George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 minute ago, elkons said: Το κατάλαβα δεν έχεδε ενεργοποιηθεί βασικά από εσένα ναι είναι οκ από τον παροχο δεν είναι. Άρα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους... Σ ευχαριστώ πολύ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 minutes ago, George6633 said: Άρα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους... Σ ευχαριστώ πολύ! Παρακαλώ φίλε 😉 Εγώ έτσι το είχα ενεργοποιήσει σε Q κάρτα τους είπα στο τσατ να ανοίξουν VoLTE και WiFi calling την έκαναν τη διαδικασία και σε 5,6 ώρες άνοιξε η ένδειξη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 4 ώρες πριν, p_k said: Εμπειρικά μιλάω, μια και στην οικογένεια υπάρχουν και συμβόλαια και καρτοκινητα. Επίσης έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές από πάρα πολλά διαφορετικά μέλη. Οι καιροί αλλάζουν, οι πολιτικές των εταιρειών αλλάζουν και αυτές. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχουμε είναι αυτή On 8/3/2025 at 8:17 ΜΜ, cmvr said: Το F2G promo έχει έναν μηχανισμό μείωσης ταχύτητας όταν το δίκτυο είναι φορτωμένο από 150 Mbps μπορεί να πέσει στα 10 Mbps και μετά να επιστρέψει πάλι μετα από λιγο. Στην καρτοκινητή, η κατάσταση είναι ουσιαστικά σαν να υπάρχει κόφτης όταν δίνει μέγιστο πακέτο 250gb, με εξαίρεση το promo. Αν πάρει λίγο περισσότερο κόσμο, δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει με το δίκτυό της. On 11/3/2025 at 9:07 ΜΜ, cmvr said: Δεν έχει τον ξερό κόφτη που μπαμ πάει στα 8 mbps αλλά μια έχει 150 μια έχει 10. Και η απόκρηση του είναι περίεργη ώρες ώρες σε σελίδες και υπηρεσίες που με τις άλλες δύο δεν υπάρχει. Ακόμα και στο myphone σκαλωνει και περιμένεις να φορτώσει η σελίδα ενώ με τις άλλες είναι ακαριαίο. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Δηλαδή δεν θα υπάρχει πλέον η ίδια προτεραιότητα; το ίδιο ισχύει και για τις άλλες 2 ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Δεν ξέρω, μόνο ότι ανέφερε ο @cmvr μετά την εφαρμογή του ορίου των 300 GB στα unlimited all. Δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει εντύπωση αν ξεκίνησαν και κάποια πολιτική προτεραιότητας μεταξύ συμβολαίων και καρτοκινητών, το επόμενο ήταν να γίνει. Η Cosmote απ' ότι θυμάμαι είχε αναφερθεί ότι έχει κάποια πολιτική προτεραιότητας αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αλλά σίγουρα δεν χαλάει την εμπειρία χρήσης στους χρήστες καρτοκινητής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 minutes ago, Arinos said: Δεν ξέρω, μόνο ότι ανέφερε ο @cmvr μετά την εφαρμογή του ορίου των 300 GB στα unlimited all. Δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει εντύπωση αν ξεκίνησαν και κάποια πολιτική προτεραιότητας μεταξύ συμβολαίων και καρτοκινητών, το επόμενο ήταν να γίνει. Η Cosmote απ' ότι θυμάμαι είχε αναφερθεί ότι έχει κάποια πολιτική προτεραιότητας αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Αλλά σίγουρα δεν χαλάει την εμπειρία χρήσης στους χρήστες καρτοκινητής. Νομίζω αυτό ισχύει μερικές φορές στους χρήστες καρτοκινητης που έχουν απεριόριστα από promo Με καρτοκινητά δε ξέρω το μεγαλύτερο σε ταχύτητες speedtest μου με What's Up είναι 1500mbps αλλά δε την έριξε μετά και ήταν με server GRNET. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Κι εγώ θυμάμαι κάτι 1900 και με hotspot να βλέπω 1.1 - 1.2 Gbps σε πραγματικό κατέβασμα αρχείων με Wi-Fi 6. Δεν ξέρω πότε εφαρμόζεται αν ισχύει ακόμα η προτεραιότητα σε συμβόλαια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 minute ago, Arinos said: Κι εγώ θυμάμαι κάτι 1900 και με hotspot να βλέπω 1.1 - 1.2 Gbps σε πραγματικό κατέβασμα αρχείων με Wi-Fi 6. Δεν ξέρω πότε εφαρμόζεται αν ισχύει ακόμα η προτεραιότητα σε συμβόλαια. Ίσως σε σταθμούς με πάρα πολλούς χρήστες σε περιόδους αιχμής, μάλλον έχουν κάποιες προϋποθέσεις απλά για να εφαρμοστούν αυτά 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 6 ώρες πριν, p_k said: Εμπειρικά μιλάω, μια και στην οικογένεια υπάρχουν και συμβόλαια και καρτοκινητα. Επίσης έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές από πάρα πολλά διαφορετικά μέλη. Για να το δεις αυτό θέλεις πολλά στατιστικά τα οποία δε διαθέτεις Παντελή. Κάποιες φορές είναι πιο προφανείς οι κανόνες και κάποιες φορές όχι. Επομένως καλό θα είναι να μην παίρνουμε θέση σε τέτοια θέματα. Εγώ πχ έχω διαφορά ανάμεσα σε roaming vs non roaming σε Nova για packet loss. Το οποίο κάνει σημαντική διαφορά στην εμπειρία χρήσης. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, Arinos said: Κι εγώ θυμάμαι κάτι 1900 και με hotspot να βλέπω 1.1 - 1.2 Gbps σε πραγματικό κατέβασμα αρχείων με Wi-Fi 6. Δεν ξέρω πότε εφαρμόζεται αν ισχύει ακόμα η προτεραιότητα σε συμβόλαια. 6 ώρες πριν, johnny_htc said: Ίσως σε σταθμούς με πάρα πολλούς χρήστες σε περιόδους αιχμής, μάλλον έχουν κάποιες προϋποθέσεις απλά για να εφαρμοστούν αυτά 😏 Όταν ο σταθμός είναι γεμάτος, παρατηρείται αυτή η αστάθεια: τη μία στιγμή το download φτάνει τα 150 Mbps, ενώ την άλλη πέφτει στα 10 Mbps. Στο upload, οι ταχύτητες είναι χαμηλές, με μονοψήφιες τιμές. Από τη δική μου εμπειρία με το F2G Promo, φαίνεται πως υπάρχει ένας soft limiter μετά τα 300+ GB. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι, παρότι το F2G δείχνει καλές ταχύτητες στα speed tests, όταν προσπαθείς να κάνεις πολλές ενέργειες ταυτόχρονα—όπως χρήση VPN, uploads σε cloud drives και streaming—προκύπτουν ζητήματα. Για παράδειγμα, με COSMOTE και Vodafone δεν αντιμετώπισα καθόλου κολλήματα στο Netflix και Disney, ενώ με το F2G Promo υπήρχαν περιστασιακά freezes. Επίσης, στις δοκιμές μου με upload σε Google Drive, Mega και OneDrive, το F2G Promo ανέβαζε με μόλις 3 Mbps, παρόλο που στο speed test έδειχνε αντίστοιχες ταχύτητες με τις άλλες(30-40). Η διαφοροποθηση ειναι οτι οι αλλες δυο ανέβαζαν με 30-40 Mbps. Δοκίμασα τη σύνδεση σε διάφορα σημεία και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Επιπλέον, σε video κλήσεις Zoom, Teams και Viber, αφού είχα ξεπεράσει τα 300 GB, όσοι μιλούσαν μαζί μου ανέφεραν ότι η εικόνα «έσπαγε» συνεχώς, κάτι που δε συνέβαινε με τις άλλες δυο. Μην παρεξηγηθώ, αν είσαι σε σημείο όπου το δίκτυο είναι άδειο, η σύνδεση είναι μια χαρά για βασική χρήση, οπότε ο μέσος, απλός χρήστης θα είναι κομπλέ. Αν όμως κάνεις πολύ tethering ή θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις σε router για σοβαρή δουλειά, δε θα βασιζόμουν αποκλειστικά στο f2g promo. Ειδικά αν χρειάζεσαι σταθερή ταχύτητα για εργασίες όπως τηλεδιασκέψεις, απομακρυσμένη εργασία, μεγάλα uploads ή streaming υψηλής ποιότητας, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα όπως αντιμετώπισα που δεν είμαι ο κλασικός χρήστης. Από την άλλη ο μόνος τρόπος να πας νόβα χωρίς δεσμεύσεις είναι το f2g promo για όσο θα υπάρχει διαθέσιμο. Απλά η νοβαρα σκυλεύει τα συμβόλαια της με αυτόν τον πλάγιο τρόπο έχοντας τον κόφτη των 8mbps. Όπως και να έχει με βοήθησε να πάρω πολύ χαμηλή ανανέωση συμβολαίου στην άλλη εταιρία και θα παραγίνει ενεργή για μετρήσεις και εξυπηρετήσεις σε σημεία που το δίκτυο δεν είναι γεμάτο μέσα σε πόλεις. Edited 29 Μαρτίου by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 hour ago, cmvr said: Όταν ο σταθμός είναι γεμάτος, παρατηρείται αυτή η αστάθεια: τη μία στιγμή το download φτάνει τα 150 Mbps, ενώ την άλλη πέφτει στα 10 Mbps. Στο upload, οι ταχύτητες είναι χαμηλές, με μονοψήφιες τιμές. Από τη δική μου εμπειρία με το F2G Promo, φαίνεται πως υπάρχει ένας soft limiter μετά τα 300+ GB. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι, παρότι το F2G δείχνει καλές ταχύτητες στα speed tests, όταν προσπαθείς να κάνεις πολλές ενέργειες ταυτόχρονα—όπως χρήση VPN, uploads σε cloud drives και streaming—προκύπτουν ζητήματα. Για παράδειγμα, με COSMOTE και Vodafone δεν αντιμετώπισα καθόλου κολλήματα στο Netflix και Disney, ενώ με το F2G Promo υπήρχαν περιστασιακά freezes. Επίσης, στις δοκιμές μου με upload σε Google Drive, Mega και OneDrive, το F2G Promo ανέβαζε με μόλις 3 Mbps, παρόλο που στο speed test έδειχνε αντίστοιχες ταχύτητες με τις άλλες(30-40). Η διαφοροποθηση ειναι οτι οι αλλες δυο ανέβαζαν με 30-40 Mbps. Δοκίμασα τη σύνδεση σε διάφορα σημεία και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Επιπλέον, σε video κλήσεις Zoom, Teams και Viber, αφού είχα ξεπεράσει τα 300 GB, όσοι μιλούσαν μαζί μου ανέφεραν ότι η εικόνα «έσπαγε» συνεχώς, κάτι που δε συνέβαινε με τις άλλες δυο. Μην παρεξηγηθώ, αν είσαι σε σημείο όπου το δίκτυο είναι άδειο, η σύνδεση είναι μια χαρά για βασική χρήση, οπότε ο μέσος, απλός χρήστης θα είναι κομπλέ. Αν όμως κάνεις πολύ tethering ή θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις σε router για σοβαρή δουλειά, δε θα βασιζόμουν αποκλειστικά στο f2g promo. Ειδικά αν χρειάζεσαι σταθερή ταχύτητα για εργασίες όπως τηλεδιασκέψεις, απομακρυσμένη εργασία, μεγάλα uploads ή streaming υψηλής ποιότητας, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα όπως αντιμετώπισα που δεν είμαι ο κλασικός χρήστης. Από την άλλη ο μόνος τρόπος να πας νόβα χωρίς δεσμεύσεις είναι το f2g promo για όσο θα υπάρχει διαθέσιμο. Απλά η νοβαρα σκυλεύει τα συμβόλαια της με αυτόν τον πλάγιο τρόπο έχοντας τον κόφτη των 8mbps. Όπως και να έχει με βοήθησε να πάρω πολύ χαμηλή ανανέωση συμβολαίου στην άλλη εταιρία και θα παραγίνει ενεργή για μετρήσεις και εξυπηρετήσεις σε σημεία που το δίκτυο δεν είναι γεμάτο μέσα σε πόλεις. Επειδή έχω μείνει πίσω,το F2G promo τι είναι; Εντάξει εσύ κάνεις σοβαρή δουλειά όσα χρόνια σε θυμάμαι,θες μετρήσεις φουλ... Εγώ η αλήθεια είναι ότι πήρα αυτήν την προσφορά της Q με τα 99€ να το κουμπώσω σε ένα ρουτερακι το καλοκαίρι στη σεζόν έξω απο το σπίτι για να μην κάψω το κινητό με τα απεριόριστα της κόκκινης μέσα στο σπίτι που δεν πιάνει Wifi και 4G 2-3 γραμμές 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Η Nova έχει παρόμοια κάλυψη στις περιοχές που έκανε συγχωνεύσεις σταθμών με Vodafone να ξέρεις. FREE2GO Promo είναι προσφορά εξωτερικού συνεργάτη (ίδιου με αυτόν που έδωσε Q Vip που πήρες) που με FREE2GO σε κάθε ανανέωση 15€ κάθε μήνα έχεις απεριόριστα δεδομένα και ομιλία και κάποια SMS. Για 12 μήνες ξέρουμε μέχρι στιγμής ενώ έλεγαν για πάντα το SMS έλεγε 12 μήνες. Edited 29 Μαρτίου by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 minutes ago, elkons said: Η Nova έχει παρόμοια κάλυψη στις περιοχές που έκανε συγχωνεύσεις σταθμών με Vodafone να ξέρεις. FREE2GO Promo είναι προσφορά εξωτερικού συνεργάτη (ίδιου με αυτόν που έδωσε Q Vip που πήρες) που με FREE2GO σε κάθε ανανέωση 15€ κάθε μήνα έχεις απεριόριστα δεδομένα και ομιλία και κάποια SMS. Για 12 μήνες ξέρουμε μέχρι στιγμής ενώ έλεγαν για πάντα το SMS έλεγε 12 μήνες. Ενδιαφέρον... Έχει καιρό αυτό;Για τις περιοχές που λες,ήρθα λίγο στο χωριό που πιάνω κάτω από 10mbps,έκανα και τεστ με την Q με έβγαλε σε 800αρα απλά με διαφορετικό 6ψηφιο στο Netmonster.. Ταχύτητες παρόμοιες.Επισης σήμερα μου στείλανε και απόδειξη για τα 99€ κανονική ταμειακής,στην Πάτρα έχει έδρα ο συνεργάτης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Τρίκαλα,εσωτερικός χώρος στον 3ο όροφο κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) ... Δεν βλέπω κάποια διαφορά με το καινούριο τηλέφωνο,μόνο κάποιες αλλαγές στο NetMonster 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Με γεια η καινούργια συσκευή, εύχομαι καλές μετρήσεις και να της πιεις το αίμα. Μην λυπάσαι καμία μπαταρία 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Σ ευχαριστώ φίλε.. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για την αυτονομία της συσκευής,αλλά για τα χρήματα που την πήρα θα είναι κατά κύριο λόγο για μετρήσεις οπότε θα της πιω το αίμα!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Δημοτικό αθλητικό πάρκο Αγίου Γεωργίου,Τρίκαλα Είναι 2.5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τρίτη στις 05:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:46 πμ (edited) Μυλος Ματσοπουλου,στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο κοντά στο σταθμό του ΟΣΕ,Τρίκαλα Σε μέτρηση 5G η ταχυτητα λίγο πιο χαμηλά Edited Τρίτη στις 05:48 πμ by George6633 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts