johnny_htc Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Εντάξει πόσο πια η εκδίκηση κάποιων να καταστρέφουν το cellmapper. Δείτε σταθμός της νόβα στην Αίγυπτο ήμαρτον δηλαδή. Πόση ανοησία δηλαδή ακόμα πόση. https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=10&type=LTE&latitude=33.639200343872275&longitude=32.430884125898444&zoom=5.600964220831905&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false Έχω πετύχει ξεγυρισμένο σταθμό παλιότερα κάπου πάνω από τη Λιβύη ή τέλοσπάντων κάπου ανάμεσα σε Κρήτη και Αίγυπτο της Nova. Μπορεί να είναι και αυτός. Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, ο αλγόριθμος τον"πεταξε" εκεί. Να υποθέσουμε ότι κάποιος τον έπιασε ενώ ήταν κοντά στην Αίγυπτο και άρα περνούσε από πολύ μακριά από την Κρήτη; Σίγουρα κάπου στην Κρήτη είναι ο σταθμός ή καμιά Γαύδο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 53 minutes ago, georgeavl3 said: Δεν μπήκε εκεί επίτηδες. Είναι "κόκκινος" άρα η τοποθεσία είναι κατά προσέγγιση από αλγόριθμο. Βιάζεσαι να κατηγορήσεις !! Και λίγα λέω. Μας τα έκαναν κουλουβάχατα όλα. Μέσα στην Αθήνα χάος σε πολλές περιοχές. Ντροπή. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) Και εγώ είχα πετύχει έναν πράσινο σταθμό κιόλας της vodafone στην πόλη μου που δεν υπάρχει. Δε θυμάμαι ποιος τον είχε βάλει. Τον είχα κάνει delete. Και έναν της nova εδώ πέρα τον είχαν βάλει σε λάθος θέση. Edited June 25, 2023 by dasnowy 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, cmvr said: Εντάξει πόσο πια η εκδίκηση κάποιων να καταστρέφουν το cellmapper. Δείτε σταθμός της νόβα στην Αίγυπτο ήμαρτον δηλαδή. Πόση ανοησία δηλαδή ακόμα πόση. https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=10&type=LTE&latitude=33.639200343872275&longitude=32.430884125898444&zoom=5.600964220831905&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false Η ηλιθιότητα είναι προτέρημα και αστείρευτο χάρισμα του ανθρώπου, που ως γνωστόν ΔΕΝ είναι τέλειο κατασκεύασμα... Επίσης η @γ@μί@ δρα ευεργετικά στα πιο πάνω... Edited June 25, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Στο Ζαννειο για να ψηφίσω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Τι να κερδίσει κάποιος ανακατεύοντας τους σταθμούς; Τρέχα γύρευε... 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 On 25/6/2023 at 1:46 ΜΜ, p_k said: Τι να κερδίσει κάποιος ανακατεύοντας τους σταθμούς; Τρέχα γύρευε... Μπορεί να λειτουργεί ευεργετικά στην φαρμακευτική θεραπεία. 9 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 7 ώρες πριν, mixtri said: Μπορεί να λειτουργεί ευεργετικά στην φαρμακευτική θεραπεία. Εκείνη η θεραπεία με το γνωστό και εγγυημένο σκεύασμα (xylocaine); 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Βγήκαν τα αποτελέσματα της Umlaut https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Καλησπέρα. Μια πολύ ωραία και συνεχόμενη καταγραφή στο CellMapper (Nova 4G) με αεροπλάνο (πτήση σε χαμηλό σχετικά υψόμετρο), από Λήμνο σε Ικαρία. Enjoy... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Εσύ την έκανες; Το έχω δει το συγκεκριμένο.Και μάλιστα το eNb 1952 από τη Λήμνο φαινεται να έχει κάλυψη ως την Ικαρία. Κάτι θα κόλλησε. Έχει πτήση η Aegean πάντως από Λήμνο-Ικαρια και αντίστροφα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 7 minutes ago, georgeavl3 said: Εσύ την έκανες; Το έχω δει το συγκεκριμένο. Και μάλιστα το eNb 1952 από τη Λήμνο φαινεται να έχει κάλυψη ως την Ικαρία. Κάτι θα κόλλησε. Έχει πτήση η Aegean πάντως από Λήμνο-Ικαρια και αντίστροφα Όχι δεν την έκανα εγώ. Σίγουρα κάτι θα είχε φρικάρει, γιατί ΔΕΝ παίζει τέτοια ομαλή και συνεχόμενη κάλυψη από έναν και μόνο σταθμό και τόσο μακρινό, και η καταγραφή είναι πολύ τέλεια για να είναι αληθινή. Εδώ σε οδικό δίκτυο και δεν πετυχαίνουμε τέτοια καταγραφή. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Τώρα στα ΚΤΕΛ Ξάνθης (μέσα). Ακριβώς σαν την 100αρα VDSL μου που ενεργοποιήθηκε χτες 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Από ΚΤΕΛ σε ΚΤΕΛ 😂 Τι γίνεται με το ΚΤΕΛ Μακεδονία; Ακόμη να μπει 5g. Γρηγορείτε... 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2023 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Έξω από το Public Κέρκυρας (Ανουντσιάτα) με φουλ κόσμο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 33 minutes ago, georgeavl3 said: Έξω από το Public Κέρκυρας (Ανουντσιάτα) με φουλ κόσμο Για backhaul adsl έβαλαν; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2023 Θα μπορούσε. Πάντα χαμηλά παίζει αυτή η κεραία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Bug του netmonster ή έβαλε nova 20mhz στη B3? 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 15 minutes ago, dasnowy said: Bug του netmonster ή έβαλε nova 20mhz στη B3? Έχω ακούσει μέχρι 15. 20 ποτέ. Μπορεί να είναι bug 16 minutes ago, dasnowy said: Στη δική μου περιοχή είναι 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Bug του netmonster ή έβαλε nova 20mhz στη B3? Bug. Εδώ ώρες ώρες μου βγάζει 20MHz και στην 800αραBTW, τι ταχύτητες δίνει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 (edited) 1 hour ago, georgeavl3 said: Bug. Εδώ ώρες ώρες μου βγάζει 20MHz και στην 800αρα BTW, τι ταχύτητες δίνει; Ενημερωτικα, με την κροατική Telekom (HT HR) εχω δει 15MHz στην Β20. Edited July 7, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Μέχρι 20 πάει στην 800αρα, όπως και σε όλες τις μπάντες του LTE. Θα μπορούσαν άνετα να το κάνουν και εδώ αλλά μάλλον δεν τους συνέφερε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2023 Άνδρος στην Χώρα μόνο 4gSent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts