Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αλλάζει τίποτα στο 4G από τότε. Είχε ήδη και στις δύο κεραίες όλες τις μπάντες όπως σήμερα. 

• Απαντήσεις 19,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

2035

• p_k

1344

• cmvr

1739

• Nikolas14

1044

1 hour ago, elkons said:

Δεν αλλάζει τίποτα στο 4G από τότε. Είχε ήδη και στις δύο κεραίες όλες τις μπάντες όπως σήμερα. 

Μπορεί να ανέβασε την ένταση, κάτι ξέρει ο Παντελής.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 minutes ago, mixtri said:

Μπορεί να ανέβασε την ένταση, κάτι ξέρει ο Παντελής.

Δεν λύνεται το θεμα θέλει παραπάνω κεραίες. Είναι πολύ λίγες οι δύο. Το καλοκαίρι θα καλύψει ενα μικρό μέρος της Εύβοιας συν τη Σκύρο θα μπουκώνει παλι δε τους συμφέρει το ανέβασμα. 

Για την ώρα Vodafone και NOVA πρέπει να έχουν τρεις κεραίες. Μια που καλύπτει Λιναριά μπροστά και άλλες δύο που είναι B20 Only (πρέπει να έχει και Β28 αμα θυμάμαι καλά). Άρα όσο δυνατά και να τη πάνε δεν.

Εγώ δεν γνωρίζω τίποτε, πιστεύω ότι για κάθε εταιρεία πρέπει να υπάρχουν πρόσφατες μετρήσεις, δεν έχω καμία σχέση με καμία εταιρεία, πέραν του ότι είμαι συνδρομητής σε μία από αυτές.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

28 minutes ago, p_k said:

Εγώ δεν γνωρίζω τίποτε, πιστεύω ότι για κάθε εταιρεία πρέπει να υπάρχουν πρόσφατες μετρήσεις, δεν έχω καμία σχέση με καμία εταιρεία, πέραν του ότι είμαι συνδρομητής σε μία από αυτές.

Ναι καλά.

Ούτε ένα αστείο δε σηκώνεις πλέον.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 minutes ago, cu2goup said:

Με το ίδιο πάθος υπερασπίζεται και την COSMOTE.. 😉😂😂😂😂

Γιαυτό τώρα θα τρέξει σε κατάστημα ΟΤΕ να παραλάβει τη νέα του σύνδεση COSMOTE 90 μαζί με το Sony Ericsson T310

https://youtu.be/Bbfnz6kJDAI?si=oiv_rEbj9qNu12_s

Ζάκυνθος,Banana Beach με οπτική επαφή στην κεραία πάνω στο βουνό 

Screenshot_20250614-113210~2.png

Screenshot_20250614-112816~2.png

• 3 weeks later...

Ούτε 4G ούτε 5G έχουν μπλοκάρει όλα..Δεν μπαίνει πουθενά,ειπα να κάνω κάποιες βραδινές μετρήσεις εντος του σπιτιού αλλά δεν...Όμως με το TCL 50 που έχω συνδέεται κανονικά έστω και με χαμηλές ταχύτητες και αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος 

Screenshot_20250705_011039_NetMonster.jpg

Screenshot_20250705_011111_Speedtest.jpg

Edited by George6633

9 minutes ago, George6633 said:

Ούτε 4G ούτε 5G έχουν μπλοκάρει όλα..Δεν μπαίνει πουθενά,ειπα να κάνω κάποιες βραδινές μετρήσεις εντος του σπιτιού αλλά δεν...Όμως με το TCL 50 που έχω συνδέεται κανονικά έστω και με χαμηλές ταχύτητες και αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος 

Ρε μαν με -134dBm ούτε κλήση δε θα βγάλει 😌

Μηδενικό σημα.

Just now, elkons said:

Ρε μαν με -134dBm ούτε κλήση δε θα βγάλει 😌

Μηδενικό σημα.

Δεν βγάζει...μόνο σε 2G βγάζει κλήση 

1 minute ago, George6633 said:

Δεν βγάζει...μόνο σε 2G βγάζει κλήση 

Το σημα είναι εντελώς πάτος απορώ πως τα κατάφερε να κάνει και συνδυασμούς. Modemαρα! Κάπου τόσο είναι και το σήμα στο TCL;

Δε μπορώ να βρω απο που παίρνεις σήμα, στο CellMapper φαίνεται η κεραία στη Θάλασσα 💀

6 minutes ago, elkons said:

Το σημα είναι εντελώς πάτος απορώ πως τα κατάφερε να κάνει και συνδυασμούς. Modemαρα! Κάπου τόσο είναι και το σήμα στο TCL;

Δε μπορώ να βρω απο που παίρνεις σήμα, στο CellMapper φαίνεται η κεραία στη Θάλασσα 💀

Αυτό από TCL και μπαίνει πολύ δύσκολα στο ίντερνετ,πήγε μέχρι -123dBm

Την κεραία τη δείχνει μέσα στη θαλλασα,μέχρι πριν λίγες μέρες την έδειχνε λίγο πιο πάνω από την 593 αλλά όχι Θάλασσα. 

Screenshot_20250705-013236~2.png

Screenshot_20250705-013315~2.png

Just now, George6633 said:

Αυτό από TCL και μπαίνει πολύ δύσκολα στο ίντερνετ,πήγε μέχρι -123dBm

Την κεραία τη δείχνει μέσα στη θαλλασα,μέχρι πριν λίγες μέρες την έδειχνε λίγο πιο πάνω από την 593 αλλά όχι Θάλασσα. 

Screenshot_20250705-013236~2.png

Screenshot_20250705-013315~2.png

Πολύ χαμηλό το σήμα. Πάντα έτσι ήταν ή τώρα έπεσε η ισχύ;

Ναι χαμός έχει γίνει γενικά στο CellMapper μη το ψάχνεις πισωγύρισμα ο χάρτης μαζι με τις κεραίες. 

Ότι ξεκινάει μέτρηση το TCL και οχι το Galaxy S24 Ultra, ολόκληρο Flagship μοντέλο, έσπασες κάθε νομό της φυσικής 🤣

Just now, elkons said:

Πολύ χαμηλό το σήμα. Πάντα έτσι ήταν ή τώρα έπεσε η ισχύ;

Ναι χαμός έχει γίνει γενικά στο CellMapper μη το ψάχνεις πισωγύρισμα ο χάρτης μαζι με τις κεραίες. 

Να σου πω την αλήθεια χαμηλό σήμα είχα μέσα στο σπίτι,ακόμα και από το ίδιο eNb που έδειχνε και η VF αλλά καμία σχέση η ταχύτητες...Βέβαια έξω στην αυλή προχθές έπιασε κοντά στα 200 με το Samsung,μέσα όμως είναι η χειρότερη από όλες.

Ναι τα βλέπω λίγο μπερδεμένα στο cellmapper,διαβάζω τις συζητήσεις σας και τουλάχιστον ελπίζω έστω και με κόπο αυτή τη φορά να το φτιάξετε. 

1 minute ago, George6633 said:

Να σου πω την αλήθεια χαμηλό σήμα είχα μέσα στο σπίτι,ακόμα και από το ίδιο eNb που έδειχνε και η VF αλλά καμία σχέση η ταχύτητες...Βέβαια έξω στην αυλή προχθές έπιασε κοντά στα 200 με το Samsung,μέσα όμως είναι η χειρότερη από όλες.

Είναι υπερβολικά χαμηλό στα όρια του μη λειτουργικού μόλις πας στα -120dBm και άνω δύσκολο να περάσουν δεδομένα. Με τη Vodafone είχες ελαφρώς καλύτερο σήμα νομίζω. Ισως βρείς σε άλλο σημείο λίγο καλύτερο σήμα αν και η κεραία είναι μακριά, δε θα σε κοιτάει κι ολας άρα δεν έχεις και πολλές επιλογές. 

Είναι μακριά η κεραία μέχρι έξω μπορεί, μεσα δεν έχει τη δύναμη να περασει. Εαν ήταν τουλάχιστον στα 5km θα περνούσε τους τοίχους πιστεύω, και στο σπίτι μου έτσι γίνεται συγκεκριμένα στη κουζίνα (ευτυχώς)

Προτείνω με τη Nova να πας κοντά σε κάποιο παράθυρο στη μεριά της αυλής. Κάτι θα περνάει δε μπορεί.

18 ώρες πριν, George6633 said:

Δεν πέρασαν φέτος;; 

ΥΓ: Γνωρίζουν τα προβλήματα στις εκάστοτε περιοχές. Έχουν όλα τα συστήματα και εργαλεία που χρειάζεται. Δυστυχώς, πρέπει να περάσει ο καιρός για να ρίξουν και άλλα εκατομμύρια στο δίκτυο βάσει του επενδυτικού πλάνου!

Edited by Chrischal1908

13 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Δεν πέρασαν φέτος;; 

ΥΓ: Γνωρίζουν τα προβλήματα στις εκάστοτε περιοχές. Έχουν όλα τα συστήματα και εργαλεία που χρειάζεται. Δυστυχώς, πρέπει να περάσει ο καιρός για να ρίξουν και άλλα εκατομμύρια στο δίκτυο βάσει του επενδυτικού πλάνου!

Εργαλεία; Όπως κατσαβίδια, κοφτάκια, μονωτική ταινία;

Πρέπει να περάσει ο καιρός; Πόσο ακόμη; Ο καιρός γαρ εγγύς...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

10 minutes ago, memoriesradio said:

Εργαλεία; Όπως κατσαβίδια, κοφτάκια, μονωτική ταινία;

Πρέπει να περάσει ο καιρός; Πόσο ακόμη; Ο καιρός γαρ εγγύς...

nova-screwdriver-set-model-1791.thumb.jpg.7de1c7534909aa531e32a325a3c3b4c5.jpg

• 3 weeks later...
Just now, Bas said:

Telestet για πάαααααντα!

Από Σεπτέμβρη νομίζω ανανεώνεται η βάση της Google λογικά θα ενημερωθεί σε Nova. 

6 ώρες πριν, elkons said:

Από Σεπτέμβρη νομίζω ανανεώνεται η βάση της Google λογικά θα ενημερωθεί σε Nova. 

https://www.youtube.com/watch?v=9pTxBwES-2s

Edited by Bas

Για μενα το καλύτερο brandname ever

12 ώρες πριν, Bas said:

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!