κάνει και τα επόμενα 3 χρόνια που κρίνεται το μέλλον της κινητής της} είναι ακατανόητο , είναι η τιμολογιακή πολιτική της: Είναι η ακριβότερη καρτοκινητή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή: Είναι αδικαιολόγητο και το'χω αναλύσει αλλού το πως το "βλέπω".... Και (να'μαστε καλά) εδώ θα'μαστε και το 2020 να τα δούμε: Σε τι έπεσα μέσα και σε τι έξω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) το σημερινά mhz bw αρκουν για αυτά που υπόσχονται? Edited March 28, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Σήμερα έκλεισε η πρώτη μέρα με παράλληλη χρήση του f2g ειδικής προσφοράς. Όπου κατάφερα να μετρήσω η εικόνα είναι η ίδια με την αρχική. Και οι 2 κάρτες στο mate 8. Το συμβόλαιο των 30gb δουλεύει ποιο σταθερά σε περιοχές με πολύ κίνηση και πιάνει ποιο μεγάλες ταχύτητες από το καρτοκινητό το οποίο μια σέρνεται χαμηλότερα και μια πετάει με φουλ ταχύτητα. Όταν περάσουν λίγες ημέρες και κάνω ποιο πολλές μετρήσεις θα έχω ποιο καλή εικόνα. Τώρα το δίκτυο σε φωνή είναι πολύ καλό χωρίς προβλήματα στα σημεία που επισκέφτηκα. Μπορεί στα δεδομένα να είναι πλέον ακριβή η wind στα καρτοκινητά με τα παράλληλα προβλήματα απόδοσης του δικτύου 4g αλλά όσοι θέλουν πολλά λεπτά από καρτοκινητή χωρίς ειδική προσφορά και φοιτητικό μόνο η Q είναι τσάμπα και δίνει πολλά λεπτά που δεν τα δίνει κανένα άλλο πακέτο στην αγορά. Οπότε όσο έχει μια Α πελατειακή βάση η wind από την καρτοκινητή ποιο πολύ από αυτούς που ενδιαφέρονται για ομιλία πάρα για δεδομένα (πχ Q 600 λεπτά τον μήνα με χρέωση δευτερολέπτου και 600 προς το δίκτυο με 14€ τον μήνα) δεν πρόκειται να κάνει και πολλά για το δίκτυο δεδομένων ούτε να δούμε σύντομα μεγάλες ταχύτητες. Οπότε όσοι μιλάνε λίγο και θέλουν data αλλού την κάνουνε και ησυχάζουν μέχρι το 2018:rolleyes: . Αν είναι τυχεροί και κινούνται σε περιοχές που δεν έχει μπούκωμα το δίκτυο τότε είναι όλα cool :p Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Επειδη αναφερετε για το κοστος του f2go, υπαρχει κατι οικονομικοτερο απο το 1500αρι με 8,5 γιουρο? με καλυψη και σε χρονο ομιλιας και data... Το οποιο δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να το βρειτε.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Επειδη αναφερετε για το κοστος του f2go, υπαρχει κατι οικονομικοτερο απο το 1500αρι με 8,5 γιουρο? με καλυψη και σε χρονο ομιλιας και data... Το οποιο δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να το βρειτε.... Το εχω εγω,αλλα το θεμα ειναι να εχεις καλυψη.Μια γνωστη το πηρε και εμεινε ικανοποιημενη και στο σημα. Εγω ομως δεν εμεινα,γιατι εχω θεμα στο σπιτι και μεσα στη θεσσαλονικη εχει θεματα.Οι ταχυτητες πλεον επεσαν καθως και πολλα μερη στη Βορεια ελλαδα εχουν ακομα 3G-UMTS και 2G.Εχουν μεινει 10 χρονια πισω,δυστυχως.Καλη η Wind,αλλα θα την κρατουσα μαζι με 2η καρτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Π Φάληρο, στο village Θαύμα... Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Π Φάληρο, στο village Θαύμα... Sent from my MotoE2 Μαλλον η εξαιρεση στον κανονα. Επρεπε να κανεις και ενα με 3g για να δουμε διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Και στη Θεσσαλονίκη τέτοια ταχύτητα και παραπάνω δίνει όταν δεν είναι φορτωμένο το δίκτυο και ανάλογα φυσικά το σημείο.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Διάφορες μετρήσεις από τις 21/2/2017 από το συμβόλαιο των 30gb σε εσωτερικού χώρου πελατών διάσπαρτα μέσα στην Αθήνα. Πριν να διαγράψω από την συσκευή είπα να τα ανεβάσω. Αυτή είναι η εικόνα με το Mate 8 (οι άκυρες ώρες μετά τις 12 το βράδυ είναι από έκτακτες βλάβες που απλά επειδή βρέθηκα στο σημείο έκανα και μια μέτρηση από το δικό μου τηλέφωνο εκτός από της δουλειάς). Πάντως τώρα με το καρτοκινητο στην μια sim βλέπω ποιο περίεργα αποτελέσματα. Κάτω από 15 mbps σε κάποια σημεία σπάνια. Φυσικά είναι όλα θέμα περιοχής για αυτό μου φαινόταν περίεργα κάποια με τις τραγικές ταχύτητες που έβλεπα στο τοπικ. (Όπως είπε πολύ σωστά και ο MitsosDaBest13 στο άλλο τοπικ που μιλούσαμε) εδώ και στης vodafone το τοπικ ανεβαίνουν μόνο οι προβληματικες περιοχές ενώ στην cosmote μόνο τα μεγάλα νούμερα. Στην τελευταία έχει και ένα από mifi με wind sim για αυτό και φαίνεται ότι είναι σύνδεση με wifi. Edited March 29, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Όλοι συμβόλαιοοοοο.... Αν αυτές οι μετρήσεις είναι της Wind, εγω είμαι παπάς....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Προσωπικά θεωρώ πως ο cmvr είναι αξιόπιστο μέλος και σε καμμιά περίπτωση δε θα ανέβαζε μετρήσεις άλλου δικτύου προκειμένου να ευνοήσει την wind..Μην είμαστε τόσο καχύπτοπτοι βρε παιδιά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Προσωπικά θεωρώ πως ο cmvr είναι αξιόπιστο μέλος και σε καμμιά περίπτωση δε θα ανέβαζε μετρήσεις άλλου δικτύου για wind προκειμένου να ευνοήσει την wind..Μην είμαστε τόσο καχύπτοπτοι βρε παιδιά. Αν η εμπειρία σου/σας δείχνει ότι σε (τυχαίες) 50 μετρήσεις του 4G (είναι σίγουρα 4G οι μετρήσεις; Για 3G Wind OK μου φαίνονται. Όχι για 4G Wind, όμως) αυτές είναι οι μετρήσεις σου/σας: Τότε πάω πάσο: Ούτε 1 τέτοια δεν έχω δει. Αθήνα, έτσι; Και σε απλή περιοχή όπως μας λέει. Όχι πάω Σύνταγμα και μετρώ κάτω απ'τον Άγνωστο στρατιώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Κι εγώ δεν έχω μετρήσει σε όλη την Αθήνα, αλλά σε γενικές γραμμές όπου έχει τύχει να βρεθώ με το Wind νούμερο, εκεί που τα πάει σχετικά καλά βλέπω γύρω στα 20. Αν κάπου πιάνει εξαιρετικά και βλέπεις 50+, το θεωρώ αξιοσημείωτο. Όχι ότι με πειράζει αν βλέπω και 20. Αν μπορεί αν μου δίνει τόσα "αξιόπιστα"(δηλαδή καλό σήμα που δεν μου τρώει τη μπαταρία), δεν είναι καθόλου άσχημα. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά μέρη που η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική(προς το χειρότερο). Είπαμε να κάνουμε υπομονή γιατί το δίκτυο φτιάχνεται. Το ίδιο όμως, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να κάνει και η εταιρεία στην προώθηση και στις τιμές. Δηλαδή αν είχε φτάσει στο σημείο να μπορεί να παρέχει στις περισσότερες περιοχές 30-40mbps, τότε πιστεύω πως θα έπρεπε να ρίξει βάρος στη διαφήμιση. Τώρα που αναμφισβήτητα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη, είναι προφανές ότι η έντονη προώθηση προκαλεί εκνευρισμό στα άτομα που δεν έχουν καλό δίκτυο στην περιοχή/ες που κινούνται. Όποιος έχει συμβόλαιο μαζί με καρτοκινητό, κατά τη γνώμη μου, αν μπορεί θα προσφέρει περισσότερο μια παράλληλη μέτρηση στα ίδια σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Και μια ενημέρωση σε όσους είχα προτείνει να πάρουν το mifi zte mf910 από Ρωσία το δικό μου πήρε firmware update κάντε μια δοκιμή μήπως πάρει και το δικό σας (Από το web interface πατώντας update). Να συμπληρώσω ότι θα ανεβάσω κάποια στιγμή και τις μετρήσεις (στο θέμα που έχω ανοίξει των μετρήσεων) απλά δεν έχω το εταιρικό μου το ξέχασα στο γραφείο για να δούμε και τις ταχύτητες της μεγάλης στα ίδια σημεία για να μείνουμε έκπληκτοι από τα αποτελέσματα (δεν είναι πάντα πάνω από την κόκκινη και την μπλε και τα 100+ είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία). Θα μετρήσω με το καρτοκινητό το φοιτητικό/ειδικό ποιο εντατικά (αν δώσουν και καμιά προσφορά μέσα στις γιορτές θα αγοράσω ένα δυο πακέτα μονο για speedtest) από αύριο για κάποιες ημέρες ώστε να αποκτήσω καλύτερη εικόνα αν έχουν τελικά θέμα τα καρτοκινητά με throttling η απλά ότι κάποιες περιοχές απλά είναι κωλοχανείο από κάλυψη μέσα στην Αθήνα και απλά δεν έχω παρευρεθεί. :blink: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Και μια ενημέρωση σε όσους είχα προτείνει να πάρουν το mifi zte mf910 από Ρωσία το δικό μου πήρε firmware update κάντε μια δοκιμή μήπως πάρει και το δικό σας (Από το web interface πατώντας update). Να συμπληρώσω ότι θα ανεβάσω κάποια στιγμή και τις μετρήσεις (στο θέμα που έχω ανοίξει των μετρήσεων) απλά δεν έχω το εταιρικό μου το ξέχασα στο γραφείο για να δούμε και τις ταχύτητες της μεγάλης στα ίδια σημεία για να μείνουμε έκπληκτοι από τα αποτελέσματα (δεν είναι πάντα πάνω από την κόκκινη και την μπλε και τα 100+ είναι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία). Θα μετρήσω με το καρτοκινητό το φοιτητικό/ειδικό ποιο εντατικά (αν δώσουν και καμιά προσφορά μέσα στις γιορτές θα αγοράσω ένα δυο πακέτα μονο για speedtest) από αύριο για κάποιες ημέρες ώστε να αποκτήσω καλύτερη εικόνα αν έχουν τελικά θέμα τα καρτοκινητά με throttling η απλά ότι κάποιες περιοχές απλά είναι κωλοχανείο από κάλυψη μέσα στην Αθήνα και απλά δεν έχω παρευρεθεί. :blink: Ποια η διαφορα φιλε του zte mf910 απο αυτο που δινει η Wind ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Προσωπικά θεωρώ πως ο cmvr είναι αξιόπιστο μέλος και σε καμμιά περίπτωση δε θα ανέβαζε μετρήσεις άλλου δικτύου προκειμένου να ευνοήσει την wind..Μην είμαστε τόσο καχύπτοπτοι βρε παιδιά. Οι μετρήσεις είναι όλες φίλε μου από το πακέτο μου και σε άκυρες περιοχές. Καμία δεν είναι από σημείο κράχτη (αεροδρομειο, σύνταγμα κλπ). Είναι όλες εσωτερικές μετρήσεις στις εγκαταστάσεις των πελατών από διάφορους δήμους και περιοχές. Τι να πω να είμαι τόσο τυχερός και πάντα να πέφτω σε καλό σημείο τότε τι να πω να πάω να γράψω τζόκερ :lol: Αν τώρα και στο καρτοκινητό το φοιτητικό/ ειδικό δουλέψει έτσι (αν και με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι των 3000 λεπτών προς όλους τα προσωπικά μου δεδομένα τα τρώω από το μεγάλο πακέτο) καλά θα είμαι ευχαριστημενος μπας και σταματήσω το συμβόλαιο στην πράσινη το προσωπικό γιατί πολλά χώνω τόσο καιρό και πλέον έχει καταντήσει αηδία το πράγμα. Ευτυχώς τα παιδιά εδώ μέσα που με παροτρύνατε ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ να το δοκιμάσω και αφού κατάφερα να βρω την κάρτα με το ειδικό f2g γιατί μιλάμε για ελαχιστοποιηση του κόστους στο 1/5 (γιατί πολλά μας έφαγε και η άλλη τόσα χρόνια). Το εταιρικό μου cosmote (και τα 3 ρουτερ της δουλειάς με τις sim από όλες τις εταιρίες) θα είναι πάλι διαθέσιμα οπότε δεν θα μου αλλάξει κάτι σε μετρήσεις. Έτσι και αλλιώς εχω και το frog & Cu για να μετράω τα άλλα δίκτυα αν δεν έχω τον εξοπλισμό της δουλειάς. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλά δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά μέρη που η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική(προς το χειρότερο). Είπαμε να κάνουμε υπομονή γιατί το δίκτυο φτιάχνεται. Συμφωνώ ότι υπάρχουν :mad: και αν δεν κοιτάξουν να τα φτιάξουν οι ίδιοι θα χάσουν σε βάθος χρόνου. Ο μέσος όρος δεν είναι τόσο άσχημος δεν είναι και cosmote αλλά δεν είναι και τόσο ελλεινά. Απλά τα κάνουνε σαλάτα με περιοχές όπως η δίκη σου που πλέον έχει θέμα σοβαρό. Μην γελιόμαστε έχει και τρύπες πολλές. Το 2018 η θα τα κάνουν ή θα αναγκαστούν να πουλάνε τσάμπα για να μην πέσει και άλλο το ποσοστό τους και αντί να φτιάχνει η ταχύτητα να γίνεται χειρότερη. Ποια η διαφορα φιλε του zte mf910 απο αυτο που δινει η Wind ? Έχει ποιο καλό δέκτη από το δωρεάν που έδωσαν (το οποίο δωρεάν είναι κάλο για τσάμπα αλλά τώρα ποιο ξέρει πόσο το αγόρασαν 15€ και το φούσκωσαν στα συμβόλαια ως 65€ δώρο των 30gb ώστε να χρεώνουν την διαφορά από αυτούς που κάνουν διακοπή αν βρίσκονται σε κωλοσημειο που το δίκτυο έχει τα χάλια του και να βγάζουν φράγκα). Αυτό το δωρεαν huawei ξεφτιλίζει το όνομα της εταιρίας. Να δεις τα άλλα huawei mifi που έχω να τρελαθείς από την διαφορά σε λήψη σήματος και ταχύτητα στα ίδια ακριβώς σημεία. Απλά ήταν τσάμπα το zte mf 910 όταν το ποιο φθηνό πέρσι έκανε 80-100€ και αυτό έκανε 38€ μαζί με τα μεταφορικά πέρσι από την ρωσία. Edited March 29, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Οι μετρήσεις είναι όλες φίλε μου από το πακέτο μου και σε άκυρες περιοχές. Καμία δεν είναι από σημείο κράχτη (αεροδρομειο, σύνταγμα κλπ). Είναι όλες εσωτερικές μετρήσεις στις εγκαταστάσεις των πελατών από διάφορους δήμους και περιοχές. Τι να πω να είμαι τόσο τυχερός και πάντα να πέφτω σε καλό σημείο τότε τι να πω να πω να γράψω τζόκερ :lol: Αν τώρα και στο καρτοκινητό το φοιτητικό/ ειδικό δουλέψει έτσι (αν και με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι των 3000 λεπτών προς όλους τα προσωπικά μου δεδομένα τα τρώω από το μεγάλο πακέτο) καλά θα είμαι ευχαριστημενος μπας και σταματήσω το συμβόλαιο στην πράσινη το προσωπικό γιατί πολλά χώνω τόσο καιρό και πλέον έχει καταντήσει αηδία το πράγμα. Επέτρεψέ μου να έχω την άποψη πως ένα τέτοιο screenshot από 50 μετρήσεις μαζεμένες δεν έχει και μεγάλο νόημα. Αν τυχόν είναι από πελάτες σου που τους έχεις βάλει έτσι κι αλλιώς Wind και πας να ελέγξεις αν λειτουργεί σωστά, περίεργό δεν είναι. Δηλαδή για να τους έχεις συστήσει να δουλεύουν Wind, πάει να πει ότι πιάνει καλά εκεί. Αν δεν εννοείς αυτό, και ότι γενικά όταν πας σε πελάτες σου που χρησιμοποιούν διαφόρων παρόχων ή τύπων συνδέσεις(π.χ. όχι απαραίτητα 3g/4g αλλά adsl) και κάνεις δοκιμή στα γραφεία τους και βλέπεις τέτοια αποτελέσματα σε εσωτερικούς χώρους γενικά, μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να κάνει φοβερό διαχωρισμό σε πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής. Καλό θα είναι αν θυμάσαι να αναφέρεις στο περίπου σε ποιες περιοχές βλέπεις κάποιες από αυτές τις καλές ταχύτητες. Δεν εννοώ για όλες, αλλά για κάποιες έτσι ενδεικτικά. Γενικά πάντως βρίσκω αρκετά υπερβολική την άποψη ότι η Wind και η Vodafone τρώνε θάψιμο στα θέματά τους, ενώ στην Cosmote αναφέρονται μόνο οι καλές μετρήσεις. Τα αποτελέσματα που βλέπει όλος ο κόσμος δεν είναι τυχαία, και δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά κατά τη γνώμη μου. Όταν η Wind ξεκίνησε να κατασκευάζει δίκτυο 4G πολύ αργότερα, μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως αυτή τη στιγμή στην Αθήνα είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με της άλλες, και απλά τα πολύ καλύτερα αποτελέσματα που βλέπουμε από τις τελευταίες είναι λίγα σημεία που μόνο εκεί συμπεριφέρεται έτσι το δίκτυό τους. Και όταν λέω ότι μου είναι δύσκολο να πιστέψω, εννοώ βάση αυτών που βλέπω με τα μάτια μου χρησιμοποιώντας καρτοκινητά και των τριών. Δεν θα κάτσω όταν έχω βγει σε μια έξοδο να κάνω μετρήσεις τύπου 4G vs 3G όπως μου ζητήθηκε πιο πάνω, αλλά ειδικά όταν έχω μαζί μου 2 συσκευές που έχουν συνδεθεί και οι 2 σε 4G μια συγκριτική θα κάνω. Και σε γενικές γραμμές η άποψη που έχει η πλειοψηφεία του κόσμου για τα 3 δίκτυα, με βάση αυτών που βλέπω ο ίδιος τονίζω, δεν απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Edited March 29, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Επέτρεψέ μου να έχω την άποψη πως ένα τέτοιο screenshot από 50 μετρήσεις μαζεμένες δεν έχει και μεγάλο νόημα. Αν τυχόν είναι από πελάτες σου που τους έχεις βάλει έτσι κι αλλιώς Wind και πας να ελέγξεις αν λειτουργεί σωστά, περίεργό δεν είναι. Δηλαδή για να τους έχεις συστήσει να δουλεύουν Wind, πάει να πει ότι πιάνει καλά εκεί. Αν δεν εννοείς αυτό, και ότι γενικά όταν πας σε πελάτες σου που χρησιμοποιούν διαφόρων παρόχων ή τύπων συνδέσεις(π.χ. όχι απαραίτητα 3g/4g αλλά adsl) και κάνεις δοκιμή στα γραφεία τους και βλέπεις τέτοια αποτελέσματα σε εσωτερικούς χώρους γενικά, μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να κάνει φοβερό διαχωρισμό σε πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής. Καλό θα είναι αν θυμάσαι στο περίπου σε ποιες περιοχές βλέπεις κάποιες από αυτές τις καλές ταχύτητες. Δεν εννοώ για όλες, αλλά για κάποιες έτσι ενδεικτικά. Γενικά πάντως βρίσκω αρκετά υπερβολική την άποψη ότι η Wind και η Vodafone τρώνε θάψιμο στα θέματά τους, ενώ στην Cosmote αναφέρονται μόνο οι καλές μετρήσεις. Τα αποτελέσματα που βλέπει όλος ο κόσμος δεν είναι τυχαία, και δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά κατά τη γνώμη μου. Όταν η Wind ξεκίνησε να κατασκευάζει δίκτυο 4G πολύ αργότερα, μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως αυτή τη στιγμή στην Αθήνα είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με της άλλες, και απλά τα πολύ καλύτερα αποτελέσματα που βλέπουμε από τις τελευταίες είναι λίγα σημεία που μόνο εκεί συμπεριφέρεται έτσι το δίκτυό τους. Και όταν λέω ότι μου είναι δύσκολο να πιστέψω, εννοώ βάση αυτών που βλέπω με τα μάτια μου χρησιμοποιώντας καρτοκινητά και των τριών. Δεν θα κάτσω όταν έχω βγει σε μια έξοδο να κάνω μετρήσεις τύπου 4G vs 3G όπως μου ζητήθηκε πιο πάνω, αλλά ειδικά όταν έχω μαζί μου 2 συσκευές που έχουν συνδεθεί και οι 2 σε 4G μια συγκριτική θα κάνω. Και σε γενικές γραμμές η άποψη που έχει η πλειοψηφεία του κόσμου για τα 3 δίκτυα, με βάση αυτών που βλέπω ο ίδιος τονίζω, δεν απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Οι μετρήσεις που έκανα στα σημεία δεν έχουν καμία σχέση με την δουλειά απλά μετράω ιδιαίτερα αν έχω και περίσσια gb για προσωπική χρήση όπως το κανεται και όλοι εσείς. Οι βλάβες δεν έχουν σχέση πάντα μόνο με τα συστήματα κινητης. Τα 7 στα 10 σημεια έτσι και αλλιώς όπου εχουν τηλεμετρια εχουν Cosmote από τα σημεία που μέτρησα και αρκετές φορές ο πελάτης παρότι άλλο δίκτυο μπορεί να παίζει καλύτερα παραμένει σε αυτόν τον πάροχο που έχει όλα τα συμβόλαια του. Τα της δουλειάς μετριούνται με τον δικό της εξοπλισμό. Τώρα αν θυμάμαι ποιες μετρήσεις είναι σε ποιο σημείο θα πρέπει το δω το βιβλίο επισκέψεων αλλά πίστεψε με θα καταντήσει εντελώς αρρωστημένο αν παω να το ζητήσω και θα αρχίσουν και τις ερωτήσεις. Υπάρχει περίπτωση να πάμε μια μέρα σε 12 σημεία και κάποιες να βαράμε μύγες με το τουφέκι η να έχω δουλειά άλλου τύπου. Αν μετράω την ίδια μερα και τις ανεβάσω θα θυμάμαι αλλά έτσι δυσκολακι πέρασαν πολλές ημέρες. Απλά χωρίς παρεξήγηση δεν μπορώ να απολογούμαι συνεχώς. Όπως όλοι άλλοι ανέβαζουν κάποιες μετρήσεις από τα σημεία που βρέθηκαν ετσι έκανα και ο ίδιος. Αν πρέπει να ανεβάζουμε μόνο τα κακά σημεία να το ξέρω να κάνω το ίδιο. Αν θέλει το forum λεπτομερείς μετρήσει να κλήσει ένα συμβόλαιο με την εταιρία να πηγαίνει άτομο να μετράει και τις 3 επαγγελματικά :lol: (πλάκα κάνω μην αρχίσουν κάποιοι τις μπούρδες). Οπως και να έχει το δίκτυο έχει πολλά θέματα μέσα στην Αθήνα σε ταχύτητα. Όταν βρεθώ και σε αυτά θα τα ανεβάσω αλλα ετσι και αλλιώς τα προλαβαίνουν άλλοι για μένα :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Και μια ενημέρωση σε όσους είχα προτείνει να πάρουν το mifi zte mf910 από Ρωσία το δικό μου πήρε firmware update κάντε μια δοκιμή μήπως πάρει και το δικό σας (Από το web interface πατώντας update). Εμένα κάθε φορά που το ανοίγω κατεβάζει το update, κάνει reboot, γράφει Upgrading στην οθόνη αλλά απότυγχάνει. Μετά το reboot όταν μπαίνω στο web interface του έχει popup που λέει Update failed. To ίδιο μου κάνει και όταν επιλέξω update manually. http://stash.reaper.fm/30365/S70330-022041.jpg Ποια έκδοση φοράει το δικό σου; Είχα βρει ένα ρώσικο φόρουμ που είχε οδηγίες πως να κατεβάσεις και να περάσεις το Update αλλά ήταν στα ρώσικα και το google translate δεν βοηθούσε και πολύ. Άσε που μερικοί γράφανε ότι τους μπρίκαρε όταν πήγαν να κάνουν την διαδικασία (πολύπλοκη) οπότε δεν το δοκίμασα. http://stash.reaper.fm/30366/S70330-022106.jpg Edited March 29, 2017 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εμένα κάθε φορά που το ανοίγω κατεβάζει το update, κάνει reboot, γράφει Upgrading στην οθόνη αλλά απότυγχάνει. Μετά το reboot όταν μπαίνω στο web interface του έχει popup που λέει Update failed. To ίδιο μου κάνει και όταν επιλέξω update manually. http://stash.reaper.fm/30365/S70330-022041.jpg Ποια έκδοση φοράει το δικό σου; http://stash.reaper.fm/30366/S70330-022106.jpg Θα το δω αύριο και κάποια στιγμή θα σου στείλω pm. Τώρα για ώρα για νάνι γιατί ξέφυγε πάλι :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Οι μετρήσεις που έκανα στα σημεία δεν έχουν καμία σχέση με την δουλειά απλά μετράω ιδιαίτερα αν έχω και περίσσια gb για προσωπική χρήση όπως το κανεται και όλοι εσείς. Οι βλάβες δεν έχουν σχέση πάντα μόνο με τα συστήματα κινητης. Τα 7 στα 10 σημεια έτσι και αλλιώς όπου εχουν τηλεμετρια εχουν Cosmote από τα σημεία που μέτρησα και αρκετές φορές ο πελάτης παρότι άλλο δίκτυο μπορεί να παίζει καλύτερα παραμένει σε αυτόν τον πάροχο που έχει όλα τα συμβόλαια του. Τα της δουλειάς μετριούνται με τον δικό της εξοπλισμό. Τώρα αν θυμάμαι ποιες μετρήσεις είναι σε ποιο σημείο θα πρέπει το δω το βιβλίο επισκέψεων αλλά πίστεψε με θα καταντήσει εντελώς αρρωστημένο αν παω να το ζητήσω και θα αρχίσουν και τις ερωτήσεις. Υπάρχει περίπτωση να πάμε μια μέρα σε 12 σημεία και κάποιες να βαράμε μύγες με το τουφέκι η να έχω δουλειά άλλου τύπου. Αν μετράω την ίδια μερα και τις ανεβάσω θα θυμάμαι αλλά έτσι δυσκολακι πέρασαν πολλές ημέρες. Απλά χωρίς παρεξήγηση δεν μπορώ να απολογούμαι συνεχώς. Όπως όλοι άλλοι ανέβαζουν κάποιες μετρήσεις από τα σημεία που βρέθηκαν ετσι έκανα και ο ίδιος. Αν πρέπει να ανεβάζουμε μόνο τα κακά σημεία να το ξέρω να κάνω το ίδιο. Αν θέλει το forum λεπτομερείς μετρήσει να κλήσει ένα συμβόλαιο με την εταιρία να πηγαίνει άτομο να μετράει και τις 3 επαγγελματικά :lol: (πλάκα κάνω μην αρχίσουν κάποιοι τις μπούρδες). Οπως και να έχει το δίκτυο έχει πολλά θέματα μέσα στην Αθήνα σε ταχύτητα. Όταν βρεθώ και σε αυτά θα τα ανεβάσω αλλα ετσι και αλλιώς τα προλαβαίνουν άλλοι για μένα :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Μα για αυτό σου είπα πως δεν ζητώ να γράψεις για όλα. Λίγες περιπτώσεις ειδικά αυτών που βλέπεις εύκολα πάνω από 30-40, αν είναι σε διαφορετικές περιοχές, απλά για να έχουμε ένα μπούσουλα. Αν βρεθεί κάποιος από εμάς που έχουμε καρτοκινητά κοντά στις συγκεκριμένες περιοχές να δούμε τι ψάρια πιάνει, και αν όντως υπάρχει τόσο φοβερός διαχωρισμός. Επειδή επικοινώνησα μαζί τους για το γενικό πρόβλημα που έχω στα μέρη μου και είπαν πως θα με πάρουν να τους πω περισσότερα, δεν θα τους έλεγα τίποτα για το 4G γιατί θεωρώ πως κυρίως έτσι είναι, δηλαδή(όπου δεν είσαι δίπλα στην κεραία) περί τα 3-5Mbps σε εσωτερικό χώρο, και ~15 αν βγεις έξω. Αν σε πολλές περιοχές παίζει με 3πλασιες και βάλε ταχύτητες, τότε αλλάζει το πράγμα και να ένας ακόμη λόγος να τους πω και για το 4G. Δεν σου είπα να απολογηθείς. Απλά νομίζω ότι είναι προφανές ότι αλλιώς είναι μια μέτρηση που κάνει κάποιος και αναφέρει σε ποιο περίπου σημείο την έκανε(αυτό κάνω πάντα εγώ, και θεωρώ πως είναι το σωστό), και αλλιώς ένα κατεβατό που δείχνουν μόνο τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μην τα πιστεύετε ολα. Και για τα firmware (δείτε και πως διατυπώθηκε αρχικά).....ΟΚ!!! Κατάλαβα μόλις το έλεγξα....Το mf-910 (MR150-2 Russia) έχω: Κατάλαβα. Απλά να πω (μιας και πήξαμε από "ειδικούς"): Καθείς για τους δικούς του λόγους (όχι αναγκαστικά χρησιμοθ€ρικούς). Έχετετε το αυτό υπόψη σας: Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον. Απλά να ξαναπώ: Μην πείθεστε από "τεχνικές" ορολογίες "γιατρών του 4G" (άμεση σχέση με τους πραγματικούς γιατρούς) που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εκλαϊκεύσουν ό,τι μας φουμάρουν...Αυτά. 1) Το 4G Wind 03/2017 είναι για πέταμα (όχι το 3G) {Δεν είναι 4G αυτό}: Ας "ψάξει" καθείς το "γιατί" ...[και το "γιατί" των "ειδικών" εδώ μέσα]: Επκαλεστείτε τη κάθε δικιά σας εμπειρία. 2) Η διαφήμιση περί τούτου "απαράδεκτη" (Και δείχνει κάτι : Ποιός κοροϊδεύει ποιόν] 3) Οι τιμές στην καρτοκινητή (και λοιποί όροι πχ με λήξη 3μήνου μηδενισμός πασών των πακέτων και μη επαναφορά τους σε έγκαιρη φόρτιση €) απαράδεκτη για τα παραπάνω 2) και δε συμβαίνει σε καμιά άλλη εταιρία. Ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Μην επαναπαύεστε στους "Novartis γιατρούς"...Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts